thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Ashampoo UnInstaller 10 (Review)

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Δημοσίευση: 1 Ashampoo UnInstaller 10 (Review) Empty Ashampoo UnInstaller 10 (Review) 11/7/2020, 1:42 pm

  Paulos

  Paulos
  WebMaster

  Επιστροφή στην κορυφή
  Ashampoo UnInstaller 10 (Review) Boxsho20

  Ανεξάρτητα από το τι εγκαθιστάτε, το UnInstaller μπορεί να το διαγράψει χωρίς υπολείμματα!


  Το Ashampoo UnInstaller 10 σας βοηθά να εγκαταστήσετε, να δοκιμάσετε και να αφαιρέσετε λογισμικό χωρίς περιττά αρχεία - και δίχως προβλήματα. Εσείς αποφασίζετε τι θα μείνει και τι θα φύγει από τον υπολογιστή σας! Το πρόγραμμα παρακολουθεί εκτενώς κάθε εγκατάσταση για να επιτρέψει την πλήρη αφαίρεσή της, όταν χρειαστεί. Ακόμη και οι εγκαταστάσεις που δεν έχουν παρακολουθηθεί είναι εντελώς αναστρέψιμες χάρη στη μέθοδο τετραπλής απεγκατάστασης του UnInstaller και του καθαρισμού σε βάθος. Το ανεπιθύμητο λογισμικό, οι επεκτάσεις των προγραμμάτων περιήγησης και οι γραμμές εργαλείων εξαφανίζονται εντελώς με ένα μόνο κλικ με το UnInstaller 10! Και η νέα ενότητα Αντίκτυπο σας δείχνει ακριβώς ποιο πρόγραμμα επηρεάζει την απόδοση του συστήματός σας - με σαφήνεια και αμεσότητα. Θέλετε να μάθετε τι πραγματικά συμβαίνει στο σύστημά σας κατά τη διάρκεια των εγκαταστάσεων; Η τεχνολογία στιγμιοτύπων θα σας δείξει ακριβώς κάθε τροποποίηση των αρχείων σας και του μητρώου των Windows!


  • Οπτικοποιήστε τον αντίκτυπο των εφαρμογών στο σύστημα
  • Πλήρης υποστήριξη για νέο περιηγητή Edge με βάση το Chromium
  • Ξεκλειδώστε και διαγράψτε κλειδωμένα αρχεία με τον Ξεκλειδωτή
  • Πλήρως ενημερωμένοι καθαριστές
  • Ενισχυμένη σταθερότητα-βελτιστοποιημένο λογισμικό προγράμματος οδήγησης
  • Τεχνολογία καθαρισμού σε βάθος v2 με ακόμη καλύτερα αποτελέσματα
  • Βάση δεδομένων με προφίλ απεγκατάστασης για προγράμματα που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν
  • Νέος αλγόριθμος κατάργησης απεγκαταστάσεων


  Ashampoo UnInstaller 10 (Review) Ashamp18

  Τι αντίκτυπο έχει ένα πρόγραμμα στο σύστημά μου;


  Έχετε πιθανώς αναρωτηθεί στο παρελθόν πόσο ένα εγκατεστημένο πρόγραμμα επηρεάζει την απόδοση του συστήματός σας. Το Ashampoo UnInstaller 10 θα σας πει! Ένας νέος αλγόριθμος που συνδυάζει πολλές μετρήσεις, όπως τη CPU και τη φόρτωση μνήμης, τον χρόνος εκκίνησης και το αντίκτυπο σε άλλες διεργασίες, υπολογίζει μια βαθμολογία που υπερβαίνει τη διαχείριση εργασιών ή την Παρακολούθηση Πόρων των Windows και στη συνέχεια βαθμολογεί το λογισμικό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσδιορίσετε εάν ένα πρόγραμμα είναι δεσμεύει υπερβολικά πολλούς πόρους και πρέπει να κλείσει. Οι βαθμολογίες ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο για να σας κρατούν ενημερωμένους, πάντα!

  Η νέα λειτουργική μονάδα Ξεκλειδωτή - το αντικλείδι για τα επίμονα αρχεία


  Ορισμένα αρχεία είναι κλειδωμένα ακόμη και όταν θέλετε να τα διαγράψετε από το σύστημά σας. Μερικές φορές τα Windows αποκλείουν την πρόσβαση αρχείων λόγω αποτυχημένης ή μερικής απεγκατάστασης, αφήνοντάς σας κολλημένο με ένα αρχείο ή αντικείμενο για πάντα. Ο Ξεκλειδωτής (Unlocker) ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα! Αυτή η νέα μονάδα, αναγκάζει το σύστημά σας να δώσει πίσω σε εσάς τον έλεγχο των κλειδωμένων αρχείων. Απελευθερώστε τα κλειδωμένα αρχεία των Windows και, τέλος, απαλλαγείτε από όλα τα επίμονα αρχεία! Ο Ξεκλειδωτής συνοδεύεται από μια επισκόπηση που παραθέτει όλα τα ανοιχτά αντικείμενα και μια εύχρηστη επιλογή αναζήτησης με υποστήριξη φίλτρου. Αποκτήστε ξανά τον έλεγχο των κλειδωμένων αρχείων σας με το Ξεκλειδωτή – τώρα στο Ashampoo UnInstaller 10!

  Πλήρης υποστήριξη του Microsoft Edge Chromium


  Το νέο πρόγραμμα περιήγησης Microsoft Edge το οποίο είναι βασισμένο στο Chromium έχει ήδη κερδίσει πολλούς θαυμαστές - και έχει ξεπεράσει ακόμη και το Firefox όσον αφορά τη δημοτικότητα. Το Ashampoo Uninstaller 10 υποστηρίζει πλήρως ακόμη και την πιο πρόσφατη ενημέρωση του προγράμματος περιήγησης της Microsoft. Αυτό περιλαμβάνει την κατάργηση ανεπιθύμητων επεκτάσεων, την εξάλειψη των ιχνών περιήγησης στον διαδίκτυο και ακόμη και την απεγκατάσταση του ίδιου του Edge. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε και να διαχειριστείτε τον παλιό και το νέο προγράμματα περιήγησης Edge παράλληλα!

  Λεπτομερείς βελτιώσεις με σημαντικές επιπτώσεις


  Το Ashampoo Uninstaller 9 ήταν μια μεγάλη επιτυχία η οποία μας οδήγησε να βάλουμε τον πήχη ακόμη περισσότερο ψηλότερα στην έκδοση 10! Ο νέος αλγόριθμος απεγκαταστάσεων λειτουργεί αισθητά πιο προσεκτικά και εντοπίζει περισσότερα περιττά αρχεία! Προσπαθούμε για την τέλεια αφαίρεση λογισμικού χωρίς να αφήνεται ούτε ένα byte πίσω, γι 'αυτό βελτιώσαμε επίσης την παρακολούθηση εγκαταστάσεων και τη αφαίρεση λογισμικού βασισμένη σε βάση δεδομένων. Συνεργαστήκαμε επίσης στενά με το προσωπικό υποστήριξής μας για να ενσωματώσουμε τα σχόλιά σας και να το κάνουμε το πιο ισχυρό και σταθερό UnInstaller που έχει κυκλοφορήσει! Και φυσικά, οι αγαπημένες σας μονάδες καθαρισμού, όπως ο Καθαριστής Διαδικτύου, έχουν ενημερωθεί πλήρως!

  Απεγκαταστήστε προγράμματα χωρίς υπολείμματα


  Τα Windows βασίζονται πλήρως σε ρουτίνες απεγκατάστασης που παρέχονται από τις ίδιες τις εφαρμογές - και αυτό δεν αρκεί! Είτε πρόκειται για αμέλεια ή πρόθεση, η απεγκατάσταση προγραμμάτων μέσω προεπιλεγμένων μέσων αφήνει συχνά τον υπολογιστή σας με μη έγκυρες καταχωρίσεις μητρώου και ορφανά αρχεία. Αυτή η ακαταστασία όχι μόνο σπαταλά χώρο στο δίσκο, αλλά επίσης φουσκώνει το μητρώο σας και υποβαθμίζει την απόδοση του συστήματός σας. Το UnInstaller χρησιμοποιεί εξελιγμένες μεθόδους σάρωσης και καθαρισμού που υπερβαίνουν τις δυνατότητες των Windows για τον εντοπισμό και την εξάλειψη των περιττών αρχείων. Γι 'αυτό είμαστε σίγουροι ότι το Ashampoo UnInstaller 10 καταργεί λογισμικό μέχρι και το τελευταίο byte!

  Ashampoo UnInstaller 10 (Review) Ashamp19

  Απεγκαταστήστε λογισμικό σαν επαγγελματίες


  Ακόμα κι αν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το Ashampoo UnInstaller 10, θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Η έξυπνα σχεδιασμένη διεπαφή χρήστη διασφαλίζει ότι όλες οι βασικές δυνατότητες είναι άμεσα προσβάσιμες με ένα κλικ. Με το UnInstaller, ακόμη και οι πολύπλοκες τεχνικές διαδικασίες είναι αυτονόητες. Καταργήστε εντελώς λογισμικό χωρίς περιττά αρχεία πίσω, παρακολουθήστε πλήρως τις νέες εγκαταστάσεις, αποκτήστε νέες πληροφορίες σχετικά με τις εσωτερικές λειτουργίες του υπολογιστή σας και πείτε αντίο στην ακαταστασία - δίχως προβλήματα και χωρίς καμπύλη εκμάθησης. Είναι το UnInstaller για όλους!

  Κανένα έλεος για ανεπιθύμητα προγράμματα


  Το Ashampoo UnInstaller 10 απαλλάσσει τον υπολογιστή σας από άχρηστες εφαρμογές ή υποεφαρμογές - αλλά αφαιρεί επίσης και όλες τις κακόβουλες εφαρμογές που κρύβονται από τον υπολογιστή σας! Ειδικά οι πύλες λήψης λατρεύουν να συνδυάζουν το λογισμικό τους με "πρόσθετα" που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα και να σας κατασκοπεύουν. Αυτά τα δυνητικά ανεπιθύμητα προγράμματα (PUP), συχνά μεταμφιεσμένα ως γραμμές εργαλείων ή βοηθοί, δεν θα έχουν καμία ελπίδα μπροστά στο Ashampoo UnInstaller 10. Δεν μας αρέσουν και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα αρέσουν ούτε σε εσάς! Το UnInstaller εντοπίζει ακόμη και τα ένθετα προγράμματα εγκατάστασης και τα αφαιρεί από το σύστημά σας μια για πάντα!

  Σύγκριση στιγμιότυπων – Γιατί να με νοιάζει;


  Σκεφτείτε το Ashampoo UnInstaller 10 ως ένα εμπειρογνώμονας εφοδιαστικής (logistics expert) για τον υπολογιστή σας. Κάθε στιγμιότυπο δημιουργεί ένα απόθεμα του συστήματός σας. Αυτή η λίστα περιλαμβάνει όλα τα αρχεία και τις ρυθμίσεις μητρώου των Windows. Μόλις τροποποιηθεί το σύστημά σας (π.χ. μετά από μία εγκατάσταση), μπορείτε να δημιουργήσετε μια δεύτερη λίστα και να συγκρίνετε τις δύο για να βρείτε όλες τις αλλαγές στο σύστημά σας. Αυτό περιλαμβάνει κάθε νέο ή διαγραμμένο αρχείο καθώς και όλες τις τροποποιήσεις μητρώου. Το UnInstaller 10 έρχεται με έναν ολοκαίνουργιο οδηγό στιγμιοτύπων που καθιστά τη δημιουργία και τη σύγκριση στιγμιότυπων απίστευτα εύκολη! Μια εξελιγμένη τεχνολογία που είναι εξαιρετικά προσβάσιμη!

  Τέσσερις μέθοδοι αφαίρεσης χωρίς συμβιβασμούς για ολική κατάργηση λογισμικού


  Το Ashampoo UnInstaller 10 συνδυάζει τέσσερις διαφορετικές τεχνικές για την εξάλειψη των εγκαταστάσεων έως το τελευταίο byte. Τα αρχεία καταγραφής που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια των εγκαταστάσεων είναι η πιο εκτεταμένη προσέγγιση, καθώς καταγράφεται κάθε τροποποίηση αρχείου και μητρώου. Επίσης, συνυπολογίζονται τα σενάρια απεγκατάστασης που παρέχονται από κάθε πρόγραμμα. Εάν υπάρχει διαθέσιμο ειδικό προφίλ στην ενσωματωμένη βάση δεδομένων, θα επεξεργαστεί με μεγαλύτερη ακρίβεια. Τέλος, θα εκτελείται μια σάρωση συστήματος σε βάθος ακολουθώντας τη διαδικασία απεγκατάστασης για τον εντοπισμό και την εξάλειψη τυχόν υπολειπόμενων αρχείων και καταχωρήσεων μητρώου! Το Ashampoo UnInstaller 10 είναι ανθεκτικό στην επανεκκίνηση και συνεχίζει το κυνήγι για περιττά αρχεία ακόμα και μετά την επανεκκίνηση του συστήματος!

  Αφαιρέστε λογισμικό με την τεχνολογία Καθαρισμού σε Βάθος


  Το Ashampoo UnInstaller 10 διαθέτει παρακολούθηση εγκαταστάσεων από άκρο σε άκρο για εγγύηση πλήρους κατάργησης. Έτσι, περιλαμβάνονται επίσης, σπάνια προγράμματα που συνήθως κρύβονται από εσάς. Ωστόσο, ακόμη και οι εγκαταστάσεις που δεν παρακολουθούνται καταργούνται πλήρως, χάρη στους έξυπνους αλγόριθμους και την τεχνολογία Καθαρισμού σε Βάθος. Αυτό διασφαλίζει ότι τα ορφανά αρχεία και οι καταχωρήσεις, που διαφορετικά θα παρέμεναν στον σκληρό σας δίσκο, θα εξαλειφθούν εντελώς!

  Ένας φρουρός για εσάς που παρακολουθεί όλες τις εγκαταστάσεις


  Αν και ο φρουρός εγκαταστάσεων του Ashampoo UnInstaller 10 παρακολουθεί μόνιμα το σύστημά σας, είναι απίστευτα ελαφρύ σε πόρους συστήματος. Ακόμα και όταν απεγκαθιστάτε με τον προεπιλεγμένο τρόπο των Windows, το UnInstaller σαρώνει αυτόματα τα υπολείμματα. Σε πολλές περιπτώσεις, η αρχή και το τέλος των εγκαταστάσεων ανιχνεύεται αυτόματα, οπότε δεν απαιτείται χειροκίνητη παρέμβαση! Στην έκδοση 10, επιστρατεύσαμε όλες μας τις δυνάμεις για να μην περάσει από το φρουρό ούτε μία τροποποίηση του συστήματος απαρατήρητη!

  Διαγράψτε μόνιμα τα ευαίσθητα δεδομένα σας


  Πολλές εφαρμογές δημιουργούν αρχεία που περιέχουν ευαίσθητες πληροφορίες, όπως προφίλ χρηστών, δεδομένα τραπεζικού λογαριασμού ή κωδικούς πρόσβασης. Όταν απεγκαθιστάτε τα επηρεαζόμενα προγράμματα, θα περιμένατε αυτά τα αρχεία να εξαφανιστούν οριστικά. Τα Windows από μόνα τους δεν μπορούν να το εγγυηθούν και υπάρχουν ειδικοί που μπορούν να τα επαναφέρουν! Για την προστασία του απορρήτού σας, το UnInstaller όχι μόνο διαγράφει, αλλά καταστρέφει αυτά τα αρχεία, καθιστώντας τα μη ανακτήσιμα ακόμη και με εξειδικευμένα εργαλεία. Και το καλύτερο από όλα: Οι μέθοδοι διαγραφής του Ashampoo® UnInstaller 10 βασίζονται σε στρατιωτικά πρότυπα ασφαλείας!

  Ashampoo UnInstaller 10 (Review) Webcon10

  Προφίλ λογισμικού για την κατάργηση μη καταγεγραμμένων εγκαταστάσεων


  Μέχρι τώρα, η πλήρης αφαίρεση των μη καταγεγραμμένων εγκαταστάσεων ήταν δύσκολη με τα αρχεία και τα κλειδιά μητρώου συχνά να μένουν πίσω. Το Ashampoo UnInstaller 10 διαθέτει προφίλ εγκατάστασης για πολλές δημοφιλείς ή δύσκολες στην απεγκατάσταση εφαρμογές για πλήρη αφαίρεση ακόμη και χωρίς χωρίς αποκλειστικά αρχεία καταγραφής. Σε συνδυασμό με την τεχνολογία Καθαρισμού σε Βάθος, είναι σίγουρο πως δεν θα μείνει ούτε ένα byte πίσω!

  Περιηγηθείτε στον διαδίκτυο με περισσότερη ταχύτητα και ασφάλεια


  Εκατομμύρια εγκαταστάσεις προγραμμάτων περιήγησης μολύνονται με μη ασφαλή, ανεπιθύμητα ή κακόβουλα πρόσθετα και γραμμές εργαλείων, που καμουφλάρονται ως χρήσιμοι βοηθοί. Το Ashampoo UnInstaller 10 τα βρίσκει όλα! Παρακολουθήστε και οπτικοποιήστε τις κρυφές επεκτάσεις των προγραμάτων περιήγησης σε μία τακτοποιημένη λίστα, πλήρη με βαθμολογίες για να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι. Κρατήστε τα χρήσιμα πράγματα και απαλλαγείτε από τους πολλούς "βοηθούς" που σας κατασκοπεύουν ή επιβραδύνουν την εμπειρία περιήγησής σας στο διαδίκτυο με το πάτημα ενός κουμπιού!

  Απεγκαταστήστε τις εφαρμογές των Windows


  Είναι ο υπολογιστής σας, άρα γιατί να μην ανακτήσετε τον πλήρη έλεγχο; Με κάθε εγκατάσταση των Windows, η Microsoft εισάγει διάφορες εφαρμογές και τις ορίζει ως προεπιλογή για κοινούς τύπους αρχείων. Πολλές από αυτές δεν είναι ούτε η πρώτη σας επιλογή ούτε καλές επιλογές για τον υπολογιστή σας: Καταλαμβάνουν άσκοπα χώρο ή ξεκινούν αυτόματα χωρίς λόγο. Τώρα, μπορείτε να απεγκαταστήσετε πλήρως τόσο τις αναφερόμενες όσο και τις μη καταχωρισμένες εφαρμογές των Windows από τον υπολογιστή σας!

  Απεγκαταστήστε λογισμικό, συντηρήστε τον υπολογιστή σας και περιηγηθείτε στον διαδίκτυο με μεγαλύτερη ασφάλεια - όλα με ένα μόνο πρόγραμμα!


  Απαιτήσεις:

  Λειτουργικό σύστημα: Windows 10, Windows 8, Windows 7

  Υπολογιστής: Υπολογιστές που υποστηρίζουν τα παραπάνω λειτουργικά συστήματα.

  Άλλα: Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο για να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα.

  Απαιτούνται πλήρη δικαιώματα διαχειριστή για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα.

  Στιγμιότυπα

  Ashampoo UnInstaller 10 (Review) Scr-as19 Ashampoo UnInstaller 10 (Review) Scr-as20 Ashampoo UnInstaller 10 (Review) Scr-as21
  Ashampoo UnInstaller 10 (Review) Scr-as23 Ashampoo UnInstaller 10 (Review) Scr-as22
  Ashampoo UnInstaller 10 (Review) Scr-as24 Ashampoo UnInstaller 10 (Review) Scr-as25

  Επίσημη Ιστοσελίδα:

  Ashampoo

  Δημοσίευση: 2 Ashampoo UnInstaller 10 (Review) Empty Απ: Ashampoo UnInstaller 10 (Review) 11/12/2020, 8:37 pm

  Pandora

  Pandora
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  Νομίζω υπάρχει και το ccleaner

  Δημοσίευση: 3 Ashampoo UnInstaller 10 (Review) Empty Απ: Ashampoo UnInstaller 10 (Review) 11/12/2020, 11:43 pm

  johnX

  johnX
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  Αλλη δουλειά κάνει το ccleaner,είναι προγραμμα καθαρισμού κυρίως.Το Uninstaller είναι για να κάνεις απεγκατάσταση ένα πρόγραμμα,όμως αφαιρεί το πρόγραμα και ό,τι άλλο εγκαταστάθηκε μαζί με το πρόγραμμα.Είναι από τα κορυφαία στο είδος του.

  Αρέσει στον χρήστη Christina


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης