Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • [Gaming Review] Battlefield Hardline

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Δημοσίευση: 1 [Gaming Review] Battlefield Hardline Την / Το Πεμ 02 Ιουλ 2015, 16:04

  vasilis84

  avatar
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή


  Η Visceral Games ετοίμασε το νέο τίτλο της δημοφιλούς σειράς Battlefield το Hardline.

  Οι δημιουργοί της σειράς για να κάμψουν όλους αυτούς του φόβους και τα ερωτήματα που υπήρχαν ανέβασαν μια beta έκδοση στην οποία εν μέρει έδιναν τις δικές τους απαντήσεις για τη σειρά και το που το πάει.

  Αρχικά λοιπόν η σειρά δείχνει ανανεωμένη, πιο φρέσκια και με καινούργιες ιδέες οι οποίες αν χρησιμοποιηθούν σωστά στο μέλλον θα αναβαθμίσουν το παιχνίδι ακόμη περισσότερο. Στο καινούργιο Battlefield λοιπόν θα πρέπει να ξεχάσουμε τις δύο μεγάλες στρατιωτικές δυνάμεις όπου η μία αντιμάχεται την άλλη αλλά επιτέλους θα δούμε μια νέα εκδοχή του "κλέφτες και αστυνόμοι".  Στο campaign του παιχνιδιού θα αναλάβετε να χειριστείτε τον αδιάφθορο αστυνόμο Mendoza ο οποίος προσπαθεί να καθαρίσει το όνομα του, αφού έχει πέσει θύμα πλεκτάνης από συναδέλφους του που τους θεωρούσε έμπιστους και οι οποίοι θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση.

  Παίζοντας το παιχνίδι θα έχετε την εντύπωση ότι παρακολουθείτε κάποια σειρά αφού οι δημιουργοί ονόμασαν το κάθε κεφάλαιο του παιχνιδιού ως επεισόδιο και το όλο σενάριο παραπέμπει σε τηλεοπτική σειρά.

  Έτσι λοιπόν το παιχνίδι ξεκινά παρουσιάζοντας όλους τους πρωταγωνιστές όπως όταν βλέπετε κάποια σειρά και από τα πρώτα λεπτά θα μπείτε στο νόημα αφού θα καταδιώξετε και θα συλλάβετε εμπόρους ναρκωτικών.    Μαζί σας θα είναι και η Khai Minh Dao η οποία θα είναι η συνεργάτιδα σας και η οποία θα σας βοηθάει στο να συλλαμβάνετε τους κακοποιούς, η όλη δράση εξελίσσεται στο Μαϊάμι και στόχος είναι να συλλάβετε τους κακοποιούς και να καθαρίσετε την πόλη από τη διαφθορά.  Όπως είπαμε κύριος χαρακτήρας στην ιστορία είναι ο αστυνόμος Mendoza τον οποίο και θα χειρίζεστε. Το παιχνίδι όμως δεν μένει απλά στο να ψάχνουμε να βρούμε έναν κακοποιό και να τον συλλαμβάνουμε ή να τον σκοτώνουμε, θα συναντήσετε στην πορεία διάφορους χαρακτήρες που ο καθένας παίζει το δικό του ρόλο στην όλη ιστορία.  Σε κάθε αποστολή τώρα που θα κάνετε θα υπάρχει ένας αριθμός από στοιχεία που αν τα βρείτε θα παίρνετε και τα αντίστοιχα παράσημα το οποίο ας πούμε είναι κάτι σαν επιβράβευση αφού δεν σκοτώνετε μόνο αλλά ασχολείστε πραγματικά με την υπόθεση.

  Για τον εντοπισμό στοιχείων θα σας βοηθάει και το scanner που θα έχετε το οποίο θα εντοπίζει στοιχεία αλλά και κακοποιούς που θα έχουν ανοικτό ένταλμα για σύλληψη.

  Οι αποστολές έχουν περίπου τον ίδιο στόχο, δηλαδή να συλλάβετε τον αντίστοιχο κακοποιό οπότε δεν υπάρχει κάποια πρωτοτυπία που ίσως να σας εντυπωσίαζε.

  Συνολικά το campaign έχει δέκα επεισόδια και η διάρκεια του παιχνιδιού κυμαίνεται στις οκτώ περίπου ώρες.  Παίζοντας το καινούργιο Battlefield θα καταλάβετε ότι το παιχνίδι εστιάζει αρκετά στο κομμάτι της στρατηγικής, του πως θα καταφέρετε να συλλάβετε τον αντίπαλο σας χωρίς να μπορέσει να σας σκοτώσει.

  Το παιχνίδι θα σας βάλει στη λογική του πως να αιφνιδιάσετε τον αντίπαλο σας και να τον συλλάβετε χωρίς να χρειάζεται να επιβάλετε το νόμο με τα όπλα, αν μη τι άλλο είναι μια νέα προσέγγιση που στα προηγούμενα Battlefield δεν είχαμε συναντήσει.

  Για να συλλάβετε τον αντίπαλο σας θα πρέπει να τον πλησιάσετε χωρίς όμως να σας καταλάβει και να του δείξετε το σήμα σας, από εκεί και έπειτα ο αντίπαλος ακινητοποιείται και τον συλλαμβάνετε.  Στο σημείο αυτό υπάρχει το παράλογο ότι όταν θα είναι τρεις αντίπαλοι μαζί και τους δείξετε το σήμα σας ακινητοποιούνται και οι τρεις και εσείς απλά τους συλλαμβάνετε χωρίς να υπάρχει κάποια αντίδραση. Αντίδραση θα υπάρχει μόνο αν υπάρχουν άλλοι κακοποιοί στον ίδιο χώρο και καταλάβουν ότι πάτε να συλλάβετε τους δικούς τους οπότε εκεί πέφτει αρκετό πιστολίδι…

  Ανά διαστήματα θα βρίσκεστε σε σημεία με πολλούς αντιπάλους οι οποίοι αν έχουν καλά όπλα θα σας κάνουν μεγάλη ζημία και θα σας εξουδετερώσουν σχετικά εύκολα όποτε προσπαθήστε πρώτα να σκοτώνετε αυτούς που σας προκαλούν το μεγαλύτερο damage και μετά όλους τους υπόλοιπους.

  Αν σας σκοτώσουν θα πρέπει να ξέρετε ότι το παιχνίδι σας γυρίζει στην αρχή του checkpoint οπότε θα πρέπει πάλι να τρέξετε την αποστολή από την αρχή.  Εκεί που το παιχνίδι θα σας κουράσει είναι σίγουρα στο κομμάτι των μακροσκελών διαλόγων. Είναι μάλλον από τα λίγα fps με τόσο πολλούς διαλόγους, υπήρξε στιγμή στο παιχνίδι όπου επί περίπου 8 λεπτά δεν έκανα απολύτως τίποτε και απλά παρακολουθούσαμε τη συνομιλία του Mendoza με τους άλλους χαρακτήρες…

  Κάτι άλλο που ίσως θεωρηθεί αρνητικό είναι ότι σε αρκετά σημεία το παιχνίδι αποφεύγει τη δράση αφού απλά δείχνετε το σήμα σας και ακινητοποιείτε τον αντίπαλο σας.  To βασικό κομμάτι της σειράς είναι το multiplayer το οποίο είναι και ο λόγος ίσως που οι πιο περισσότεροι αγοράζουν το παιχνίδι.

  Εδώ λοιπόν ξεχάστε τις στρατιωτικές αποστολές και τα άρματα μάχης αφού το παιχνίδι θα σας βάλει στη λογική του κλέφτες και αστυνόμοι, αρχικά υπάρχουν οι τέσσερις γνωστές κλάσεις οι οποίες είναι:


     Operator

     Mechanic

     Enforcer

     Professional


  Η κάθε κλάση έχει τα δικά της όπλα οπότε ξεχάστε αυτό που γινόταν στο battlefield 4 όπου κάποιος που ήταν σε μια κλάση να χρησιμοποιεί όπλα που είχε άλλος σε άλλη κλάση.

  Βασικό στοιχείο στο παιχνίδι είναι να παίζετε ομαδικά αφού θα δείτε ότι πολύ γρήγορα θα ανεβείτε level κερδίζοντας έξτρα πόντους.  Πάμε τώρα να δούμε και τα modes του παιχνιδιού, ξεκινάμε με το Hotwire όπου έχετε τον έλεγχο οχημάτων και στόχος είναι να καταλάβετε τα points που υπάρχουν στο χάρτη, θα πρέπει δηλαδή να πάρετε ένα από τα προεπιλεγμένα οχήματα και να τρέξετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε αφού έτσι εξαντλείτε τους πόντους του αντιπάλου.

  Δεύτερο mode είναι το Rescue όπου οι κακοποιοί κρατούν δύο ομήρους και η αστυνομία έχει ως στόχο ή να σκοτώσει τους κακοποιούς ή να ελευθερώσει έναν από τους δύο κρατούμενους. Συνεχίζουμε με το Crosshair όπου η αστυνομία έχει μαζί της έναν VIP κρατούμενο που έχει προδώσει τους δικούς του και πρέπει να τον προστατέψει ενώ από την άλλη οι κακοποιοί θα πρέπει να τον εξουδετερώσουν.

  Έχουμε επίσης το Heists, ένα mode όπου οι κλέφτες πρέπει να αρπάξουν κάποια αντικείμενα και να τα πάνε σε ένα προκαθορισμένο σημείο ενώ από την άλλη οι αστυνομικοί όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει να τους εμποδίσουν. Στο Blood Money και οι δύο πλευρές θα πρέπει να μαζέψουν τα χρήματα που βρίσκονται σε ένα συγκεκριμένο σημείο και να τα μεταφέρουν πίσω στη βάση τους.  

  Τα modes κλείνουν με τα κλασσικά Conquest Large, Conquest Small modes, καθώς και το Team Deathmatch.

  Τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πάρα πολύ καλά όπως μας έχει συνηθίσει το Battlefield, θα θαυμάσετε κάθε λεπτομέρεια. Στον ηχητικό τομέα το παιχνίδι κινείται σε αρκετά υψηλό επίπεδο αφού ηθοποιοί από το Hollywood έχουν αναλάβει το συγκεκριμένο κομμάτι.

  To A.I είναι αρκετά καλό αφού οι αντίπαλοι σας εύκολα σας αντιλαμβάνονται και δεν διστάζουν να σας ρίξουν για να σας εξουδετερώσουν.

  Η Visceral Games έκανε εξαιρετική δουλειά, τα τεχνικά κομμάτια είναι σε άριστο επίπεδο, το multiplayer είναι αρκετά καλό με πολλούς και μεγάλους χάρτες οπότε σας εξασφαλίζει πολλές ώρες διασκέδασης.

  Αυτό που χρειάζεστε είναι να έχετε ομαδικό πνεύμα και στρατηγική για να επιτύχετε τους στόχους σας, μπορεί με την ιδέα του κλέφτες και αστυνόμοι στην αρχή να είστε λίγο επιφυλακτικοί αλλά το παιχνίδι είναι σίγουρο ότι θα σας κερδίσει.

  Λίγα αρνητικά σημεία, οι μακροσκελείς διάλογοι στο campaign και η μικρή του διάρκεια. Σε γενικές γραμμές θα λέγαμε ότι η δουλεία που έγινε ήταν αρκετά καλή και το παιχνίδι αξίζει την προσοχή σας.  Το Battlefield επέστρεψε, ώρα για δράση...

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης