thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Ashampoo Backup Pro 15 (Review)

  2 απαντήσεις
  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Δημοσίευση: 1 Ashampoo Backup Pro 15 (Review) Empty Ashampoo Backup Pro 15 (Review) 10/12/2020, 7:39 pm

  Paulos

  Paulos
  WebMaster

  Επιστροφή στην κορυφή
  Ashampoo Backup Pro 15 (Review) Scr-as55

  Κάντε backup, σώστε και επαναφέρετε!


  Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας, ανακτήστε και επαναφέρετε αρχεία–με τον εύκολο τρόπο!

  Το Ashampoo Backup Pro 15 απομακρύνει τον φόβο από ιούς, ransomware ή προβλήματα στο υλικό του υπολογιστή! Απολαύστε μια εύχρηστη, καλά σχεδιασμένη αλλά και ισχυρή εφεδρική λύση. Το νέο Ashampoo Backup Pro 15 σας προσφέρει όλες τις πιθανές επιλογές αποθήκευσης: Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας μεμονωμένων αρχείων σε ολόκληρα διαμερίσματα σε τοπικές μονάδες δίσκου ή σε διαδικτυακούς παρόχους αποθήκευσης. Επιπλέον, το πρόγραμμα είναι ελαφρύ σε πόρους και κάνει όλη τη βαριά δουλειά στο παρασκήνιο. Φυσικά, μπορεί επίσης να επαναφέρει τα αντίγραφα ασφαλείας σας. Το Ashampoo Backup Pro 15 έρχεται ακόμη και με ένα σύστημα διάσωσης με δυνατότητα εκκίνησης για την επαναφορά του συστήματός σας σε περίπτωση σοβαρής βλάβης του συστήματος!

  Ashampoo Backup Pro 15 (Review) Ashamp14

  Για να αφαιρέσετε τις ενημερώσεις των Windows από την απειλή τους


  • Καλοσχεδιασμένη διεπαφή χρήστη με όλες τις σημαντικές πληροφορίες
  • Πρόσβαση με ένα κλικ σε όλα τα σημαντικά μενού
  • Προεπιλογές για έτοιμα προς χρήση πλάνα αντιγράφων ασφαλείας
  • Εύχρηστη επισκόπηση πλάνου για αντίγραφα ασφαλείας
  • Λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε αντίγραφο ασφαλείας
  • Ενημερωμένη υποστήριξη cloud
  • Εκτεταμένη ηλεκτρονική βοήθεια και εκτυπώσιμα PDF
  • Καλύτερη σταθερότητα, ευελιξία και απόδοση


  Ένα νέο ξεκίνημα με το Ashampoo Backup Pro 15


  Πρόσβαση με 1 κλικ σε ό,τι βρίσκετε σημαντικό!

  Το Ashampoo Backup Pro 15 δεν φαίνεται μόνο πανέμορφο αλλά παρουσιάζει όλα τα σχετικά δεδομένα απευθείας στο νέο μενού έναρξης. Θα λάβετε μια άμεση επισκόπηση της κατάστασης των αντιγράφων ασφαλείας σας, συμπεριλαμβανομένης της επικύρωσης, των πλάνων και των ζητημάτων σε εκκρεμότητα. Με ένα μόνο κλικ θα μεταφερθείτε στη διαχείριση πλάνων αντιγράφων ασφαλείας ή σε οποιαδήποτε άλλη βασική ενότητα προγράμματος. Ποτέ στο παρελθόν το Ashampoo Backup Pro δεν ήταν τόσο καθαρό, καλά σχεδιασμένο και εντελώς αυτονόητο!

  Προσαρμοσμένα αντίγραφα ασφαλείας με το Ashampoo Backup Pro 15


  Γρήγορα αντίγραφα ασφαλείας ή προσαρμοσμένα σχέδια με λίγα μόνο κλικ

  Η εφεδρική μας λύση λειτουργεί για όλους, από αρχάριους μέχρι και ειδικούς στην ασφάλεια δεδομένων. Γι 'αυτό έχουμε δημιουργήσει τα εφεδρικά μας πλάνα όσο το δυνατόν πιο ευέλικτα! Οι νέες προεπιλογές αποθηκεύουν τα δεδομένα σας με λίγα μόνο κλικ. Θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας μόνο των εγγράφων σας ή ολόκληρου του συστήματός σας; Θέλετε να αποθηκεύσετε τα email, τις επαφές ή τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησής σας; Ή προτιμάτε μια πιο εκλεπτυσμένη προσέγγιση με πλάνα ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας; Ακόμα και τα εξαιρετικά εξελιγμένα πλάνα αντιγράφων ασφαλείας μπορούν να δημιουργηθούν με λίγα μόνο κλικ. Απλή ή εκλεπτυσμένη, η δημιουργία σχεδίων δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας είναι πολύ εύκολη με το νέο Ashampoo Backup Pro 15

  Μια νέα ματιά στα πλάνα αντιγράφων ασφαλείας


  Τα αντίγραφα ασφαλείας σας παρατίθενται τακτοποιημένα με προσαρμοσμένες προβολές

  Το Ashampoo Backup Pro 15 διαθέτει μια νέα εύχρηστη επισκόπηση αντιγράφων ασφαλείας που περιέχει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Μάθετε αμέσως για τα πρόσφατα ή τα επερχόμενα αντίγραφα ασφαλείας και αποκτήστε πρόσβαση σε λεπτομέρειες ή επαναφέρετε, επαληθεύστε, προβάλετε και διαγράψτε μεμονωμένα αρχεία με ένα μόνο κλικ. Απολαύστε τη μέγιστη σαφήνεια και αποκτήστε τη διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας που πάντα θέλετε!

  Ashampoo Backup Pro 15 (Review) Ashamp15

  Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά σε μεμονωμένα αντίγραφα ασφαλείας


  Παρακολουθήστε τα πλάνα αντιγράφων ασφαλείας σας και δείτε σημαντικές λεπτομέρειες

  Η νέα προβολή λεπτομερειών παρέχει βασικές πληροφορίες σχετικά με τα αντίγραφα ασφαλείας σας, όπως την προηγούμενη και την επόμενη εκτέλεση καθώς και την τοποθεσία εξόδου. Περιλαμβάνονται επίσης πληροφορίες σχετικά με την προέλευση αρχείων και τον τύπο αντιγράφου ασφαλείας. Ακόμα και η παρακολούθηση πολλαπλών αντιγράφων ασφαλείας που εκτελείται παράλληλα δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα. Και μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε λεπτομερείς αναφορές για να μάθετε τι ακριβώς συμβαίνει με κάθε ένα από τα πλάνα σας. Φυσικά, θα ειδοποιηθείτε αμέσως σε περίπτωση που τα πράγματα πάνε στραβά, π.χ. όταν ο εξωτερικός σκληρός δίσκος είναι γεμάτος!

  Η απόλυτη λύση με υποστήριξη UEFI


  Σύστημα διάσωσης για την ανάκτηση κατεστραμμένων λειτουργικών συστημάτων

  Μόλις ο υπολογιστής σας μολυνθεί, π.χ. από κάποιο κακόβουλο λογισμικό ή χαλάσει ο σκληρός δίσκος, τότε θα χρειαστεί να επανεγκαταστήσετε τα Windows και όλα τα προγράμματά σας, εκτός εάν έχετε ένα καθαρό αντίγραφο ασφαλείας! Το Ashampoo Backup Pro 15 είναι εδώ να σας εξοικονομήσει ώρες και κόπο. Το ενσωματωμένο σύστημα διάσωσης θα εκκινήσει τον υπολογιστή σας είτε από DVD ή μονάδα flash και θα σας βοηθήσει να επαναφέρετε το σύστημά σας έτσι ώστε ο υπολογιστής σας να λειτουργεί κανονικά ξανά. Βάλτε τέλος στην απώλεια δεδομένων!

  Κορυφαία προστασία από malware


  Κορυφαία προστασία ενάντια σε ransomware, worms και ιούς

  Ο υπολογιστής σας απειλείται συνεχώς από κάθε είδους κακόβουλο λογισμικό. Ένα μόνο λάθος κλικ, μια τρύπα ασφαλείας στο σύστημά σας ή ένα μολυσμένο email είναι το μόνο που χρειάζεται για να προκαλέσει καταστροφή! Τα προγράμματα προστασίας από ιούς δεν μπορούν ποτέ να εντοπίσουν και να εξουδετερώσουν όλα τα κακόβουλα προγράμματα. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι 300.000 νέες απειλές δημιουργούνται και διανέμονται καθημερινά. Τα Ransomware που στοχεύουν το πορτοφόλι σας σε αντάλλαγμα για πρόσβαση στα αρχεία σας είναι ιδιαίτερα διαδεδομένα. Θέλετε πραγματικά να διαπραγματευτείτε με διαδικτυακούς εγκληματίες; Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι η μόνη λύση που προσφέρει 100% ασφάλεια. Μόλις μολυνθεί το σύστημά σας, απλώς επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας σας και είστε ξανά καθαροί!

  Ashampoo Backup Pro 15 (Review) Ashamp16

  Επαγγελματική τεχνολογία για όλους


  Χρησιμοποιήστε τις τεχνικές των επαγγελματιών διαχειριστών συστήματος

  Οι στρατηγικές ασφαλείας που ενσωματώνονται σε αυτήν την εφεδρική λύση σχεδιάστηκαν με γνώμονα την επιχειρηματική χρήση και συμμορφώνονται με τα αυστηρά πρότυπα που απαιτούνται σε επαγγελματικά περιβάλλοντα. Επειδή μόνο τα υψηλότερα πρότυπα είναι αρκετά καλά για την προστασία των αρχείων σας! Οι επαγγελματίες διαχειριστές εκτιμούν τη σταθερή μηχανή δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, τη συνεχή επαλήθευση αρχείων και την ισχυρή κρυπτογράφηση, γι 'αυτό το Ashampoo Backup Pro 15 χρησιμοποιείται επίσης από μεγάλες εταιρείες. Λάβετε προστασία αρχείων βιομηχανικού επιπέδου για τον υπολογιστή σας!

  Μη φοβάστε τις ενημερώσεις των Windows


  Απλώς επαναφέρετε το σύστημά σας στην προηγούμενη κατάσταση όταν λειτουργούσε καλά!

  Οι ενημερώσεις είναι απαραίτητες για κάθε υπολογιστή. Δυστυχώς, οι ενημερώσεις μπορούν να εισαγάγουν ζητήματα ασφαλείας ή δυσλειτουργίες που μπορούν να προκαλέσουν απώλεια δεδομένων. Στη χειρότερη περίπτωση, οι ενημερώσεις των Windows μπορούν να εμποδίσουν το σύστημά σας από το να λειτουργήσει ή να ξεκινήσει. Και εδώ οι περισσότεροι θα θυμηθούν τη φράση quot;μα όλα λειτουργούσαν άψογα χθες" Το Ashampoo Backup Pro 15 επαναφέρει το σύστημά σας σε εκείνη τη στιγμή που όλα λειτουργούσαν τέλεια! Αντιμετωπίστε μελλοντικές ενημερώσεις των Windows ή λογισμικών ασφαλείας ήσυχα, γνωρίζοντας ότι τίποτα δεν μπορεί να βλάψει τον υπολογιστή σας πια!

  Χώρος αποθήκευσης αρχείων με αποδοτικότητα χώρου, όπου και όπως το θέλετε


  Εξωτερικός σκληρός δίσκος, στικάκι USB, NAS ή cloud: Το Ashampoo® Backup προσφέρει ευέλικτες επιλογές αποθήκευσης!

  Το Ashampoo Backup Pro αποθηκεύει τα αντίγραφα ασφαλείας σας σε οποιοδήποτε σκληρό δίσκο, στικάκι USB, μονάδα δικτύου ή υπηρεσία cloud. Η προηγμένη λειτουργία εικόνας δίσκου χρησιμοποιεί "επαναστατική τεχνολογία αντιγράφων ασφαλείας" που καταλαμβάνει λίγο χώρο αλλά προσφέρει μέγιστη ασφάλεια. Το πρόγραμμα υποστηρίζει τέσσερις διαφορετικές μεθόδους συμπίεσης. Και το καλύτερο από όλα: Τα αντίγραφα ασφαλείας που δημιουργήθηκαν με το Ashampoo Backup Pro απαιτούν έως και 50% λιγότερο χώρο από άλλες λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας!

  Ολοκληρωμένη προστασία με ελέγχους σκληρού δίσκου


  Η λύση αντιγράφων ασφαλείας που ελέγχει ακόμα και τις τοποθεσίες εξόδου

  Ένα αντίγραφο ασφαλείας είναι τόσο ασφαλές όσο ο σκληρός δίσκος στον οποίο είναι αποθηκευμένος! Γι 'αυτό το Ashampoo Backup Pro 15 παρακολουθεί τις παραμέτρους SMART του σκληρού σας δίσκου κατά τη διάρκεια των αντιγράφων ασφαλείας για να εντοπίσει μελλοντικά προβλήματα πριν συμβούν! Αυτό σας επιτρέπει να αντιδράσετε και να αποφύγετε την απώλεια δεδομένων. Το πρόγραμμα διαθέτει επίσης έναν επιπλέον έλεγχο δίσκου/διαμερίσματος που αναλύει και επιδιορθώνει μεμονωμένους τομείς. Είτε είναι εσωτερικός είτε εξωτερικός, το Ashampoo® Backup Pro 15 φροντίζει πολύ καλά για τους σκληρούς σας δίσκους!

  Ashampoo Backup Pro 15 (Review) Ashamp17

  Εύκολα αντίγραφα ασφαλείας μέσω cloud


  Υποστηρίζονται όλοι οι δημοφιλείς πάροχοι και μέθοδοι αποθήκευσης

  Τα αντίγραφα ασφαλείας σε cloud καθίστανται πιο σημαντικά καθώς προσφέρουν πρόσβαση σε αρχεία ανεξάρτητα από τη συσκευή και την τοποθεσία, καθώς και προστασία από την αστοχία της τοπικής μονάδας δίσκου. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας στο cloud είναι μια βόλτα στο πάρκο με το νέο Ashampoo Backup Pro 15! Απαλλαγείτε από απώλειες δεδομένων και σταματήστε να χρησιμοποιείτε τον τοπικό χώρο αποθήκευσης! Αυτό δεν ισχύει μόνο για αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων, αλλά και για ολόκληρα διαμερίσματα! Η υποστήριξη Cloud έχει ενημερωθεί και βελτιστοποιηθεί για όλες τις υπηρεσίες! Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας σε OneDrive Business/Office 365, Owncloud, Dropbox, Deutsche Telekom, Google Drive, OneDrive, Strato, 1&1 και πολλά άλλα με απίστευτη ευκολία!

  Πανάλαφρο στο σύστημά σας


  Στρατηγικά οφέλη του Ashampoo Backup Pro

  Οι περισσότερες λύσεις δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σας αναγκάζουν να σταματάτε τη δουλειά σας κατά τη διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Μόλις ξεκινήσει η διαδικασία αυτή, ο υπολογιστής σας αρχίζει και κολλάει με αργούς, εάν υπάρχουν, χρόνους απόκρισης. Με το Ashampoo Backup Pro 15, δεν τίθεται πλέον τέτοιους είδους ζήτημα! Δεν θα παρατηρήσετε καμία διαφορά όταν θα δημιουργούνται αντίγραφα ασφαλείας και τα αρχεία σας θα εξακολουθούν να είναι πάντα ενημερωμένα. Το Backup Pro 15 κάνει όλη τη βαριά δουλειά στο παρασκήνιο και αναλύει το φορτίο του συστήματός σας ενεργοποιώντας την διαδικασία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μόνο όταν διατίθενται αρκετοί πόροι ελεύθεροι στο σύστημα. Έτσι, θα μπορείτε να συνεχίσετε να εργάζεστε χωρίς κανένα πρόβλημα ενώ το Backup Pro 15 θα κάνει τα μαγικά του.

  Πλήρης σαφήνεια με το Backup Viewer


  Δείτε τo περιεχόμενo των συμπιεσμένων αρχείων χωρίς να τα ανοίξετε

  Ενώ τα αντίγραφα ασφαλείας προορίζονται κυρίως για αποθήκευση και επαναφορά δεδομένων, μερικές φορές απλώς θέλετε να τα κοιτάξετε. Το Backup Viewer του Ashampoo Backup Pro 15 σας επιτρέπει να κάνετε ακριβώς αυτό. Αποκτήστε απευθείας πρόσβαση στα αρχειοθετημένα αρχεία χωρίς να τα επαναφέρετε πρώτα. Τα αρχεία ανοίγουν σε ασφαλή χώρο για να αποφευχθεί η τροποποίηση ή η καταστροφή των αρχικών αρχείων!

  Απαιτήσεις:

  Λειτουργικό σύστημα: Windows 10, Windows 8, Windows 7

  Υπολογιστής: Υπολογιστές που υποστηρίζουν τα παραπάνω λειτουργικά συστήματα.

  Άλλα: Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο για να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα.

  Απαιτούνται πλήρη δικαιώματα διαχειριστή για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα.

  Στιγμιότυπα

  Ashampoo Backup Pro 15 (Review) Scr-as12 Ashampoo Backup Pro 15 (Review) Scr-as14 Ashampoo Backup Pro 15 (Review) Scr-as13
  Ashampoo Backup Pro 15 (Review) Scr-as15 Ashampoo Backup Pro 15 (Review) Scr-as16
  Ashampoo Backup Pro 15 (Review) Scr-as17 Ashampoo Backup Pro 15 (Review) Scr-as18

  Επίσημη Ιστοσελίδα:

  Ashampoo

  Δημοσίευση: 2 Ashampoo Backup Pro 15 (Review) Empty Απ: Ashampoo Backup Pro 15 (Review) 10/14/2020, 8:36 pm

  georvlah

  georvlah
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  ευχαριστω


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης