thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Ashampoo UnInstaller 7 (Review)

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Δημοσίευση: 1 Ashampoo UnInstaller 7 (Review) Empty Ashampoo UnInstaller 7 (Review) 11/18/2017, 12:26 pm

  Paulos

  Paulos
  WebMaster

  Επιστροφή στην κορυφή
  Ashampoo UnInstaller 7 (Review) Box_as10

  Αφαιρεί τα ανεπιθύμητα προγράμματα μέχρι και το τελευταίο byte!

  Το Ashampoo UnInstaller 7 διευκολύνει την εγκατάσταση, τη δοκιμή και την απεγκατάσταση εφαρμογών. Ανεπιθύμητο λογισμικό, επεκτάσεις προγραμμάτων περιήγησης και γραμμές εργαλείων διαγράφονται από τον σκληρό σας δίσκο με μερικά μόνο κλικ! Ποτέ πιο πριν, η παρακολούθηση εγκαταστάσεων δεν ήταν τόσο εύκολη στη χρήση. Ακόμη και οι εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί πριν από την εγκατάσταση του UnInstaller μπορούν να αφαιρεθούν εντελώς, χάρη στον καθαρισμό σε βάθος! Τέλος, η καινοτόμος λειτουργία σούπερ γρήγορων στιγμιοτύπων, σάς βοηθά να παρακολουθείτε όλες τις αλλαγές του συστήματος με ευκολία και σαφήνεια.

  Κάντε απεγκατάσταση χωρίς απομείναντα αρχεία

  Τα Windows διαγράφουν μόνο προεπιλεγμένες εγκαταστάσεις οι οποίες είναι διαγράψιμες - και είναι πολύ λίγες! Τα υπόλοιπα αρχεία, καταχωρήσεις μητρώου ή άκυροι σύνδεσμοι παραμένουν συχνά μετά τις προεπιλεγμένες απεγκαταστάσεις. Αυτά συχνά προκαλούν σφάλματα ή επιβράδυνση του συστήματος. Χάρη στους εξελιγμένους μηχανισμούς αναζήτησης και καθαρισμού, το Ashampoo UnInstaller 7 εντοπίζει και εξαλείφει τα υπολείμματα μέχρι και το τελευταίο byte!

  Ταχύτερη και ασφαλέστερη περιήγηση στο διαδίκτυο

  Μη ασφαλή, ανεπιθύμητα και κακόβουλα πρόσθετα υπάρχουν σε εκατομμύρια προγράμματα περιήγησης. Το Ashampoo UnInstaller 7 τα βρίσκει όλα! Παρακολουθήστε τις επεκτάσεις που καταφέρνουν να παραμείνουν κρυμμένες στο πρόγραμμα περιήγησής σας, τις αναθεωρήσετε εύκολα με τη βοήθεια των ενσωματωμένων αξιολογήσεων και απαλλαγείτε από αυτές αν χρειαστεί.

  Πάρτε τον πλήρη έλεγχο των εφαρμογών σας στα Windows

  Κάθε εγκατάσταση των Windows συνοδεύεται από διάφορες προεπιλεγμένες εφαρμογές, οι οποίες συχνά είναι κρυμμένες και δεν μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν. Επαναλάβετε τον έλεγχο των Windows σας με το Ashampoo UnInstaller 7 και ξεφορτωθείτε τις ανεπιθύμητες εφαρμογές!
  Παρακολούθηση εγκατάστασης με καθαρισμό σε βάθος

  Το Ashampoo UnInstaller 7 δημιουργεί αρχεία καταγραφής που καταγράφουν πλήρως τις εγκαταστάσεις του προγράμματος και εγγυώνται την αφαίρεση του προγράμματος χωρίς απομείναντα αρχεία. Τίποτα δεν μπορεί να κρυφτεί από την οθόνη εγκατάστασης. Οι εγκαταστάσεις που δεν είχαν καταγραφεί μπορούν ακόμα να καταργηθούν αποτελεσματικά χάρη στον έξυπνο μηχανισμό διαγραφής. Ένας σε βάθος αλγόριθμος καθαρισμού διασφαλίζει ότι τα πλέον απαιτούμενα αρχεία και εγγραφές που διαφορετικά θα παρέμεναν στο σύστημά σας, θα διαγραφούν χωρίς καμία εξαίρεση.

  Το σόναρ για τον υπολογιστή σας

  Τα στιγμιότυπα σάς δίνουν ένα ισχυρό εργαλείο για να κατανοήσετε ακόμη και τις πιο πολύπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης. Συγκρίνοντας δύο στιγμιότυπα (πριν και μετά καταστάσεις), το πρόγραμμα μπορεί να ανιχνεύσει ακόμα και μικρές αλλαγές στο μηχάνημά σας. Είτε θέλετε να μάθετε ποιες εγγραφές δημιουργήθηκαν στο μητρώο σας ή σε ποιες περιπτώσεις αντιγράφηκαν δεδομένα, θα βρείτε όλες τις πληροφορίες τακτοποιημένες και σαφώς διατυπωμένες σε αυτή την εφαρμογή. Οι φανς των προηγούμενων εκδόσεων θα χαρούν να ακούσουν ότι μπορούν επίσης να συγχωνεύσουν δύο στιγμιότυπα για να δημιουργήσουν ένα πληρέστερο αρχείο καταγραφής εγκατάστασης!

  Εύκολα προσβάσιμες λειτουργίες pro

  Ακόμη και οι αρχάριοι θα βρουν γρήγορα το δρόμο τους γύρω από το Ashampoo UnInstaller 7. Με το νεοδημιουργημένο περιβάλλον χρήστη, κάθε λειτουργία είναι απλά ένα κλικ μακριά και σύνθετες διαδικασίες γίνονται εύκολα κατανοητές. Μάθετε τι συμβαίνει πραγματικά στον υπολογιστή σας και αφαιρέστε αμέσως τι δεν πρέπει να υπάρχει. Είναι ένα UnInstaller για αρχάριους και επαγγελματίες.

  Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα με τις ένθετες εγκαταστάσεις

  Το σύγχρονο λογισμικό βασίζεται συχνά σε ένθετες ρυθμίσεις που εγκαθιστούν πολλά προγράμματα παράλληλα και εκεί είναι που πολλά ανταγωνιστικά προϊόντα αποτυγχάνουν. Το Ashampoo UnInstaller 7 δεν θα σας αποτύχει ποτέ! Ακόμα και οι πιο πολύπλοκες εγκαταστάσεις μπορούν να ανατραπούν με λάμψη και βήμα προς βήμα. Μπορείτε να αποφασίσετε τι μένει και τι δε μένει!

  Καθαρίστε τις απεγκαταστάσεις χωρίς αρχεία καταγραφής

  Το Ashampoo UnInstaller 7 καταγράφει εγκαταστάσεις προγραμμάτων και εγγυάται την απομάκρυνσή τους χωρίς άχρηστα αρχεία. Οι εγκαταστάσεις που δεν έχουν καταγραφεί μπορούν ακόμα να καταργηθούν αποτελεσματικά χάρη σε έναν έξυπνο μηχανισμό διαγραφής. Τώρα μπορείτε να απαλλαγείτε πλήρως από παλιά και όχι πλέον απαραίτητα προγράμματα!

  Απαιτήσεις:

  Λειτουργικό Σύστημα: Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7

  Υπολογιστής: Υπολογιστές που υποστηρίζουν τα παραπάνω λειτουργικά συστήματα..

  Απαιτείται σύνδεση στο διαδίκτυο για να ενεργοποιήσετε το πρόγραμμα.

  Απαιτούνται πλήρη δικαιώματα διαχειριστή για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα.

  Screenshots:

  Ashampoo UnInstaller 7 (Review) Scr-as13  Ashampoo UnInstaller 7 (Review) Scr-as11
  Ashampoo UnInstaller 7 (Review) Scr-as10  Ashampoo UnInstaller 7 (Review) Scr-as14
  Ashampoo UnInstaller 7 (Review) Scr-as15  Ashampoo UnInstaller 7 (Review) Scr-as12

  Επίσημη Ιστοσελίδα:

  Ashampoo


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης