thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

  • 2 απαντήσεις
    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

    » Νέα θέματα forum

      » Τυχαία θέματα

        Paulos

        Πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook το 2022

        Ξεκίνησε από: Paulos, αναρτήθηκε στις 07/04/2022
        Εάν θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από το Facebook ή να αποχωρήσετε εντελώς από το κοινωνικό δίκτυο, αυτός ο οδηγός θα σας δείξει πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook. Θα σας δείξει επίσης πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook, εάν θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε αργότερα.

        Μερικές φορές είναι καλό να κάνετε ένα διάλειμμα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή να κλείσετε λογαριασμούς που δεν χρησιμοποιείτε πλέον. Αυτός ο οδηγός έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook το 2022.

        Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου στο Facebook;

        Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook και στη συνέχεια να τον χρησιμοποιήσετε αργότερα. Αυτό σημαίνει ότι ο λογαριασμός δεν θα εμφανίζεται πλέον στο διαδίκτυο αλλά εάν θέλετε να τον ενεργοποιήσετε ξανά στο μέλλον, μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε ξανά.

        Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο λογαριασμό στο μέλλον. Ο λογαριασμός φαίνεται σε όλους τους άλλους ότι δεν υπάρχει πλέον αλλά μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε ξανά όποτε θέλετε.

        Για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook, ανοίξτε το Facebook σε ένα πρόγραμμα περιήγησης και στη συνέχεια κάντε κλικ στο τρίγωνο επάνω δεξιά στο μενού και επιλέξτε Ρυθμίσεις & Απόρρητο.

        Τώρα επιλέξτε Ρυθμίσεις και στη συνέχεια επιλέξτε τις Οι Πληροφορίες σας στο Facebook, στη συνέχεια, επιλέξτε Απενεργοποίηση και διαγραφή από το μενού.

        Πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook το 2022 1410

        Κάντε κλικ και στη συνέχεια σας δίνεται η επιλογή Απενεργοποίηση λογαριασμού ή Διαγραφή λογαριασμού, επιλέξτε Απενεργοποίηση λογαριασμού και στη συνέχεια κάντε κλικ στη συνέχεια για απενεργοποίηση λογαριασμού.

        Στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης σας. Μόλις γίνει αυτό θα μεταφερθείτε σε μια άλλη οθόνη που θα σας ζητήσει να βάλετε τον Λόγο αποχώρησης, στη συνέχεια επιλέξτε Απενεργοποίηση λογαριασμού στο κάτω μέρος. Στη συνέχεια ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί.

        Θα μπορείτε ακόμα να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, αλλά δεν θα είναι ορατό από άλλα άτομα στο διαδίκτυο, μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε ξανά οποιαδήποτε στιγμή θέλετε και θα αποκατασταθεί πλήρως.

        Πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook το 2022 2161

        Πώς μπορώ να διαγράψω οριστικά τον λογαριασμό μου στο Facebook;

        Εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook, αυτό είναι οριστικό, αφού ολοκληρωθεί αυτό, όλα τα δεδομένα σας θα αφαιρεθούν από το Facebook και δεν θα μπορείτε να τα ανακτήσετε. Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας στο Facebook, τότε θα πρέπει να επιλέξετε την παραπάνω επιλογή απενεργοποίησης και όχι την επιλογή διαγραφής.

        Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook θα κάνετε ακριβώς τα ίδια βήματα που αναφέραμε παραπάνω και θα επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού στη συνέχεια κλικ στην επιλογή Συνέχεια στη διαγραφή λογαριασμού.

        Πώς να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook το 2022 379

        Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί μια σειρά επιλογών, θα ερωτηθείτε εάν εξακολουθείτε να θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Facebook Messenger, εάν διαγράψετε τον λογαριασμό σας δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή.

        Θα ερωτηθείτε επίσης εάν θέλετε να πραγματοποιήσετε λήψη των στοιχείων σας ή να μεταφέρετε ένα αντίγραφο των στοιχείων σας προτού διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Μόλις γίνει αυτό, κάντε κλικ στο Διαγραφή λογαριασμού και στη συνέχεια θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας .

        Μόλις γίνει αυτό, στη συνέχεια θα ενημερωθείτε από το Facebook ότι ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί οριστικά και ότι έχετε 30 ημέρες για να αλλάξετε γνώμη πριν φύγετε οριστικά. Εάν είστε ικανοποιημένοι με αυτό, επιλέξτε Διαγραφή λογαριασμού.

        Έχετε πλέον μια περίοδο 30 ημερών που μπορείτε να ακυρώσετε τη διαγραφή λογαριασμού ή να τον ενεργοποιήσετε ξανά, μετά από αυτές τις 30 ημέρες τα δεδομένα σας θα διαγραφούν οριστικά από το Facebook.

        Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός θα σας φανεί χρήσιμος για να σας βοηθήσει να διαγράψετε ή να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook.

        Άρθρο από το thegreekenergy.com


        Σχόλια


        Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

        Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


        Μοιραστείτε αυτό το θέμα

        Url
        BBcode
        HTML

        Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης