thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Δημοσίευση: 1 10 Link Building Tips που ακολουθεί η ομάδα του SEO Marketer το 2018 Empty 10 Link Building Tips που ακολουθεί η ομάδα του SEO Marketer το 2018 Την / Το Κυρ 29 Απρ 2018, 22:43

  Seomarketergr

  Seomarketergr
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  White Hat SEO τεχνικές Link Building


  Το Link Building έχει πεθάνει εδώ και χρόνια, για εκείνους που δεν κατάφεραν να προσαρμοστούν στους συνεχώς μεταβαλλόμενους κανόνες και τις αυξημένες απαιτήσεις σε δεξιότητες, εργαλεία, λεπτομέρειες και επιμονή.


  Υπήρξε πολλή συζήτηση σχετικά με τους συνδέσμους που αποτελούν παράγοντα κατάταξης. Πολλοί SEO marketers έχουν επικεντρωθεί μόνο στο περιεχόμενο και το On-Page SEO όπως και στους παραμελημένους συνδέσμους λέγοντας: «Γνωρίζουμε ήδη τα πάντα για τις συνδέσεις».
  Αλλά ξέρουν τα πάντα για τους συνδέσμους;


  Οι σύνδεσμοι είναι σημαντικοί, αφού η Google επιβεβαίωσε ότι οι σύνδεσμοι αποτελούν τον # 1 παράγοντα κατάταξης, παράλληλα με το μεγάλο περιεχόμενο. Η κατάταξη χωρίς συνδέσμους είναι δύσκολη και γιατί θα επιχειρούσε κανείς να ταξινομηθεί χωρίς συνδέσμους στην πρώτη θέση; Η Google ενδιαφέρεται για τους συνδέσμους περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, έτσι πρέπει και εσείς.


  Το Google Penguin άλλαξε το SEO για πάντα


  Πριν από τον Απρίλιο του 2012, θα μπορούσε κανείς εύκολα να αγοράσει την κατάταξή του. Λίγα από αγορά μαζικών backlinks και κάποιες από αυτές τις συνδέσεις, θα μπορούσατε να διαχειριστείτε την κατάταξη στην πρώτη σελίδα αποτελεσμάτων μηχανών αναζήτησης. Λοιπόν, ο χρόνος πέρασε και αυτά πλέον δεν ισχύουν. Το φίλτρο Spam Penguin του Google είναι πλέον μέρος του βασικού αλγόριθμου Google και λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.
  Όταν αναφερόμαστε σε ένα backlink εννοούμε μια αναφορά από μια άλλη ιστοσελίδα στην δική σας ιστοσελίδα. Αυτό είναι πολύ διαφορετικό από τους “εξερχόμενους” ή εξερχόμενους συνδέσμους από τη σελίδα σας. Μην συγχέετε τα δύο. Ένα backlink ονομάζεται επίσης εισερχόμενη σύνδεση (IBL) μερικές φορές και αυτοί οι σύνδεσμοι είναι πολύ σημαντικοί για τον προσδιορισμό της δημοτικότητας (ή της σημασίας) του ιστοτόπου σας για μηχανές αναζήτησης όπως η Google.


  Μπορεί μια ιστοσελίδα να ταξινομηθεί χωρίς backlinks;
  Είμαστε 100% σίγουροι ότι ένας ιστότοπος δεν μπορεί να ταξινομηθεί χωρίς εισερχόμενους συνδέσμους.


  Γιατί είναι σημαντική η σύνδεση;


  Eπειδή οι σύνδεσμοι αποτελούν τον # 1 παράγοντα κατάταξης της Google
  Eεπειδή οι σύνδεσμοι είναι το WEB
  Eπειδή οι σύνδεσμοι δείχνουν μεγάλο περιεχόμενο (που αξίζει να κατατάσσεται καλά)
  Eπειδή μεταφέρουν ενέργεια
  Eπειδή μεταφέρουν την εμπιστοσύνη
  Eπειδή η Google επιβεβαίωσε ότι θα ήταν αφύσικο να βρούμε έναν ιστότοπο χωρίς backlinks
  Eπειδή μέσω των συνδέσμων η Google ανακαλύπτει τον ιστότοπό σας …  Ο κατάλογος μπορεί να συνεχιστεί για πάντα …


  Mην το πάρετε από εμάς όταν λέμε ότι τα links είναι σημαντικά, πάρτε το απευθείας από την Google.


  Τον Μάρτιο του 2016, σε ένα Q & A με την Google, ο Andrey Lipattsev, Ανώτερος Στρατηγικός της Ποιότητας στην Αναζήτηση στο Google, δήλωσε ότι οι δύο πρώτοι παράγοντες ήταν οι σύνδεσμοι και το περιεχόμενο:


  “Μπορώ να σας πω τι είναι. Είναι το περιεχόμενο. Και οι σύνδεσμοι που δείχνουν στον ιστότοπό σας. “(Andrey Lipattsev, Ανώτερος Στρατηγικός της Αναζήτηση στην Google)


  Έχουμε δει την Google να επιβεβαιώνει ότι οι σύνδεσμοι είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας κατάταξης και ότι η κατάταξη χωρίς συνδέσμους είναι σχεδόν αδύνατη σε άλλες περιπτώσεις.
  Μια μελέτη του Stone Temple που δημοσιεύθηκε το 2017 απέδειξε και πάλι ότι οι δεσμοί παραμένουν ένας ισχυρός παράγοντας κατάταξης και είναι πιθανό να παραμείνουν έτσι για πολλά χρόνια.


  Είναι όλα τα backlinks τα ίδια ;


  “Το περισσότερο, το καλύτερο” δεν ταιριάζει στους συνδέσμους. Τουλάχιστον το περισσότερο σημαίνει δεσμούς που αγοράζετε χωρίς να ελέγξετε αν είναι επικίνδυνοι για το προφίλ backlink σας ή όχι. Καλύτερα να στοχεύετε για λιγότερους συνδέσμους υψηλής ποιότητας και στη συνέχεια για χιλιάδες συνδέσμους που δεν αποδίδουν αξία στο προφίλ backlink σας. Αδύναμοι ή επικίνδυνοι σύνδεσμοι δεν θα βοηθήσουν καθόλου τις βαθμολογίες σας. Μπορεί να επιδεινωθεί η κατάταξη της ιστοσελίδας σας. Αυτοί οι σύνδεσμοι μπορούν να σας επιβάλουν ποινή Google και σοβαρή (αν όχι 100%) απώλεια οργανικής κυκλοφορίας.


  Οι σύνδεσμοι δεν είναι καθόλου ίδιοι. Το θέμα είναι να καταλάβουμε:
  Πόσες σελίδες σύνδεσης, subdomains, domains, and root domains;
  Πόσες συνδέσεις ανά μήνα;


  Τι είδους συνδέσεις (Do follow, NoFollow, Ανακατευθύνσεις, Javascript, Frames, ..);
  Tι δύναμη και εμπιστοσύνη του Backlink ;


  Τι είδους λέξεις-κλειδιά (“κέρδους” ή “Brand”);


  Ποιο είναι το link risk ;  Επίσης, αυτοί οι παράγοντες μπορούν να αξιολογηθούν διαφορετικά σε διαφορετικές περιπτώσεις. Ένας σύνδεσμος μπορεί επίσης να είναι καλός ή κακός ανάλογα με τη βιομηχανία, τη χώρα, τη γλώσσα και τις λέξεις-κλειδιά. Δυστυχώς, δεν υπάρχει γενικός κανόνας. Για παράδειγμα, δεν είναι το ίδιο το αν ένας τομέας συνδέεται με 1.000 υποσελίδες ή αν 1.000 τομείς συνδέονται με μια υποσελίδα. Γι ‘αυτό πάντα η ομάδα του SEO Marketer λαμβάνει υπόψιν όλες τις παραμέτρους.


  Ποιοι είναι οι κανόνες της Google όσον αφορά το Link Building ;


  Επειδή δεν είναι ίσοι όλοι οι σύνδεσμοι, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν ξεκινάτε μια εκστρατεία οικοδόμησης συνδέσμων. Δημιουργήστε συνδέσμους για την επιχείρησή σας, για τους πελάτες σας, κάντε τους σχετικούς και συνδέστε τους με εξαιρετικό περιεχόμενο. Οι χρήστες σας θα είναι ευχαριστημένοι, η Google θα σας κρατήσει στα αποτελέσματα αναζήτησης και η πελατεία της επιχείρησής σας θα αυξηθεί.  Οποιοσδήποτε σύνδεσμος προορίζεται να χειριστεί τη βαθμολογία σελίδας ή την ταξινόμηση ενός ιστότοπου στα αποτελέσματα αναζήτησης Google μπορεί να θεωρηθεί μέρος ενός σχεδίου σύνδεσης και παραβίαση των Οδηγιών Webmaster της Google. Αυτό περιλαμβάνει οποιαδήποτε συμπεριφορά που χειρίζεται συνδέσμους στον ιστότοπό σας ή εξερχόμενους συνδέσμους από τον ιστότοπό σας.


  (Οδηγίες ποιότητας Google)


  Εξηγούμε τις Οδηγίες Ποιότητας της Google σχετικά με τα σχέδια σύνδεσης, για να σας δώσουμε μια σαφή εικόνα για το πώς να δημιουργήσετε συνδέσεις υψηλής ποιότητας και πώς να μείνετε μακριά από την κατασκευή κακών συνδέσμων. Είναι όλα σχετικά με την ποιότητα, τη συνάφεια και την εστίαση των χρηστών.


  Διαβάστε αναλυτικά τα 10 Link Building tips

  https://seomarketer.gr

  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης