thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  nektaria simi

  nektaria simi
  Pc Team

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Επιστροφή στην κορυφή
  Η αγορά μιας ανακατασκευασμένης συσκευής μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά μην το κάνετε στα τυφλά. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια συμφωνία και να αποφύγετε την παραβίαση όταν αγοράζετε ανακατασκευασμένους φορητούς ή σταθερούς υπολογιστές ή τηλέφωνα.
  Υπάρχει ένας απλός λόγος για να αγοράσετε ανακατασκευασμένη τεχνολογία αντί για μια ολοκαίνουργια συσκευή , η εξοικονόμηση  χρημάτων.
  Είναι επίσης ωραίο να αποφεύγετε να στέλνετε ένα gadget στη χωματερή. Και υπάρχει το πρόσθετο πλεονέκτημα.   Τα ολοκαίνουργια προϊόντα συχνά έχουν καθυστερήσεις  λόγω προβλημάτων με την αλυσίδα εφοδιασμού και η διανομή αγαθών στα καταστήματα γίνεται όλο και πιο δύσκολη. Επιπλέον, υπάρχει η συνεχιζόμενη παγκόσμια έλλειψη επεξεργαστών. Αν πάτε για ένα ανακατασκευασμένο προϊόν, δεν θα υπόκειται σε καθυστερήσεις αποστολής, επειδή είναι ήδη εκεί για αγορά.
  Το πρόβλημα είναι ότι τα ανακατασκευασμένα προϊόντα πιθανότατα είχαν ζωή πριν έρθουν σε εσάς. Ίσως ήταν μια σύντομη ύπαρξη που έφερε λίγες δοκιμασίες με τον αρχικό ιδιοκτήτη, αλλά ίσως όχι. Ήταν αρκετό για μια ζωή που το προϊόν στάλθηκε πίσω και του έγινε μια γενική επισκευή για να γίνει ξανά λειτουργικό ή τουλάχιστον μια φορά για να βεβαιωθείτε ότι εξακολουθεί να αποδίδει. Όλα αυτά συνέβησαν στο πλαίσιο της αρχικής εγγύησης  προϊόντος .
  Μπορεί επίσης να χρειαστεί να απαρνηθείτε τα αυθεντικά αξεσουάρ και να αντιμετωπίσετε μερικές σωματικές ατέλειες.
  Ακολουθεί η σύντομη περίληψη όσων πρέπει να γνωρίζετε προτού κάνετε κλικ στο κουμπί αγοράς σε ένα ανακατασκευασμένο κομμάτι . Εάν δεν μπορείτε να λάβετε απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις με ικανοποίηση, συνεχίστε να αγοράζετε ολοκαίνουργιο, αν μπορείτε.
   
  Είναι ανακατασκευή ή επιστροφή ανοιχτού κουτιού;
  Ένα τυπικό προϊόν ανοιχτού κουτιού είναι αυτό που αγοράστηκε και ανοίχτηκε, αλλά επιστράφηκε πριν χρησιμοποιηθεί. Ίσως ο αγοραστής ή ο παραλήπτης να μην το ήθελε, ή ίσως η συσκευασία να ήταν κατεστραμμένη, οπότε επιστράφηκε προληπτικά, παρόλο που το περιεχόμενο λειτουργούσε καλά.
  Τεχνικά, θα υποστήριζα ότι για να είναι μια πραγματική ανακατασκευή, μια συσκευή χρειάζεται κάποιο είδος επισκευής, καθαρισμού ή ανανέωσης. Νομικά, δεν υπάρχει πραγματικός ορισμός του “ανακαινισμένο”. Μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε θέλει να σημαίνει ο πωλητής ή ένας πωλητής. Μπορεί επίσης να δείτε όρους όπως “προκατέχεται” και “ανακατασκευασμένο”, οι οποίοι είναι συνώνυμοι…μέχρι να μην είναι. Όλα τα επιστρεφόμενα προϊόντα που επαναπωλούνται τείνουν να συγκεντρωθούν, ανεξάρτητα από την κατάσταση.
   
   
  Το προϊόν εξακολουθεί να έχει εγγύηση;
  Μην αγοράζετε κανένα προϊόν, ανακαινισμένο ή ολοκαίνουργιο, που διαφημίζεται “ως έχει”, γιατί αυτό αφαιρεί κάθε σιωπηρή εγγύηση που μπορεί να έχει ένα προϊόν. Ο αγοραστής κινδυνεύει να πάρει ένα προϊόν που μπορεί να μην λειτουργεί καν σωστά. Απλώς επειδή μια συσκευή ξεκινά, δεν σημαίνει ότι μπορεί να συνδεθεί στο διαδίκτυο, να λάβει σήμα κ.λπ.
  Ένα προϊόν πρέπει να μπορεί να κάνει αυτό για το οποίο σχεδιάστηκε, ακόμα κι αν πωληθεί μεταχειρισμένο. Αν είναι τηλέφωνο, καλύτερα να κάνεις κλήσεις (τα τηλέφωνα εξακολουθούν να το κάνουν αυτό, έτσι μου λένε). Αν είναι φορητός υπολογιστής, καλύτερα να εκκινήσει και να μπει στο Διαδίκτυο. Εάν είναι κάμερα web, καλύτερα να σας κάνει να φαίνεστε όμορφα σε αυτή τη συνάντηση Zoom.
  Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να ρωτήσετε απευθείας τον πωλητή εάν υπάρχει εγγύηση. Χωρίς εγγύηση, η εξοικονόμηση μπορεί να μην αξίζει πάντα τον κόπο. Επίσης, επιβεβαιώστε τη διάρκεια της εγγύησης.
  Στην E-BYTE δίνουμε 1 χρόνο εγγύηση.
   
  Σε τι κατάσταση είναι;
  Δεν υπάρχουν κανόνες σχετικά με τον τρόπο ταξινόμησης ενός ανακατασκευασμένου προϊόντος, εκτός του γεγονότος ότι ο πωλητής δεν μπορεί να πει ότι είναι ολοκαίνουργιο. Μπορούν, ωστόσο, να πουν ότι είναι “σαν καινούργιο.” Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι το προϊόν ανακατασκευάστηκε σε αυτήν την κατάσταση αφού το προϊόν είχε μια σκληρή ζωή. Ίσως αντικαταστάθηκαν, για παράδειγμα, πράγματα όπως γδαρμένες/ραγισμένες οθόνες. Αξίζει να γνωρίζετε τι ακριβώς σημαίνει «σαν καινούργιο».
  Μετά το “σαν καινούργια”, οι επιλογές “χρησιμοποιούνται” όλες με κάποια μορφή, από “απαλά” και κάτω. Θα βρείτε παραλλαγές σε αυτές τις καταχωρίσεις από ιστότοπο σε ιστότοπο, από προμηθευτή σε προμηθευτή.
   
  Τι είναι η πολιτική επιστροφών;
  Χρειάζεται λίγος χρόνος για να παρατηρήσετε προβλήματα σε ορισμένα προϊόντα. Εάν δεν μπορείτε να πάρετε τουλάχιστον δύο εβδομάδες για να κάνετε τεστ με ένα ανακατασκευασμένο προϊόν με την επιλογή να το επιστρέψετε χωρίς κόστος, μην ασχοληθείτε. Πολλοί θα πουν «τελική πώληση» και δεν το θέλετε — εκτός και αν το θέλετε, γιατί η εξοικονόμηση είναι αστρονομική.
   
  Τι δεν πρέπει να αγοράσω Refurbished;
  Αυτό εξαρτάται τελικά από εσάς, αλλά συνιστούμε να αποφύγετε τα ακόλουθα:
  Αντικείμενα που αγγίζουν πολύ το δέρμα σας (ακουστικά)
  Μηχανικά είδη (πληκτρολόγια)
  Τηλεοράσεις (είναι δύσκολο να πει κανείς πόσο παλιά/χρησιμοποιημένη μπορεί να είναι μια τηλεόραση)
  Κάποια από αυτά μπορεί να είναι εντάξει αν εμπιστεύεστε την εταιρεία πίσω από την ανανέωση του προϊόντος. Αντίθετα, θα πρέπει να αγοράζετε μόνο ανακατασκευασμένα προϊόντα από ορισμένες εταιρείες επειδή είναι πολύ ακριβά όταν είναι νέα .
   
  Οι ανακατασκευές είναι πάντα φθηνότερες;
  Ούτε καν. Καλύτερα να κάνεις μια σύγκριση τιμών. Όταν βρείτε μια φθηνή ανακατασκευή, μεταβείτε σε άλλη τοποθεσία και δείτε εάν το ίδιο ή παρόμοιο μοντέλο είναι διαθέσιμο και σε τι τιμή. Μην αφήνετε την τιμή να υπαγορεύει τα πάντα. Μερικές φορές μπορείτε απλώς να εμπιστεύεστε έναν ιστότοπο ή έναν προμηθευτή αρκετά για να ξοδέψετε λίγα περισσότερα για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
   
  Λιανοπωλητές και Μεταφορείς
  Οι έμποροι λιανικής και οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας συμμετέχουν επίσης στην επιχείρηση. Πολλά προϊόντα ανακατασκευάζουν για να τα μεταπωλήσουν ξανά. Αυτοί οι ιστότοποι είναι επίσης ένα καλό μέρος για να βρείτε ένα αντικείμενο.
   
  Ειδικοί ανακατασκευής
  Έπειτα, υπάρχουν οι συγκεκριμένοι πωλητές της ανακατασκευής, μέρη που δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να σας πουλήσουν ανακατασκευαμένα προϊόντα. Συνήθως, περιλαμβάνουν ακόμη και εγγύηση.

  ΠΗΓΗ: https://e-byte.gr/

  Αρέσει στον χρήστη harpwood


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης