thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  » Νέα θέματα forum

   » Τυχαία θέματα

    Paulos

    Η SCAΝ συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία

    Ξεκίνησε από: Paulos, αναρτήθηκε στις 05/07/2018
    Με την ανάληψη νέων έργων σε όλους τους τομείς που δραστηριοποιείται

    Το α’ εξάμηνο 2018 ανέλαβε 12 νέα έργα ελέγχου πρόσβασης, διαχείρισης χώρων στάθμευσης, ασφάλειας κρίσιμων υποδομών και ωρομέτρησης

    Το πρώτο εξάμηνο του έτους βρίσκει την SCAN Information and Security Systems, την πρώτη εταιρία στην Ελλάδα σε συστήματα αυτοματοποίησης χώρων στάθμευσης και κορυφαία σε συστήματα ελέγχου πρόσβασης και ωρομέτρησης προσωπικού, σε σταθερά ανοδική πορεία, με διαρκή διεύρυνση του πελατολογίου της, έχοντας αναλάβει και ολοκληρώσει 12 νέα έργα στους τομείς SCANaccess, SCANparking, SCANtime και SCANsystems.

    Ειδικότερα, η SCAN ανέλαβε και ολοκλήρωσε νέα έργα στον τομέα SCANaccess με την εγκατάσταση ολοκληρωμένων συστημάτων ελέγχου πρόσβασης οχημάτων και πεζών για τις εταιρίες ΒSH Hellas, στις επτά εγκαταστάσεις του Ομίλου σε Ελλάδα και Κύπρο, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΖΥΜΗ – ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΣ στα δύο εργοστάσια της επιχείρησης, ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ στις εγκαταστάσεις του Ομίλου σε όλη την Ελλάδα και ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Α.Ε. ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΪΑ.

    Στον τομέα SCANparking, η εταιρία ανέλαβε και υλοποίησε το ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης των χώρων στάθμευσης στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΣΝ, καθώς και στα ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ (ΠΟΖΑΡ) με ταυτόχρονη διαχείριση Ι.Χ. πελατών και Λεωφορείων.

    Στον απαιτητικό τομέα SCANsystems που αφορά σε έργα ασφάλειας κρίσιμων υποδομών, η εταιρία ανέλαβε το ολοκληρωμένο σύστημα ελέγχου πρόσβασης των 10.000 αδειοδοτημένων χρηστών του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ).

    Παράλληλα, η SCAN ανέλαβε και ολοκλήρωσε σημαντικά έργα στον τομέα SCANtime, παρέχοντας εξοπλισμό ωρομέτρησης στις εταιρίες KOSMOCAR για το σύνολο των εγκαταστάσεων του Ομίλου σε όλη την Ελλάδα, LEROY MERLIN για τις εγκαταστάσεις της επιχείρησης σε Ελλάδα και Κύπρο, ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ με ταυτόχρονη καταγραφή της απασχόλησης ανά κέντρο κόστους του οργανισμού, KOLIOS με ειδικές λύσεις στον τομέα καταγραφής απασχόλησης σε κέντρα κόστους και OKANA για τις εγκαταστάσεις του οργανισμού σε 76 σημεία σε όλη την Ελλάδα, όλα σε συνεργασία με την Epsilon HR, το μεγαλύτερο κατασκευαστή λογισμικού διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, μισθοδοσίας και ωρομέτρησης στην Ελλάδα.

    Ο κ. Μίκης Πρωτοπαπάς, Διευθύνων Σύμβουλος της SCAN δήλωσε:
    “Η SCAN συνεχίζει σταθερά την ανοδική της πορεία, που στηρίζεται στην παροχή υψηλής ποιότητας σε προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και στο έμψυχο δυναμικό της, κάτι που κάνει με επιτυχία εδώ και 36 χρόνια”.

    Για την SCAN:

    H SCAN AΒΕE είναι μια 100% ελληνική εταιρία, υψηλής τεχνολογίας και παροχής εξειδικευμένων επιχειρηματικών λύσεων, η οποία βρίσκεται ήδη στην 4η δεκαετία λειτουργίας της. Η SCAN δραστηριοποιείται σε 4 βασικούς τομείς, έχοντας ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία εκατοντάδες έργα μεγάλης εμβέλειας και υψηλών απαιτήσεων, σε συνεργασία με πολλές από τις σημαντικότερες εταιρίες της χώρας, όπως και με το δημόσιο τομέα. Έτσι, προσφέρει στην ελληνική επιχειρηματικότητα ολοκληρωμένες λύσεις ελέγχου πρόσβασης και εποπτείας (SCANaccess), ωρομέτρησης προσωπικού (SCANtime), αυτοματοποίησης χώρων στάθμευσης (SCANparking) όπως και συστημάτων και υπηρεσιών ασφαλείας κρίσιμων υποδομών (SCANsystems).

    Πλήρως πιστοποιημένη και αδειοδοτημένη (ISO 9001:2015 και 18001, ΙΕΠΥΑ) με στρατηγικές συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές του εξωτερικού, με έμπειρο προσωπικό και με μακρύ ιστορικό επιτυχημένης ολοκλήρωσης εξειδικευμένων και σύνθετων έργων με διαρκή υποστήριξή τους, συνεχίζει την εξέλιξή της: παρέχοντας ουσιαστική προστιθέμενη αξία σε κάθε πελάτη της και τελικά ένα αίσθημα ολοκληρωμένης ασφάλειας της επένδυσής τους.
    www.scan.gr


    Γραφείο Τύπου: EXTROVERT | Business Communications


    Σχόλια

    Κανένα σχόλιο.


    Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Μοιραστείτε αυτό το θέμα

    Url
    BBcode
    HTML

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης