thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  nektaria simi

  nektaria simi
  Pc Team

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Επιστροφή στην κορυφή
  Το Chrome είναι ένα από τα πιο γρήγορα προγράμματα περιήγησης στην αγορά  για laptop και σταθερούς υπολογιστες . Ωστόσο, μερικές φορές το Chrome φαίνεται να λειτουργεί χωρίς προφανή λόγο. Είτε η φόρτωση των σελίδων του διαρκεί περισσότερο από το συνηθισμένο είτε καθυστερεί κατά την περιήγηση, ενδέχεται να υπάρχει πρόβλημα με το πρόγραμμα περιήγησής σας.


  Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε επτά επιδιορθώσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε να επιταχύνετε το Google Chrome εάν λειτουργεί αργά.


  1. Δοκιμάστε τον φορητό υπολογιστή σας και τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο

  Πρώτον, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τον φορητό υπολογιστή σας, εκτελώντας άλλα προγράμματα περιήγησης στο σύστημά σας. Εάν οποιαδήποτε προγράμματα περιήγησης εκτός από το Chrome λειτουργούν καλά, το πρόβλημα πιθανότατα είναι με το Chrome ή τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο.


  Για να βεβαιωθείτε ότι η σύνδεσή σας στο διαδίκτυο δεν κάνει τα προγράμματα περιήγησής σας αργά, εκτελέστε άλλα προγράμματα περιήγησης σε οποιοδήποτε άλλο σύστημα που είναι συνδεδεμένο στην ίδια σύνδεση στο Διαδίκτυο.


  Μπορεί να έχετε πρόβλημα με το Διαδίκτυο σας εάν αυτά τα προγράμματα περιήγησης σε άλλα συστήματα είναι επίσης αργά. Εάν συμβαίνει αυτό, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση του δρομολογητή για να δείτε εάν βελτιώνει την απόδοση. Μπορείτε πάντα να εκτελέσετε μια δοκιμή ταχύτητας για να ελέγξετε την ταχύτητα της σύνδεσής σας.

  Εάν όλα τα άλλα προγράμματα περιήγησης φαίνεται να λειτουργούν συνήθως σε άλλα συστήματα, υπάρχει ένα πρόβλημα με το Chrome σας που χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση.


  Η Google είναι η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στη γραμμή διευθύνσεων του Google Chrome. Η γραμμή αναζήτησης σάς επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιείτε άλλες μηχανές αναζήτησης όπως Bing, Yahoo, DuckDuckGo και Ecosia.


  Η μετάβαση σε αυτές τις μηχανές αναζήτησης στη γραμμή διευθύνσεων του Chrome μπορεί μερικές φορές να μειώσει την απόδοση. Επομένως, προτού δοκιμάσετε οποιαδήποτε άλλη λύση, βεβαιωθείτε ότι το Google έχει οριστεί ως η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης.


  Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ελέγξετε την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησής σας.


  1. Κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.
  2. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις .
  3. Βρείτε τη μηχανή αναζήτησης στην αριστερή πλευρά.
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση μηχανών αναζήτησης.

  Μπορείτε να επεξεργαστείτε, να αφαιρέσετε ή να ορίσετε οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης ως προεπιλογή σας εδώ. Βεβαιωθείτε ότι το Google έχει οριστεί ως η προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης.
  Συνήθως, η έρευνα μέσω Διαδικτύου ή ο έλεγχος διαφορετικών πηγών για μια εργασία απαιτεί το άνοιγμα πάρα πολλών καρτελών ταυτόχρονα. Ακόμα κι αν δεν χρησιμοποιείτε την καρτέλα, το Chrome καταναλώνει τον ίδιο αριθμό πόρων συστήματος. Με ανοιχτές πάρα πολλές περιττές καρτέλες, μπορεί να σπαταλάτε πόρους εν αγνοία σας.
  Ανοίξτε το Resource Monitor σε συσκευές Windows ή το Activity Monitor σε Mac και κλείστε τις καρτέλες μία προς μία για να δείτε εάν αυτό βελτιώνει την απόδοση. Κάντε τη συνήθεια να προσθέτετε σελιδοδείκτες σε σελίδες αντί να τις κρατάτε ανοιχτές συνεχώς.
  Ακόμα κι αν το κλείσιμο καρτελών δεν βοηθά το Chrome να λειτουργεί πιο γρήγορα, μπορεί να βοηθήσει στην εξοικονόμηση μπαταρίας στη συσκευή σας.
  Η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης και του ιστορικού του Chrome μπορεί επίσης να είναι χρήσιμες λύσεις. Το Chrome αποθηκεύει προσωρινές πληροφορίες περιήγησης που συσσωρεύονται μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Αυτά τα αχρησιμοποίητα δεδομένα μειώνουν την απόδοση του προγράμματος περιήγησής σας.
  Ωστόσο, η εκκαθάριση της προσωρινής μνήμης καταργεί επίσης τυχόν αποθηκευμένα ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης. Για να διατηρήσετε άθικτα αυτά τα δεδομένα, μπορείτε να καταργήσετε την επιλογή του κωδικού πρόσβασης και άλλων πλαισίων δεδομένων σύνδεσης στις σύνθετες ρυθμίσεις της διαγραφής ιστορικού περιήγησης πριν από την εκκαθάριση των δεδομένων.
  Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να διαγράψετε τα δεδομένα περιήγησης.


  • Κάντε κλικ στις τρεις κάθετες κουκκίδες στην επάνω δεξιά γωνία του προγράμματος περιήγησης Chrome.
  • Κατευθυνθείτε στην Ιστορία .
  • Κάντε κλικ στο Εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης .
  • Ορίστε το χρονικό εύρος για τη διαγραφή των δεδομένων.
  • Επιλέξτε όλα τα πλαίσια εκτός από τους κωδικούς P και άλλα δεδομένα σύνδεσης και τα δεδομένα φόρμας αυτόματης συμπλήρωσης .
  • Κάντε κλικ στα καθαρά δεδομένα

  Αφού διαγράψετε το ιστορικό περιήγησής σας, επανεκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να δείτε εάν βελτιώνει την απόδοση.
  Σε περίπτωση που διατηρήσετε τη ρύθμιση των αυτόματων ενημερώσεων Chrome, βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε την πιο πρόσφατη έκδοση του Chrome. Ακόμα κι αν η ενημέρωση του Chrome δεν έχει άμεση επίδραση στην απόδοσή του, το πρόγραμμα περιήγησής σας μπορεί να είναι πιο ασφαλές έναντι επιθέσεων κακόβουλου λογισμικού.
  Θα δείτε μείωση στην απόδοση του προγράμματος περιήγησης εάν ένας κακόβουλος ιστότοπος φορτώσει το πρόγραμμα περιήγησής σας με κακόβουλο λογισμικό. Επομένως, διατηρείτε το Chrome ενημερωμένο ανά πάσα στιγμή.
  Δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε εάν το Chrome είναι ενημερωμένο ή όχι.


  • Κάντε κλικ σε τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Μεταβείτε στη Βοήθεια > Σχετικά με το Google Chrome .

  Εάν το Chrome είναι ήδη ενημερωμένο, θα εμφανιστεί ένα μήνυμα. Το Google Chrome είναι ενημερωμένο».
  Η προσθήκη επεκτάσεων στο Chrome βελτιώνει την παραγωγικότητα, αλλά η υπερφόρτωσή τους μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. Ακριβώς όπως κρατώντας τις καρτέλες ανοιχτές στο Chrome, οι ενεργές επεκτάσεις καταναλώνουν πόρους συστήματος που μπορεί να οδηγήσουν σε αργή απόδοση.
  Κάντε σύντομη λίστα των επεκτάσεων σύμφωνα με την καθημερινή τους χρήση και αφαιρέστε αυτές που χρησιμοποιείτε σπάνια. Εάν η απόδοση δεν βελτιωθεί μετά την κατάργηση των επεκτάσεων, δοκιμάστε να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε τις ενεργές επεκτάσεις μία κάθε φορά.
  Η απενεργοποίηση μιας συγκεκριμένης επέκτασης μπορεί να επιταχύνει την περιήγηση στο Chrome. Εάν συμβαίνει αυτό, φροντίστε να καταργήσετε οριστικά αυτήν την επέκταση (εφόσον μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτήν).
  Όταν η επιτάχυνση υλικού είναι ενεργοποιημένη, εργασίες που απαιτούν υψηλή επεξεργασία, όπως η αναπαραγωγή βιντεοπαιχνιδιών, χρησιμοποιούν τη μονάδα επεξεργασίας γραφικών για υπολογισμούς για να μειώσουν τον φόρτο εργασίας στη CPU. Ως αποτέλεσμα, η CPU μπορεί να εκτελέσει βασικές και βασικές εργασίες, ενώ η GPU χειρίζεται τις υψηλές απαιτήσεις επεξεργασίας.
  Αν και βελτιώνει την απόδοση της CPU στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορεί επίσης να επιβραδύνει τα προγράμματα περιήγησής σας και να εξαντλήσει την μπαταρία πιο γρήγορα. Επομένως, απενεργοποιήστε το από το πρόγραμμα περιήγησης Chrome και πιθανότατα θα παρατηρήσετε διαφορά στην απόδοση περιήγησης στο Chrome.
  Δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επιτάχυνση υλικού από το Chrome.


  • Κάντε κλικ στις τρεις τελείες στην επάνω δεξιά γωνία.
  • Μεταβείτε στις ρυθμίσεις S.
  • Κάντε κύλιση στο κάτω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στις σύνθετες επιλογές.
  • Στις σύνθετες επιλογές, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις συστήματος S .
  • Απενεργοποιήστε την επιλογή “Χρήση επιτάχυνσης υλικού όταν είναι διαθέσιμη” .

  ΠΗΓΗ: https://e-byte.gr/

  Αρέσει στον χρήστη ariska


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης