thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Δημοσίευση: 1 Αναβάθμιση του refurbished laptop σας Empty Αναβάθμιση του refurbished laptop σας Δευ 21 Φεβ - 16:40

  nektaria simi

  nektaria simi
  Pc Team

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Επιστροφή στην κορυφή

  Αναβάθμιση του μεταχειρισμένου laptop σας

   
  Είτε ελπίζετε για καλύτερα γραφικά, περισσότερη μνήμη RAM ή ταχύτερη επεξεργαστική ισχύ, ορίστε τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε την αναβάθμιση του φορητού υπολογιστή σας:
  • Η αναβάθμιση μπορεί να ακυρώσει την εγγύησή σας

  • Αυτή η διαδικασία δεν είναι για τους ανυπόμονους

  • Δεν είναι δυνατή η αλλαγή όλων των στοιχείων

  • Ορισμένες αναβαθμίσεις θα μπορούσαν να βλάψουν τον φορητό υπολογιστή σας


   
  Μπορείτε να αναβαθμίσετε έναν επεξεργαστή φορητού υπολογιστή;
  Ας ξεκινήσουμε με το μεγάλο ερώτημα. Και ενώ μισούμε να είμαστε ο φορέας των κακών ειδήσεων, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε τον επεξεργαστή του φορητού υπολογιστή σας. Υπάρχουν ορισμένοι φορητοί υπολογιστές με εναλλάξιμους επεξεργαστές, αλλά αυτά τα μηχανήματα είναι ακριβά και δύσκολο να βρεθούν.
  Οι περισσότεροι επεξεργαστές είναι συγκολλημένοι απευθείας στη μητρική πλακέτα , κάτι που αποτελεί πρόκληση για τον τυπικό χρήστη, καθώς θα χρειαστεί να αφαιρέσετε τη CPU και να την αντικαταστήσετε με μια νέα. Εάν ο επεξεργαστής είναι αλλαγμένος, τότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζει στην ίδια υποδοχή και ότι η μητρική πλακέτα μπορεί να αλληλεπιδράσει με τη νέα CPU μόλις εγκατασταθεί.
  Εάν διαθέτετε επιτραπέζιο υπολογιστή , η σελίδα προδιαγραφών προϊόντος θα μπορεί να σας πει ποιοι επεξεργαστές είναι συμβατοί με το υπάρχον δίκτυό σας. Αν και αυτό δεν απαντά στην ερώτηση του φορητού υπολογιστή, εν συντομία, η επεξεργαστική ισχύς είναι λίγο-πολύ κλειδωμένη… μόνιμα.
   
  Είναι πολύ αργό το laptop σας;
  Εάν ο φορητός υπολογιστής σας κινείται πιο αργά από ό,τι παλιά, μπορεί να είναι σημάδι φυσιολογικής φθοράς. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να κάνετε τον υπολογιστή σας να βουίζει πιο γρήγορα, όπως όταν τον τραβήξατε για πρώτη φορά από το κουτί.
  Ξεκινήστε ελέγχοντας πόσο ελεύθερο χώρο έχετε στη διάθεσή σας. Για παράδειγμα, εάν ο σκληρός δίσκος του φορητού σας υπολογιστή εξαντλείται ο αποθηκευτικός χώρος , αυτό μπορεί να κάνει το άνοιγμα προγραμμάτων ή αρχείων άσκηση εξαιρετικής υπομονής.
  Ή, ο ένοχος μπορεί να είναι η έλλειψη μνήμης RAM, η οποία χρησιμεύει για την υποστήριξη του λογισμικού σας. Αν και η αύξηση της μνήμης RAM δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα ταχύτητας, μπορεί να εκφορτώσει μέρος της πίεσης στην CPU σας, με αποτέλεσμα την ταχύτερη επεξεργασία.
   
  Ξεκινήστε με την αναβάθμιση της μνήμης RAM του φορητού υπολογιστή σας
  Οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές επιτρέπουν στο χρήστη να αναβαθμίσει τη μνήμη RAM ή τη μνήμη του προσθέτοντας ένα μοχλό σε μια θήκη του υπολογιστή. Γενικά, πρέπει να αγοράσετε νέα μνήμη για τον υπολογιστή σας από εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο ή απευθείας από τον κατασκευαστή του υπολογιστή . Σε ορισμένες περιπτώσεις, τρίτοι κατασκευαστές κατασκευάζουν συμβατά memory stick που λειτουργούν με μια ποικιλία φορητών υπολογιστών.
   
  Εξετάστε το ενδεχόμενο αναβάθμισης του σκληρού δίσκου του φορητού υπολογιστή σας
  Οι περισσότεροι κατασκευαστές επιτρέπουν την αντικατάσταση του υπάρχοντος σκληρού δίσκου με έναν που έχει περισσότερο χώρο αποθήκευσης. Το πόσα θα ξοδέψετε τελικά για αυτό εξαρτάται από το πόσο χώρο θα χρειαστείτε.
  Ένας SSD 480 GB είναι ακριβότερος από έναν τυπικό σκληρό δίσκο 1 TB δίνει όμως πολύ περισσότερη ταχύτητα στον υπολογιστή. Με φορητούς υπολογιστές που διευκολύνουν την αντικατάσταση του σκληρού δίσκου, συνήθως θα μπορείτε να βρείτε ένα διαμέρισμα που να φιλοξενεί τον σκληρό δίσκο.
  Ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος είναι μια ελκυστική λύση για πολλούς χρήστες, επειδή μπορείτε απλά να τον συνδέσετε στη θύρα USB για να ξεκινήσετε. Επιπλέον, μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε όταν καταλήξετε να αγοράσετε ένα νέο φορητό υπολογιστή.
   
  Μεταβείτε σε ένα αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα
  Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν χρειάζεται να αγοράσετε έναν εντελώς νέο φορητό υπολογιστή για να αποκτήσετε το πιο πρόσφατο λειτουργικό σύστημα. Ναι, οι πιο σύγχρονοι φορητοί υπολογιστές είναι εξοπλισμένοι με νεότερο λειτουργικό σύστημα, αλλά γενικά μπορείτε να εγκαταστήσετε το ενημερωμένο σύστημα με ελάχιστη προσπάθεια από πλευράς σας.
   
  Αναβαθμίστε την κάρτα γραφικών σας
  Πολλοί άνθρωποι θέλουν να μάθουν πώς να αναβαθμίσουν την κάρτα γραφικών του φορητού υπολογιστή (GPU) , συνήθως στο πλαίσιο του παιχνιδιού. Όπως η CPU σας, η GPU σας είναι γενικά κολλημένη στη μητρική πλακέτα, καθιστώντας δύσκολη την αλλαγή.
  Είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχει ένας τρόπος για να αναβαθμίσετε τις δυνατότητες γραφικών σας: αγοράστε μια εξωτερική μονάδα που συνδέεται στη θύρα USB σας. Θα έχετε βελτιωμένη έξοδο γραφικών που παρέχει τη δυνατότητα για μια δεύτερη οθόνη να συμπληρώνει την οθόνη του φορητού υπολογιστή σας.
   
  Συμπέρασμα
  Η αναβάθμιση του φορητού υπολογιστή σας δεν είναι πάντα η πιο εύκολη διαδρομή για μια καλύτερη εμπειρία υπολογιστών, αλλά όπως έχουμε περιγράψει εδώ, οι περισσότερες από αυτές τις συμβουλές είναι εύκολο να εφαρμοστούν μόνοι σας.
  Αν ψάχνετε για έναν υπολογιστή που μπορεί να προσαρμοστεί, ειδικά όταν πρόκειται για παιχνίδια, το καλύτερο στοίχημά σας μπορεί να είναι ένας επιτραπέζιος υπολογιστής. Αλλά αν χρειάζεστε απλώς περισσότερη μνήμη RAM ή χώρο για τα αρχεία σας, υπάρχουν απλοί τρόποι να το κάνετε αυτό με τον φορητό υπολογιστή σας.

  ΠΗΓΗ: https://e-byte.gr/


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης