thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Πρόλαβε...
60% Έκπτωση σε μεταχειρισμένα laptop

  • Phpbb3 if statement στο html

    3 απαντήσεις
    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

    Δημοσίευση: 1 Phpbb3 if statement στο html  Empty Phpbb3 if statement στο html Πεμ 29 Οκτ - 15:27

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Θελω να ελενξω εαν ο χρίστης ειναι συνδεμενος..
    Εψαξα στο διαδίκτυο και βρικα το εξεις αλλα δεν μου βγαζει κανενα αποτελεσμα.   Razz


    ο κώδικας ειναι στο overall_header,, συνδεμενος η όχι παίρνω το αποτέλεσμα "10"! αντι 1 οταν ειμαι συνδεμενος και 0 οταν οχι...
    Κώδικας:
        <!-- IF S_REGISTERED_USER -->
                  1
              <!-- ELSE -->
                  0
              <!-- ENDIF -->


    Μπορεί καπιος να με βοηθήσει?  Rolling Eyes  Wink

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 2 Phpbb3 if statement στο html  Empty Απ: Phpbb3 if statement στο html Πεμ 29 Οκτ - 15:54

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Σε phpbb3 σε forumotion έτσι;

    Δημοσίευση: 3 Phpbb3 if statement στο html  Empty Απ: Phpbb3 if statement στο html Πεμ 29 Οκτ - 20:23

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Σε phpbb3 σε forumotion έτσι;

    ακριβός

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 4 Phpbb3 if statement στο html  Empty Απ: Phpbb3 if statement στο html Πεμ 29 Οκτ - 23:10

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Aυτο μπορείς να το βλέπεις από τον πίνακα, απο το κατάλογο μελός και από το /viewonline

    http://forum.gtagreece.com/viewonline

    Δημοσίευση: 5 Phpbb3 if statement στο html  Empty Απ: Phpbb3 if statement στο html Παρ 30 Οκτ - 8:54

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Aυτο μπορείς να το βλέπεις από τον πίνακα, απο το κατάλογο μελός και από το /viewonline http://forum.gtagreece.com/viewonline

    Ναι αυτο που θελω ομος ειναι πως οταν ο χρηστης ειναι συνδεμενος στην πανο πανο μπαρα το "Register" να φευργη και αν γινετε να διχνει την φωτογραφια του χριστη, αλλα τελος παντον Razz

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 6 Phpbb3 if statement στο html  Empty Απ: Phpbb3 if statement στο html Παρ 30 Οκτ - 14:52

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Έχεις βάλει δική σου toolbar;

    Δημοσίευση: 7 Phpbb3 if statement στο html  Empty Απ: Phpbb3 if statement στο html Παρ 30 Οκτ - 18:14

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Έχεις βάλει δική σου toolbar;

    ναι

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 8 Phpbb3 if statement στο html  Empty Απ: Phpbb3 if statement στο html Παρ 30 Οκτ - 18:54

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Θα βρείς το

    Κώδικας:
    <span class="register">
    <a href="/register">Register</a>
    </span>


    και θα το βάλεις...

    Κώδικας:
    <!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
    <span class="register">
    <a href="/register">Register</a>
    </span>
    <!-- END switch_user_logged_out -->


    Αυτό για το register να το βλέπουν μόνο οι επισκέπες...

    Για την εικόνα επανέρχομαι... Πές μου για αρχή αν είσαι οκ με αυτό...

    Δημοσίευση: 9 Phpbb3 if statement στο html  Empty Απ: Phpbb3 if statement στο html Παρ 30 Οκτ - 20:01

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Θα βρείς το
    Κώδικας:
     [url=/register]Register[/url]

    και θα το βάλεις...
    Κώδικας:
      [url=/register]Register[/url] 

    Αυτό για το register να το βλέπουν μόνο οι επισκέπες... Για την εικόνα επανέρχομαι... Πές μου για αρχή αν είσαι οκ με αυτό...

    δουλευη :bravo2:

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 10 Phpbb3 if statement στο html  Empty Απ: Phpbb3 if statement στο html Σαβ 31 Οκτ - 0:09

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Για το avatar θα βρείς το

    Κώδικας:
    <span class="login">



    Και πριν από αυτό θα βάλεις

    Κώδικας:
    <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
        <div id="avatar"></div>
    <!-- END switch_user_logged_in -->



    Στην συνέχεια στο js θα δουλέψεις με το

    Κώδικας:
    jQuery(document).ready(function(){
      jQuery.get('/profile?mode=editprofile&page_profil=avatars', function(data) {
          link = jQuery('.panel dl:first img', data).attr('src');
          if(link){
        jQuery('#avatar').html('<a href="/profile?mode=editprofile&page_profil=avatars"><img src="'+link+'" alt="" /></a>');
          }else{
            jQuery('#avatar').html('');
          }
      });
    });


    και css

    Κώδικας:
    #avatar img {
    height: 30px;
    width: 30px;
    background: #fff;
    border: 1px solid #ddd;
    padding: 1px;
    }

    Δημοσίευση: 11 Phpbb3 if statement στο html  Empty Απ: Phpbb3 if statement στο html Σαβ 31 Οκτ - 8:37

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    οκ το επιασα.. θα παω να το δοκιμασω

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 12 Phpbb3 if statement στο html  Empty Απ: Phpbb3 if statement στο html Σαβ 31 Οκτ - 15:03

    atozak

    atozak
    Senior Member

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Παλιότερο ενεργό μέλος
    Επιστροφή στην κορυφή
    ☢️vagelis199☢️ έγραψε:
    Paulos έγραψε:Aυτο μπορείς να το βλέπεις από τον πίνακα, απο το κατάλογο μελός και από το /viewonline http://forum.gtagreece.com/viewonline


    Ναι αυτο που θελω ομος ειναι πως οταν ο χρηστης ειναι συνδεμενος στην πανο πανο μπαρα το "Register" να φευργη και αν γινετε να διχνει την φωτογραφια του χριστη, αλλα τελος παντον Razz



    δεν ξερω αν το καταλαβα καλα  αλλα θα σου πω το εξης εγω συνηθως δεν κανω αποσυνδεση στο φορουμ.....απλα κλινω τον μοζιλα οποτε αν καποιος απο την οικογενεια μου ειναι στο pc και κανει κατι στο ιντερνετ κατεφτιαν πεφτει σημα εδω οτι ειμαι online ομως δεν ειμαι

    https://www.thegreeksenergy.com

    Δημοσίευση: 13 Phpbb3 if statement στο html  Empty Απ: Phpbb3 if statement στο html Κυρ 1 Νοε - 15:39

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    δεν μου λιτουργησε αυτο, δεν ξερω τι εχω λαθος... το js το εβαλα κατω απο το div tag σε script tag

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 14 Phpbb3 if statement στο html  Empty Απ: Phpbb3 if statement στο html Κυρ 1 Νοε - 18:58

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ☢vagelis199☢ έγραψε:δεν μου λιτουργησε αυτο, δεν ξερω τι εχω λαθος... το js το εβαλα κατω απο το div tag σε script tag



    Δοκίμασε να αφήσεις το css, να μην βάλεις το html που σου έδωσα και να βάλεις το js (Σε όλες τις σελίδες) όχι με Script

    Κώδικας:
    jQuery(document).ready(function() {
    jQuery('.login').before('<div id="avatar"></div> ');
    });
    jQuery(document).ready(function(){
      jQuery.get('/profile?mode=editprofile&page_profil=avatars', function(data) {
          link = jQuery('.panel dl:first img', data).attr('src');
          if(link){
            jQuery('#avatar').html('<a href="/profile?mode=editprofile&page_profil=avatars"><img src="'+link+'" alt="" /></a>');
          }else{
            jQuery('#avatar').html('');
          }
      });
    });



    Αλλά τώρα που τσέκαρα μια χαρά δουλεύει...Απλά τσέκαρε να διορθώσεις με το css τα αντικείμενα (αβαταρ και logo).

    Phpbb3 if statement στο html  6qEOS52REa5sA34JRdeh+1



    Έχει επεξεργασθεί από τον/την Paulos στις Κυρ 1 Νοε - 20:19, 1 φορά

    Δημοσίευση: 15 Phpbb3 if statement στο html  Empty Απ: Phpbb3 if statement στο html Κυρ 1 Νοε - 20:03

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:
    ☢vagelis199☢ έγραψε:δεν μου λιτουργησε αυτο, δεν ξερω τι εχω λαθος... το js το εβαλα κατω απο το div tag σε script tag

    Δοκίμασε να αφήσεις το css, να μην βάλεις το html που σου έδωσα και να βάλεις το js (Σε όλες τις σελίδες) όχι με Script
    Κώδικας:
    jQuery(document).ready(function() { jQuery('.login').before('

    '); }); jQuery(document).ready(function(){ jQuery.get('/profile?mode=editprofile&page_profil=avatars', function(data) { link = jQuery('.panel dl:first img', data).attr('src'); if(link){ jQuery('#avatar').html('[url=/profile?mode=editprofile&page_profil=avatars][img]'+link+'[/img][/url]'); }else{ jQuery('#avatar').html(''); } }); });

    Αλλά τώρα που τσέκαρα μια χαρά δουλεύει...Απλά τσέκαρσε να διορθώσεις με το css τα αντικείμενα (αβαταρ και logo). Phpbb3 if statement στο html  6qEOS52REa5sA34JRdeh+1


    εχω μπερδεφτει λιγο,  που πρειπει να βαλω αυτο το js, ειπαρχει αλος τροπος εκτος απο το να κανω edit то html, , επισεις το avatar div tag δεν θα επρεπε να εβγαζε ετσι ενα img tag? τι ακριβως εκανες και φεενετε οπος στην φοτογραφια?

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 16 Phpbb3 if statement στο html  Empty Απ: Phpbb3 if statement στο html Κυρ 1 Νοε - 20:22

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    To javascript (js) πάει στο Λειτουργικές μονάδες - Διαχείριση κωδικών Javascript. Δεν έκανα τίποτα απολύτως σου δουλεύει ο κώδικας κανονικά, απλά μπήκα και τσέκαρα τη σελίδα σου... Εσύ μάλλον δεν το βλέπεις μόνο, δοκίμασες από αλλο περιηγητή ή κάνε καθαρισμό μνήμης του περιηγητή σου.

    Δημοσίευση: 17 Phpbb3 if statement στο html  Empty Απ: Phpbb3 if statement στο html Κυρ 1 Νοε - 20:39

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:To javascript (js) πάει στο Λειτουργικές μονάδες - Διαχείριση κωδικών Javascript. Δεν έκανα τίποτα απολύτως σου δουλεύει ο κώδικας κανονικά, απλά μπήκα και τσέκαρα τη σελίδα σου... Εσύ μάλλον δεν το βλέπεις μόνο, δοκίμασες από αλλο περιηγητή ή κάνε καθαρισμό μνήμης του περιηγητή σου.

    Shocked

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 18 Phpbb3 if statement στο html  Empty Απ: Phpbb3 if statement στο html Κυρ 1 Νοε - 20:41

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ☢️vagelis199☢️ έγραψε:
    Paulos έγραψε:To javascript (js) πάει στο Λειτουργικές μονάδες - Διαχείριση κωδικών Javascript. Δεν έκανα τίποτα απολύτως σου δουλεύει ο κώδικας κανονικά, απλά μπήκα και τσέκαρα τη σελίδα σου... Εσύ μάλλον δεν το βλέπεις μόνο, δοκίμασες από αλλο περιηγητή ή κάνε καθαρισμό μνήμης του περιηγητή σου.

    Shocked

    αα.. επιδει δεν εχω φοτογραφια ως "admin" γιαυτο δεν βλεπω τπτ.. οταν μπενω ως vagelis199 την διχνει λολ

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 19 Phpbb3 if statement στο html  Empty Απ: Phpbb3 if statement στο html Κυρ 1 Νοε - 21:01

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ок ευχαριστω, ολα δουλεβουν

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 20 Phpbb3 if statement στο html  Empty Απ: Phpbb3 if statement στο html Δευ 2 Νοε - 18:56

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Το θέμα λύθηκε και κλειδώνεται.


    Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Μοιραστείτε αυτό το θέμα

    Url
    BBcode
    HTML

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης