thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • [Gaming Review] The Witcher 3: Wild Hunt

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Δημοσίευση: 1 [Gaming Review] The Witcher 3: Wild Hunt Empty [Gaming Review] The Witcher 3: Wild Hunt Πεμ 02 Ιουλ 2015, 15:41

  vasilis84

  vasilis84
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  [Gaming Review] The Witcher 3: Wild Hunt The-wi10

  Witcher, αυτή την λέξη μας την έμαθε η CD PROJECT RED το 2007 όταν και μας παρουσίασε το πρώτο τίτλο της σειράς. H CD PROJECT RED, μια μικρή πολωνική εταιρεία μέχρι το 2007 αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη σειρά μυθιστορημάτων του Πολωνού συγγραφέα Andrzej Sapkowski προσφέροντας μας τον πρώτο τίτλο του the Witcher.

  Η επιτυχία ήταν πραγματικά τεράστια, αφού είχαμε να κάνουμε με έναν γκριζομάλλη μάλλον αντιήρωα θα τον λέγαμε, ο οποίος είναι κυνηγός τεράτων, καλός στην ξιφομαχία όπου θα τον δείτε πάντα να κουβαλάει δύο σπαθιά, ικανός στα μαγικά όπου τα μάθαμε ως Signs και ο οποίος υπόσχεται να σκοτώσει υπερφυσικά όντα ή να λύσει κάποιο πρόβλημα όπως μια κατάρα που οι κοινοί θνητοί δεν μπορούν να λύσουν έναντι φυσικά κάποιας αμοιβής.

  Ο πρώτος τίτλος της σειράς όπως είπαμε βγήκε το 2007, ο δεύτερος τίτλος της σειράς με την ονομασία Τhe Witcher 2: Assassin of Kings παρουσιάστηκε το 2011 με μεγάλη πάλι επιτυχία και επιτέλους μετά από αναβολές και καθυστερήσεις εν έτη 2015 έχουμε στα χέρια μας το τρίτο μέρος της σειράς The Witcher 3: Wild Hunt.

  [Gaming Review] The Witcher 3: Wild Hunt Story15

  Στο Witcher 3 o Geralt προσπαθεί να βρει τη θετή του κόρη Ciri της οποίας τα ίχνη έχει χάσει εδώ και έξι χρόνια. Η Ciri κινδυνεύει από το στρατό του Wild Hunt όπου είναι κάποια υπερφυσικά όντα που σπέρνουν το θάνατο από εκεί που περνούν.

  Ο Geralt λοιπόν αναλαμβάνει να τη βρει και να τη σώσει πριν είναι αργά έχοντας ως μόνη ένδειξη ότι η Ciri είναι ζωντανή, τα όνειρα που βλέπει, μέσα από τα οποία η Ciri μπορεί και επικοινωνεί με τον Geralt κάτι που θα το δείτε στο πρώτο κεφάλαιο του παιχνιδιού.

  Παράλληλα υπάρχει και ο πόλεμος Βορρά - Νότου οπότε ο Geralt θα πρέπει να παίρνει και τις σωστές αποφάσεις αφού και οι δύο πλευρές θα προσπαθούν να τον χρησιμοποιήσουν για τα δικά τους συμφέροντα.

  Στην πορεία της ιστορίας γι’ αυτούς που έχουν παίξει και τους δύο προηγούμενους τίτλους θα συναντήσετε γνωστούς χαρακτήρες όπως την Yennefer, τον Dandelion και άλλους με τους οποίους και θα συνεργαστείτε για να βγάλετε σε πέρας της αποστολές σας.

  [Gaming Review] The Witcher 3: Wild Hunt Witche10

  [Gaming Review] The Witcher 3: Wild Hunt Aposto14

  Το σενάριο του The Witcher 3 είναι από τα ποιο δυνατά του σημεία, θα έχετε την κύρια αποστολή σας που είναι να βρείτε και να σώσετε τη Ciri αλλά το παιχνίδι δεν σας περιορίζει να ασχοληθείτε μόνο με την κύρια αποστολή. Υπάρχουν πολλές δευτερεύουσες αποστολές με τις οποίες μπορεί κάποιος να ασχοληθεί και οι οποίες έχουν τεράστιο ενδιαφέρον.

  Οι δευτερεύουσες αποστολές που θα παίξετε πέρα από το ότι θα σας αυξήσουν το XP θα καταλάβετε ότι δεν είναι κάποιες ανούσιες αποστολές όπου απλά θα τρέχετε να βρείτε και να σκοτώσετε ένα τέρας χωρίς λόγο ή να βρείτε πέντε βότανα που κάποιος μάγος σας ζητά.

  Σε κάθε αποστολή που θα αναλάβετε θα πρέπει να ρώτησε τους κατοίκους της περιοχής για το τι γνωρίζουν, να ψάξετε για στοιχεία που θα σας βοηθήσουν μέχρι να καταφέρετε να την ολοκληρώσετε ενώ σε κάποιες αποστολές κάποιοι θα προσπαθήσουν ακόμα και να σας εξαγοράσουν για να σας σταματήσουν και να μην ανακαλύψετε την αλήθεια.

  Επίσης στις αποστολές που θα αναλάβετε θα πρέπει να διαπραγματευτείτε και τα χρήματα που θα πάρετε αφού δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι είστε ένας Witcher...

  Σας προτείνουμε να παίξετε όσο μπορείτε περισσότερες δευτερεύουσες αποστολές γιατί και ενδιαφέρον έχουν αλλά και θα σας ανεβάσουν αρκετά level κάτι που θα το χρειαστείτε αν παίζετε σε ανεβασμένο επίπεδο δυσκολίας.

  Όταν τώρα δεν θα κυνηγάτε τέρατα μπορείτε να κάνετε διάφορες ασχολίες όπως πυγμαχία, αγώνες με άλογα ή να παίξετε ένα νέο παιχνίδι με κάρτες το Gwent το οποίο είναι αρκετά ενδιαφέρον και μας έκανε να μαζέψουμε καινούργιες κάρτες για να νικήσουμε τους αντιπάλους μας.

  [Gaming Review] The Witcher 3: Wild Hunt Witche11

  Όπως έχουμε πει οι βασικοί χαρακτήρες με τους οποίους θα ασχοληθούμε είναι ο Geralt και η Ciri. To παιχνίδι για πρώτη φορά θα σας δώσει τη δυνατότητα να παίξετε και με τη Ciri η οποία διαθέτει μαγικές ιδιότητες όπως η τηλεμεταφορά καθώς και να ανοίγει πύλες που την μεταφέρουν σε άλλες περιοχές.

  Οι ώρες που θα παίξετε με τη Ciri δεν είναι πολλές αλλά ελπίζουμε να περάσουμε περισσότερες ώρες μαζί της σε κάποιο μελλοντικό Witcher.

  [Gaming Review] The Witcher 3: Wild Hunt Witche12

  [Gaming Review] The Witcher 3: Wild Hunt Gamepl15

  Όσοι έχετε παίξει το Witcher 2 θα θυμάστε πόσο έπρεπε να προσέχετε όταν αντιμετωπίζετε έναν αντίπαλο αφού το παραμικρό λάθος θα σας έβγαζε εκτός μάχης. Στο Witcher 3 τα πράγμα έχουν αλλάξει αφού ο τρόπος που θα μάχεστε έχει αλλάξει ως προς το ευκολότερο.

  Τις επιθέσεις του Geralt θα τις χωρίσουμε σε δυο κατηγορίες, στις γρήγορες που όμως δεν προκαλούν μεγάλη ζημιά στον αντίπαλο και στις πιο δυνατές που προκαλούν μεγαλύτερη ζημιά.

  Πέρα από τις επιθέσεις με σπαθί στη διάθεσή σας θα έχετε χειροποίητες βόμβες που ανάλογα με τα συστατικά που θα βάλετε κάνουν ζημία σε μια σειρά από τέρατα καθώς και μια βαλλίστρα για να μπορείτε να επιτεθείτε σε τέρατα ενώ αυτά πετούν.

  Επίσης στη διάθεση σας θα έχετε και τα Signs όπου είναι οι μαγικές δυνατότητες που έχετε για να επιφέρετε μεγαλύτερη ζημιά στον αντίπαλο. Απλά προσοχή στο πως τα χρησιμοποιείτε γιατί κάποια τέρατα μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με κάποιο συγκεκριμένο Sign.

  [Gaming Review] The Witcher 3: Wild Hunt Witche13

  Κάτι που θα πρέπει να πούμε για το Witcher 3 είναι ότι δύσκολα θα ανεβαίνετε level, στη δοκιμή μας μείναμε στο level 10 έχοντας τελειώσει 3 κύριες αποστολές και περίπου 12 δευτερεύουσες κάτι που όμως δεν θα το θεωρούσαμε αρνητικό αφού θα σας κάνει να θέλετε να παίξετε όσο γίνεται πιο πολλές αποστολές βελτιώνοντας ταυτόχρονα και τα χαρακτηριστικά του ήρωα σας.

  Όσον αφορά τα skills που θα μπορείτε να αναβαθμίσετε διακρίνονται σε:

  Combat (αφορά τις επιθέσεις με σπαθί)

  Signs (μαγικές ικανότητες)

  Alchemy (δημιουργία potions)

  General (αφορά κάποια γενικά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν των ήρωα σας)

  Σε κάθε level που θα ανεβαίνετε θα μπορείτε να αναβαθμίσετε και κάποιο από τα skills που θα επιλέξετε.

  [Gaming Review] The Witcher 3: Wild Hunt Witche14

  Να πούμε επίσης ότι παίρνοντας λάφυρα από τους αντιπάλους που κερδίζετε ή βρίσκοντας τα σωστά υλικά μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας όπλα τα οποία όμως το κάθε ένα έχει τα δικά του θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά.

  Τέλος κατά τη διάρκεια της μετακίνησης σας στον τεράστιο χάρτη του παιχνιδιού πάνω δεξιά θα υπάρχει και ένας mini χάρτης που θα σας βοηθά να μετακινηθείτε σωστά ενώ από πολλά σημεία που θα περνάτε θα ενεργοποιούνται τα λεγόμενα post signs που σημαίνει ότι όταν θα είστε σε μια άκρη του χάρτη δεν θα χρειαστεί να κάνετε όλη τη διαδρομή αλλά θα μπορείτε να πάτε κατευθείαν στο σημείο που θέλετε.

  Το παιχνίδι έχει τέσσερα επίπεδα δυσκολίας που είναι τα:

  Just the Story

  Story and Sword

  Blood and Broken Bones

  Death March

  Η συνολική διάρκεια του παιχνιδιού αν παίξετε όλα τα quest που έχει ξεπερνά τις 100 ώρες ενώ η διάρκεια του κύριου campaign είναι περίπου 40 ώρες.

  [Gaming Review] The Witcher 3: Wild Hunt Witche15

  [Gaming Review] The Witcher 3: Wild Hunt Texnik13

  Όσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά ο σχεδιασμός των βασικών χαρακτήρων είναι εξαιρετικός με τους διαλόγους μεταξύ των βασικών πρωταγωνιστών να γίνεται από επαγγελματίες ηθοποιούς και να είναι υπεράνω κριτικής. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού εμφανίστηκαν κάποια bugs όπως το να παγώνει για λίγο η εικόνα ή να εμφανίζεται ο Geralt χωρίς μαλλιά αλλά επειδή το μέγεθος του παιχνιδιού είναι τεράστιο ως ένα βαθμό μπορούν να δικαιολογηθούν.

  Εξάλλου η CD PROJECT RED πριν λίγες μέρες έβγαλε patch που διορθώνει αρκετά από τα bugs που υπήρχαν.

  Ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στον ηχητικό τομέα του παιχνιδιού αφού η epic μουσική που θα ακούτε σε όλη τη διάρκεια που θα παίζετe το παιχνίδι θα σας κάνει να αυξήσετε την ένταση του παιχνιδιού σας.

  Το soundtrack που παίζει στο παιχνίδι είναι το καλύτερο της σειράς και ένα από τα καλύτερα που έχουμε ακούσει φέτος σε παιχνίδι.

  [Gaming Review] The Witcher 3: Wild Hunt Witche16

  [Gaming Review] The Witcher 3: Wild Hunt Epilog13

  Το Witcher 3 :Wild Hunt καταφατικά και χωρίς κανένα δισταγμό μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα από τα καλύτερα RPG παιχνίδια που μέχρι σήμερα έχουμε δοκιμάσει.

  Το σενάριο είναι μεστό και σωστά δομημένο, τα quests είναι αρκετά προσεγμένα και με μεγάλο ενδιαφέρον ενώ το voice acting και το soundtrack που το συνοδεύει χωρίς αμφιβολία αγγίζουν το άριστα.

  Στα αρνητικά του παιχνιδιού τα λίγα bugs που έχει, το loading που διαρκεί αρκετά και ίσως κάποια πρόσωπα NPC (Non Player Character) που μοιάζουν μεταξύ τους.  Επιμέλεια: Στεργίου Βασίλης


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης