thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Paulos

  Paulos
  WebMaster

  Επιστροφή στην κορυφή
  Ashampoo 3D CAD Architecture 6 & Ashampoo 3D CAD Professional 6 (Review) Scr_as10

  Το Ashampoo 3D CAD Architecture 6 είναι για όλους που θέλουν να κάνουν τα οράματά τους πραγματικότητα. Ο ενσωματωμένος οδηγός βήμα-προς-βήμα θα σας δώσει αξιόπιστα αποτελέσματα γρήγορα. Οι προβολές 2D, 3D και μαζί θα σας βοηθήσουν να έχετε τον πλήρη έλεγχο στο σχέδιό σας έτσι ώστε να μη σας φύγει κανένα λάθος απαρατήρητο. Είτε κατασκευάζετε είτε ανακαινίζετε ένα σπίτι - δείτε εκ των προτέρων πως θα μοιάζει το τελικό σχέδιο!

  Εισάγετε εκατομμύρια 3D αντικείμενα με ευκολία

  Το νέο Ashampoo 3D CAD Architecture 6 υποστηρίζει τη φόρτωση, την επεξεργασία και την αποθήκευση διαφόρων νέων μορφών 3D αντικειμένων. Αυτό σας δίνει πρόσβαση σε εκατομμύρια 3D αντικείμενα! Απλά εισάγέτε τα και προσθέστε τα στο σχέδιό σας! Με υποστήριξη μοντέλων από τα SketchUp και Collada, μπορείτε αμέσως να χρησιμοποιήσετε πολλά γενικά και επώνυμα μοντέλα.

  Σχεδιάστε μόνοι σας και ανακαλύψτε τις δυνατότητες

  Είτε απλά ρίχνετε μια ματιά στο μελλοντικό σας σπίτι των ονείρων σας είτε σκέφτετε να το φτιάξετε - το Ashampoo 3D CAD Architecture 6 έχει αυτά που χρειάζεστε. Οι έξυπνοι οδηγοί, θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε σφάλματα σχεδιασμού, πολλαπλά αντικείμενα και οι συσκευές είναι έτοιμες για εγκατάσταση. Ρεαλιστικό μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια - έτσι, τίποτα δεν πάει στραβά στη διαδικασία.

  Ολοταχώς για τις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις!

  Άνετα βοηθήματα εισόδου σας βοηθάνε να προγραμματίσετε εξελιγμένα φωτοβολταϊκά συστήματα μέσα σε λίγα λεπτά. Για συστήματα οροφής, μπορείτε να καθορίσετε τη διάταξή τους, να επιλέξετε ενότητες από τον κατάλογο αντικειμένων και να τα τοποθετήσετε κατά τη φάση της εγκατάστασης. Το πρόγραμμα θα προσδιορίσει αυτόματα τις ρυθμίσεις για τη στέγη μόλις το επιλέξετε. Μόλις γίνει η ρύθμιση, η φωτοβολταϊκή εγκατάσταση θα προστεθεί στο σχέδιό σας.

  Τεράστια εξοικονόμηση χρόνου μέσω στοιχείων ράστερ

  Ο δημοφιλής σχεδιαστής επιφανειών έχει επεκταθεί με 3D ράστερ στοιχεία για να σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε γραμμές και στήλες των 3D στοιχείων αυτόματα. Εφαρμόστε 3D επιφάνειες σε ενιαίους τοίχους ή ολόκληρες προσόψεις κτιρίων με λίγα μόνο κλικ. Ο αριθμός των περιπτώσεων χρήσης για αυτό το χαρακτηριστικό είναι ατελείωτες! Επένδυση, μόνωση, πλάκες βάσης, πάνελ από ξύλο και άλλα, όλα με ακριβείς υπολογισμούς μέχρι και στον αριθμό των στοιχείων.

  Θέλετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας;

  Το Ashampoo 3D CAD Architecture 6 είναι επίσης το τέλειο εργαλείο για να διακοσμήσετε το σπίτι και τον κήπο σας. Διατάξτε τα πάντα τέλεια πριν την υλοποίηση και πάρτε μια ιδέα για το μέλλον του σπιτιού σας. Είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις και απογοητεύσεις. Όλα ταιριάζουν αρμονικά. Χάρη σε μια μεγάλη ποικιλία από έπιπλα, διακοσμητικά στοιχεία και φυτά, μπορείτε να δώσετε απόλυτη ελευθερία στη δημιουργικότητά σας. Και για μια πιο ρεαλιστική εντύπωση, το πρόγραμμα μπορεί να προσομοιώσει ακόμη και εφέ φωτός και σκιάς.

  Ευκολότερη και πιο διαισθητική με πολυλειτουργική κορδέλα

  Το Ashampoo 3D CAD Architecture 6 χρησιμοποιεί μια γραμμή εργαλείων που συγκεντρώνει όλες τις λειτουργίες λογικά και θεματικά. Αντί για την πλοήγηση μεταξύ πολλαπλών γραμμών εργαλείων με μικρά εικονίδια, θα βρείτε τώρα τα πάντα λογικά και διαισθητικά τοποθετημένα σε ένα ενιαίο χώρο με επεξηγήσεις κειμένου. Η νέα γραμμή γρήγορης πρόσβασης παρέχει ταχεία πρόσβαση στις αγαπημένες σας λειτουργίες και θα σας εξοικονομήσει χρόνο και νεύρα! Φυσικά, μπορείτε πάντα να επιστρέψετε στην κλασική γραμμή εργαλείων.

  Αν θέλετε να σχεδιάσετε το σπίτι των ονείρων σας ή απλά χρειάζεστε να το ανακαινίσετε, το Ashampoo 3D CAD Architecture 6 προσφέρει μια πληθώρα από νέες επιλογές! Μπορείτε επίσης να εισάγετε SketchUp και Collada αντικείμενα και να έχετε πρόσβαση σε εκατομμύρια νέα αντικείμενα. Η σχεδίαση φωτοβολταϊκών συστημάτων δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη ή πιο ακριβής και ο σχεδιασμός άνετων χώρων τώρα είναι παιχνιδάκι χάρη στην υποστήριξη στοιχείων ράστερ, που περιλαμβάνει υπολογισμούς για να βρείτε τις κατάλληλες προσφορές γρήγορα. Μπορείτε τώρα χρησιμοποιήσετε την επιλογή καθρέπτη και να επεξεργαστείτε 3D αντικείμενα και 2D σύμβολα με ευκολία. Έχετε μεγάλα πλάνα; Το Ashampoo 3D CAD σας έχει καλυμμένους!


  • Αποκτήστε πρόσβαση σε πολλαπλά νέα αντικείμενα μέσω της εισαγωγής μοντέλων από τα SketchUp και Collada
  • Σχεδιάστε φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις οροφής
  • Καινοτόμα 3D στοιχεία ράστερ για χρήση με μεγάλες περιοχές
  • Ισχυρή ανάλυση περιοχών για ακριβείς υπολογισμούς και προτάσεις
  • Καθρεφτίστε αντικείμενα και 3D σύμβολα χωρίς κόπο
  • Πολυάριθμες βελτιώσεις:
  • Χρωματίστε ή συμπληρώστε σύμβολα 2D
  • Επεξεργαστείτε περιοχές σε 3D με το σχεδιαστή επιφανειών


  Απαιτήσεις Συστήματος:

  Λειτουργικό Σύστημα: Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7

  Λογισμικά: Microsoft .Net 4.5 Framework, Visual Studio 2015 Redistributables

  Υπολογιστής:

  Επεξεργαστής: 1,8 GHz Επεξεργαστής Ενός Πυρήνα και άνω (Συνιστάται πολυ-πύρηνος επεξεργαστής για βελτιωμένη απόδοση)

  Χώρος στο σκληρό δίσκο: 1,6 GB για την εγκατάσταση

  Μνήμη: 4 GB και άνω

  Κάρτα Γραφικών: Ελάχιστη ανάλυση οθόνης 1200 x 800 με υποστήριξη ζωντανών χρωμάτων

  Screenshots:

  Ashampoo 3D CAD Architecture 6 & Ashampoo 3D CAD Professional 6 (Review) Scr_as16  Ashampoo 3D CAD Architecture 6 & Ashampoo 3D CAD Professional 6 (Review) Scr_as15
  Ashampoo 3D CAD Architecture 6 & Ashampoo 3D CAD Professional 6 (Review) Scr_as14  Ashampoo 3D CAD Architecture 6 & Ashampoo 3D CAD Professional 6 (Review) Scr_as12
  Ashampoo 3D CAD Architecture 6 & Ashampoo 3D CAD Professional 6 (Review) Scr_as11  Ashampoo 3D CAD Architecture 6 & Ashampoo 3D CAD Professional 6 (Review) Scr_as13

  Ashampoo 3D CAD Architecture 6 & Ashampoo 3D CAD Professional 6 (Review) Scr_as18

  Από τον αρχικό σχεδιασμό στην παρουσίαση

  Το Ashampoo 3D CAD Professional 6 είναι η επαγγελματική λύση για σχεδιαστές και αρχιτέκτονες τοπίου. Σχεδιάστε, απεικονίστε και ανταλλάξτε ιδέες σχεδιασμού με επαγγελματισμό και χωρίς προβλήματα! Δημιουργήστε τμήματα σχεδίων για τη δημιουργία εφαρμογών ή για την τεκμηρίωση κατασκευών που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα. Χρησιμοποιήστε ισχυρά χαρακτηριστικά για την επίτευξη τεχνικής αριστείας και βασιστείτε σε εκτεταμένες δυνατότητες μοντελοποίησης για να σχεδιάσετε τα δικά σας στοιχεία κατασκευής ή γλυπτά και προσθέστε μια καλλιτεχνική πινελιά στις δημιουργίες σας.

  Εισάγετε εκατομμύρια 3D αντικείμενα με ευκολία

  Το νέο Ashampoo 3D CAD Pro 6 σας επιτρέπει να φορτώσετε και να επεξεργαστείτε διάφορα επιπρόσθετα 3D αντικείμενα και να αποθηκεύσετε τα αποτελέσματά σας σε ένα ολοκληρωμένο κατάλογο αντικειμένων. Αυτό σας δίνει πρόσβαση σε εκατομμύρια 3D αντικειμένα! Απλά εισάγετέ τα και προσθέστε τα στο σχέδιό σας! Με υποστήριξη μοντέλων SketchUp ή Collada, μπορείτε τώρα να χρησιμοποιήσετε πολλά γενικά και επώνυμα μοντέλα.

  Φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις - συστοιχίες ταράτσας και επίπεδες στέγες

  Καμία σχεδίαση δεν είναι καλή αν δεν υπάρχουν φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις. Για συστήματα οροφής, μπορείτε να καθορίσετε τη διάταξή τους, να επιλέξετε ενότητες από τον κατάλογο αντικειμένων και να τα τοποθετήσετε κατά τη φάση της εγκατάστασης. Για επίπεδες στέγες, μπορείτε απλά να καθορίσετε ποια μέρη θα μείνουν έτσι όπως είναι και ποια δεν θα χρησιμοποιηθούν για φωτοβολταϊκά στοιχεία κατά τη φάση του σχεδιασμού. Όταν τελειώσετε, μπορείτε να τοποθετήσετε την εγκατάσταση με δύο μόνο κλικ και να προσαρμόσετε τις αποστάσεις μεταξύ των σειρών των πάνελ, να τις περιστρέψετε ή να τις ευθυγραμμίσετε - είναι η τέλεια προσέγγιση για τον προκαταρκτικό προγραμματισμό!

  Πανίσχυρη ανάλυση περιοχής

  Λόγω της μεγάλης ζήτησης, έχουμε προσθέσει ανάλυση και υπολογισμό των χαρακτηριστικών των χώρων συν κατάλληλα πρότυπα παραγωγής. Εκτός από το ζωτικό χώρο, μπορείτε τώρα να επεξεργάζετε επίσης διάφορους άλλους χώρους όπως δάπεδα, τοίχους, οροφές, προσόψεις και πολλούς άλλους τομείς. Οι πρόσοψεις περιοχών μπορουν επίσης εύκολα να εξαχθεί σε αρχεία PDF, RTF ή Excel! Οι λίστες θέσεων για τα παράθυρα δεν είναι πλέον πρόβλημα.

  Καθρεπτισμός αντικειμένων με ευκολία

  Δύο ισχυρά εργαλεία θα σας βοηθήσουν να αντικατοπτρίσετε 3D και 2D αντικείμενα και σύμβολα είτε κατά μήκος ενός άξονα ή στα κεντρικά σημεία τους. Λειτουργεί επίσης με πολλαπλά τμήματα του ίδιου τύπου στοιχείων εξοικονομώντας σας πολύ χρόνο! Τα λογισμικά CAD δε μπορούν να γίνουν πιο ευέλικτα!

  Απαράμιλλη απόδοση

  Το καθαρό, θεματικά δομημένο περιβάλλον χρήστη, σάς δίνει πρόσβαση με ένα κλικ σε όλες τις λειτουργίες. Τα πάντα είναι λογικά τοποθετημένα και εύκολα προσβάσιμα. Εσείς αποφασίζετε αν θα χρησιμοποιήσετε τις κλασικές γραμμές εργαλείων ή τις σύγχρονες κορδέλες που γνωρίζετε από τα προϊόντα του Microsoft Office.

  Βοηθήματα εισόδου και οδηγοί για απλή διαχείριση

  Από σχέδια οροφής στη μοντελοποίηση έδαφος - το Ashampoo 3D CAD Pro 6 παρέχει χρήσιμα βοηθήματα εισόδου και οδηγούς για όλες τις περίπλοκες λειτουργίες. Εσείς επικεντρωνεστε στο περιεχόμενο και το λογισμικό κάνει τα υπόλοιπα - όπως θα έπρεπε να είναι.

  Περιλαμβάνονται εξωτερικά και εσωτερικά σχεδιαστικά στοιχεία

  Ο ενσωματωμένος κατάλογος αντικειμένων σάς δίνει πρόσβαση σε διάφορα δομικά στοιχεία, υφές, υλικά και σύμβολα. Χρειάζεται μόνο ένα κλικ για να τοποθετήσετε τις πόρτες, τα παράθυρα, τα μπαλκόνια, τα στέγαστρα καθώς και τις υγειονομικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις στα σχέδιά σας. Μπορείτε να εισάγετε επιπλέον αντικείμενα από το SketchUp και το Collada. Αυτό σας δίνει μια λεπτομερή εικόνα του τελικού σχεδίου ήδη από το στάδιο του σχεδιασμού - μέχρι και τις τελευταίες λεπτομέρειες!

  Πύλη παροχής υλικών συναρμολόγησης για το CAD

  Το mtextur.com [ch. de. eu.] παρέχει στους αρχιτέκτονες και τους σχεδιαστές λεπτομερή υλικά συναρμολόγησης. Τα υλικά είναι διαθέσιμα προς λήψη ως υψηλής ποιότητας αρχεία CAD και BIM για άμεση χρήση στο σχέδιό σας. Μπορείτε επίσης να ψάξετε για συγκεκριμένα υλικά με βάση το υλικό της ομάδας, το χρώμα, την περίπτωση χρήσης, τον κατασκευαστή ή τη σειρά προϊόντων. Σύνδεσμοι σε επιπλέον λεπτομέρειες, παραδείγματα και PDFs με λεπτομέρειες για διάφορα υλικά είναι επίσης διαθέσιμα. Με πάνω από 10 χιλιάδες υλικά, το mtextur είναι η μεγαλύτερη πύλη για υλικά CAD (online από το 2006) παγκοσμίως. Αυτό θα σας διευκολύνει τη ζωή σας στην εποχή του BIM (Building Information Modeling).

  Συνέχεια σε: http://www.mtextur.com

  Απαιτήσεις Συστήματος:

  Λειτουργικό Σύστημα: Windows 10, Windows 8 / 8.1, Windows 7

  Λογισμικά: Microsoft .Net 4.5 Framework, Visual Studio 2015 Redistributables

  Υπολογιστής:

  Επεξεργαστής: 1,8 GHz Επεξεργαστής Ενός Πυρήνα και άνω (Συνιστάται πολυ-πύρηνος επεξεργαστής για βελτιωμένη απόδοση)

  Χώρος στο σκληρό δίσκο: 1,6 GB για την εγκατάσταση

  Μνήμη: 4 GB και άνω

  Κάρτα Γραφικών: Ελάχιστη ανάλυση οθόνης 1200 x 800 με υποστήριξη ζωντανών χρωμάτων

  Επίσημη ιστοσελίδα:

  Ashampoo


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης