thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  » Νέα θέματα forum

   » Τυχαία θέματα

    Paulos

    ΔΤ Hoover | Νέος φούρνος H-KEEPHEAT 700

    Ξεκίνησε από: Paulos, αναρτήθηκε στις 07/05/2020
    HOOVER H-KEEPHEAT 700: Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΦΡΕΣΚΟΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΕΩΣ ΚΑΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ

    Μαγειρεύει και συντηρεί το φαγητό μας ζεστό, ψήνει ταυτόχρονα 2 συνταγές με διαφορετική θερμοκρασία και μέθοδο, ακούει σε φωνητικές εντολές και επικοινωνεί με το κινητό μας!

    Η Hoover, κορυφαία μάρκα οικιακών συσκευών, φέρνει και στην Ελλάδα τον επαναστατικής τεχνολογίας εντοιχιζόμενο φούρνο H-KEEPHEAT 700, που μας προσφέρει δύο μεγάλες καινοτομίες:

    Τη δυνατότητα διαχωρισμού του εσωτερικού του σε δύο θαλάμους μαγειρέματος με άλλη θερμοκρασία στον καθένα, για ταυτόχρονο ψήσιμο δύο τελείως διαφορετικών σε μαγείρεμα φαγητών!

    Τη δυνατότητα θερμής συντήρησης του μαγειρεμένου φαγητού, μέσα στο φούρνο, έως και μια εβδομάδα, ώστε αυτό να παραμένει τρυφερό και απόλυτα υγιές!

    Ένας θάλαμος, δύο χώροι ψησίματος

    Η πρώτη καινοτομία του H-KEEPHEAT 700 είναι ο μεγάλος θάλαμος μαγειρέματος του που φθάνει τα 75 λίτρα, στο οποίον μπορούμε να μαγειρέψουμε με όλους τους κλασικούς τρόπους που ήδη ξέρουμε, δηλαδή με αέρα, με γκριλ και με πάνω/κάτω αντίσταση.

    Ο μεγάλος αυτός θάλαμος όμως, με ένα οριζόντιο μονωτικό διαχωριστικό μοιράζεται σε δύο, ανεξάρτητους σε λειτουργία χώρους. Έτσι μπορούμε σε κάθε ένα να ψήσουμε όπως θέλουμε, αλλά και να κάνουμε συντήρηση του φαγητού -αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη καινοτομία.

    Συγκεκριμένα αν θέλουμε να ψήσουμε σε υψηλές θερμοκρασίες, έως 240°C θα χρησιμοποιήσουμε όλο τον θάλαμο. Ενώ με το διαχωριστικό μπορούμε να έχουμε δύο συνταγές να γίνονται ταυτόχρονα, η κάθε μια στο δικό της χώρο (πάνω και κάτω) με μεγίστη θερμοκρασία τους 160°C. Έτσι για πρώτη φορά γίνεται πραγματικότητα η υπόσχεση για παράλληλο ψήσιμο δύο φαγητών στον φούρνο, αλλά πια με πλήρη αυτονομία στις συνθήκες μαγειρέματος, τόσο σε θερμοκρασία όσο και μέθοδο (π.χ. με αέρα στον επάνω θάλαμο αλλά μόνο αντίσταση στο κάτω θάλαμο) όσο και σε διάρκεια ψησίματος.

    Φούρνος H-KEEPHEAT 700 εμπνευσμένος από την κορυφαία εταιρία οικιακών συσκευών στη φροντίδα και το στυλ Hoover

    Θερμή συντήρηση: Όχι πια φούρνος-ψυγείο-φούρνος

    Ο Hoover H-KEEPHEAT 700 κάνει εδώ τη μεγάλη διαφορά στον τρόπο που μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσαμε τις οικιακές μας συσκευές. Καθώς μας προσφέρει μια τελείως νέα προσέγγιση στη διατήρηση του φαγητού.

    Η καινοτομία οφείλεται στην αποκλειστική τεχνολογία διατήρησης θερμοκρασίας Exever™, η οποία έχει και την έγκριση του Future Cooking Lab, ενός ιδρύματος του πανεπιστημίου της Πάρμα. Με την Exever το ψημένο φαγητό μπαίνει σε ειδικά διαφανή σακουλάκια τα οποία σφραγίζονται αεροστεγώς -με το ειδικό εξάρτημα Sous-Vid Bar που παρέχεται μαζί με το φούρνο. Μετά, τα σακουλάκια αποθηκεύονται μέσα στο φούρνο σε θερμοκρασία από 63°C έως 70°C, η οποία είναι ιδανική για να μην αναπτυχθούν βακτήρια.

    Το αποτέλεσμα; Το φαγητό μας διατηρεί τη φρεσκάδα του και τα θρεπτικά του συστατικά αναλλοίωτα για μια εβδομάδα, είναι ήδη μοιρασμένο σε μερίδες στα σακουλάκια, είναι ζεστό και τρυφερό καθώς δεν εκτίθεται στον αέρα, και απλώς το ανοίγουμε για να σερβίρουμε κατευθείαν!

    Ακόμη η λειτουργία θερμής συντήρησης δεν έχει σημαντικό κόστος. Αρκεί περίπου 1 ευρώ τη μέρα για να κρατά ο φούρνος αυτή τη θερμοκρασία, ενώ ξεχνάμε την μέχρι τώρα πρακτική που ήθελε να αποθηκεύουμε το φαγητό στο ψυγείο, να το βγάζουμε και να το ξαναζεσταίνουμε για να το φάμε, με τα γνωστά αποτελέσματα στην υφή και θρεπτική σύσταση του. Ένα σύνολο λειτουργιών δηλαδή που απλοποιεί την προετοιμασία του φαγητού μας και επιτρέπει το μαγείρεμα όποτε έχουμε περισσότερο χρόνο και από εκεί και πέρα μόνο την κατανάλωση του μέσα στην εβδομάδα, χωρίς οποιαδήποτε άλλη διαδικασία και χωρίς βέβαια καμία υποχώρηση σε γεύση και ποιότητα.

    Μάλιστα ο φούρνος διαθέτει και συνδυαστική λειτουργία Cook + Preserve 70°+ 63°C που επιτρέπει εξαρχής -μέσα στο σακουλάκι-το μαγείρεμα σε χαμηλές θερμοκρασίες, ώστε να παραμένει τρυφερό και ζουμερό, ενώ μετά η συσκευή μας συνεχίζει να φροντίζει το φαγητό με τη θερμή συντήρηση.

    Ο καινοτομικός φούρνος της Hoover δεν ξεχνά και την οικολογική και παραδοσιακή μας ανάγκη. Έτσι διαθέτει και λειτουργία αποστείρωσης στους 121°C για 15 λεπτά. Μια λειτουργία που ένα σύγχρονο σπίτι θα την αξιοποιήσει για να αποστειρώσει βάζα με γλυκά, σάλτσες, τουρσιά, μαρμελάδα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.

    ΔΤ Hoover | Νέος φούρνος H-KEEPHEAT 700 Thumbn60

    Καινοτομικός και πάντα συνδεδεμένος

    Όπως κάθε σύγχρονη συσκευή της Hoover, ο H-KEEPHEAT 700 έχει WiFi, και επικοινωνεί συνεχώς με την έξυπνη εφαρμογή Hoover Wizard στο κινητό ή το tablet μας.

    Τι προσφέρει αυτή: Φωνητικές εντολές που ρυθμίζουν ψήσιμο, χρονοδιακόπτη και έναρξη/κλείσιμο της συσκευής. Αλλά και πρόσβαση σε ειδικές συνταγές ψησίματος σε χαμηλή θερμοκρασία, όπως και εκατοντάδες άλλες συνταγές και μαγειρικά tips. Και συνολικά το πλήρη έλεγχο του φούρνου από απόσταση, με σαφείς και απλές επιλογές, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με οποιαδήποτε άλλη σύγχρονη «δικτυακή» συσκευή της εταιρίας έχουμε διαλέξει για το σπίτι μας.

    Σχεδιασμός για τις απαιτήσεις του σήμερα

    ΔΤ Hoover | Νέος φούρνος H-KEEPHEAT 700 Thumbn59

    Ο H-KEEPHEAT 700 κρατά την παράδοση της Hoover που απαιτεί κομψές γραμμές στο σχεδιασμό, συνδυασμένες με υψηλή τεχνολογία. Έτσι διαθέτει σύστημα φωτισμού Led Vision και ψηφιακή οθόνη αφής υποβοήθησης κειμένου για προηγμένο χειρισμό των λειτουργιών του. Στην οθόνη έχουμε άμεση επισκόπηση και επιλογή των διαφορετικών λειτουργιών, χάρη στα προβαλλόμενα εικονίδια με κείμενο. Ακόμη τα όλα τα μοντέλα Hoover με αυτές τις οθόνες χειρισμού είναι εξοπλισμένα με τη λειτουργία My Chef που θυμάται τις αγαπημένες μας συνταγές και τα πιο συχνά προγράμματα, επαναφέροντάς τα για να τα επιλέξουμε.

    Επίσης ο H-KEEPHEAT 700 έρχεται εξοπλισμένος με το εξάρτημα sous-vide που περιέχει 10 αεροστεγή σακουλάκια για χρήση, έναν δίσκο 35 χιλιοστών, δύο σχάρες, και προαιρετικά ένα βαθύ ταψί 8,5 εκατοστών. Ενώ η ενεργειακή του κατανάλωση είναι κατηγορίας Α για οικονομία στο ρεύμα.

    Ο φούρνος H-KEEPHEAT 700 της Hoover και συγκεκριμένα το μοντέλο HODP0007BI, διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα της αλυσίδας Κωτσόβολος .

    Δείτε περισσότερα για τον Hoover H-KEEPHEAT 700 εδώ:

    https://www.youtube.com/watch?v=Aect--mZ0sQ

    https://www.youtube.com/watch?v=zjpP6dcipR4

    Γραφείο Τύπου: EXTROVERT | Business Communications


    Σχόλια

    Κανένα σχόλιο.


    Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Μοιραστείτε αυτό το θέμα

    Url
    BBcode
    HTML

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης