thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • 4 απαντήσεις
  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Δημοσίευση: 1 Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. Empty Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. 7/24/2016, 7:20 pm

  nick400

  nick400
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  Αγόρασα 2 συσκευές blaze 3g 7 ίντσες.
   
  Το συγκεκριμένο προϊόν δε ξέρω γιατί το πουλάνε, σε ποιους απευθύνεται και πόσες συσκευές έχουν πουλήσει. Εμένα με ενδιαφέρει ότι δεν έχει καμιά σχέση με τηλέφωνο. Μπορεί να έχει σχέση με οτιδήποτε άλλο εκτός της ομιλίας. Ακόμα και τα κινητά που είχα αγοράσει από την Κίνα καλύτερα είναι. Σας στέλνω και τους αδιάψευστους μάρτυρες τα video που ανέβασα και σπατάλησα το χρόνο μου καλοκαιριάτικα για την MLS και τις συσκευές που αγόρασα. Ντροπή για ελληνική εταιρία που θέλει να κρατηθεί εν μέσω κρίσης.
   
   ΔΙΠΛΑ ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ
   
  Οι συντομεύσεις στην "επιφάνεια εργασίας", στην αρχική οθόνη δηλαδή, αν αλλαχτεί η θέση στην οποία θα τις βρείτε όταν το αγοράσετε και αλλάξετε τη θέση αυτών με κάποια άλλη θέση της επιλογής σας, θα δείτε φακέλους τον έναν μέσα στον άλλον και συντομεύσεις διπλές. Δεν μπορείτε δηλαδή να βάλετε εσείς τη συντόμευση που θέλετε στη θέση της επιλογής σας. Είναι προκαθορισμένες οι θέσεις των συντομεύσεων θέλετε δε θέλετε.
   
  http://www.mediafire.com/download/9fmfz02e3b0dozz/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE+%CE%95%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B4%CE%AF%CF%89%CE%BD+.avi
   
   ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ
   
  20λεπτή συνομιλία σε εξωτερικό χώρο πάντα, η συνομιλία διακόπηκε 2 φορές, η οθόνη έπαψε να δείχνει το παραμικρό ακόμα και όταν απομακρύνθηκε από το πρόσωπό μου που υποτίθεται ότι σου ανοίγει την "εικόνα" για να κλείσεις τη γραμμή ή ό,τι άλλο, δεν εμφανίστηκε παρά ένα γκρι σε όλη την επιφάνεια της οθόνης για να επανέλθει η εικόνα δευτερόλεπτα αργότερα. Ακόμα και στον εξωτερικό χώρο πάντως δεν είναι πάντα καθαρή η συνομιλία με αποτέλεσμα να μετακινούμαι στις περιπτώσεις αυτές στην καλύτερη περίπτωση.
   
   ΔΕΝ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ
   
  Για να τερματιστεί η κλήση υπάρχουν φορές που χρειάζεται και 8 πατήματα στο κόκκινο κουμπί τερματισμού της κλήσης. Προσπαθείς να κλείσεις δηλαδή τη γραμμή και δεν κλείνει.
   
   ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ PIN
   
  Άλλο ένα video για τα συνεχή κολλήματα της συσκευής. Δείτε πόσες προσπάθειες έγιναν για να εισάγω το pin της κάρτας. Τραγικό…
   
  http://www.mediafire.com/download/nnwkdid7y26dz4d/%CE%9A%CF%89%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF+%CE%B3%CE%B9%CE%B1+sim.avi
   
   ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ!!!
   
  Η συσκευή έχει τόσα πολλά προβλήματα που έχω βαρεθεί να τα τραβάω σε βίντεο. Δείτε άλλο ένα και πόσες προσπαθείς γίνονται πριν καταφέρει τελικά να λειτουργήσει αξιοπρεπώς η συσκευή.
   
  http://www.mediafire.com/download/1u25ohc2xvzyvwj/%CE%94%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE+%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD.avi
   
   
   ΠΟΙΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ;;;
   
  Ακόμα και το να βγάλεις κλήσεις δεν είναι πάντα το πιο αυτονόητο. Υπάρχουν φορές που η κλήση ήταν αδύνατη. Η συσκευή για άλλη μια φορά έχει κολλήσει.
   
  Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. Su2uudlc52ko23bzg
   
   ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΕΝΕΓΟΠΟΙΗΣΗΣ GPS
   
  Tο widget που έχει 5 λειτουργίες όπως το wi-fi, Bluetooth, δορυφόρους, δεδομένα και φωτεινότητα, δε λειτουργεί η απενεργοποίηση των δορυφόρων. Το μεσαίο από τα 5 εικονίδια δηλαδή ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.
   
  http://www.mediafire.com/download/et1uqg0sbymtqi5/%CE%91%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1+%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82+gps.3gp
   
   ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ GPS
   
  Το  προηγούμενο video είναι η καλή εκδοχή. Δείτε και το κόλλημα του να μην ανοίγει το GPS. Παρατηρήστε τι συμβαίνει με το Bluetooth και το Wi-Fi που ενώ δεν εμφανίζονται ενεργοποιημένα στο widget, στην πάνω γραμμή της συσκευής εμφανίζονται κανονικά οι ενεργοποιήσεις!
   
  http://www.mediafire.com/download/yk49hng66choi8e/%CE%91%CE%94%CE%A5%CE%9D%CE%91%CE%9C%CE%99%CE%91_%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%99%CE%93%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A3_GPS.3gp
   
   ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ ΑΡΙΘΜΟΥ


  Θέλετε να έχετε μια μόνιμη απόκρυψη του τηλεφωνικού σας αριθμού; Ξεχάστε το. Η συσκευή αδυνατεί να διατηρήσει την επιλογή σας για μόνιμη απόκρυψη αριθμού και με κάθε restart του τηλεφώνου σας γυρίζει την επιλογή σας σε εμφάνιση του αριθμού σας. Η συσκευή φαίνεται πως είναι προγραμματισμένη για μόνιμη εμφάνιση αριθμού.
   
  http://www.mediafire.com/download/yjch2joxrdcfsyc/%CE%91%CE%B4%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1+%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82+%CE%B1%CF%80%CF%8C%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%88%CE%B7%CF%82+%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B8%CE%BC%CE%BF%CF%8D.3gp
   
  Ο φακός led που λειτουργεί και σαν φλας ( υποθέτω) για τη φωτογραφική μηχανή, έχει ένταση όσο και ένα σπίρτο. Είναι εντελώς ανύπαρκτος.
   
  Η ένταση του ηχείου είναι κάτι παραπάνω από κακή, όποια μελωδία και να διαλέξετε, δύσκολα θα ακουστεί, σε εξωτερικό δε χώρο, δεν έχετε καμία πιθανότητα να ακούσετε την κλήση. Είναι απίστευτα χαμηλή η ένταση της συσκευής.
   
  Ο φωτισμός τώρα, στο τέρμα, έχει ακριβώς την ίδια απόδοση με την ένταση του ηχείου. Και τα 3 αυτά συμβαδίζουν. Θα έλεγε κανείς πως φακός, φωτισμός κινητού και ήχος έχουν φτιαχτεί στην ίδια βαθμίδα. Και τα 3 είναι επιεικώς απαράδεκτα. Τουλάχιστον σε άλλα κινητά αν δεν είχες ικανοποιητικό φλας ή καθόλου φλας, έκανες τη δουλειά σου με τη φωτεινότητα του κινητού, αλλά εδώ είναι αδύνατον, δεν υπάρχει καθόλου φωτεινότητα.
   
  Το Bluetooth δε μεταφέρει αρχεία προγραμμάτων apk σε αντίθεση με άλλα κινητά.
   
   
  Τα παραπάνω προβλήματα είναι αδιαμφισβήτητα και δε χωρούν αμφιβολίας. Αν έχετε σκοπό να αγοράσετε τη συγκεκριμένη συσκευή, ζητήστε να τη δοκιμάσετε πρώτα. Η συμβουλή πάντως είναι ΜΑΚΡΙΑ.
   
  Λόγω διακοπών δεν μπορώ να τους τη στείλω πίσω για έλεγχο. Έχω ζητήσει επιστροφή χρημάτων αλλά μου το αρνήθηκαν. Όταν θα καταφέρω να τους τη στείλω και δουν τι χάλι πουλάνε, ελπίζω τουλάχιστον να μου επιστραφούν τα εκατοντάδες ευρώ που τους έδωσα τρομάρα τους…

  Δημοσίευση: 2 Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. Empty Απ: Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. 7/25/2016, 9:04 am

  atozak

  atozak
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  το πιο πιθανό όταν το γυρίσεις και δουν τη χάλι έχουν να στο αντικαταστήσουν με ένα άλλο ίδιο ολοκαίνουριο cherry cherry

  https://www.thegreeksenergy.com

  Δημοσίευση: 3 Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. Empty Απ: Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. 7/25/2016, 5:02 pm

  mastersakis

  mastersakis
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  παίρνεις την απόδειξη και πας στο μαγαζί (μετά από συνενόηση με την εταιρία) και το αλλάζεις με ένα καινούργιο

  Δημοσίευση: 4 Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. Empty Απ: Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. 7/25/2016, 10:19 pm

  nick400

  nick400
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  Αγόρασα 2. Και τα 2 έχουν τα ίδια προβλήματα. Ο κωδικός του προϊόντος αυτού είναι που έχει το πρόβλημα και όχι η συσκευή. Όλα τα τεμάχια του συγκεκριμένου προϊόντος θα έχουν λογικά τα ίδια ακριβώς προβλήματα. Όταν τους το γυρίσω πίσω και δουν τα χάλια που έχει, ελπίζω να μου επιστρέψουν τα χρήματά μου και το κυριότερο να καταργήσουν το μοντέλο αυτό για να μη την πατήσει κανένας άλλος. είναι κατασκευαστικά όλο λάθος εξαρχής, δεν έχει πρόβλημα μία μεμονωμένη συσκευή.

  Δημοσίευση: 5 Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. Empty Απ: Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. 7/25/2016, 11:48 pm

  mastersakis

  mastersakis
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  κατάλαβα.....νομίζω σε ελατωματικό προιον θα πάρεις πίσω τα λεφτά σου. είχα πάει μια φορά στα γραφεία τους στην πυλέα θεσνίκης και ήταν αρκετά εξυπηρετικοί

  Δημοσίευση: 6 Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. Empty Απ: Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. 7/26/2016, 12:51 am

  nick400

  nick400
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  Μακάρι να μου επιστρέψουν τα ωραία μου λεφτουδάκια. Το post βέβαια έχει να κάνει με ενημέρωση για τους μελλοντικούς πελάτες της MLS. Μόλις σήμερα πάντως ρωτώντας από εδώ και από εκεί, έμαθα πως 2 φίλοι μου που έχουν MLS, άλλα μοντέλα, τα έχουν και οι δύο στείλει πίσω προς επισκευή. Είπαν βέβαια τα καλύτερα λόγια για την εξυπηρέτηση ενόσω ήταν σε εγγύηση αλλά το θέμα από αυτά που αρχίζω να ψάχνω είναι πως τα προϊόντα τους είναι προβληματικά. Έχουν εξαιρετικές κριτικές στο service αλλά είναι πολλές οι αναφορές για προβληματικά προϊόντα. Μπορεί να σε εξυπηρετούν αλλά αξιόπιστα προϊόντα που δε θα σε ταλαιπωρήσουν δε νομίζω πως τα λες.

  Δημοσίευση: 7 Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. Empty Απ: Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. 7/26/2016, 8:45 am

  atozak

  atozak
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  το πρώτο μου smart phone ήταν nokia 5800 xpress music από την πρώτη μέρα που το πήρα η οθόνη του τρεμοαναβε το έστειλα για φτιάξιμο στο service είχα και την εγγύηση του  ( το στείλανε λέει και στο εξωτερικό μούφα λέω η δουλιά) μου το δώσανε πίσω με  μεγαλύτερη εγγύηση και την ίδια βλάβη) έφυγα από εκεί και πήγα σε αυτό που έχω Τορά ( samsung galaxy s3 neo) είμαι πολύ ευχαριστημένος όταν έφυγα από την νοκια ένιωθα λες και βγήκα από την τουαλέτα!!! μετά ένας φίλος μου είχε το ίδιο νοκια με την ίδια βλάβη το έψαξε και μου είπε ότι ήταν ελαττωματική εκείνη η παρτίδα ( όμως ταρακουνήθηκα και δεν ξανά πάω στην νοκια) μπορεί αν πάω Τορά να αλλάξω και να μου αρέσει πολύ όμως δεν το ρισκάρω

  https://www.thegreeksenergy.com

  Δημοσίευση: 8 Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. Empty Απ: Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. 7/26/2016, 3:19 pm

  nick400

  nick400
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  Δύο γνωμικά ισχύουν για τις περιπτώσεις αυτές, καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα και όποιος καεί από το χυλό, φυσάει και το γιαούρτι.

  Δημοσίευση: 9 Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. Empty Απ: Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. 7/26/2016, 5:01 pm

  Θάλεια

  Θάλεια
  Administrator

  Επιστροφή στην κορυφή
  Αν το εχεις αγοράσει απο κάποιο κατάστημα πχ Γερμανός,Κωστόβολος,public,πλαίσιο δεν μπορείς να το στείλεις πίσω για να το δουν;

  Αν δουν οτι έχεις κάποιο πρόβλημα πιστεύω οτι θα σου το φτιάξουν.

  Αγόρασες το συγκεκριμένο κινητό για κάποιο λόγο;Πχ στο πρότεινε κάποιος ή το είδες και σου άρεσε;

  Και οπως διαβασα στο θεμα γραφεις οτι αγορασες 2 κιολας συσκευες και οι 2 τα ιδια προβληματα σου εβγαλαν;

  Οσο αναφορα την απόκρυψη που αναφέρεις υπάρχει το ιδιο γινεται και σε εμενα ισχυει η αποκρυψη μονο για 1 κληση μετα απενεργοποιειται.

  Υπαρχει ομως επιλογη προγραμματος μεσω play store που μπορείς να αγοράσεις.

  Το ιδιο ισχυει και για το blieutooth δεν μεταφέρεται και δεν ανοίγει αν δεν κάνω λάθος και αλλα κινητα τα συγκεκριμενα εγγραφα.

  Πάντως το συγκεκριμένο κινητο το εχω δει απο παρα πολλους να το εχουν.  ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

  Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
  https://www.thegreeksenergy.com/forum

  Δημοσίευση: 10 Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. Empty Απ: Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. 7/26/2016, 6:04 pm

  nick400

  nick400
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  Επικοινώνησα από την πρώτη στιγμή με την MLS και μου αρνήθηκαν την επιστροφή χρημάτων λόγω του ότι δεν αγοράστηκε από κατάστημά τους αλλά από συνεργαζόμενη επιχείρηση.
   
  Εννοείται πως θα το στείλω πίσω από όπου και αν το έχω αγοράσει εφόσον είμαι στην εγγύηση μόλις ένα μήνα.
   
  Αγόρασα 2 επειδή ή τιμή ήταν κελεπούρι! Υπερβολικά χαμηλή σε σχέση με την αρχική τιμή. Αυτό δε σημαίνει πως ήξεραν πως έχει πρόβλημα, τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω.
   
  Και τα 2 έχουν τα ίδια ακριβώς προβλήματα, είναι πασιφανές πως το πρόβλημα έγκειται στην κατασκευαστική πλακέτα. Όσα και να αγοράσεις, τα ίδια προβλήματα θα αντιμετωπίσεις.
   
  Αυτό ακριβώς μου κάνει και εμένα εντύπωση, ότι κριτικές δεν υπάρχουν για το συγκεκριμένο μοντέλο. Αυτό σημαίνει πως αυτοί που το αγόρασαν δεν ενδιαφέρονται για τίποτα από όλα αυτά που σας ανέφερα ή δεν μπήκαν στην ταλαιπωρία να ανεβάσουν κριτικές. Τα videos πάντως που ανέβασα είναι αδιάψευστος μάρτυρας όλων των προβλημάτων που έχει το συγκεκριμένο μοντέλο. Σε κάθε περίπτωση αν οιοσδήποτε ενδιαφέρεται για το μοντέλο αυτό, ας ελέγξει τα προβλήματα αυτά. Εκτός αν δεν τον ενδιαφέρουν οπότε καλώς να προβεί σε αγορά.

  Δημοσίευση: 11 Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. Empty Απ: Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. 7/26/2016, 6:28 pm

  Θάλεια

  Θάλεια
  Administrator

  Επιστροφή στην κορυφή
  Δοκίμασε να επικοινωνήσεις με το κατάστημα που τα αγόρασες ίσως  να μπορέσεις να βρεις λύση αλλά και ακόμα να τα επιστρέψεις για να αγοράσεις κάτι άλλο με τα χρήματα που έδωσες.

  Έπρεπε να αγόραζες το ένα να το δοκίμαζες και αν σε ικανοποιούσε το μοντέλο  με τις λειτουργίες του να έπερνες και δεύτερο ίδιο μοντέλο.Ίσως και γι'άυτό να το είχαν προσφορά όπως αναφέρεις σε τόσο καλή τιμή.  ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

  Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
  https://www.thegreeksenergy.com/forum

  Δημοσίευση: 12 Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. Empty Απ: Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. 7/26/2016, 6:33 pm

  nick400

  nick400
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  Ήμουν πέραν της εβδομάδας όπου είχα τη δυνατότητα να το επιστρέψω πίσω στο κατάστημα και χωρίς αγορά άλλου προϊόντος, με επιστροφή χρημάτων.
   
  Ο λόγος που αγόρασα 2 είναι ότι είχα περιορισμό στην προσφορά, είχα μόλις 1 εβδομάδα καιρό για την αγορά του δευτέρου μια και η προσφορά θα έληγε μετά. Και στο διάστημα αυτό δεν γνώριζα τα χάλια του. Να φανταστείτε πως προβλήματα ανακαλύπτω ακόμα και τώρα, πάνω από ένα μήνα από την αγορά του!

  Δημοσίευση: 13 Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. Empty Απ: Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. 7/26/2016, 9:01 pm

  Θάλεια

  Θάλεια
  Administrator

  Επιστροφή στην κορυφή
  Ελπίζουμε να βρεις λυση στο προβλημα σου αν και πιστευω ειναι μεγαλη εταιρια δεν νομιζω να στο φτιαξουν ή στο αντικαταστήσουν.  ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

  Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
  https://www.thegreeksenergy.com/forum

  Δημοσίευση: 14 Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. Empty Απ: Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. 7/26/2016, 10:04 pm

  nick400

  nick400
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  Για αντικατάσταση εξολοκλήρου του κινητού γνωρίζω, για επιστροφή χρημάτων, όχι. Ελπίζω μετά την αναφορά που θα τους στείλω να έχουν τον επαγγελματισμό για να προβούν στην κίνηση αυτή. Σε κάθε περίπτωση, εννοείται πως θα ποστάρω όποια και να είναι  κατάληξη.

  Δημοσίευση: 15 Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. Empty Απ: Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. 7/27/2016, 11:39 am

  Θάλεια

  Θάλεια
  Administrator

  Επιστροφή στην κορυφή
  Μπορείς να πας σε κάποιο δικό τους κατάστημα να μιλήσεις και απο κοντά για να βρεις μια άμεση λύση σε σχέση να το δώσεις στο άλλο κατάστημα και αυτοί να το στείλουν στην εταιρία.  ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

  Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
  https://www.thegreeksenergy.com/forum

  Δημοσίευση: 16 Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. Empty Απ: Android: MLS blaze 3g - Ποτέ ξανά. 7/27/2016, 2:15 pm

  atozak

  atozak
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  @Θάλεια έγραψε:Οσο αναφορα την απόκρυψη που αναφέρεις υπάρχει το ιδιο γινεται και σε εμενα ισχυει η αποκρυψη μονο για 1 κληση μετα απενεργοποιειται.

  εγώ Θάλεια έχω ένα  menu στην συσκευή όσοι έχουν sumsung galaxy s3 neo να πάνε ρύθμισης>>>>>καρτέλα συσκευή>>>>>>>εκει μέσα υπάρχει το "κλίση" το πατάς και σου βγάζει διάφορες επιλογές μεταξύ αυτό το "επιπλέον ρυθμίσεις" το "πατάτε" και πάτε στο "ταυτότητα καλουντος"και εκεί έχεις 3 επιλογές το προεπιλογή δικτύου το απόκρυψη αριθμού και το εμφάνιση δικτύου εγώ το έχω  στην πρώτη μπορείς να ρύθμισης το δεύτερο η το πρώτο κατόπιν συνεννοήσεως με με τον πάροχο σου

  https://www.thegreeksenergy.com

  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης