thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Ashampoo Music Studio 7 (Review)

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Δημοσίευση: 1 Ashampoo Music Studio 7 (Review) Empty Ashampoo Music Studio 7 (Review) 8/28/2017, 7:33 pm

  Paulos

  Paulos
  WebMaster

  Επιστροφή στην κορυφή
  Ashampoo Music Studio 7 (Review) Scr_as20

  Ιδανικό για πάρτι, γάμους ή δείπνα

  Αλλάξτε τη διάθεση για πάρτι, γάμους και συναντήσεις με το Trackmixer. Δημιουργήστε το δικό σας mix, προσθέστε μεταβάσεις και μετατρέψτε τη μουσική σας στην αγαπημένη σας μορφή ή εγγράψτε τη σε δίσκο. Το εκπληκτικό DJ Mix Tape αναλύει και εναρμονίζει επιπλέον την ταχύτητα των κομματιών σας για τέλεια μιξαρίσματα, κάθε φορά!

  Ashampoo Music Studio 7 (Review) Ms7-bo10

  Επεξεργαστείτε αρχεία ήχου γρήγορα και έξυπνα

  Ανακατέψτε τα τραγούδια σας σε έως και τρία κομμάτια και επεξεργαστείτε ή συνδυάστε τα μεμονωμένα μέρη. Το έξυπνο σήμα και τα χαρακτηριστικά μετακίνησης κάνουν την επεξεργασία παιχνιδάκι! Αφαιρέστε ή εισαγάγετε περάσματα, εφαρμόστε φαινόμενα εξασθένησης και χρησιμοποιήστε τον ισοσταθμιστή για ακριβές ρύθμισεις.

  Ashampoo Music Studio 7 (Review) Ms7-bo11

  Τέλεια αποκοπή για ζωντανές ηχογραφήσεις

  Η μετατροπή των ηχογραφήσεων σε τραγούδια είναι πιο εύκολη από ποτέ. Το Ashampoo Music Studio 7 ανιχνεύει αυτόματα τις παύσεις, χωρίζει τα αρχεία ανάλογα και αποθηκεύει τα μέρη τους σε μορφή της επιλογής σας. Η ανίχνευση της ευαισθησίας παύσης είναι ρυθμιζόμενη, έτσι ώστε ακόμη και οι ζωντανές ηχογραφήσεις να μην δημιουργούν πρόβλημα!

  Ashampoo Music Studio 7 (Review) Ms7-bo12

  Μετατρέψτε σε οποιαδήποτε μορφή και ακούστε οπουδήποτε

  Το Ashampoo Music Studio 7 τώρα επίσης υποστηρίζει τις διάσημες Apple μορφές AAC / M4A και την καινοτόμο μορφή APE. Κάντε εγγραφή μουσικής στους δίσκους σας, μετατρέψτε τη από τραγούδια iTunes σε συγκεκριμένες μορφές όπως MP3, WMA και FLAC ή επιλέξτε μία συσκευή προορισμού για μέγιστη συμβατότητα. Τώρα, μπορείτε να ακούσετε όλα τα τραγούδια σας σε οποιαδήποτε συσκευή από το σπίτι σας χωρίς iTunes!

  Ashampoo Music Studio 7 (Review) Ms7-bo13

  Το πιο άνετο εργαλείο εγγραφής δίσκων

  Η μετατροπή των CD σας σε ψηφιακή μορφή είναι παιχνιδάκι με το Ashampoo Music Studio 7. Όλα τα τραγούδια ελέγχονται σε σχέση με μια ηλεκτρονική βάση δεδομένων και μετονομάζονται αυτόματα, παρέχονται με καλύμματα και αποθηκεύονται σε οποιαδήποτε μορφή. Τώρα, μπορείτε να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερο χρόνο με το νέο χαρακτηριστικό γρήγορης αποκοπής!

  Ashampoo Music Studio 7 (Review) Ms7-bo14

  Δημιουργήστε μια λίστα με τραγούδια

  Οι λίστες αναπαραγωγής είναι ο πιο βολικός τρόπος αναπαραγωγής των τραγουδιών σας με οποιαδήποτε σειρά επιθυμείτε. Για να διασφαλιστεί ότι όλα τα προγράμματα και οι αναπαραγωγείς μπορούν να παίξουν τις συλλογές σας, το Ashampoo Music Studio 7 προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία μορφών αναπαραγωγής όπως M3U, CUE ή PLS. Δεν έχει σημασία ποιον αναπαραγωγέα χρησιμοποιείτε - θα τρέξουν σχεδόν τα πάντα!

  Το πλήρες φάσμα των μορφών

  Χρησιμοποιήστε το Ashampoo Music Studio 7 για να μετατρέψετε τα αρχεία μουσικής σας με απίστευτη ευκολία και να ρυθμίσετε την ποιότητα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Υποστηρίζονται από MP3 και AAC (m4a) σε συμπίεση με FLAC και WAV και ακόμη και ειδικές μορφές όπως OGG, APE και OPUS. Αναπαραγωγή των τραγουδιών σας σε κάθε συσκευή!

  Συμπληρώστε τη συλλογή σας με καλύμματα

  Καταγράψτε τη μουσική σας σε CD και ολοκληρώστε τα έργα σας με αυτόματα καλύμματα και ένθετα. Τα επαγγελματικά πρότυπα και οι λειτουργίες, όπως οι αυτόματα δημιουργημένοι πίνακες περιεχομένων, θα σας προσφέρουν οπτικά ελκυστικές διατάξεις σε λίγα μόνο λεπτά. Ανακαλύψτε τη δημιουργικότητά σας και δημιουργήστε κολάζ από καλύμματα ή σχεδιάστε τα δικά σας γραφικά και πρότυπα!

  Η τέλεια ένταση για όλα τα τραγούδια σας

  Όταν δημιουργείτε ένα μουσικό δίσκο βασισμένο σε τραγούδια από διαφορετικές πηγές, θα συναντάτε συχνά διαφορετικά επίπεδα έντασης. Η κανονικοποίηση μπορεί να σας εξοικονομήσει την ανάγκη να ρυθμίσετε χειροκίνητα την ένταση, κάνοντας τη μουσική σας να ακούγεται πιο επαγγελματική και αρμονική. Το Ashampoo Music Studio 7 υποστηρίζει τώρα επίσης την εξομάλυνση για WMA και μορφές που βασίζονται σε πρόσθετους κωδικοποιητές!

  Μετατρέψτε τα κομμάτια ήχου από βίντεο σε ήχους κλήσης

  Το Ashampoo Music Studio 7 μπορεί να μετατρέψει τα αγαπημένα σας βίντεο σε επεξεργάσιμα αρχεία ήχου με λίγα μόνο κλικ. Ξεχωρίστε συγκεκριμένα σημεία από βίντεο και αποκόψτε τα, μιξάρετέ τα και εξαγάγετε τα στην αγαπημένη σας μορφή. Τέλειο για ήχους κλήσης ή για χρήση στα δικά σας βίντεο!

  Επιτέλους μια καθαρή συλλογή μουσικής


  Το Ashampoo Music Studio 7 βάζει ένα τέλος στα άγνωστα ονόματα αρχείων μουσικής. Θα θέλατε να δείτε την ημερομηνία δημιουργίας μαζί με το όνομα του καλλιτέχνη και τον τίτλο στα μουσικά αρχεία σας; Επιλέξτε τη ρύθμιση που θέλετε και αφήστε το πρόγραμμα να κάνει τα υπόλοιπα!

  Τέρμα πια τα άγνωστα τραγούδια!

  Πέρα από τα ονόματα αρχείων, τα αρχεία ήχου επίσης περιέχουν πληροφορίες σχετικά με τον καλλιτέχμη, το άλμπουμ, το είδος μουσικής και το κάλλυμα. Το Ashampoo Music Studio 7 προσθέτει και συμπληρώνει τις ετικέτες αυτές αυτόματα, μετατρέποντας το "Track1-unknown" σε "The Beatles - Yesterday - Help"!

  Απαιτήσεις:

  Λειτουργικό Σύστημα: Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7

  Υπολογιστής: Κάθε υπολογιστής που τρέχει ένα από τα παραπάνω λειτουργικά συστήματα σε μια λογική ταχύτητα.

  Εγκαταστάσεις και Ενεργοποιήσεις Λογισμικών: Απαιτούνται δικαιώματα διαχειριστή για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα.

  Για κάποιες υπηρεσίες απαιτείται ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο
  Σύνδεση στο διαδίκτυο απαιτείται και για τον έλεγχο της άδειας χρήσης συγκεκριμένων υπηρεσιών.


  Screenshots:

  Ashampoo Music Studio 7 (Review) Scr_as16

  Ashampoo Music Studio 7 (Review) Scr_as18

  Ashampoo Music Studio 7 (Review) Scr_as19

  Ashampoo Music Studio 7 (Review) Scr_as17

  Επίσημη ιστοσελίδα:

  Ashampoo


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης