thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Paulos

  Paulos
  WebMaster

  Επιστροφή στην κορυφή
  Windows 10: Πώς να αποκλείσετε τις ειδοποιήσεις επανεκκίνησης του Windows Update Turn-o10

  Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις όταν δεν θέλετε να ενημερώσετε τον υπολογιστή σας.

  Η σωστή ενημέρωση του υπολογιστή είναι κάτι που πρέπει να κάνει ο καθένας μας, ειδικά με όλες τις ευπάθειες και τα προβλήματα ασφάλειας που στροβιλίζονται γύρω από το διαδίκτυο αυτές τις μέρες.

  Όμως, όπως πολλοί από εμάς έχουμε αντιμετωπίσει κάποιες κακές στιγμές κατά την λήψη και εγκατάσταση ενημερώσεων της Microsoft, κυρίως λόγω του αυξανόμενου αριθμού παρενεργειών που έχουν αποσταλεί πρόσφατα. Οι αθροιστικές ενημερώσεις για τα Windows 10 σπάνια προσφέρουν άψογη απόδοση και συχνότερα δεν γίνονται εγκατάσταση ή προκαλούν άλλα ζητήματα που τελικά δεν έχουν ουσιαστική επίδραση στην εμπειρία με το λειτουργικό σύστημα.

  Windows 10: Πώς να αποκλείσετε τις ειδοποιήσεις επανεκκίνησης του Windows Update 230

  Τα Windows 10 εμφανίζουν περιστασιακά τις ειδοποιήσεις επανεκκίνησης του Windows Update, ζητώντας από τους χρήστες να επανεκκινήσουν τους υπολογιστές τους για να ξεκινήσουν την εγκατάσταση και να επαναφέρετε το συστήμα σας. Μπορείτε προφανώς να το αγνοήσετε, αλλά είναι αυτονόητο ότι οι άνθρωποι που δεν θέλουν να εγκαταστήσουν ενημερώσεις θα ήταν πολύ καλύτερα χωρίς αυτό.

  Ευτυχώς, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να αποκλείσετε αυτές τις ειδοποιήσεις επανεκκίνησης, καθώς η Microsoft έχει ενσωματώσει ειδικές επιλογές στην εφαρμογή "Ρυθμίσεις" για όσους θέλουν να το κάνουν. Μια εναλλακτική μέθοδος που περιλαμβάνει την αλλαγή ενός κλειδιού μητρώου είναι επίσης διαθέσιμη, αν και το συνιστώ μόνο σε ειδικευμένους χρήστες οι οποίοι για κάποιο λόγο δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πρώτη μέθοδο.

  "Μέθοδος 1"

  Όπως είπα, υπάρχουν ειδικές ρυθμίσεις για να αποκλείσετε τις ειδοποιήσεις επανεκκίνησης από τα Windows 10 και μπορείτε να τις βρείτε μεταβαίνοντας στην ακόλουθη διαδρομή:

  Κώδικας:
  Ρυθμίσεις > Ενημέρωση και ασφάλεια > Windows Update > Επιλογές επανεκκίνησης > Εμφάνιση περισσότερων ειδοποιήσεων  Απλά μεταβείτε στη λειτουργία και απενεργοποιήστε τη λειτουργία. Λάβετε, ωστόσο, υπόψη ότι αυτές οι επιλογές δεν αποκλείουν πλήρως τις ειδοποιήσεις επανεκκίνησης του Windows Update και θα εξακολουθείτε να βλέπετε την πρώτη ερώτηση, αλλά το λειτουργικό σύστημα δεν θα συνεχίσει να σας υποκινεί κάθε φορά για να επανεκκινήσει το σύστημα.

  Windows 10: Πώς να αποκλείσετε τις ειδοποιήσεις επανεκκίνησης του Windows Update 320

  "Μέθοδος 2"

  Αυτή τη φορά, ενεργοποιώντας την επανεκκίνηση των ενημερώσεων από το Windows Update, συνεπάγεται την αλλαγή ενός κλειδιού μητρώου, γι αυτό συνιστούμε σε όλους να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας πριν από οτιδήποτε άλλο. Επίσης, απαιτείται ένας λογαριασμός διαχειριστή για την πραγματοποίηση αλλαγών στο μητρώο, οπότε αν χρησιμοποιείτε έναν τυπικό λογαριασμό, δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη μέθοδο.

  Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή Μητρώου των Windows πληκτρολογώντας regedit στο μενού Έναρξης και πατήστε Enter. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην παρακάτω διαδρομή (σημειώστε ότι στην ενημερωμένη έκδοση Windows 10 Fall Creators, υπάρχει μια γραμμή διευθύνσεων και μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε σε οποιαδήποτε διαδρομή, απλά επικολλώντας την):

  Κώδικας:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\WindowsUpdate\UX\Settings  Αναζητήστε μια καταχώρηση DWORD που ονομάζεται RestartNotificationsAllowed και κάντε διπλό κλικ σε αυτήν - αν αυτή η συγκεκριμένη καταχώρηση δεν υπάρχει, απλά δημιουργήστε την. Αλλάξτε την τιμή σε 0 και τελειώσατε.

  Windows 10: Πώς να αποκλείσετε τις ειδοποιήσεις επανεκκίνησης του Windows Update 418

  Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε ξανά τις ειδοποιήσεις, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να ανοίξετε ξανά την ίδια εγγραφή μητρώου και να αλλάξετε την τιμή πίσω στο 1. Μπορείτε να το κάνετε αυτό όσες φορές θέλετε, αν και έχει το ίδιο αποτέλεσμα ενεργοποιήστε και απενεργοποιήστε αυτήν την επιλογή από την εφαρμογή "Ρυθμίσεις", χρησιμοποιώντας την πρώτη μέθοδο που περιγράφεται παραπάνω.

  Κλείστε τον επεξεργαστή μητρώου, επανεκκινήστε το σύστημα και πραγματοποιήστε τις αλλαγές. Και πάλι, μην ξεχάσετε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας, διότι έτσι θα μπορείτε να επιστρέψετε στην προηγούμενη διαμόρφωση σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης