thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Ashampoo WinOptimizer 16 (Review)

  2 απαντήσεις
  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Δημοσίευση: 1 Ashampoo WinOptimizer 16 (Review) Empty Ashampoo WinOptimizer 16 (Review) 6/12/2018, 9:36 pm

  Paulos

  Paulos
  WebMaster

  Επιστροφή στην κορυφή
  Ashampoo WinOptimizer 16 (Review) Box_as11

  Μόνο το Ashampoo WinOptimizer 16 ολοκληρώνει τον υπολογιστή σας!


  Με την πάροδο του χρόνου, ακόμη και σύγχρονα συστήματα επιβραδύνουν ή καθίστανται ελαττωματικά και γεμάτα με άχρηστα αρχεία. Ειδικά τα Windows 10 συλλέγουν περισσότερα δεδομένα από ό,τι επιθυμούν οι χρήστες τους. Το Ashampoo WinOptimizer 16 φροντίζει για αυτά τα θέματα - με απαράμιλλη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Δεν χρειάζεται καμία προηγούμενη γνώση ή πολύ χρόνος και ο υπολογιστής σας θα νιώθει σαν καινούριος και πάλι! Αφήστε το WinOptimizer να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον υπολογιστή σας και προστατέψτε, καθαρίστε και βελτιστοποιήστε τη συσκευή σας για μέγιστη απόδοση και ιδιωτικότητα κάθε φορά.

  Η πιο ισχυρή αρχική σελίδα WinOptimizer


  Το Ashampoo WinOptimizer 16 φροντίζει τα πράγματα εγκαίρως. Η αρχική σελίδα σάς επιτρέπει να αναλύσετε και να διορθώσετε οκτώ κοινά ζητήματα. Ελευθερώστε τεράστιες ποσότητες χώρου, καθαρίστε το μητρώο του υπολογιστή, ελαττώστε τις καταχωρήσεις αυτόματης έναρξης, αυξήστε τις ρυθμίσεις ασφαλείας και δημιουργήστε ένα ασφαλές σύστημα χωρίς σφάλματα. Φυσικά, έχουμε βελτιστοποιήσει όλες τις λειτουργίες για τις τελευταίες ενημερώσεις των Windows!

  Ashampoo WinOptimizer 16 (Review) Ashamp10

  Εξοικονόμηση ενέργειας χωρίς απώλεια στην απόδοση


  Τα σύγχρονα συστήματα υπολογιστών προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο απόδοσης που έχει ως αποτέλεσμα το υψηλό επίπεδο κατανάλωσης ενέργειας - ακόμα και όταν δεν είναι απαραίτητο! Θα το παρατηρήσετε αυτό όχι μόνο όταν χρησιμοποιείτε το φορητό σας υπολογιστή εν κινήσει, αλλά και όταν λαμβάνετε τον τελευταίο λογαριασμό ενέργειας. Ο νέος Διαχειριστής Ενέργειας προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ισχύος των Windows στις ανάγκες σας. Τα δυνατά σχήματα εξοικονόμησης ενέργειας σάς εξοικονομούν χρήματα και επεκτείνουν σημαντικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των συσκευών σας. Η ομάδα μας δημιούργησε ένα απόλυτα ισορροπημένο προφίλ εξοικονόμησης ενέργειας που δεν θα προκαλέσει αισθητή πτώση απόδοσης, εξοικονομώντας αποτελεσματικά ενέργεια!

  Ashampoo WinOptimizer 16 (Review) Scr_as10

  Βάλτε τέλος στις ανεπιθύμητες επεκτάσεις!


  Όλοι γνωρίζουμε τις ενοχλητικές γραμμές εργαλείων που εγκαθιστούνται στα προγράμματα περιήγησής μας χωρίς τη βούλησή μας. Αυτό που είναι λιγότερο γνωστό είναι οι πολυάριθμες επεκτάσεις που μπορούν να επιβραδύνουν την εμπειρία περιήγησης στο διαδίκτυο και να απειλήσουν το απόρρητό σας. Αυτές οι επεκτάσεις συχνά δεν αναφέρονται ούτε από τα προγράμματα περιήγησης που έχουν επηρεαστεί! Ο Διαχειριστής Επεκτάσεων τα σταματά όλα αυτά. Εμφανίζει όλες τις εγκατεστημένες επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης. Μπορείτε να αποφασίσετε ποια επέκταση θέλετε να κρατήσετε και ποια θα όχι. Έτσι, καθαρίζετε το πρόγραμμα περιήγησής σας και σερφάρετε άνετα, γρήγορα και με ασφάλεια στο διαδίκτυο!

  Πλήρης έλεγχος σε μία μπάρα!


  Παρόλο που πολλά συγκρίσιμα προϊόντα μοιάζουν με ένα άγριο μείγμα από διάφορα χαρακτηριστικά, το Ashampoo WinOptimizer 16 προσφέρει μια απλοποιημένη εμπειρία. Η γραμμή πλοήγησης προσφέρει γρήγορη πρόσβαση σε κάθε λειτουργία χωρίς ταλαιπωρία και κάθε ενότητα παρέχει σαφείς οδηγίες. Κάνοντας τη σύγχρονη τεχνολογία χρησιμοποιήσιμη - αυτός είναι ο στόχος μας!

  Ashampoo WinOptimizer 16 (Review) Ashamp11

  Πάντα έτοιμο για τα Windows 10


  Η ανάπτυξη των Microsoft Windows είναι ακόμα σε εξέλιξη - και έτσι είναι η ανάπτυξη του Ashampoo WinOptimizer 16! Οι προγραμματιστές μας διασφαλίζουν ότι το πρόγραμμα παραμένει πλήρως χρησιμοποιήσιμο ακόμα και αν ο υπολογιστής σας έχει μόλις λάβει τις ενημερωμένες εκδόσεις των Windows. Με συνεχείς ενημερώσεις προγραμμάτων, το WinOptimizer παραμένει πάντα ενημερωμένο, ανεξάρτητα από τις αλλαγές που γίνονται στο υποκείμενο λειτουργικό σύστημα των Windows!

  Ashampoo WinOptimizer 16 (Review) Ashamp12

  Μέγιστη ασφάλεια και ιδιωτικότητα - εγγυημένα!

  Τα Windows συγκεντρώνουν πολλά δεδομένα και κάνουν κάποιους φανατικούς συμβιβασμούς σχετικά με την ασφάλεια του συστήματος. Ο έλεγχος απορρήτου για Win10 και το Antispy τα οποία περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα, σας δίνουν πίσω το έλεγχο του συστήματός σας! Αποφασίζετε ποιοι κωδικοί πρόσβασης, δεδομένα τηλεμετρίας ή φωτογραφίες αποστέλλονται ή ακόμα καλύτερα διατηρούνται ιδιωτικά. Καταρρίψτε την ανεπιθύμητη παρακολούθηση των προσωπικών σας υπολογιστών, τις εξατομικευμένες διαφημίσεις ή τα ανεπιθύμητα προγράμματα!

  Ashampoo WinOptimizer 16 (Review) Ashamp13

  Απαραίτητο: Βελτιστοποίηση με 1 κλικ


  Η βελτιστοποίηση με 1 κλικ είναι τόσο δημοφιλής, διότι φροντίζει πολλά προβλήματα ταυτόχρονα. Τρεις ισχυρές μονάδες λειτουργούν για να καθαρίσουν το σύστημά σας σε βάθος. Το Internet Cleaner εξαλείφει τα ίχνη περιήγησης στο διαδίκτυο που όχι μόνο καταλαμβάνουν χώρο αλλά και θέτουν σε κίνδυνο την ιδιωτικότητα και την ασφάλεια σας. Το Drive Cleaner διαγράφει πλεονάζοντα αρχεία για να ανακτήσει το χώρο στο δίσκο και το Registry Cleaner καταργεί μη έγκυρες καταχωρήσεις μητρώου για βελτιωμένη απόδοση και αποφυγή σφαλμάτων συστήματος. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα κλικ από εσάς!

  Ashampoo WinOptimizer 16 (Review) Ashamp14

  Έξυπνα αυτόματα χαρακτηριστικά για τον υπολογιστή σας


  Συνολικά τρεις έξυπνες ενότητες αναλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος του έργου από τους ώμους σας. Το Auto-Clean δεν αφαιρεί μόνο τα ανεπιθύμητα αρχεία αλλά τα εμποδίζει πριν συμβούν καν! Κάθε φορά που κλείνετε το πρόγραμμα περιήγησης ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα, εκτελεί καθαρισμό και ξεφορτώνεται τα αρχεία που δεν χρειάζονται πλέον. Το Live-Tuner εκτελεί αναβαθμίσεις σε πραγματικό χρόνο για να επιταχύνει τις εκκινήσεις προγραμμάτων. Μπορείτε επίσης να το προσαρμόσετε χειροκίνητα για να τροποποιήσετε τις προτεραιότητες της διαδικασίας. Το Game-Booster τερματίζει όλες τις διαδικασίες στο παρασκήνιο που δεν είναι απαραίτητες για τα παιχνίδια, παρέχοντας στα παιχνίδια σας την τελική ώθηση στην απόδοση! Μόλις βγείτε από το παιχνίδι, οι αλλαγές επανέρχονται αυτόματα, ώστε να συνεχίσετε να εργάζεστε κανονικά.

  Ashampoo WinOptimizer 16 (Review) Scr_as11

  Τα καθαριστικά μας: εγγυημένη καθαριότητα!


  Οι μονάδες καθαρισμού ήταν πάντα στο επίκεντρο του WinOptimizer. Γι 'αυτό ποτέ δεν θα σταματήσουμε να τα βελτιώνουμε! Πού φυλάσσονται τα πιο πρόσφατα προγράμματα περιήγησης ή προγράμματα εγκατάστασης; Ποια αρχεία θέτουν σε κίνδυνο την ιδιωτικότητά σας; Οι νέες απειλές αναλύονται διαρκώς και η ανίχνευση ενσωματώνεται στη νέα έκδοση. Αλλά δεν τελειώσαμε εδώ. Το Ashampoo WinOptimizer 16 υποστηρίζει πλήρως περιβάλλοντα για πολλούς χρήστες. Από τώρα και στο εξής, δεν χρειάζεται πλέον να καθαρίζετε ξεχωριστά για κάθε προφίλ!

  Τέλειος έλεγχος του συστήματος


  Το Ashampoo WinOptimizer 16 σάς δείχνει τι συμβαίνει στον υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, θα ειδοποιηθείτε αυτόματα όταν η υγεία των δίσκων σας επιδεινωθεί πριν από τις καταστροφή. Εντοπίστε τα σημεία συμφόρησης απόδοσης και τα πιθανά σφάλματα με ευκολία. Εάν χρειάζεστε εκτεταμένες λεπτομέρειες σχετικά με τη χρήση του χώρου στο δίσκο, τα εγκατεστημένα εξαρτήματα υλικού ή τις τρέχουσες διαδικασίες στο παρασκήνιο, εδώ θα τα βρείτε!

  Το αποτελεσματικό πολυεργαλείο για τον υπολογιστή σας


  Το Ashampoo WinOptimizer 16 συνοδεύεται από 36 ισχυρές ενότητες για να κάνει τη ζωή του υπολογιστή σας απίστευτα εύκολη. Δεν έχει σημασία αν επιδιώκετε να προσαρμόσετε τα Windows, να βελτιώσετε την ασφάλεια και την ιδιωτική σας ζωή ή να αναλύσετε το σύστημά σας σε βάθος. Όλες οι ενότητες επεξεργάζονται και ενημερώνονται κάθε χρόνο για καλύτερη συμβατότητα και απόδοση με παλαιές και νέες εκδόσεις των Windows. Ανακαλύψτε τον πλούτο των χρήσιμων χαρακτηριστικών του WinOptimizer 16 στον εαυτό σας!

  Ashampoo WinOptimizer 16 (Review) Ashamp15


  Απαιτήσεις:

  Λειτουργικό σύστημα: Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7

  Υπολογιστής: Υπολογιστές που υποστηρίζουν τα παραπάνω λειτουργικά συστήματα.

  Άλλα:

  Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο για να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα.

  Απαιτούνται πλήρη δικαιώματα διαχειριστή για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα.

  Επίσημη Ιστοσελίδα:

  Ashampoo

  Δημοσίευση: 2 Ashampoo WinOptimizer 16 (Review) Empty Απ: Ashampoo WinOptimizer 16 (Review) 6/28/2018, 9:04 am

  vasothrilos61

  vasothrilos61
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  Παύλο είναι κάτι σαν το c cleaner; Διάβασα το άρθρο σου, πολύ κατατοπιστικό και μπαίνω στον πειρασμό να κατεβάσω την εφαρμογή. Αν τελικά την κατεβάσω πρέπει να διαγράψω το c cleaner; Νομίζεις ότι θα μου φανεί χρήσιμη; Ευχαριστώ για την ενημέρωση!!!! Καλημέρα σε όλη την παρέα και τα παιδιά του thegreeksenergy!!!

  Δημοσίευση: 3 Ashampoo WinOptimizer 16 (Review) Empty Απ: Ashampoo WinOptimizer 16 (Review) 6/28/2018, 8:45 pm

  Paulos

  Paulos
  WebMaster

  Επιστροφή στην κορυφή
  Καλησπέρα @vasothrilos61

  Ναι είναι καθαριστικό όπως το ccleaner, είναι αρκετά αξιόλογο μιας και το έχω δοκιμάσει. Το ccleaner είναι ένα απο τα κορυφαία προγράμματα αλλα δεν είναι κακό να δοκιμάζουμε και κάτι νέο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα hardware...


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης