thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Ashampoo PDF Pro (Review)

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Δημοσίευση: 1 Ashampoo PDF Pro (Review) Empty Ashampoo PDF Pro (Review) 9/21/2017, 8:39 pm

  Paulos

  Paulos
  WebMaster

  Επιστροφή στην κορυφή
  Ashampoo PDF Pro (Review) Box_as12

  Το Ashampoo PDF Pro είναι μια πλήρης λύση για τη διαχείριση και την επεξεργασία των PDF εγγράφων σας. Το πρόγραμμα έχει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε, μετατρέψετε, επεξεργαστείτε και να προστατέψετε τα αρχεία σας. Δημιουργήστε τέλεια έγγραφα τα οποία είναι αναγνώσιμα σε οποιαδήποτε συσκευή και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση για την προστασία των εγγράφων σας. Τα έγγραφα PDF είναι εύκολα επεξεργάσιμα όσο τα έγγραφα Word!

  Εξίσου εύκολο όπως η επεξεργασία λέξεων


  Επεξεργαστείτε PDFs τόσο άνετα όσο τα έγγραφα του Microsoft Word


  Με το Ashampoo PDF, η δημιουργία, η επεξεργασία και η προσθήκη σχολίων σε έγγραφα PDF είναι τόσο εύκολη όσο η εξαγωγή τους για περαιτέρω επεξεργασία στο Microsoft Word ή άλλες εφαρμογές. Το Ashampoo PDF δίνει άριστα αποτελέσματα - είτε αν δουλεύετε με κείμενο και εικόνες, να αντικαταστήσουν γραμματοσειρές, να επεξεργαστούν διατάξεις ή να αναδιατάξουν τις σελίδες ενός εγγράφου.

  Μην αντιγράφετε, μετατρέψτε!


  Μετεπεξεργαστείτε τα έγγραφά σας στο Microsoft Word ή άλλες μορφές


  Το Ashampoo PDF μετατρέπει τα έγγραφα PDF σε έγγραφα κειμένου επεξεργάσιμα με το Microsoft Office ή το Ashampoo Office. Τα HTML, EPUB, JPG ή RTF υποστηρίζονται επίσης ως μορφές εξόδου. Το Ashampoo PDF Professional περαιτέρω υποστηρίζει αναγνώριση χαρακτήρων για την μετατροπή των σαρώσεών σας σε επεξεργάσιμα και αναζητήσιμα έγγραφα.

  Ευέλικτη επεξεργασία κειμένου


  Ενσωματωμένος έλεγχος αναθεώρησης και έλεγχος ορθογραφίας


  Αναδιατάξτε σελίδες


  Μορφοποιήστε, αναθεωρήστε και ανασυνθέστε με ευκολία


  Η αναθεώρηση εγγράφων είναι αεράκι με το Ashampoo PDF. Επαναδιατάξτε και διαγράψτε ή αποκόψτε και περιστρέψτε ξεχωριστές σελίδες όπως σας χωράνε. Μπορείτε ακόμα και να εισάγετε σελίδες από άλλα έγγραφα PDF ή να συνδιάσετε πολλαπλά έγγραφα σε ένα μόνο αρχείο.

  Εύκολη δημιουργία εγγράφων PDF


  Ενσωματωμένα προγράμματα οδήγησης εκτυπωτή PDF για μέγιστη ευελιξία


  Το Ashampoo PDF μπορεί να δημιουργήσει έγγραφα PDF σε υψηλή ποιότητα από κάθε άλλη εφαρμογή των Windows. Απλά πατήστε "Εκτύπωση" και επιλέξτε το συμπεριλαμβανόμενο εκτυπωτή του Ashampoo PDF. Αν το μέγεθος μετράει, το Ashampoo PDF μπορεί αυτόματα να μειώσει το μέγεθος των εικόνων, π.χ. για διαδικτυακή χρήση.

  Σχόλια και επισημάνσεις


  Επεξεργαστείτε και σχολιάστε αρχεία PDF


  Το Ashampoo PDF καθιστά εύκολη την προσθήκη σχολίων σε έγγραφα PDF, την προσθήκη πληροφοριών και την έμφαση ορισμένων σημείων με μαρκαδόρο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε έτοιμες σφραγίδες όπως "Approved!" ή "Confidential!".

  Εξάγετε εικόνες από έγγραφα PDF με ευκολία


  Εισάγετε και επεξεργαστείτε γραφικά και σχέδια


  Η χρήση γραφικών και σχεδίων είναι εύκολη με το Ashampoo PDF. Εισάγετε, επεξεργαστείτε, μετακινήστε και αποκόψτε αντικείμενα όπως εσείς τα θέλετε. Μπορείτε ακόμα και να τα χρησιμοποιήσετε ως υδατογραφήματα για να προστατέψετε τα έγγραφά σας.

  Απλά πανίσχυρο: βρείτε και αντικαταστήστε


  Αντικαταστήστε μονές λέξεις ή φράσεις σε λίγα δευτερόλεπτα


  Το χαρακτηριστικό εύρεσης και αντικατάστασης στο Ashampoo PDF πάει ακόμη παραπέρα από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή PDF. Πέρα από το κείμενο, μπορείτε να αντικαταστήσετε και γραμματοσειρές για να επεξεργαστείτε γρήγορα την εμφάνιση των εγγράφων σας. Το Ashampoo PDF σας επιτρέπει ακόμη και να εφαρμόσετε αυτό το χαρακτηριστικό σε πολλαπλά αρχεία.

  Αυτόματη αναγνώριση κειμένου (OCR)


  Αποκτήστε πρόσβαση και χρησιμοποιήστε πεδία κειμένου


  Το Ashampoo PDF Professional έρχεται με ένα πανίσχυρο πυρήνα OCR για την αναγνώριση και τη μετατροπή εικόνων με κείμενο, π.χ. σαρωμένα ή διαδικτυακά έγγραφα σε ψηφιακό επεξεργάσιμο κείμενο. Μπορείτε έπειτα να επεξεργαστείτε τα αποτελέσματα στο Ashampoo PDF ή να τα στείλετε στο Microsoft Word για περαιτέρω επεξεργασία.

  Τέλειες μορφές


  Συμπληρώστε και τυπώστε έντυπα μέσα στην εφαρμογή


  Όχι μόνο το Ashampoo PDF σάς επιτρέπει να συμπληρώσετε διαδραστικές φόρμες αλλά υποστηρίζει τις πιο γνωστές μορφές αρχείων οι οποίες δημιουργήθηκαν ως έγγραφα PDF όπως χρησιμοποιούνται από διάφορες κυβερνητικές υπηρεσίες. Εξοικονομήστε χρόνο και συμπληρώστε τις φόρμες στον υπολογιστή σας αντί να τις εκτυπώσετε και να τις συμπληρώσετε με τον παραδοσιακό τρόπο.

  Προστατέψτε το απόρρητό σας!


  128-bit AES κρυπτογράφηση για τα έγγραφά σας


  Το Ashampoo PDF μπορεί να προστατέψει τα έγγραφά σας με σκληρή κρυπτογράφηση 128-bit AES για να αποτρέψετε άλλους από το να τα ανοίξουν, να τα επεξεργαστούν ή να τα εκτυπώσουν. Εσείς αποφασίζετε τι θα μπορούν να κάνουν οι αναγνώστες με τα έγγραφά σας! Περιέχουν τα αρχεία σας ευαίσθητες πληροφορίες; Αποκρύψτε τις οριστικά με το Ashampoo PDF.

  Απαιτήσεις:

  Λειτουργικό Σύστημα: Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7

  Υπολογιστής: Κάθε υπολογιστής που τρέχει ένα από τα παραπάνω λειτουργικά συστήματα σε μια λογική ταχύτητα.

  Εγκαταστάσεις και Ενεργοποιήσεις Λογισμικών: Για κάποιες υπηρεσίες απαιτείται ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο. Σύνδεση στο διαδίκτυο απαιτείται και για τον έλεγχο της άδειας χρήσης συγκεκριμένων υπηρεσιών.

  Screenshot:

  Ashampoo PDF Pro (Review) Scr_as23

  Επίσημη ιστοσελίδα:

  Ashampoo


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης