thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Ashampoo WinOptimizer 15 (Review)

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Δημοσίευση: 1 Ashampoo WinOptimizer 15 (Review) Empty Ashampoo WinOptimizer 15 (Review) 5/15/2017, 5:43 pm

  Paulos

  Paulos
  WebMaster

  Επιστροφή στην κορυφή
  Ashampoo WinOptimizer 15 (Review) Box_as13

  Ασφαλές, γρήγορο και καθαρό - σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα!


  Ακόμα και τα μοντέρνα συστήματα καθυστερούν με τη πάροδο του χρόνου, γεμίζουν με άχρηστα αρχεία και δημιουργούνται σφάλματα. Το Ashampoo WinOptimizer 15 φροντίζει όλα αυτά τα προβλήματα - με απαράμιλλη ταχύτητα και αποτελεσματικότητα. Δεν απαιτείται καμία προηγούμενη γνώση του υπολογιστή σας και θα αισθανθείτε τον υπολογιστή σας πάλι σαν καινούργιο! Αφήστε το WinOptimizer να σας βοηθήσει να προστατεύσει, να καθαρίσει και να βελτιστοποιήσει τον υπολογιστή σας για μέγιστες επιδόσεις κάθε φορά!

  Η σχεδίαση συναντά την απόδοση


  Όχι μόνο το Ashampoo WinOptimizer 15 φαίνεται πανέμορφο - αλλά και δεν έχει υπάρξει τόσο πιο έξυπνο ποτέ. Το πρόγραμμα σάς ειδοποιεί για πιθανά προβλήματα στο σύστημα και δίνει λύσεις από την αρχή. Ο νέος σχεδιασμός είναι σαφής και κάνει το χειρισμό εξαιρετικά διαισθητικό. Θα δείτε υπέροχα αποτελέσματα με μερικά μόνο κλικ. Μια επανασχεδιασμένη εμπειρία χρήστη - καλά μελετημένη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια!

  Ashampoo WinOptimizer 15 (Review) Pic_ru10

  Απόλυτη δύναμη


  Οι πιο δημοφιλείς μας μονάδες έχουν αναθεωρηθεί πλήρως για μέγιστες ταχύτητες και σταθερότητα. Ως αποτέλεσμα, κλασσικές ενότητες όπως ο Καθαριστής Δίσκων και το Undeleter είναι μέχρι και 50x γρηγορότερα! Ακόμα και ο εξερευνητής δίσκων ο οποίος συνήθως επεξεργάζεται μεγάλο όγκο από δεδομένα τώρα δουλεύει μέχρι και 10 φορές γρηγορότερα. Αυτή η εκπληκτική ώθηση στην ταχύτητα του WinOptimizer 15 έχει επιτευχθεί μέσω του προγραμματισμού χαμηλού επιπέδου του συστήματος από τους προγραμματιστές της Ashampoo!

  Ashampoo WinOptimizer 15 (Review) Pic_sa10

  Περισσότερη μυστικότητα, ασφάλεια και χώρος στο δίσκο


  Οι πανίσχυροι καθαριστές του WinOptimizer 15 καθαρίζουν το σύστημά σας από άχρηστα αρχεία. Δε συμπεριλαμβάνονται μόνο προσωρινά αρχεία αλλά και περιττά αρχεία cookies και το ιστορικό σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να σαρώσετε επίσης για διπλά αρχεία όπως αντίγραφα φωτογραφιών και εγγράφων που μπορεί να έχουν αποθηκευτεί και σε άλλους χώρους.

  Ένα κλασσικό: Βελτιστοποίηση με 1 κλικ


  Η βελτιστοποίηση με 1 κλικ διορθώνει πολλά προβλήματα υπολογιστή με τη μία χρησιμοποιώντας 3 πανίσχυρες ενότητες καθαρισμού. Ο καθαριστής διαδικτύου αφαιρει τα ίχνη σας από το διαδίκτυο τα οποία όχι μόνο δεσμεύουν πολύτιμο χώρο αλλά και υπονομεύουν την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας. Ο καθαριστής δίσκων διαγράφει άχρηστα αρχεία για την ανάκτηση πολύτιμου χώρου στο δίσκο. Ο καθαριστής μητρώου διαγράφει άκυρες καταχωρήσεις μητρώου για τη αποτροπή σφαλμάτων και τη βελτιστοποίηση του συστήματός σας. Με ένα μόνο κλικ!

  Καλύτερος έλεγχος απορρήτου, ειδικά για τα Windows 10


  Τα Windows 10 collects περισσότερα δεδομένα χρήστη από οποιαδήποτε προηγούμενη έκδοση των Windows. Το Win10 Privacy Control σάς δίνει τον έλεγχο του υπολογιστή σας πίσω! Μπορείτε πλέον να αποφασίζετε ποιοί κωδικοί και δεδομένα τηλεμετρίας ή φωτογραφίες θα στέλνονται στη Microsoft - ή στην τελική να μη στείλετε τίποτα! Θα επιτρέπετε σε εφαρμογές να ενημερώνονται αυτόματα ή ακόμα και να αποκτούν πρόσβαση στα μηνύματά σας και τις καταχωρήσεις του ημερολογίου σας; Η απόφαση είναι δική σας, το Ashampoo WinOptimizer 15 θα αφήσει αυστηρά μόνο εσάς!

  Ashampoo WinOptimizer 15 (Review) Pic_ga10

  Πλήρης απόδοση εκεί που χρειάζεται


  Χρειάζεστε την πλήρη ισχύ του υπολογιστή σας; Το Live-Tuner και το Game-Booster είναι οι φίλοι σου! Το Live-Tuner αλλάζει τη προτεραιότητα και επιταχύνει τις εφαρμογές όποτε χρειάζεται. Το Game-Booster τερματίζει ασύμαντες υπηρεσίες παρασκηνίου και εφαρμογές για να σας παρέχιει περισσότερους πόρους και βέλτιστη απόδοση για τα παιχνίδια σας. Μόλις κλείσετε το παιχνίδι σας, το σύστημα θα επιστρέψει στην προηγούμενη κατάστασή του - είναι πανέξυπνο!

  Πρωτοποριακοί καθαριστές


  Για μέγιστη ακρίβεια, οι καθαριστές θα πρέπει να ενημερώνονται συχνά. Τα ίχνη των προγραμμάτων περιήγησης και τα προσωρινά αρχεία, είναι κρυμμένα σε διάφορες τοποθεσίες στο σκληρό σας δίσκο. Το Ashampoo WinOptimizer 15 συνεχώς εντοπίζει αυτά τα αρχεία και παρέχει πλήρη καθαρισμό όποτε το χρειάζεστε.

  Ashampoo WinOptimizer 15 (Review) Pic_re10

  Καθαρίστε αυτόματα - αμέσως!


  Το WinOptimizer χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους για να διαγράψετε περιττά αρχεία αυτόματα. Τα ίχνη σας από τους περιηγητές και τα προσωρινά αρχεία διαγράφονται μόλις κλείσετε το περιηγητή σας. Συμπεριλαμβάνονται Adobe Flash, Reader, Quicktime και τα προσωρινά αρχεία Java. Δε ξεφεύγει τίποτα από το AutoClean! Έτσι, τα αρχεία σας θα παραμείνουν ασφαλή και το σύστημά σας καθαρό και γρήγορο!

  Παρακολουθήστε το σύστημά σας


  Το Ashampoo WinOptimizer 15 σάς δείχνει ακριβώς τι συμβαίνει με τον υπολογιστή σας. Για παράδειγμα, αν η υγεία των σκληρών σας δίσκων δεν είναι καλή, θα ενημερωθείτε πριν γίνει το κακό. Αν θέλετε να ξέρετε πόσο χώρο δεσμεύουν τα αρχεία σας, το υλικό του υπολογιστή σας ή ποιες διεργασίες τρέχουν αυτή τη στιγμή στο παρασκήνιο, το WinOptimizer σάς έχει καλυμμένους!

  Πάνω από 30 χρήσιμες ενότητες


  Το Ashampoo WinOptimizer 15 μπορεί να κάνει περισσότερα από μόνο το καθαρισμό και τη βελτιστοποίηση του συστήματός σας. Είτε αν θέλετε να προσαρμόσετε τα Windows, να επεξεργαστείτε ή να ανακτήσετε αρχεία ή να αναλύσετε το σύστημά σας, το WinOptimizer έχει ένα χαρακτηριστικό για σας. Ο ενσωματωμένος μηχανισμός backup εξασφαλίζει ότι μπορείτε πάντα να ανακτήσετε το υπολογιστή σας σε μια προηγούμενη κατάστασή του έτσι ώστε να έχετε την ελευθερία να δοκιμάσετε και τις 30 πανίσχυρες ενότητες!

  Απαιτήσεις:

  Λειτουργικό Σύστημα: Windows 10, Windows® 8 / 8.1, Windows® 7

  Υπολογιστής: Κάθε υπολογιστής που τρέχει ένα από τα παραπάνω λειτουργικά συστήματα σε μια λογική ταχύτητα.

  Εγκαταστάσεις και Ενεργοποιήσεις Λογισμικών: Απαιτούνται δικαιώματα διαχειριστή για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα.

  Για κάποιες υπηρεσίες απαιτείται ενεργή σύνδεση στο διαδίκτυο
  Σύνδεση στο διαδίκτυο απαιτείται και για τον έλεγχο της άδειας χρήσης συγκεκριμένων υπηρεσιών.


  Screenshots:

  Ashampoo WinOptimizer 15 (Review) Scr_as17  Ashampoo WinOptimizer 15 (Review) Scr_as20
  Ashampoo WinOptimizer 15 (Review) Scr_as16  Ashampoo WinOptimizer 15 (Review) Scr_as23
  Ashampoo WinOptimizer 15 (Review) Scr_as22  Ashampoo WinOptimizer 15 (Review) Scr_as21
  Ashampoo WinOptimizer 15 (Review) Scr_as18  Ashampoo WinOptimizer 15 (Review) Scr_as19

  Επίσημη ιστοσελίδα:

  Ashampoo


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης