thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Δημοσίευση: 1 10 κορυφαία SEO εργαλεία του 2017 Empty 10 κορυφαία SEO εργαλεία του 2017 Την / Το Δευ 13 Φεβ 2017, 21:26

  Seomarketergr

  Seomarketergr
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  Σε αυτό το άρθρο θα σας παρουσιάσω δέκα Seo εργαλεία, μέσω των οποίων θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια Seo στρατηγική. Φυσικά αν δεν γνωρίζετε, τι είναι SEO θα πρέπει ξεκινήσετε την μελέτη για να μάθετε τα βασικά. Εφόσον δεν έχετε τον χρόνο και την τεχνογνωσία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Seo Marketer για δωρεάν ανάλυση Seo της ιστοσελίδας σας.


  1. AuthoritySpy

  To AuthoritySpy σας βοηθά να ανακαλύψετε τους κορυφαίους στον κάθε τομέα ξεχωριστά. Πληκτρολογήστε έναν όρο αναζήτησης και το AuthoritySpy κάνει τα υπόλοιπα για εσάς, πραγματοποιώντας αναζητήσεις σε εκατοντάδες χιλιάδες εμπνευστές , συνεργάτες σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Σας προσφέρει τη δυνατότητα να βρείτε τα κορυφαία blogs στον κλάδο σας, βάση επισκεψιμότητας, likes, social δραστηριότητάς και followers.

  Το AuthoritySpy αφού ολοκληρώσει την αναζήτηση, σας δημιουργεί μια λίστα η οποία διαμορφώνεται βάση της κοινωνικής παρουσίας στα Social Media αλλά και στη συνολική επιρροή που μπορεί να έχει η κάθε ιστοσελίδα στο κοινό. Η πλατφόρμα έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι εξαιρετικά απλή η διαχείριση και με ένα κλικ να συνδέεστε με απευθείας link στα Social Media προφίλ των δημιουργών. Διαχειριστείτε πολλαπλούς πελάτες ή καμπάνιες με τη δημιουργία ενός νέου έργου για κάθε νέα έρευνα που ξεκινάτε. Θέλετε να στείλετε τα αποτελέσματα σε ένα συνάδελφο ή πελάτη; Απλά εξαγάγετε τα αποτελέσματα και τα δεδομένα σε ένα αρχείο CSV.

  Και το βασικότερο από όλα ! Γλιτώστε χρόνο από το να ψάχνετε σε ολόκληρο τη Google και όχι μόνο, σχετικές ιστοσελίδες, εμπνευστές για να συνδεθείτε και να αποκτήσετε επικοινωνία. Φυσικά είναι επί πληρωμή.

  10 κορυφαία SEO εργαλεία του 2017 Cf87cf89cf81ceafcf82-cf84ceafcf84cebbcebf Authorityspy seo εργαλειο για τεχνικες SEO


   Ιστοσελίδα : https://authorityspy.com

   
  2. Βuzzstream

  Αν η προσέγγιση για δημιουργία Blog Links είναι η βασική στρατηγική SEO που ακολουθείτε είτε σαν freelancer SEO επαγγελματίας είτε σε κλίμακα με μια ομάδα, θα πρέπει να έχετε ένα εργαλείο όπως το Buzzstream. Γιατί? Το Buzzstream κάνει την δύσκολη δουλειά του Link Building και της προβολής των βασικών emails του κάθε blog. Στο νέο update, φροντίστε να τσεκάρετε τις νέες μεγάλες δυνατότητές που έχουν προστεθεί από τους δημιουργούς.

  Γράψτε ένα σχετικό, εξατομικευμένο, προσωπικό μήνυμα βάση του ιστορικού συνομιλίας, τις σημειώσεις, και τις πρόσφατες δημοσιεύσεις της επαφής σας. Αποκτήστε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα πακέτο με τρομερές δυνατότητες. Το Buzzstream, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν για μικρό χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια θα πρέπει να προχωρήσετε σε επιλογή πακέτου με συνδρομή επί πληρωμή.
  10 κορυφαία SEO εργαλεία του 2017 Cf87cf89cf81ceafcf82-cf84ceafcf84cebbcebf1 Blogger outreach με το Buzzstream
  Ιστοσελίδα : http://www.buzzstream.com

  3. Broken Link Builder


  Η υπηρεσία Broken Link Building είναι μια εναλλακτική αλλά πολύ χρήσιμη seo τεχνική μέσω της οποίας μπορείτε να δημιουργήσετε ποιοτικά backlinks. Ουσιαστικά η στρατηγική Broken Link Building βρίσκει νεκρές σελίδες ή on line σελίδες χωρίς περιεχόμενο, κοντά σε κάθε θεματική περιοχή. Μπορεί να σας γλυτώσει ώρες από την αναζήτηση σας για χιλιάδες ευκαιρίες τέτοιων links, καθώς πραγματοποιεί τη διαδικασία για την εξεύρεση νεκρών ιστοσελίδων και άδειων χώρων και την λίστα των συνδεδεμένων ιστοσελίδων.
  10 κορυφαία SEO εργαλεία του 2017 Cf87cf89cf81ceafcf82-cf84ceafcf84cebbcebf2 Broken Link Building SEO στρατηγική
  Ιστοσελίδα : http://brokenlinkbuilding.com

  4. Dibz


  To Dibz είναι ένα προηγμένο εργαλείο το οποίο έχει σχεδιαστεί για να σας εξοικονομήσει χρόνο, να απλοποιήσει τη διαδικασία της οικοδόμησης backlinks και την προσέγγιση εμπνευστών, συνεργατών. Θεωρείται κατάλληλο είτε για ανεξάρτητους συμβούλους SEO είτε για  διαφημιστικές εταιρείες μάρκετινγκ. Βρείτε τις καλύτερες προοπτικές τόσο για διάφορες εκστρατείες Link Building όσο και για τις πιθανές ευκαιρίες προσέγγισης διάσημων bloggers.

  10 κορυφαία SEO εργαλεία του 2017 Cf87cf89cf81ceafcf82-cf84ceafcf84cebbcebf3 Link Building στρατηγικές
  Ιστοσελίδα : https://dibz.me

  5. Linkbird


  Το LinkBird πραγματοποιεί έρευνα για λέξεις κλειδιά, παρέχει ολοκληρωμένες αναφορές backlinks και σας ενημερώνει με email κάθε φορά που κάποιος συνδέει ένα link από το site του προς το δικό σας.
  Επικεντρώνεται στο περιεχόμενο και σας βοηθάει να δημιουργήσετε ποιοτικά κείμενα μέσα από τα εργαλεία που σας προσφέρει. Περιέχει προχωρημένες και αναλυτικές στατιστικές, δυνατότητες για blogger outreach, πολλές ακόμη λεπτομέρειες που σας βοηθούν ενεργά στη δημιουργία seo στρατηγικών .


  10 κορυφαία SEO εργαλεία του 2017 Cf87cf89cf81ceafcf82-cf84ceafcf84cebbcebf4 Content Marketing Linkbird SEO Υπηρεσίες
  Ιστοσελίδα : https://www.linkbird.com

  6. Linkody


  Το Linkody σας επιτρέπει να γνωρίζετε πότε κερδίζετε ή χάνετε ένα backlink. Παρέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με κάθε νέο backlink που κερδίζετε. Ένα από τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Linkody είναι ότι σας ενημερώνει άμεσα, όταν ένας ανταγωνιστής κερδίσει ένα link προς την ιστοσελίδα του. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να μπείτε και εσείς στο κόλπο ώστε να διεκδικήσετε και εσείς παρόμοια links ή το ίδιο link από την σελίδα του ανταγωνιστή.
   
  10 κορυφαία SEO εργαλεία του 2017 Cf86cf89cebeceb7 Δημιουργία Links – Ενημέρωση Links Linkcody
  Ιστοσελίδα : https://www.linkody.com

  7. Google Analytics


  Αν είστε σοβαροί στη δουλειά σας και θέλετε πραγματικά αποτελέσματα, τότε το Google Analytics είναι μια από τις βασικές επιλογές της Google επισκεψιμότητας. Αποτελεί ένα από τα βασικά εργαλεία SEO για τις στρατηγικές που ακολουθώ αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Σε κάθε περίπτωση η διαδικασία είναι απλή μέσω του Google search Console όπως και η ενεργοποίηση. Περιμένετε λίγες ημέρες και ξεκινήστε να κρατάτε σε αρχείο τα οργανικά αποτελέσματα.
   
  10 κορυφαία SEO εργαλεία του 2017 Google-analytics-name2-1920 Google analytics ανάλυση seo
  Ιστοσελίδα : http://www.google.com/analytics

  8. Yoast Seo 


  Το έχω αναφέρει και θα το λέω συνέχεια. Η καλύτερη πλατφόρμα για να κατασκευαστεί μια ιστοσελίδα και να έχει πιθανότητες επιτυχίας στα οργανικά αποτελέσματα είναι η wordpress. Άλλωστε και η ιστοσελίδα του Seo Marketer είναι πάνω σε αυτή την πλατφόρμα. Κι εδώ μπαίνει το πρόσθετο Yoast Seo. Ένα από τα κορυφαία εργαλεία SEO στην on page βελτιστοποίηση. Κορυφαίοι οδηγοί για να το μάθετε σωστά, εφόσον κατέχετε ήδη γνώσεις πάνω στο τι είναι SEO. Το On Page Seo, περνάει σε άλλο επίπεδο με το plugin του Yoast.
  10 κορυφαία SEO εργαλεία του 2017 Yoast-seo-premium-v4-0-1-wordpress-plugin Yoast Seo πρόσθετο WordPress
  9. Google PageSpeed Insights


  Η ταχύτητα φόρτωσης της ιστοσελίδας σας παίζει καθοριστικό ρόλο στη κατάταξη σας στη Google. Σας παρέχει προτάσεις για να βελτιώσετε τα τυχόν προβλήματα που εμποδίζουν την σελίδα να φορτώσει πιο γρήγορα. Προτείνω ανεπιφύλακτα να το χρησιμοποιείτε μια φορά την εβδομάδα, ώστε να παρακολουθείτε αναλυτικά τις προτάσεις της Google.
   
  10 κορυφαία SEO εργαλεία του 2017 Tuiuu PageSpeed Insights
  Ιστοσελίδα : https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/
   
  10. Google Search Console


  To Google Search Console είναι μια σουίτα με χρήσιμα εργαλεία κατ ‘ευθείαν από τη Google. Μπορείτε να δείτε αν έχετε διπλότυπα αρχεία, λέξεις, άρθρα, πόσες σελίδες έχετε στη Google, θέματα ασφάλειας και πολλά ακόμη. Μπορείτε μέσω της επιλογής Search Traffic να εντοπίσετε τα εσωτερικά links, τα εξωτερικά links και τα θέματα ασφαλείας. Άλλο ένα εργαλείο SEO που δεν πρέπει να λείπει από την λίστα σας.
   
  10 κορυφαία SEO εργαλεία του 2017 Aaeaaqaaaaaaaammaaaajdvknzm2ogy5lwe4odqtndq5zc04zjm2lwzmntizzdm5mwe1mw Google Search Console
  Ιστοσελίδα : https://www.google.com/webmasters/tools/home?hl=el

  Άρθρο από:seomarketergr

  Πηγή: https://seomarketergr.com

  https://seomarketer.gr

  Δημοσίευση: 2 10 κορυφαία SEO εργαλεία του 2017 Empty Απ: 10 κορυφαία SEO εργαλεία του 2017 Την / Το Κυρ 15 Δεκ 2019, 16:09

  arxi3258

  arxi3258
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  το καλυτερο απο ολα ειναι το ahrefs.com   ειδικα για ατομα που εχουν χρονια εμπειρια στο χωρο αλλα ακομη και για αρχαριους...ειναι λιγο δυσκολο στη χρηση για αρχαριους αλλα εχει πολλα tutorials στο youtube...


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης