thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Ashampoo Burning Studio 20 (Review)

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Δημοσίευση: 1 Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Empty Ashampoo Burning Studio 20 (Review) 12/15/2018, 1:37 am

  Paulos

  Paulos
  WebMaster

  Επιστροφή στην κορυφή
  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Box_as19

  Ένα καινούριο πρόγραμμα εγγραφής δίσκων!


  Αποκτήστε το καλύτερο πρόγραμμα για τη συσκευή εγγραφής δίσκων σας! Το νέο Ashampoo Burning Studio 20 είναι η εύκολη και άνετη λύση για να κάνετε εγγραφή τα δεδομένα σας σε CD, DVD και Blu-ray, να αντιγράψετε δίσκων ή να χρησιμοποιήσετε εκτεταμένες δυνατοτήτες πολυμέσων για τη δημιουργία δικών σας προβολών διαφανειών και δίσκων βίντεο με κινούμενα μενού. Αντιγράψτε τα CD ήχου πλήρως αυτόματα, δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας και σχεδιάστε και εκτυπώστε ξεχωριστά καλύμματα για τα έργα σας! Διασφαλίστε τα αρχεία σας με προστασία από γρατσουνιές από την απώλεια δεδομένων και χρησιμοποιήστε κρυπτογράφηση και προστασία με κωδικό πρόσβασης για μέγιστη ασφάλεια. Ζήστε το καλύτερο Burning Studio που έχει δημιουργηθεί ποτέ!

  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Bs-bil10

  Ένα γενικό σχέδιο για τα αντίγραφα ασφαλείας σας


  Το δημοφιλές χαρακτηριστικό δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας μόλις έγινε πιο ισχυρό. Τα σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας σας βοηθούν να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας και ακόμη, σας υπενθυμίζουν πότε πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας! Ο νέος βελτιωμένος διαχειριστής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας παρέχει μια γρήγορη προβολή των υφιστάμενων αντιγράφων ασφαλείας και υποστηρίζει άμεσες ενημερώσεις. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο! Ανησυχείτε ότι τα δεδομένα σας δεν θα χωρέσουν σε δίσκο; Δεν υπάρχει πρόβλημα, χάρη στην επέκταση δίσκων, το Burning Studio μπορεί να τοποθετήσει τα δεδομένα σας σε πολλαπλούς δίσκους αυτόματα, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας με κωδικό πρόσβασης!

  Περίληψη


  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Mark12 Έξυπνα σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για αξιόπιστες αντιγραφές δεδομένων
  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Mark12 Λειτουργία υπενθύμισης για σχέδια δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας
  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Mark12 Νέος διαισθητικός επεξεργαστής για καλύμματα και ένθετα
  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Mark12 Υποστήριξη προσομοιωτή πολυμέσων αναπαραγωγέα CD
  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Mark12 Έτοιμες προεπιλογές για πάνω από 1.600 ραδιόφωνα αυτοκινήτου
  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Mark12 Φωτεινή διεπαφή χρήστη με υψηλές αντιθέσεις
  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Mark12 Πολλές ειδικές περιπτώσεις που υποστηρίζονται στη μονάδα ραδιοφώνου αυτοκινήτου
  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Mark12 Βελτιωμένες επιλογές εγγραφής δίσκων
  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Mark12 Βελτιστοποιημένη ροή εργασίας για λιγότερα κλικ και χρόνους αναμονής
  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Mark12 Ευκολότερη δημιουργία εικόνας δίσκου
  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Mark12 Αυτόματη επέκταση δίσκων για απεριόριστη χωρητικότητα αποθήκευσης
  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Mark12 Υποστήριξη καρτών Compact Flash (CF) και μικροδίσκους

  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Bs-bil10

  Πανέμορφα καλύμματα και ένθετα


  Η δημιουργία καλυμμάτων ήταν πάντα ένα ισχυρό σημείο του Burning Studio. Στην έκδοση 20, έχουμε επανασχεδιάσει και επεξεργαστεί πλήρως αυτή την ενότητα! Το νέο διαισθητικό μενού εκκίνησης σας πηγαίνει προς τη σωστή κατεύθυνση και σας βοηθάει να επιλέξετε τις αγαπημένες σας εικόνες αμέσως. Μετά από αυτό, βήμα προς βήμα θα φτάσετε στο τελικό κάλυμμα. Η λειτουργία εισαγωγής σας βοηθά να αναλύσετε το δίσκο σας και να κατεβάσετε αυτόματα τα απαιτούμενα μεταδεδομένα από το διαδίκτυο και θα δημιουργήσετε μια κατάλληλη λίστα κομματιών για εσάς, αν χρειαστεί. Είτε θέλετε να φτιάξετε ένα κάλυμμα γρήγορα ή να σχεδιάσετε το δικό σας από την αρχή, δεν θα απογοητευτείτε!

  Ναι, η εγγραφή δίσκων μπορεί να είναι τόσο απλή!


  Πολλοί χρήστες για πρώτη φορά μένουν έκπληκτοι όταν χρησιμοποιούν το Burning Studio για πρώτη φορά. Είναι τόσο εύκολο; Ναι, όλα είναι γύρω από τρία βήματα. Επιλέξτε τα αρχεία σας, επιλέξτε τη μέθοδο επεξεργασίας και επιλέξτε τον στόχο. Χρειάζεστε ένα κινούμενο μενού για το βίντεό σας; Χρειάζονται μόνο μερικά κλικ. Θέλετε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας της συλλογής φωτογραφιών σας σε πολλούς δίσκους; Με το Ashampoo Burning Studio 20, ο καθένας μπορεί να το κάνει!

  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Bs20-s10

  Φέρτε τη μουσική και τα ακουστικά βιβλία στο ραδιόφωνό σας


  Όταν κάνετε εγγραφή δίσκους για το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σας, η επιλογή της σωστής μορφής είναι κρίσιμη αλλιώς ή θα χάσετε τη σειρά των τραγουδιών σας ή θα καταλήξετε σε ένα μη αναπαραγόμενο δίσκο. Το νέο Burning Studio 20 σας έχει καλυμμένους! Με πάνω από 1600 προεπιλογές και προφίλ για όλα τα κοινά ραδιόφωνα αυτοκινήτων, σχεδόν διπλάσια από την έκδοση 19, οι δίσκοι σας θα λειτουργούν με τον τρόπο που περιμένετε σε οποιαδήποτε συσκευή. Το πρόγραμμα υποστηρίζει τώρα επίσης προσομοιωτές πολλαπλών δίσκων CD, λειτουργίες ισοσταθμιστή και κανονικοποίηση. Είτε είναι τραγούδι είτε ακουστικό βιβλίο, το Burning Studio 20 προσφέρει την καλύτερη εμπειρία ακρόασης στο τσακ μπαμ!

  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Bs20-s10

  Σχεδιάστε και δημιουργήστε τις δικές σας ταινίες και παρουσιάσεις


  Με το Burning Studio 20, δεν υπάρχει όριο σε αυτό που μπορείτε να κάνετε! Κόψτε τις ταινίες σας, προσθέστε εισαγωγές και τίτλους τέλους ή εισάγετε υπότιτλους ή έτοιμα θέματα για επαγγελματικά αποτελέσματα. Εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με εκπληκτικές παρουσιάσεις με μουσική υπόκρουση και μετατρέψτε τις πολύτιμες αναμνήσεις σας σε ένα οπτικό αριστούργημα. Σχεδιάστε ατομικά καλύμματα για τα CD ήχου και χρησιμοποιήστε τη συναρπαστική λειτουργία μωσαϊκού ή τα πολλά πρότυπα. Οικογενειακή γιορτή, δουλειά ή διακοπές, με το Ashampoo Burning Studio 20, τα λαμπρά αποτελέσματα είναι εγγυημένα!

  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Bs20-s10

  Η γρήγορη και άνετη διαδρομή προς την επιτυχία


  Το νέο Ashampoo Burning Studio 20 σέβεται τη ροή εργασίας σας. Αντί για αμέτρητα ένθετα μενού που απαιτούν δεκάδες κλικ, το Burning Studio παρέχει άμεσα προσβάσιμες λύσεις. Χρειάζεστε εξαιρετικά γρήγορα αποτελέσματα με ελάχιστη απαίτηση προσαρμογής; Το Ashampoo Burning Studio 20 είναι το πρόγραμμα για εσάς. Οι έξυπνες αυτόματες λειτουργίες και οι προσεκτικά επιλεγμένες προρυθμίσεις χειρίζονται τη δύσκολη δουλειά και τα σχολαστικά σχεδιασμένα οπτικά στοιχεία αποφεύγουν την περιττή κούραση των ματιών σας. Με θέμα σκοτεινό και υψηλής αντίθεσης, η μέγιστη αναγνωσιμότητα είναι εγγυημένη για όλους!

  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Bs20-s10

  Ριπάρετε δίσκους μουσικής και κάντε εγγραφή αρχεία ήχου


  Η έξυπνη λειτουργία ριπαρίσματος δίσκων στο Ashampoo Burning Studio 20 εξάγει ήχο από δίσκους μέσα σε λίγα λεπτά! Ο καλλιτέχνης και το είδος αναγνωρίζονται αυτόματα, χωρίς να υπάρχει ανάγκη για χειροκίνητη εισαγωγή. Μετατρέψτε τα CD ήχου σε αρχεία ήχου υψηλής ποιότητας με σημαντικά ονόματα αρχείων και επιλέξτε από μια ποικιλία διαφορετικών μορφών! Φυσικά, μπορείτε στη συνέχεια να μετατρέψετε τα αρχεία σας σε δίσκους μουσικής, μαζί με ρυθμίσεις ισοσταθμιστή και έντασης για μια ακόμα καλύτερη εμπειρία ήχου και να προσθέσετε τα δικά σας σχέδια κάλυψης. Ακούγεται καλό; Είναι!

  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Bs20-s10

  Μέγιστη ασφάλεια με προστασία από γρατζουνιές


  Η αποδεδειγμένη τεχνολογία προστασίας από γρατζουνιές διασφαλίζει ότι τα δεδομένα σας παραμένουν ασφαλή. Οι γρατζουνιές μπορούν να καταστήσουν τις επιφάνειες του δίσκου δυσανάγνωστες και τα αρχεία ανεπανόρθωτα. Το Ashampoo Burning Studio 20 εξαπλώνει πολλαπλά αντίγραφα των δεδομένων σας σε όλο το δίσκο μαζί με ένα εργαλείο επείγουσας επαναφοράς! Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε ακόμα να ανακτήσετε τα πολύτιμα αρχεία και τις αναμνήσεις σας, εάν ο δίσκος γρατζουνηθεί στο μέλλον.

  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Bs20-s10

  Ο πιο εύκολος στη χρήση επεξεργαστής βίντεο στην αγορά


  Όταν ο χρόνος είναι ουσιαστικός, χρειάζονται μερικά μόνο κλικ για να συνδυάσετε τις εικόνες και τα βίντεο με την κατάλληλη μουσική για να δημιουργήσετε ταινίες. Δεν χρειάζεται να πλοηγηθείτε στο μενού για πολύ χρόνο και δεν απαιτείται κάτι επιπλέον από μέρους σας. Αν χρειαστεί, μπορείτε να ρυθμίσετε χειροκίνητα τις μεταβάσεις εικόνων και να δείτε τις διάρκειες για αυτό το επιπλέον κομμάτι που επεξεργάζεστε - διαφορετικά είναι ένα επιπλέον κλικ και τελειώσατε!

  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Bs20-s10

  Ασφαλής εγγραφή πολλαπλών χρήσεων


  Το Burning Studio 20 προσφέρει ευελιξία ακόμα και με απλές εργασίες όπως η εγγραφή δεδομένων σε CD, DVD ή Blu-ray. Η επέκταση δίσκων μοιράζει τα δεδομένα σε πολλαπλούς δίσκους, οι δίσκοι αυτόματης αναπαραγωγής υποστηρίζουν ξεχωριστά σχέδια και μενού, ενώ οι κρυπτογραφημένοι δίσκοι διαθέτουν προστασία με κωδικό πρόσβασης για μέγιστη ασφάλεια. Η αντιγραφή δίσκων είναι πανεύκολη και υποστηρίζει άμεσες τροποποιήσεις. Η νέα προστασία από γρατζουνιές διασφαλίζει ότι τα πολύτιμα δεδομένα σας παραμένουν αναγνώσιμα ακόμη και με κατεστραμμένες επιφάνειες δίσκου και ο βελτιωμένος διάλογος εγγραφής δίσκων σας δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα πιο γρήγορα!

  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Bs-bil11

  Η σωστή μορφή για κάθε ταινία


  Η δημιουργία και η εγγραφή ταινιών είναι ένα από τα ισχυρά χαρακτηριστικά του Ashampoo Burning Studio 20. Για να είναι οι ταινίες συμβατές με τους αναπαραγωγείς της αγοράς, πρέπει να μετατραπούν στη κατάλληλη μορφή. Το Burning Studio σας έχει καλυμμένους με MPEG4, H.264 και AAC μαζί με μορφές ήχου όπως MP3, WMA, OGG και πολλά άλλα. Κάντε εγγραφή από απλές εγγραφές κινητών τηλεφώνων μέχρι και φιλόδοξες ερασιτεχνικές ταινίες σε στυλ με το Burning Studio 20!


  Απαιτήσεις:

  Λειτουργικό σύστημα: Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7

  Λογισμικά:

  Windows Media Player 10
  Microsoft .NET Framework 4.5
  DirectX 9.0C

  RAM:

  2 GB

  Xώρος Σκληρού Δίσκου:

  250 MB για την εγκατάσταση
  Μέχρι και 9 GB για αρχεία (DVD)
  25/50 GB για αρχεία (Blu-ray)
  100 GB για αρχεία (Blu-ray XL)

  Κάρτα Γραφικών:


  DirectX 9 Hardware Pixelshader v2.0, min. 128 MB RAM.

  Κάρτα Ήχου:

  Οποιαδήποτε (on-board or USB)

  Άλλα:

  Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο για να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα.

  Για κάποιες υπηρεσίες απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο Σύνδεση στο διαδίκτυο θα χρειαστεί και όταν θα πρέπει να επαληθεύσετε την άδεια χρήσης του λογισμικού σας.

  Στιγμιότυπα

  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Scr-as18  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Scr-as19
  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Scr-as16  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Scr-as17
  Ashampoo Burning Studio 20 (Review) Scr-as15

  Επίσημη Ιστοσελίδα:

  Ashampoo


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης