thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Bitdefender Total Security 2018 (Review)

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Δημοσίευση: 1 Bitdefender Total Security 2018 (Review) Empty Bitdefender Total Security 2018 (Review) 9/17/2017, 5:33 pm

  Paulos

  Paulos
  WebMaster

  Επιστροφή στην κορυφή
  Bitdefender Total Security 2018 (Review) 2018-t10

  Το Bitdefender Total Security 2018 είναι ένα προϊόν για την προστασία όλων των συσκευών σας, σε όλες τις πλατφόρμες. Διατηρεί τις συσκευές Windows, Mac OS, iOS και Android ασφαλείς, χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους.

  Γιατί να αγοράζετε ξεχωριστές λύσεις ασφαλείας για κάθε συσκευή όταν ένα πλήρες προϊόν καλύπτει όλα αυτά;


  Το Bitdefender Total Security 2018 σάς παρέχει την καλύτερη προστασία από κακόβουλα προγράμματα σε ολες τις πλατφόρμες. Προστατέψτε τις συσκευές σας Windows, Mac OS, iOS και Android με ένα μοναδικό σε χαρακτηριστικά πακέτο που είναι εκπληκτικά ισχυρό και εύκολο στη χρήση. Χρησιμοποιήστε το λογαριασμό σας Bitdefender Central για να διαχειριστείτε την ασφάλεια των συσκευών σας, όλα από ένα μέρος. Παίρνετε απόλυτη προστασία από όλους τους τύπους απειλών και προστασία της ιδιωτικής σας ζωή με το webcam.protection.  Επιπλέον, δεν εξαντλεί στους υπολογιστικούς πόρους, έτσι ώστε να έχετε πάντα ασυμβίβαστες επιδόσεις και διάρκεια ζωής της μπαταρίας.


  • Πλήρης προστασία για Windows, Mac OS, iOS και Android
  • Ασυναγώνιστη ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού
  • Καλύτερη ιδιωτικότητα με την προστασία Webcam Νεο
  • Προστασία πολλαπλών επιπέδων κατά των ransomware για να διατηρείτε ασφαλή τα αρχεία σας
  • Βελτιστοποιημένη ταχύτητα και απόδοση σε πολλαπλές πλατφόρμες
  • Interface και υποστήριξη και στα Ελληνικά


  Bitdefender Total Security 2018 (Review) Thumbn10

  Καλύτερη βαθμολογία στις δοκιμές του AV-Test:

  Bitdefender Total Security 2018 (Review) 321

  Προστασία

  Πλήρης προστασία δεδομένων

  Η απόλυτη δύναμη του πιο αποτελεσματικού antivirus που διατίθεται σήμερα. Το Bitdefender Total Security 2018 εργάζεται κατά όλων των απειλών, από ιούς, worms και Trojans, τα ransomware, zero-day exploits, rootkits και spyware. Τα δεδομένα σας και η ιδιωτική ζωής σας είναι σε καλά χέρια.

  Bitdefender Total Security 2018 (Review) 151

  Προηγμένη άμυνα κατά απειλών

  Το Bitdefender Total Security 2018 χρησιμοποιεί μια καινοτόμο τεχνική που ονομάζεται συμπεριφορική ανίχνευση για να παρακολουθεί στενά τις ενεργές εφαρμογές. Τη στιγμή που θα εντοπίζει κάτι ύποπτο, αναλαμβάνει άμεση δράση για την πρόληψη μολύνσεων.

  Bitdefender Total Security 2018 (Review) 910

  Προστασία Webcam

  Προστατέψτε το απόρρητό σας και αποφύγετε διαρροές από την webcam σας. Η υπηρεσία Webcam Protection σας ειδοποιεί όταν οι εφαρμογές προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στην κάμερά σας και σας επιτρέπει να μπλοκάρετε μια μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

  Πολλαπλά επίπεδα προστασίας κατά Ransomware

  Μπορείτε να τοποθετήσετε ευαίσθητα έγγραφα, κάτω από πλαίσιο ειδικής προστασίας από κακόβουλα προγράμματα κρυπτογράφησης που απαιτούν λύτρα για τα προσωπικά σας αρχεία.

  Anti-phishing

  Το Bitdefender Total Security 2018 εντοπίζει και μπλοκάρει ιστοσελίδες που ισχυρίζονται ότι είναι αξιόπιστες από το να κλέψουν οικονομικά δεδομένα όπως κωδικούς πρόσβασης ή αριθμούς πιστωτικών καρτών.

  Καταπολέμηση απάτης

  Το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος μας θα σας προειδοποιεί κάθε φορά που επισκέπτεστε ιστοσελίδες που μπορεί να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν, όπως τα καζίνο, πορνό, sites δανειοδότησης.

  Safe Files

  Με το Safe Files του Bitdefender μπορείτε να αποτρέψετε μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές στα πιο σημαντικά αρχεία σας. Απλά προσθέτετε φακέλους στη λίστα παρακολούθησης και το Bitdefender προστατεύει τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε αυτά εναντίον ransomware και άλλων τύπων κακόβουλου λογισμικού. Μόνο εφαρμογές στις οποίες έχετε εμπιστοσύνη ρητά επιτρέπεται η πρόσβαση στα ασφαλή αρχεία σας.

  Ασφαλή περιήγηση

  Μάθετε αν τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι ασφαλή για την πρόσβαση σας πριν πραγματικά να κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο. Το Bitdefender Total Security 2018 επίσης μπλοκάρει κάθε γνωστό μολυσμένο σύνδεσμο.

  Λειτουργία διάσωσης

  Μερικοί εξελιγμένοι ιοί, όπως τα rootkits, πρέπει να αφαιρεθούν πριν την εκκίνηση των Windows. Όταν το Bitdefender Total Security 2018 ανιχνεύει τέτοιες απειλές, γίνεται επανεκκίνηση του υπολογιστή σε λειτουργία διάσωσης για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση.

  Bitdefender Total Security 2018 (Review) 711

  Anti-Theft

  Το Bitdefender Total Security 2018 περιλαμβάνει αποτελεσματικά εργαλεία προστασίας από απώλεια και κατά της κλοπής για τον Windows φορητό υπολογιστή ή το tablet σας, προσβάσιμα από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω του λογαριασμού σας Bitdefender Central στο διαδίκτυο.

  Bitdefender Total Security 2018 (Review) 322

  Απόδοση

  Ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο το οποίο είναι επίσης ένα αδιαπέραστο θωρακισμένο όχημα; Λοιπόν, το Bitdefender Total Security 2018 μπορεί να είναι ακριβώς αυτό. Είναι απίστευτα ισχυρό και ταχύτατο ταυτόχρονα. Οι επαναστατικές τεχνολογίες μας διασφαλίζουν την άμεση αντίδραση στο κακόβουλο λογισμικό, καθώς και καθαρή απόδοση από το σύστημά σας. Είναι ό, τι βρίσκεται κάτω από το «καπό» που κάνει το Bitdefender τόσο γρήγορο και εύκολο στη χρήση.

  Bitdefender Autopilot™

  Μόλις ενεργοποιηθεί, ο αυτόματος πιλότος θα αναλάβει όλη την ασφάλεια σας στον κυβερνοχώρο από μόνος του. Κάνει βέλτιστες αποφάσεις ασφαλείας χωρίς να ρωτήσει για τη συμβολή σας μέσω ενοχλητικών pop-ups και με παράθυρα διαλόγου. Δεν έχετε τίποτα να επιλέξετε, τίποτα για να ρυθμίσετε.

  Bitdefender Photon™


  Αυτή η πρωτοποριακή και αποκλειστική τεχνολογία βοηθά το Bitdefender Total Security 2018 να προσαρμόζετε στη διαμόρφωση του Hardware και του λογισμικού του συστήματός σας για να σώσει υπολογιστικούς πόρους και να βελτιώσει την ταχύτητα και τις επιδόσεις.

  Διαμόρφωση Μπαταρία

  Αυτή η χρήσιμη, και έξυπνη λειτουργία εξοικονομεί διάρκεια ζωής της μπαταρίας στους φορητούς υπολογιστές και τις ταμπλέτες με προσωρινά μικροαλλαγές των ρυθμίσεις του συστήματος, όπως στην οθόνη, την ψύξη του συστήματος, στις ενημερώσεις του συστήματος ή της συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth.

  Ενσωμάτωση Cloud

  Όταν η σάρωση γίνεται στο cloud υπάρχει σχεδόν μηδενική επίπτωση στους τοπικούς πόρους σας, πράγμα που σημαίνει ότι η ταχύτητα και οι επιδόσεις του συστήματός σας παραμένουν ανεπηρέαστες. Και τα αρχεία σας παραμένουν πάντα εντελώς ιδιωτικά: θα σαρώσει μόνο τις υπογραφές των δεδομένων, όχι τα πραγματικά περιεχόμενα των αρχείων σας - που ποτέ δεν θα φορτωθούν ή αποθηκευτούν στο cloud.

  Διαμόρφωση Παιχνίδι, Ταινία και Εργασία

  Το Bitdefender Total Security 2018 ανιχνεύει όταν παίζετε, εργάζεστε ή παρακολουθείτε μια ταινία, έτσι ξέρει να μην σας ενοχλεί με περιττά αιτήματα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να επικεντρωθεί σε αυτό που είναι σημαντικό. Ανάλογα με το τι θα επιλέξετε να κάνετε στον υπολογιστή σας, το Bitdefender σταματά προσωρινά τα pop-ups, προσαρμόζει τις οπτικές ρυθμίσεις και σταματά ασήμαντες δραστηριότητες που τρέχουν στο υπόβαθρο για να σας επιτρέψει να απολαύσετε τη συσκευή σας στο μέγιστο.

  Bitdefender Total Security 2018 (Review) 512

  Ιδιωτικότητα

  Ξέγνοιαστη και γρήγορη σύνδεση

  Κάντε τραπεζικές συναλλαγές και αγορές από ένα μοναδικό, ειδικευμένο πρόγραμμα περιήγησης που διασφαλίζει τις συναλλαγές σας για την πρόληψη απάτης. Το Bitdefender Safepay μπορεί τώρα επίσης αυτόματα να συμπληρώνει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας στα πεδία της φόρμας χρέωσης.

  Bitdefender Total Security 2018 (Review) 810

  Γονικός Σύμβουλος

  Με το γονικό σύμβουλο, μπορείτε να ελέγχετε διακριτικά τις ηλεκτρονικές δραστηριότητες των παιδιών σας για να τα κρατήσετε ασφαλή. Φιλτράρετε το ακατάλληλο περιεχόμενο και ελέγξτε τον online χρόνο για κάθε λογαριασμό παιδιού. Απλώς συνδεθείτε στον κεντρικό λογαριασμό σας στο Bitdefender Central από οπουδήποτε και ενημερωθείτε για την τοποθεσία ή τις δραστηριότητες των παιδιών σας.

  Bitdefender Total Security 2018 (Review) 1110


  Firewall Ιδιωτικότητας

  Με το Bitdefender Total Security 2018 θα έχετε ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, ώστε τα προσωπικά σας στοιχεία να παραμένουν ασφαλή από τους hackers και τους κλέφτες δεδομένων.
  Προστασία στα Κοινωνικά Δίκτυα

  Μείνετε ασφαλείς από κακόβουλα links και τυχόν απειλές που οι φίλοι σας μπορεί άθελα τους να μεταφέρουν σε εσάς μέσω του Facebook, Twitter, Pinterest ή άλλων κοινωνικών δικτύων.

  Διαχείριση Password

  Αποθηκεύστε τους κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία πιστωτικών καρτών και άλλα ευαίσθητα δεδομένα σε ένα ασφαλές ψηφιακό θησαυροφυλάκιο για εύκολη πρόσβαση όποτε τα χρειάζεστε. Το Password Manager σας δίνει τη δυνατότητα να συμπληρώνει αυτόματα ηλεκτρονικές φόρμες και μπορεί ακόμη και να συστήσει ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης.
  Καταστροφέας Αρχείων

  Bitdefender Total Security 2018 (Review) 1210

  Χρησιμοποιήστε το εργαλείο του File Shredder, όταν θέλετε να διαγράψετε ένα αρχείο για τα καλά και να μην αφήσει ίχνη ότι υπήρξε ποτέ στον υπολογιστή σας.

  Bitdefender Autopilot™

  Είναι απόλυτη ελευθερία: απλώς ενεργοποιήστε τον Αυτόματο πιλότο, και θα τρέξει όλα την ασφάλεια σας στον κυβερνοχώρο από μόνη της, χωρίς προβλήματα. Χωρίς pop-ups, παράθυρα διαλόγου ή εκατοντάδες επιλογές για να αποφασίσετε, θα είστε σε θέση να επικεντρωθείτε στην δουλειά σας και στην διασκέδαση σας.

  Γρήγορος Έλεγχος Κινδύνων

  Σαρώστε για τρύπες ασφαλείας και τρωτά σημεία με ένα μόνο κλικ. Το Bitdefender ελέγχει τον υπολογιστή σας για ξεπερασμένο και ευάλωτο λογισμικό, patches ασφαλείας των Windows που λείπουν και τις δυνητικά ανασφαλείς ρυθμίσεις του συστήματος, και υποδεικνύει την καλύτερη λύση αντιμετώπισης.

  Bitdefender Total Security 2018 (Review) 228


  Για Mac OS:
  Προστασία

  • Safe Files
  • Προστασία Time Machine
  • Προστασία Adware
  • Εντοπισμός PC Malware

  Απόδοση

  • Εξαιρετικά Γρήγορη Σάρωση
  • Bitdefender AutopilotTM
  • 24/7 Cloud-Βασισμένη Επαγρύπνηση

  Ιδιωτικότητα

  • Anti-Phishing
  • Ασφαλή περιήγηση
  • Γονικός Σύμβουλος


  Για iOS:

  Προστασία

  • Anti-Theft
  • Προστασία Προσωπικής Ζωής
  • Γονικός Σύμβουλος


  Για Android:

  Προστασία

  • Σάρωση On-Demand & On-Install
  • Web Security
  • WearOn


  Απόδοση

  • Εξασφάλιση Μπαταρίας & Απόδοσης
  • Γρήγορο & LΙδιαίτερα Ελαφρύ

  Ιδιωτικότητα

  • Σύμβουλος Ιδιωτικής ζωής
  • App Lock
  • Προστασία Προσωπικής Ζωής
  • Anti-Theft
  • Γονικός Σύμβουλος


  Δείτε όλες τις λειτουργίες με λεπτομέρειες. 

  Που θα το αγοράσω;

  Link:Bitdefender Total Security 2018

  Που θα το κατεβάσω για δοκιμή;

  Download: Κατεβάστε την δωρεάν 30 ημερών δοκιμαστική έκδοση

  Η εγκατάσταση του Bitdefender σε απλά βήματα.

  Επίσημη Ιστοσελίδα:

  bitdefender.gr

  Bitdefender Greece


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης