thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Ashampoo WinOptimizer 18 (Review)

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Δημοσίευση: 1 Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Empty Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) 5/6/2020, 7:40 pm

  Paulos

  Paulos
  WebMaster

  Επιστροφή στην κορυφή
  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Boxsho19

  Βελτιστοποίηση συστήματος που πάει τον υπολογιστή σας σε άλλο επίπεδο


  Ένα για όλα: Ιδανικό για Windows 7, Windows 8 και Windows 10!


  Τα Windows είναι καλά, αλλά θα μπορούσαν να είναι καλύτερα! Το Ashampoo WinOptimizer 18 φροντίζει για αυτό! Τα λειτουργικά συστήματα τείνουν να επιβραδύνουν με την πάροδο του χρόνου, να υποφέρουν από σφάλματα και να γεμίζουν με ανεπιθύμητα αρχεία. Σε πολλές περιπτώσεις, οι βασικές ρυθμίσεις είτε λείπουν είτε είναι θαμμένες βαθιά στο σύστημα. Και τότε υπάρχει η απειλή της ιδιωτικής σας ζωής, καθώς τα Windows 10 προτιμούν να τηλεφωνούν στο σπίτι.
  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Submit20

  Βελτιστοποίηση συστήματος, καθαρισμός σε βάθος και διάγνωση σε ένα πρόγραμμα!


  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Mark18 Πίνακες ελέγχου για ενημερωμένα δεδομένα και άμεση πρόσβαση σε χαρακτηριστικά
  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Mark18 Ολοκαίνουργιο Defrag για καλύτερες επιδόσεις
  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Mark18 Συγχώνευση ελεύθερου χώρου στο δίσκο με το Defrag
  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Mark18 Εκτενής ανάλυση δίσκου και αναθεώρηση υλικού με το Defrag
  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Mark18 Εύχρηστο κέντρο αναφοράς για μεγαλύτερη σαφήνεια και ταχύτερη πρόσβαση στις δοκιμές
  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Mark18 Βελτιωμένη προβολή λεπτομερειών συστήματος με βελτιστοποιημένη ανίχνευση υλικού
  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Mark18 Όλοι οι καθαριστές ενημερωμένοι
  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Mark18 Πλήρης υποστήριξη Microsoft Edge Chromium
  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Mark18 Νέος αλγόριθμος Καθαριστή Διαδικτύου για καλύτερο εντοπισμό των ίχνων περιήγησης
  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Mark18 Ενισχυμένος Διαχειριστής Επεκτάσεων Περιηγητή
  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Mark18 Περισσότερες λεπτομέρειες για το εγκατεστημένο υλικό κατά τις αναλύσεις συστημάτος
  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Mark18 Ταχύτεροι χρόνοι εκκίνησης μονάδων
  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Mark18 Λεπτομερή αρχεία καταγραφής ανάλυσης

  Η γρήγορη διαδρομή για καλύτερα Windows!


  Μπορείτε να αισθανθείτε την απίστευτη δύναμη βελτιστοποίησης του Ashampoo WinOptimizer 18 με τη πρώτη εκκίνηση! Φροντίστε τις οκτώ μεγάλες προβληματικές περιοχές των Windows με ένα μόνο κλικ και δώστε στο σύστημά σας τη μέγιστη ώθηση ταχύτητας. Απαλλαγείτε από τα ανεπιθύμητα δεδομένα, όπως ίχνη περιήγησης στο διαδίκτυο, διορθώστε σφάλματα μητρώου, αφαιρέστε σπασμένες συντομεύσεις και απενεργοποιήστε τις άσκοπες υπηρεσίες. Βελτιστοποιήστε τις ρυθμίσεις ασφάλειας, συστήματος και αυτόματης εκκίνησης με ένα μόνο κλικ! Αναβαθμίστε τους πόρους του συστήματός σας και απολαύστε ταχύτερους χρόνους εκκίνησης και μια ομαλότερη συνολική εμπειρία των Windows χάρη στην περισσότερη διαθέσιμη μνήμη. Φυσικά, όλα τα χαρακτηριστικά είναι ανθεκτικά στο μέλλον και είναι έτοιμα για τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις των Windows!

  Χρησιμοποιήστε το σε έως και 10 υπολογιστές στο νοικοκυριό!


  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) 10er-l10
  Αν χρησιμοποιείτε το Ashampoo WinOptimizer 18 στο σπίτι, μια μονή άδεια χρήσης θα σας επιτρέψει να εγκαταστήσετε το λογισμικό σε μέχρι και 10 υπολογιστές! Αγοράστε μία φορά και επωφεληθείτε εσείς και η οικογένειά σας από ένα πιο λιτό, ταχύτερο και πιο ασφαλές Windows υπολογιστή! Θα χρειαστείτε ξεχωριστή άδεια για κάθε εγκατάσταση μόνο εάν χρησιμοποιείτε το λογισμικό για εμπορικούς σκοπούς.

  Ολοκαίνουργιο: Πίνακες ελέγχου


  Οι πίνακες ελέγχου είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να αποκτήσετε μια λεπτομερή εικόνα του συστήματός σας και να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε βασικά χαρακτηριστικά. Μπορείτε πάντα να βλέπετε τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με τις ζωτικής σημασίας εργασίες - συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης πλήρους χαρακτηριστικών! Δεν χρειάζεται πλέον να ανοίγετε χειροκίνητα τις μονάδες για να αποκτήσετε ολόκληρη την εικόνα! Θα βρείτε πολύτιμες λεπτομέρειες όπως ενημερώσεις κατάστασης στο μητρώο σας, υπηρεσίες ή απειλές ιδιωτικού απορρήτου, όλα τακτοποιημένα. Μόλις εντοπίσετε και την περιοχή που απαιτεί δράση, ένα μόνο κλικ θα σας οδηγήσει κατευθείαν στην πληγείσα μονάδα. Βιώστε έναν νέο και καλύτερο τρόπο πλοήγησης στο Ashampoo WinOptimizer!

  Εργαλείο defrag του 21ου αιώνα


  Το WinOptimizer 18 σηματοδοτεί το τέλος της παλιάς ενότητας Defrag και την αρχή μιας νέας εποχής! Καμία πλέον επιβράδυνση του συστήματος, χάρη στην έξυπνη επεξεργασία στο παρασκήνιο! Το νέο Defrag βασίζεται στον ήδη διαθέσιμο αλγόριθμο των Windows και το αξιοποιεί στο μέγιστο! Συγκεντρώστε ελεύθερο χώρο για να μειώσετε τους χρόνους πρόσβασης, να αυτοματοποιήσετε την ανάλυση δίσκου και την ανασυγκρότηση και να εκτελέσετε τη διαδικασία στο παρασκήνιο με χαμηλή προτεραιότητα για απρόσκοπτη χρήση του υπολογιστή σας. Το νέο Defrag είναι έτοιμο για SSD: η τεχνολογία Retrim διασφαλίζει ότι η μονάδα σας χρησιμοποιείται πλήρως, εξασφαλίζοντας παράλληλα υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής!

  Νέα από την ομάδα ανάπτυξής μας: Οι καινούργιοι μας καθαριστές!

  Οι ενσωματωμένοι καθαριστές στη σειρά προϊόντων WinOptimizer είναι αναμφισβήτητα αγαπημένοι στους οπαδούς μας. Γι 'αυτό ποτέ δεν σταματάμε να τους βελτιώνουμε! Η έκδοση 18 είναι η πρώτη που υποστηρίζει το νέο Microsoft Edge Chromium. Ο Καθαριστής Διαδικτύου χρησιμοποιεί τώρα έναν νέο αλγόριθμο για την ανίχνευση των ανεπιθύμητων αρχείων με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και σε όλες τις τοποθεσίες αποθήκευσης που σχετίζονται με το πρόγραμμα περιήγησης. Ανακτήστε πολύτιμο χώρο στο δίσκο και χρησιμοποιήστε τους νέους μας καθαριστές για να εξαλείψετε τα ίχνη περιήγησης στο διαδίκτυο, τα πλεονάζοντα αρχεία και τα σφάλματα μητρώου! Όλες οι λειτουργίες είναι άμεσα προσβάσιμες μέσω του πίνακα "Καθαρισμός"!

  Όλες οι παράμετροι του συστήματος με μια ματιά


  Το Ashampoo WinOptimizer παρέχει μια εκτενή ματιά στο τι συμβαίνει στο σύστημά σας, συμπεριλαμβανομένων των μονάδων δίσκου σας. Μόλις επιδεινωθούν οι παράμετροι της υγείας, θα ειδοποιηθείτε αμέσως για να αποτρέψετε την καταστροφή. Ανακαλύψτε σημεία συμφόρησης και πιθανά σφάλματα και εντοπίστε πιθανές βελτιώσεις με απίστευτη ευκολία. Παρακολουθήστε τους πόρους, μάθετε τα πάντα για το εγκατεστημένο υλικό σας και παρακολουθήστε όλες τις διαδικασίες που εκτελούνται στο παρασκήνιο πιο εύκολα από ποτέ! Μπορείτε επίσης να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτήν την περιοχή του προγράμματος μέσω του πίνακα "Πληροφορίες"

  Ο ελβετικός σουγιάς για τον υπολογιστή σας


  Το Ashampoo WinOptimizer 18 έχει να προσφέρει πολλά περισσότερα από μια απλή σουίτα βελτιστοποίησης και καθαρισμού συστήματος. Έρχεται με συνολικά 37 ισχυρές μονάδες. Από τη συντήρηση της ασφάλειας μέχρι την προστασία της ιδιωτικής σας ζωής και τις έξυπνες αναλύσεις συστημάτων, το WinOptimizer είναι το συνολικό πακέτο για εσάς. Θέλετε να ανακτήσετε τυχαία διαγραμμένα αρχεία, να διαγράψετε ευαίσθητα δεδομένα ή να βάλετε ένα τέλος στις λειτουργίες τηλεμετρίας των Windows 10; Είναι όλα μέρος του πακέτου! Όλες οι ενότητες αναβαθμίζονται και ενημερώνονται κάθε χρόνο για την καλύτερη δυνατή συμβατότητα και απόδοση με τις τρέχουσες και προσεχείς ενημερώσεις των Windows. Κανένα άλλο λογισμικό βελτιστοποίησης συστήματος δεν μπορεί να προσφέρει αυτό το τεράστιο σύνολο χαρακτηριστικών, τη χρησιμότητα και τον εύκολο χειρισμό!

  Εξοικονομήστε χρόνο και προσπάθεια αυτόματα


  Συνολικά τρία αυτόματα χαρακτηριστικά παίρνουν το σημαντικό έργο από τους ώμους σας! Ο Αυτόματος Καθαρισμός όχι μόνο εξουδετερώνει τα ανεπιθύμητα δεδομένα από το σύστημά σας, αλλά μειώνει την ακαταστασία προτού δημιουργηθεί. Μόλις κλείσετε το πρόγραμμα περιήγησης ή κάποια άλλη εφαρμογή, η αυτόματη σκούπα σαρώνει και αφαιρεί ό,τι δεν χρειάζεται να υπάρχει στον υπολογιστή σας. Ο Ενεργός Συντονιστής παρέχει έξυπνη ώθηση κατά την έναρξη σε όλες τις εφαρμογές και επιτρέπει τη προσαρμοσμένη ρύθμιση των λεπτομερών ρυθμίσεων για την εκχώρηση διαφορετικών προτεραιοτήτων σε μεμονωμένες εφαρμογές, π.χ. "υψηλό" για μεγαλύτερη απόδοση. Ο Ενισχυτής Παιχνιδιών κάνει ακριβώς αυτό που υποδηλώνει το όνομά του: Κλείνει περιττές διαδικασίες φόντου που δεν είναι απαραίτητες για τα παιχνίδια ενώ το παιχνίδι σας τρέχει και τις επανεκκινεί όταν κλείσετε το παιχνίδι για να μπορέσετε να συνεχίσετε τη δουλειά σας.

  Συνεχής εξέλιξη με ενημερώσεις των Windows


  Τα Windows εξελίσσονται συνεχώς, χάρη στις ενημερώσεις, όπως και το Ashampoo WinOptimizer! Η ομάδα ανάπτυξής μας εργάζεται σκληρά για να εγγυηθεί την ομαλή λειτουργία πριν και μετά από όλες τις ενημερώσεις των Windows. Τα Windows 10 έλαβαν πάνω από δώδεκα ενημερώσεις τον περασμένο χρόνο και αναλύουμε με προσοχή κάθε μία από αυτές. Οι συνεχείς ενημερώσεις προγράμματος εγγυώνται ότι το WinOptimizer διατηρεί την ταχύτητά του με τα Windows, ανεξάρτητα από την αλλαγή. Αυτό περιλαμβάνει διορθωτικά σφάλματα που εισήχθησαν μέσω των ενημερώσεων των Windows, επειδή το WinOptimizer όχι μόνο καθαρίζει τον υπολογιστή σας αλλά και το επιδιορθώνει.

  Πείτε όχι στις ανεπιθύμητες επεκτάσεις περιηγητών


  Τα προγράμματα περιήγησης δεν απειλούνται μόνο από το διαδίκτυο, αλλά και από κακόβουλες επεκτάσεις που μπορεί να προκαλούν επιβράδυνση ή να σας κατασκοπεύουν. Ίσως είστε εξοικειωμένοι με τις γραμμές εργαλείων αλλά πιθανότατα είστε πολύ λιγότερο εξοικειωμένοι με τις πολυάριθμες επεκτάσεις που μπορεί να ζουν στο πρόγραμμα περιήγησής σας, μη προσφέροντας κάτι χρήσιμο τις περισσότερες φορές με αποτέλεσμα την επιβράδυνση και την έκθεση του ιδιωτικού σας απορρήτου. Πολλά καταφέρνουν ακόμη να παραμείνουν κρυμμένα από τις λίστες εγκατεστημένων επεκτάσεων των περιηγητών! Ο Διαχειριστής Επεκτάσεων Περιηγητή το σταματά αυτό. Εμφανίζει όλες τις εγκατεστημένες επεκτάσεις στα προγράμματα περιήγησης και σας δίνει την επιλογή να τις διαγράψετε, αν χρειαστεί! Με ένα μόνο κλικ μπορείτε να αφαιρέσετε επεκτάσεις από τα προγράμματα περιήγησης και να κάνετε την περιήγηση στο διαδίκτυο λίγο πιο ασφαλή!

  Μέγιστη ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής σας ζωής!


  Τα Windows εξακολουθούν να συλλέγουν πάρα πολλά δεδομένα για εσάς και προσφέρουν ψευδείς συμβιβασμούς όσον αφορά την ασφάλεια. Τα Windows 10 προτιμούν να τηλεφωνούν στο σπίτι τους. Το Win10 Control Privacy και το Antispy σας δίνουν τον πλήρη έλεγχο του συστήματός σας! Εσείς αποφασίζετε ποιοι κωδικοί αποθηκεύονται, ποια δεδομένα τηλεμετρίας στέλνονται στη Redmond και ποιες φωτογραφίες θα προτιμούσατε να κρατήσετε για τον εαυτό σας.

  Συναρπαστικές πληροφορίες σε έναν κρυμμένο κόσμο με το σαρωτή ADS


  Έχετε ακούσει για εναλλακτικές ροές δεδομένων; Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στα προγράμματα να επισυνάπτουν κρυφές πληροφορίες στα αρχεία όπως εμφανίζονται στην Εξερεύνηση των Windows, π.χ. για να προσδιορίσετε αν ένα αρχείο έχει ληφθεί ή είναι μέρος του συστήματος. Δυστυχώς, αυτή η δυνατότητα μπορεί επίσης να καταστρατηγηθεί για να επισυνάψει κακόβουλα προγράμματα στα αρχεία σας. Ο σαρωτή ADS ανιχνεύει και αναφέρει εναλλακτικές ροές δεδομένων για να σας βοηθήσει να εντοπίσετε και να καταργήσετε τις αμφίβολες καταχωρίσεις!

  Δημιουργήστε σχέδια συντήρησης σε δευτερόλεπτα - και στη συνέχεια αφήστε το να κάνει τη δουλειά για εσάς!


  Πολλοί από τους πελάτες μας αγαπούν τη "Βελτιστοποίηση με 1 κλικ" καθώς και τα πολλά άλλα εργαλεία που βρίσκονται στη "Βελτιστοποίηση Συστήματος". Σας βοηθούν να βρείτε ίχνη περιήγησης στο διαδίκτυο, άχρηστα κρυφά δεδομένα, περιττές καταχωρήσεις μητρώου και ρυθμίσεις συστήματος που χρειάζονται συντονισμό. Ο εύχρηστος προγραμματιστής εργασιών σας επιτρέπει να εκτελέσετε οποιαδήποτε από αυτές τις λειτουργίες σε προσαρμοσμένα διαστήματα και πλήρως αυτόματα. Κρατήστε τον υπολογιστή σας καθαρό και υγιή με τον εύκολο τρόπο!

  Για ένα ισχυρότερο υπολογιστή


  Τα λογισμικά συστήματος της Ashampoo είναι συνώνυμα με τον απίστευτο εύκολο χειρισμό. Το Ashampoo UnInstaller διαγράφει προγράμματα έως και το τελευταίο byte και επιτρέπει τις δοκιμές λογισμικών χωρίς κίνδυνο. Καταργήστε ανεπιθύμητες εγκαταστάσεις λογισμικών με τον σε βάθος καθαρισμό πολλαπλών επιπέδων! Μόνο ένα πλήρως ενημερωμένο σύστημα εγγυάται ταχύτητα και ασφάλεια - και το Ashampoo Driver Updater είναι το πρόγραμμα που θα κρατήσει το σύστημά σας μονίμως ενημερωμένο. Το λογισμικό αυτό σαρώνει όλα τα στοιχεία του συστήματός σας και συγκρίνει αυτόματα το υλικό σας με μια τεράστια βάση δεδομένων προγραμμάτων οδήγησης για πάντα ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης. Συμπιεσμένα αρχεία σε όλες τις διαθέσιμες μορφές είναι το φόρτε του Ashampoo ZIP Pro. Αποκτήστε τον ταχύτερο κινητήρα ZIP στον κόσμο και συμπιέστε και αποσυμπιέστε τα αρχεία σας για εξοικονόμηση χώρου και ασφαλείς μεταφορές αρχείων!

  Απαιτήσεις:

  Λειτουργικό σύστημα: Windows 10, Windows 8, Windows 7

  Υπολογιστής: Υπολογιστές που υποστηρίζουν τα παραπάνω λειτουργικά συστήματα.

  Ανάλυση οθόνης: 1280x1024 - 100%

  Άλλα: Απαιτούνται πλήρη δικαιώματα διαχειριστή για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα.
  Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο για να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα.

  Στιγμιότυπα

  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Scr-as49  
  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Scr-as54
  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Scr-as50  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Scr-as53
  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Scr-as51  Ashampoo WinOptimizer 18 (Review) Scr-as52

  Επίσημη Ιστοσελίδα:

  Ashampoo

  Αρέσει στον χρήστη Paulos


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης