thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Paulos

  Paulos
  WebMaster

  Επιστροφή στην κορυφή
  Windows 10: 5 Δωρεάν προγράμματα για να διορθώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα Tools-10

  Τα Windows 10 είναι το τελευταίο και καλύτερο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, αλλά υπάρχουν διάφορα bugs. Από την έναρξή τους τον Ιούλιο του 2015, αρκετοί άνθρωποι έχουν αντιμετωπίσει διάφορα θέματα, τόσο μετά την αναβάθμιση από τα Windows 7 ή 8.1 αλλά και μετά την αγορά ενός νέου PC.

  Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά δωρεάν προγράμματα που θα διορθώσουν τα πιο κοινά προβλήματα στον υπολογιστή σας, με τον απλούστερο δυνατό τρόπο.

  Αυτά τα προγράμματα θα διορθώσουν χαλασμένους ή  κατεστραμμένους drivers, θα αποκαταστήσει PC components που δεν δουλεύουν, εύκολα θα ενεργοποιήσετε ή θα απενεργοποιήσετε τις κρυφές ρυθμίσεις, θα "αναστήσει" χαρακτηριστικά που αγαπούσατε από προηγούμενες εκδόσεις των Windows, και θα κλειδώσετε τις ρυθμίσεις απορρήτου σας.

  Πριν από την εγκατάσταση τους, ελέγξτε  δύο σημαντικά πράγματα...

  Βεβαιωθείτε PC σας είναι ενημερωμένο και ασφαλή

  Η Microsoft εξετάζει τακτικά πολλά από τα κενά ασφαλείας στα Windows 10 με νέες ενημερώσεις, οπότε θα πρέπει πρώτα να εξασφαλίσετε ότι το PC σας είναι ενημερωμένο και να ρυθμίσετε τον τρόπο εγκατάστασης ενημερώσεων ώστε να είναι αυτόματα.

  Για να το κάνετε αυτό,  θα πάτε στην Έναρξη > Ρυθμίσεις > Ενημέρωση και ασφάλεια > Windows Update. Εδώ, κάντε κλικ στο σύνδεσμο Επιλογές για προχωρημένους στο κάτω μέρος. Θα επιλέξετε τον τρόπο εγκατάστασης ενημερώσεων, αυτόματα αλλά για την εγκατάσταση, συχνά απαιτείται επανεκκίνηση. Τέλος, πάμε πίσω, κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος για ενημερώσεις και κάντε επανεκκίνηση αν χρειαστεί.

  Windows 10: 5 Δωρεάν προγράμματα για να διορθώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα 2104

  Εκτός από την εκτέλεση του Windows Update, εγκαταστήστε μία κατάλληλη προστασία από τους ιούς. Υπάρχει το Windows Defender, αλλά δεν είναι και ότι καλύτερο για την ασφάλεια του υπολογιστή σας. Παρακάτω σας προτείνουμε πέντε δωρεάν προγράμματα ασφαλείας που θα προσφέρουν αρκετά καλή ασφάλεια στον υπολογιστή σας. Επίσης μπορείτε να διορθώσετε οποιοδήποτε σημαντικό πρόβλημα έχετε αντιμετωπίσει στα Windows 10.

  1. Driver Booster

  Εάν τα Windows 10 στο PC σας αντιμετωπίζουν hardware προβλήματα  (για παράδειγμα, με τον ήχο ή εκτυπωτή), ένα ελαττωματικό driver θα μπορούσε να είναι ο "ένοχος".  Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά δωρεάν προγράμματα, που μπορούν να ενημερώσουν τους  drivers σας με μερικά μόνο κλικ. Ένα από τα καλύτερα είναι το Driver Booster, το οποίο ισχυρίζεται ότι διαθέτει πάνω από 200.000 drivers των Windows.

  Θυμηθείτε να διαβάσετε και να ξετικάρετε οποιαδήποτε ανεπιθύμητα κουτιά κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, επειδή η IObit προσπαθεί να προσθέσει κρυφά bloatware. Ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Unchecky μπορεί να βοηθήσει πάρα πολύ με αυτό.

  Windows 10: 5 Δωρεάν προγράμματα για να διορθώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα 1027

  Το πρόγραμμα χωρίζεται σε δύο καρτέλες - ξεπερασμένος και ενημερωμένος οδηγός συσκευής. Επιλέξτε την πρώτη επιλογή και κάντε κλικ στο Ενημέρωση τώρα στην κορυφή για να ενημερώσετε όλους τους ξεπερασμένους οδηγούς σας με μία κίνηση.

  Το πρόγραμμα ενημερώνει αυτόματα τους drivers για εσάς, εξοικονομώντας σας χρόνο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρόοδο της ενημέρωσης τους στην κορυφή. Μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε το πρόγραμμα για να ελέγξετε και να σας ενημερώσετε για τυχόν παλιούς drivers που μπορείte στη συνέχεια να ενημερώσετε.

  Επίσης δημιουργεί ένα αυτόματο σημείο επαναφοράς πριν από την ενημέρωση του driver και  υπάρχουν οι επιλογές για να κλείσετε αυτόματα ή να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας μετά την εγκατάσταση τους, χρήσιμο εάν πραγματοποιείτε ενημέρωση πολλών drivers  ή στις περιπτώσεις όπου κάποιοι νέοι drivers μπορεί να χρειαστεί μια επανεκκίνηση για να λειτουργήσουν.

  2. FixWin 10

  Το FixWin 10 είναι ένα μεγάλο δωρεάν πρόγραμμα για να διορθώσετε διάφορα προβλήματα μέσα από τα Windows 10 και είναι portable, που σημαίνει ότι δεν απαιτείtai εγκατάσταση.

  Το πρόγραμμα χωρίζεται σε έξι τακτοποιημένα τμήματα, το καθένα αντιπροσωπεύει προβλήματα (File Explorer, System Tools, κ.α.). Κάθε ενότητα περιέχει τουλάχιστον 10 διορθώσεις (δείτε την πλήρη λίστα εδώ ). Μερικές από τις επιδιορθώσεις ενδέχεται να απαιτείται επανεκκίνηση, αλλά θα ενημερώνεστε για αυτό όταν κάνετε κλικ στο κουμπί Fix.

  Windows 10: 5 Δωρεάν προγράμματα για να διορθώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα 6pcy4WBCRNyzj0xyosXw+FixWin-10-for-Windows-10-600x436

  Η ενότητα Welcome σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα σημείο επαναφοράς (το οποίο σας συνιστούμε να κάνετε) και να διορθώσετε τυχόν κατεστραμμένα αρχεία στον υπολογιστή σας. Οι διορθώσεις με ένα κλικ στην κατηγορία File Explorer θα μπορέσετε να προσθέσετε το εικονίδιο Κάδος Ανακύκλωσης στην επιφάνεια εργασίας (αν δεν το βλέπετε). Από εδώ, μπορείτε επίσης να εκθέσει τα κρυφά αρχεία και φακέλους του υπολογιστή σας. Ομοίως, η ενότητα Additional Fixes σας επιτρέπει να διορθώσετε τα προβλήματα με τη Διαχείριση εργασιών, τον Επεξεργαστή μητρώου, και του Διαχείριση συσκευών.

  Εάν δεν μπορείτε να εντοπίσετε τις διορθώσεις που θέλετε, κάντε κλικ στο κουμπί Windows 10 όπου θα δείτε κοινές διορθώσεις που αφορούν το μενού Έναρξης, προβλήματα σύνδεσης Wi-Fi, το Windows Update, και ακόμη και τα προγράμματα του Office. Το Additional Fixes σας επιτρέπει να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που λαμβάνουν χώρα μετά την αναβάθμιση σε Windows 10 - όπως το μη άνοιγμα αρχείων του Office και  προβλήματα πρόσβασης του Windows Media Player.

  Windows 10: 5 Δωρεάν προγράμματα για να διορθώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα Fix-wi10

  Η ενότητα Troubleshooter λειτουργεί λίγο διαφορετικά. Αντί να παρέχει μια λύση με ένα κλικ, έχει επιλογές που θα ανοίξει την επιλογή Αντιμετώπιση προβλημάτων στον υπολογιστή σας πιο κατανοητά. Μπορείτε διαφορετικά να ψάξετε χειροκίνητα και να τα ανοίξετε. Με την αντιμετώπιση προβλημάτων των Windows μπορείτε εύκολα να διορθώσετε  προβλήματα με σχέση τον εκτυπωτή σας, τον ήχο σας, την σύνδεση στο Internet και το Windows Update.

  3. Ultimate Windows Tweaker

  Το Ultimate Windows Tweaker έχει γίνει από την ίδια εταιρεία, όπως το FixWin 10 (The Windows Club). Αυτό είναι αμέσως εμφανές γιατί και τα δύο προγράμματα μοιράζονται το ίδιο εύκολο στη χρήση interface.

  Σε αντίθεση με το FixWin 10, το οποίο σας επιτρέπει να τα διορθώσετε διάφορα θέματα στα Windows 10, το πρόγραμμα αυτό σας επιτρέπει γρήγορα να ενεργοποιήσετε, να απενεργοποιήσετε, να κάνετε απόκρυψη, ή να αφαιρέσετε ορισμένα χαρακτηριστικά από τα Windows. Οι επιλογές  είναι μέσα σε τακτοποιημένα τμήματα που απαριθμούν τα σχετικά θέματα τα οποία μπορείτε στη συνέχεια να αντιμετωπίσετε γρήγορα.

  Windows 10: 5 Δωρεάν προγράμματα για να διορθώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα 1107

  Κάντε κλικ στο κουμπί Create Restore Point στην κάτω αριστερή πλευρά πριν ξεκινήσετε, σημειώστε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε και κάντε κλικ στο Apply στο κάτω μέρος. Το  τμήμα Additional σας επιτρέπει να φέρει πίσω το Windows Photo Viewer των Windows 7 με ένα κλικ.

  Υπάρχουν πάνω από 200 tweaks που είναι διαθέσιμα με το πάτημα ενός κουμπιού. Κάνοντας τις αλλαγές στο λειτουργικό σας σύστημα με τον ευκολότερο τρόπο.

  4. Missed Features Installer 10

  Τα Windows 10 δεν είναι ένα κακό λειτουργικό σύστημα. Στην πραγματικότητα, ήταν μια από τις καλύτερες κυκλοφορίες του 2015, για τον καθορισμό πολλών από τις αδυναμίες που βιώσαμε στα Windows 8.1. Αλλά υπάρχουν χρήστες που λατρεύουν τα Windows 7, η οποία παραμένει η πιο δημοφιλής έκδοση των Windows, με μεγάλη διαφορά!

  Τα Windows 10 είναι το καλύτερο λειτουργικό σύστημα, αλλά αν δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς ορισμένα χαρακτηριστικά των Windows 7, το Missed Features Installer θα σας λύσει τα χέρια.

  Windows 10: 5 Δωρεάν προγράμματα για να διορθώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα 71198510

  Για παράδειγμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε ένα μενού Έναρξης,  gadgets, το windows Movie Maker, και το Δείκτης εμπειρίας των windows που είναι στα Windows 7.

  Είναι ένα αρχείο εγκατάστασης ISO που είναι πάνω από 1GB. Σε προηγούμενες εκδόσεις των Windows, θα πρέπει να το "κάψετε"  σε ένα DVD πριν από την εκτέλεση του αρχείου ISO. Ωστόσο, τα Windows 10 σας επιτρέπουν να προσομοιώσετε ένα εικονικό περιβάλλον, ώστε να μπορείτε να εκτελέσετε απευθείας τα αρχεία αυτά.

  5. O&O ShutUp10

  Το θέμα προστασίας προσωπικών δεδομένων στα Windows 10, η Microsoft έχει λάβει πολλές επικρίσεις για αυτό. Τα Windows 10 περιέχουν πολλές ρυθμίσεις απορρήτου που μπορείτε να προσαρμόσετε. Ωστόσο, όπως και με τα παραπάνω προγράμματα, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα εργαλεία που κάνουν ευκολότερη αυτή τη δουλειά και ένα από τα καλύτερα είναι το O&O ShutUp 10.

  Windows 10: 5 Δωρεάν προγράμματα για να διορθώσετε οποιοδήποτε πρόβλημα KzXeXabbT2m3FewwRyNo+1

  Το πρόγραμμα χωρίζεται σε εννέα ενότητες (Security, Privacy, Και Windows Update), το καθένα προσφέρει διάφορες επιλογές. Οι ίδιες ρυθμίσεις είναι διαθέσιμες στα Windows 10, αλλά δεν είναι πάντα σαφές τι κάνουν. Χρησιμοποιώντας το O&O Shut Up, όμως, θα διαπιστώσετε ότι κάθε ρύθμιση έρχεται με μια λεπτομερή εξήγηση το τι κάνει. Αν απλά θέλετε να εφαρμόσετε όλες τις προτεινόμενες ρυθμίσεις του προγράμματος, κάντε κλικ στην επιλογή Actions στο αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε αυτήν την επιλογή.

  Θα πρέπει να αντιμετωπίσει όλες τις επιλογές που σημειώνονται με κόκκινα θαυμαστικά, διότι αυτά υποδηλώνουν τις ρυθμίσεις που είναι ανενεργές, αλλά πρέπει να είναι ενεργοποιημένες. Για παράδειγμα, το πρόγραμμα θα ενημερώσει ότι το Windows Defender έχει απενεργοποιηθεί.

  Αυτά είναι από τα καλύτερα προγράμματα για να διορθώσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα στα Windows 10, αλλά σίγουρα υπάρχουν αρκετά προγράμματα (δωρεάν και επί πληρωμή) που αντιμετωπίζουν επίσης πολλά από τα προβλήματα. Αν έχετε δοκιμάσει κάποια από αυτά ενημερώστε μας.

  xristoska

  xristoska
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  Ευχαριστώ

  GAMSgr

  GAMSgr
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  Ευχαριστώ

  http://best-gaming.net

  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης