thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • 4 απαντήσεις
  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  GAMSgr

  GAMSgr
  Senior Member

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Επιστροφή στην κορυφή
  Κάθε λειτουργικό σύστημα έχει κάποια αρχεία του συστήματος όπου είναι απαραίτητα για την σωστή λειτουργία του συστήματος ,αν διαγράψουμε κάποιο από αυτά μπορεί να δημιουργηθεί ζημία στο σύστημα .Αυτούς τους φακέλους δε πρέπει να τους διαγράψουμε γιατί μπορεί να δημιουργήσει κάποια μπλε οθόνη ή την γνωστή εικόνα του θανάτου.

  Windows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Cea6ce10

  Ξεκινάμε:

  1.Αρχεία εφαρμογών

  Σίγουρα θα έχετε δει ένα φάκελο με όνομα προγράμματα.

  Windows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Cea6ce11

  Windows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Cea6ce12

  Αν σβήσουμε τέτοια αρχεία θα δημιουργήσουμε προβλήματα στις εφαρμογές μας.Καθώς περιέχουν αρχεία .dll και άλλα σημαντικά αρχεία του συστήματος.

  Windows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Cea6ce13

  Επίσης αν διαγράψουμε απλά τους φακέλους δε σημαίνει ότι διαγράψατε ολόκληρη την εφαρμογή.

  Η σωστή μέθοδος απεγκατάστασης είναι από το πίνακα ελέγχου:
  Windows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Cea6ce14

  2.Φάκελος Windows :Οι φάκελοι είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς περιέχουν τα απαραίτητα αρχεία λειτουργίας του συστήματος τέτοιοι φάκελοι δε πρέπει ούτε να τους διαγράψουμε ούτε να τους μετακινήσουμε . Καθώς μπορεί να δημιουργηθεί μεγάλη ζημιά.

  Windows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Cea6ce15

  3.System32

  Windows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Cea6ce16

  Το ίδιο ισχύει και γι αυτόν τον φάκελο καθώς περιέχει δεκάδες αρχεία .dll που είναι απαραίτητα για την λειτουργία του pc,πχ τα αρχεία για την εκκίνηση του υπολογιστή ,μέσα υπάρχουν και αρχεία όπως η ζωγραφική ή την αριθμομηχανή.

  Αν διαγραφεί ο φάκελος αυτός είναι σίγουρο ότι θα χρειαστεί format Και ότι αν δεν είχατε backup θα χάσετε τα αρχεία σας καθώς καταστρέφει την εγκατάσταση των windows.

  4.WinSxS

  Windows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Cea6ce18

  Περιέχει πολλά άχρηστα αρχεία που μαζεύονται με τον καιρό  όσο χρησιμοποιούμε το pc αυτός ο φάκελος δημιουργήθηκε για να επιλύσει κάποια προβλήματα με τις πολύ παλιές εκδόσεις των windows.


  Η σωστή μέθοδος για να διαγράψουμε τέτοια αρχεία είναι από την εκκαθάριση δίσκου.

  Windows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Cea6ce17

  Αν διαγράψουμε χειροκίνητα τέτοια αρχεία πιθανόν να δημιουργηθεί πρόβλημα στο σύστημα.

  System Volume Information

  Windows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Cea6ce20

  Αυτός ο φάκελος περιέχει διάφορα δεδομένα συστήματος, τα οποία έχουν να κάνουν με το κάθε partition του δίσκου. Μεταξύ άλλων, εκεί αποθηκεύονται και τα απαραίτητα δεδομένα για τα σημεία επαναφοράς του υπολογιστή μας. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι, ανάλογα με το πόσα σημεία επαναφοράς έχουμε, το μέγεθός του ποικίλει.

  Αν ανοίξουμε το φάκελο θα  λάβουμε σφάλμα:

  Windows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Cea6ce19

  Δε πρέπει να διαγράψουμε το φάκελο αν πιάνει πολύ χώρο μπορούμε να το μειώσουμε ή να το απενεργοποιήσουμε να δημιουργεί σημεία επαναφοράς (αν παίρνουμε backup)

  Γράφουμε "Σημείο επαναφοράς" στην Έναρξη...
  ...και ανοίγουμε την επιλογή που θα προκύψει.
  Στην καρτέλα "Προστασία συστήματος" πατάμε "Ρύθμιση παραμέτρων...".

  Windows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Cea6ce22

  Από εκεί ενεργοποιούμε/απενεργοποιούμε την επαναφορά συστήματος, και ορίζουμε τον επιθυμητό χώρο που θα καταλαμβάνει στον δίσκο.

  Windows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Cea6ce21

  6. Τα pagefile.sys και swapfile.sys μπορεί να μην είναι φάκελοι συστήματος, είναι όμως σημαντικά αρχεία.Το page file είναι ένα "κομμάτι" του σκληρού μας δίσκου, που αναλαμβάνει να εκτελέσει τα καθήκοντα της μνήμης RAM όταν υπερφορτώνετε  η RAM. Θα λέγαμε με άλλα λόγια ότι είναι μία εικονική μνήμη RAM.

  Windows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Cea6ce23

  Αν το page file πιάνει πολύ χώρο, τότε αυτό σημαίνει ότι η μνήμη RAM γεμίζει συχνά. Η καλύτερη λύση λοιπόν είναι να προσθέσουμε RAM στο σύστημά μας, όχι να απενεργοποιήσουμε το paging.

  Άρθρο από το thegreeksenergy.com

  http://best-gaming.net

  Θάλεια

  Θάλεια
  Administrator

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Επιστροφή στην κορυφή
  Πολύ καλό άρθρο.

  Καλό θα είναι όσοι δεν γνωρίζουν να μη τα πειράζουν αυτά για να μην έχουν μετά άλλα προβλήματα  ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

  Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
  https://www.thegreeksenergy.com/forum

  GAMSgr

  GAMSgr
  Senior Member

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Επιστροφή στην κορυφή
  Θάλεια έγραψε:Πολύ καλό άρθρο. Καλό θα είναι όσοι δεν γνωρίζουν να μη τα πειράζουν αυτά για να μην έχουν μετά άλλα προβλήματα


  Σε ευχαριστώ Θάλεια ,καλά να περνάς,καλό Πάσχα.
  Ναι καλύτερα να μην τα πειράζουν αυτά γιατί καταστρέφει όλο το pc και κάποιες φορές μετά δε γίνεται ούτε format

  http://best-gaming.net

  atozak

  atozak
  Senior Member

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Παλιότερο ενεργό μέλος
  Επιστροφή στην κορυφή
  καλημέρα  σε γενικές γραμμές κατά 98%  δεν πειράζω αυτά τα Αρχιά και τους φακέλους ξέρω πως αν το κάνω θα μπω σε περιπέτειες αλλά έχω 2 ερωτήσεις 1 αν πούμε πως έχω κάποια εφαρμογή ( ας πούμε  audiasity ) έχω πάει στον πινάκα ελέγχου και με απολυτά σωστό τρόπο την έκανα uninstall  όμως στο "C" ξανά βλέπω τον φάκελο  audiasity  και τον σβήνω χειροκίνητα ΟΚ δεν είμαι ? 2 βλέπω ότι στον φάκελο "Documents and Settings"δεν με αφήνει να τον ανοίξω Windows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Docome11  ( βέβαια να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα του κάνω τίποτα απλά θέλω να τον ανοίξω και να δω τα περιεχόμενα του ) όταν του πατάω ΕΝΤΕΡ Windows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Apagor11  αυτό μου κάννη εντύπωση γιατί στα xp τον ίδιο φάκελο και μπορούσα να τον ανοίξω κανονικά ( βεβαία δεν του έκανα τίποτα) όταν πατάω συνεχεία στο καρτέλα ασφάλειαςWindows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Kartel11 οπότε απλά πατάω τέλος και ΤΕΛΟΣWindows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Idioti11  γιατί τον προστατεύει έτσι?

  https://www.thegreeksenergy.com

  GAMSgr

  GAMSgr
  Senior Member

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Επιστροφή στην κορυφή
  atozak έγραψε:καλημέρα  σε γενικές γραμμές κατά 98%  δεν πειράζω αυτά τα Αρχιά και τους φακέλους ξέρω πως αν το κάνω θα μπω σε περιπέτειες αλλά έχω 2 ερωτήσεις 1 αν πούμε πως έχω κάποια εφαρμογή ( ας πούμε  audiasity ) έχω πάει στον πινάκα ελέγχου και με απολυτά σωστό τρόπο την έκανα uninstall  όμως στο "C" ξανά βλέπω τον φάκελο  audiasity  και τον σβήνω χειροκίνητα ΟΚ δεν είμαι ? 2 βλέπω ότι στον φάκελο "Documents and Settings"δεν με αφήνει να τον ανοίξω Windows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Docome11  ( βέβαια να ξεκαθαρίσω ότι δεν θα του κάνω τίποτα απλά θέλω να τον ανοίξω και να δω τα περιεχόμενα του ) όταν του πατάω ΕΝΤΕΡ Windows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Apagor11  αυτό μου κάννη εντύπωση γιατί στα xp τον ίδιο φάκελο και μπορούσα να τον ανοίξω κανονικά ( βεβαία δεν του έκανα τίποτα) όταν πατάω συνεχεία στο καρτέλα ασφάλειαςWindows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Kartel11 οπότε απλά πατάω τέλος και ΤΕΛΟΣWindows: Ποιους φακέλους δε πρέπει να διαγράψετε ποτε Idioti11  γιατί τον προστατεύει έτσι?


  Καλημέρα Άγγελε (@atozak) ,καλό είναι αποφεύγεις να διαγραφείς φακέλους ακόμη και εφαρμογών υπάρχουν κάποιες εφαρμογές που μπορούν να διαγράψουν ριζικά την εφαρμογή ακόμη και τους φακέλους της.
  όπως : REVO UNINSTALLER καθώς και  το IObit Uninstaller 6  όσο για το  2ο ερώτημα σου θέλω να σε ενημερώσω ότι ο φάκελος αυτός περιέχει και αυτός ρυθμίσεις συστήματος κυρίως εφαρμογών δε σε αφήνει να το ανοίξεις καθώς είναι ενεργεί η ασφάλεια  στις ρυθμίσεις εκεί που είσαι θα πατήσεις user και θα δώσεις όλα τα δικαιώματα αν θες να το ανοίξεις ή αλλιώς το τρέχεις ως διαχειριστής.Αν έσβηνες αυτό το φάκελο πολλές εφαρμογές σου ίσως να μη λειτουργήσουν .

  http://best-gaming.net

  atozak

  atozak
  Senior Member

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Παλιότερο ενεργό μέλος
  Επιστροφή στην κορυφή
  το revo uninstaler το έχω και βέβαια δεν σκοπεύω ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ αυτόν τον αρχείων ξέρω πως αν το κάνω θα μπω σε μεγάλες περιπέτειες θα μου άρεσε βέβαια να τον έχω ελεύθερο να μπορώ να τον ανοίξω ( φυσικά δεν θα τον πειράξω) δηλαδή πρέπει οποίας δίπατε εφαρμογή κάνω unintal στο pc μου να βάζω το revo uninstaler? κατά 100% κάνω από τον πίνακα ελέγχου ενώ κατά 98%  δεν βλέπω πάλη τον φάκελο της εφαρμογής και αφού δεν έχω το πρόγραμμα εγκατεστημένο στο pc μου τη πρέπει να κάνω?  μήπως να μη το σβήνω μετά χειροκίνητα? η από την αρχή να βάζω το revo ?

  https://www.thegreeksenergy.com

  GAMSgr

  GAMSgr
  Senior Member

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Επιστροφή στην κορυφή
  atozak έγραψε:το revo uninstaler το έχω και βέβαια δεν σκοπεύω ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ αυτόν τον αρχείων ξέρω πως αν το κάνω θα μπω σε μεγάλες περιπέτειες θα μου άρεσε βέβαια να τον έχω ελεύθερο να μπορώ να τον ανοίξω ( φυσικά δεν θα τον πειράξω) δηλαδή πρέπει οποίας δίπατε εφαρμογή κάνω unintal στο pc μου να βάζω το revo uninstaler? κατά 100% κάνω από τον πίνακα ελέγχου ενώ κατά 98%  δεν βλέπω πάλη τον φάκελο της εφαρμογής και αφού δεν έχω το πρόγραμμα εγκατεστημένο στο pc μου τη πρέπει να κάνω?  μήπως να μη το σβήνω μετά χειροκίνητα? η από την αρχή να βάζω το revo ?


  καλύτερα με το revo παρά από το CP

  http://best-gaming.net

  atozak

  atozak
  Senior Member

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Παλιότερο ενεργό μέλος
  Επιστροφή στην κορυφή
  καλύτερα το revo θα προσπαθήσω να το θυμάμαι δεν είμαι του βάλε - βγάλε προγράμματα σπάνια να  βάλω εφαρμογή να την δοκιμάσω άσε που δουλεύω σχεδόν μόνο με portable προγράμματα και τα προτιμώ αν κάποια εφαρμογή ( οποία και να είναι ) μπορώ να την έχω  setup η  portable εννοείτε πως επιλέγω την δεύτερη και κάτι τελευταίο το revo portable είναι καλύτερο από το revo setup? το αντίθετο? η και τα διό ίδια? όταν κάποια portable δεν μου λειτουργεί καλά απλά σβήνω τον φάκελο και ΟΚ αν είναι setup θα βάζο revo

  https://www.thegreeksenergy.com

  GAMSgr

  GAMSgr
  Senior Member

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Επιστροφή στην κορυφή
  atozak έγραψε:καλύτερα το revo θα προσπαθήσω να το θυμάμαι δεν είμαι του βάλε - βγάλε προγράμματα σπάνια να  βάλω εφαρμογή να την δοκιμάσω άσε που δουλεύω σχεδόν μόνο με portable προγράμματα και τα προτιμώ αν κάποια εφαρμογή ( οποία και να είναι ) μπορώ να την έχω  setup η  portable εννοείτε πως επιλέγω την δεύτερη και κάτι τελευταίο το revo portable είναι καλύτερο από το revo setup? το αντίθετο? η και τα διό ίδια? όταν κάποια portable δεν μου λειτουργεί καλά απλά σβήνω τον φάκελο και ΟΚ αν είναι setup θα βάζο revo


  το portable είναι μια χαρά απλός,ναι μπορείς να διαγραφείς φακέλους εφαρμογών

  http://best-gaming.net

  Dark-Avenger

  Dark-Avenger
  Member

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Επιστροφή στην κορυφή
  Καλησπέρα,
  Γενικά με φακέλους που δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι καλό είναι να μην τους διαγράφουμε προς αποφυγή προβλημάτων με το λειτουργικό σύστημα. Τώρα όσων αφορά την απεγκατάσταση προγραμμάτων πολλά απο αυτά δυστυχώς αφήνουν διάφορα υπολείμματα στο λειτουργικό σύστημα όπως κλειδιά στο μητρώο των windows, αρχεία και φακέλους. Κατά την γνώμη μου ο καλύτερος απεγκαταστάτης εφαρμογών είναι το #IObit Uninstaller (διατίθεται σε δωρεάν και σε εμπορική άδεια) ο οποίος αφαιρεί και τα παραπάνω υπολείμματα εφαρμογών που προανάφερα και διατηρεί το λειτουργικό σύστημα σε καλή κατάσταση λόγω του καθαρισμού που κάνει στις εφαρμογές που κάνει απεγκατάσταση.

  http://itexperts.forumgreek.com/

  Θάλεια

  Θάλεια
  Administrator

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Επιστροφή στην κορυφή
  @Dark-Avenger ευχαριστούμε πολύ για την συμβουλή και εγώ αυτό εδώ χρησιμοποιώ το πρόγραμμα και όντως απο τα καλυτερα προγράμματα που εχω δοκιμάσει  ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

  Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
  https://www.thegreeksenergy.com/forum

  GAMSgr

  GAMSgr
  Senior Member

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Επιστροφή στην κορυφή
  Θάλεια έγραψε:@Dark-Avenger ευχαριστούμε πολύ για την συμβουλή και εγώ αυτό εδώ χρησιμοποιώ το πρόγραμμα και όντως απο τα καλυτερα προγράμματα που εχω δοκιμάσει


  ναι ,το άρθρο απλός αναλύει γιατί δε πρέπει να διαγράφουμε φακέλους και ποιους... (για όσους διαγραφούν φακέλους)

  http://best-gaming.net

  Θάλεια

  Θάλεια
  Administrator

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Επιστροφή στην κορυφή
  Σίγουρα μεγάλο ποσοστό ατόμων θα το έχουν δοκιμάσει να διαγράψουν κάτι που πιστεύει ότι δεν χρειάζεται στον υπολογιστή τους.

  Πολύ καλό άρθρο για τους αρχάριους των υπολογιστών πριν κάνουν οτιδήποτε να το διαβάσουν  ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

  Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
  https://www.thegreeksenergy.com/forum

  atozak

  atozak
  Senior Member

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Παλιότερο ενεργό μέλος
  Επιστροφή στην κορυφή
  αν δεν χρησιμοποιήσω το revo η δεν πάω στο CP  και απλά κάνω delete κάποια εφαρμογή  από τον φάκελο της μέσα από το "C" ποιος είναι ο κίνδυνος? άπλα πιστεύω πως παύει η εφαρμογή

  https://www.thegreeksenergy.com

  GAMSgr

  GAMSgr
  Senior Member

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Επιστροφή στην κορυφή
  atozak έγραψε:αν δεν χρησιμοποιήσω το revo η δεν πάω στο CP  και απλά κάνω delete κάποια εφαρμογή  από τον φάκελο της μέσα από το "C" ποιος είναι ο κίνδυνος? άπλα πιστεύω πως παύει η εφαρμογή


  δε παύει! υπάρχει ένα κομμάτι όπως είπαμε αν διαγράψεις κάποια εφαρμογή από το φάκελο θα δημιουργηθούν προβλήματα και στα windows δε σε βοηθάει να το διαγράψεις έτσι το ποιο σωστό είναι με εφαρμογή απεγκατάστασης (πχ Iobit,revo...) ο χρήστης έχει όλοι την ευθύνη για οποιαδήποτε δυσλειτουργία/πρόβλημα εμφανιστεί με την διαγραφεί φακέλου ,αν χαλάσει θα θες format και πιθανόν να έχει δημιουργηθεί κ χειρότερο πρόβλημα.


  ΜΗ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙΣ!

  Μέσα στο φάκελο των εφαρμογών έχει και αρχεία του συστήματος!

  http://best-gaming.net

  atozak

  atozak
  Senior Member

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Παλιότερο ενεργό μέλος
  Επιστροφή στην κορυφή
  σίγουρα δεν θα το δοκιμάσω και δεν ρωτάω για Καπίο "κρίσιμο" αρχείο τον windows μιλάω για κάποια εφαρμογή πχ nero αν μπω στο "C" και κάνω delete τον φάκελο του nero  απλά πιστεύω πως αν το κάνω ( που δεν θα το κάνω) δεν θα μου δουλεύει το nero  τίποτα το τρομερό

  https://www.thegreeksenergy.com

  GAMSgr

  GAMSgr
  Senior Member

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Επιστροφή στην κορυφή
  atozak έγραψε:σίγουρα δεν θα το δοκιμάσω και δεν ρωτάω για Καπίο "κρίσιμο" αρχείο τον windows μιλάω για κάποια εφαρμογή πχ nero αν μπω στο "C" και κάνω delete τον φάκελο του nero  απλά πιστεύω πως αν το κάνω ( που δεν θα το κάνω) δεν θα μου δουλεύει το nero  τίποτα το τρομερό


  οκ....

  Θα παρακαλούσα ωστόσο  για οποιαδήποτε άλλη ερώτηση να ανοίξετε νέο θέμα στην σωστή κατηγορία,αυτό είναι ενημερωτικό άρθρο. Ευχαριστώ

  http://best-gaming.net

  Dark-Avenger

  Dark-Avenger
  Member

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Επιστροφή στην κορυφή
  atozak έγραψε:αν δεν χρησιμοποιήσω το revo η δεν πάω στο CP  και απλά κάνω delete κάποια εφαρμογή  από τον φάκελο της μέσα από το "C" ποιος είναι ο κίνδυνος? άπλα πιστεύω πως παύει η εφαρμογή


  Καλησπέρα,
  @atozak δεν είναι πάντα τόσο απλά τα πράγματα, μπορεί να παραμένουν κάποια κλειδιά στο μητρώο (Registry) τα οποία να συνεχίζουν και μετά την απεγκατάσταση της εφαρμογής να προσπαθούν να καλέσουν κάποια αρχεία της εφαρμογής  π.χ κάποιο αρχείο βιβλιοθήκης .dll παρόλο που η εφαρμογή μπορεί να έχει διαγραφεί με αποτέλεσμα να εμφανίζονται μηνύματα σφαλμάτων στα Windows.

  @GamsGr, πολύ καλό το άρθρο προς ενημέρωση των αρχάριων στους υπολογιστές.Παρόλα αυτά με την παραπάνω συζήτηση πιθανόν να λύσαμε και άλλες απορίες και ερωτήσεις μέλων που πιθανόν να έχουν.

  http://itexperts.forumgreek.com/

  GAMSgr

  GAMSgr
  Senior Member

  Κερδισμένα Βραβεία :
  Επιστροφή στην κορυφή
  Dark-Avenger έγραψε:
  atozak έγραψε:αν δεν χρησιμοποιήσω το revo η δεν πάω στο CP  και απλά κάνω delete κάποια εφαρμογή  από τον φάκελο της μέσα από το "C" ποιος είναι ο κίνδυνος? άπλα πιστεύω πως παύει η εφαρμογή

  Καλησπέρα, @atozak δεν είναι πάντα τόσο απλά τα πράγματα, μπορεί να παραμένουν κάποια κλειδιά στο μητρώο (Registry) τα οποία να συνεχίζουν και μετά την απεγκατάσταση της εφαρμογής να προσπαθούν να καλέσουν κάποια αρχεία της εφαρμογής  π.χ κάποιο αρχείο βιβλιοθήκης .dll παρόλο που η εφαρμογή μπορεί να έχει διαγραφεί με αποτέλεσμα να εμφανίζονται μηνύματα σφαλμάτων στα Windows. @GamsGr, πολύ καλό το άρθρο προς ενημέρωση των αρχάριων στους υπολογιστές.Παρόλα αυτά με την παραπάνω συζήτηση πιθανόν να λύσαμε και άλλες απορίες και ερωτήσεις μέλων που πιθανόν να έχουν.


  σε ευχαριστώ πολύ φίλε Smile
  όσοι έχουν απορίες είναι προτιμότερο να ανοίξουν νέο θέμα ώστε όλα τα μέλη να μπορούν να το βρουν ευκολότερα από όσο το άρθρο Smile
  Καλημέρα.

  http://best-gaming.net

  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης