thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Πρόλαβε...
60% Έκπτωση σε μεταχειρισμένα laptop

  • 2 απαντήσεις
    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

    Δημοσίευση: 1 Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS  Empty Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS Σαβ 27 Ιουν - 12:02

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    γεια ! 
    Προσπαθώ να παραπατήσω το css από τα posts στο blogger αλλά για καπιο λόγω δεν μπορώ απλά τα διαγραφή. στο ποστ έχει τα εξής ένα
    Κώδικας:
    <a>
    tag και μέσα ένα
    Κώδικας:
    <img>
    tag, το img έχει style μέσα height και width και με !important μπορώ να τα αλαξω αλλά στο
    Κώδικας:
    <a>
    tag τα margin-left και margin-right με !imporant δεν μπορώ ξέρει κανείς γιατί? 

    πως είναι το img 

    Κώδικας:
    <img border="0" height="240" src="http://4.bp.blogspot.com/-hoCXeBOmwos/UaM6SJnHMRI/AAAAAAAADms/INL5nFPH98Q/s320/gallery308.jpg" width="320">



    και το css που βάζω και λιτουργι 

    Κώδικας:
    .post-outer img {
      width: 635px !important;
      height: auto !important;


    και πως είναι το a 

    Κώδικας:
    <a href="img.jpg " imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;">εδώ είναι το code του img πιο πάνω </a>


    και εγώ βαζω αυτό το css και μου το ακυρώνη και κρατάει το κανονικό που έχει 

    Κώδικας:
    div.separator a {
    margin-left:none!important;
    margin-right:none!important;
    }



    Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS  DhdK5J71TGSNPGIBoDzI+giati
    καμία βοήθεια παρακαλώ

    για καπιο λόγω τα tag δεν τα δίχνει εδω

    στο forum στο ποστ έχει τα εξής ένα tag ''a'' και μέσα ένα tag ''img'', το ''img'' έχει style μέσα height και width και με !important μπορώ να τα αλαξω αλλά στο tag ''a'' τα margin-left και margin-right με !imporant δεν μπορώ ξέρει κανείς γιατί?

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 2 Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS  Empty Απ: Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS Σαβ 27 Ιουν - 18:42

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Προσπάθησα να σε καταλάβω, κάτι υποψιάζομαι αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη σο τι γράφεις...; :D

    1. Αν ο κώδικας είναι τεράστιος δεν τον πιάνει.

    2. το css μέσα σε html πάει με
    Κώδικας:
    <style>...</style>

    Δημοσίευση: 3 Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS  Empty Απ: Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS Σαβ 27 Ιουν - 22:13

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Προσπάθησα να σε καταλάβω, κάτι υποψιάζομαι αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη σο τι γράφεις...; :D 1. Αν ο κώδικας είναι τεράστιος δεν τον πιάνει. 2. το css μέσα σε html πάει με
    Κώδικας:
    ...




    ωραία κιταξε.στο blogger το σιτε έχω δημοσίευση πολλά ποστ που έχουνε το εξής 
    Κώδικας:
    <a href="url" style="margin-left:1em; margin-right:1em " > <img src="url" height:100px width:100px/></a>



    ωραία !

    εγώ ήθελα να αλαξω σε όλες της φωτογραφίες στα ποστ το μέγεθος τους ναι είναι τετιο πάντα άσχετα μέσα στο ποστ πως το έχεις βάλει και έκανα αυτό πήγα στο <.style.><.style.> (έψαξα το div που φτιαχνη το ποστ πρώτα) και έβαλα αυτό
    Κώδικας:
    .post-outer img {  width: 635px !important;  height: auto !important;


    και δούλεψε κανονικά! χωρείς κενανε πρόβλημα όλες η φωτογραφίες από τα ποστ είναι 635px  σε μέγεθος ! όλα οκ , μετά όμως 
    ίδα πως η φωτογραφίες είναι κάπως στάβες και γιαυτό φτεει ένας κώδικας όταν βάζεις σύνδεσμο σε μια φωτογραφία, επιδη δεν έχω χρόνο και πάλι να μπένο σε κάθε ποστ και να το αλλάζω πήγα να κάνω το ίδιο με αυτό που έκανα και με το μέγεθος τον φωτογραφιών 

    είδα ότι το "a " που είναι ακριβώς πάνω από το img στραβωνι της εικόνες με αυτό το style 
    Κώδικας:
    <a href="img.jpg " imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;">



    το style που λέει margin οπότε πήγα πάλι στο ""<.style.><./style..> "" και έβαλα αυτό ώστε το margin  να φυγή 


    Κώδικας:
    div.separator a {margin-left:none!important;margin-right:none!important;}



    το css είναι σωστά αλλά άμα δεις για καπιο λόγω δεν το παραπατάει αλλά το ακυρώνη και κρατάει το παλιό όπως βλέπεις και στην φωτογραφία που το δοκίμασα με το chrome (τον κωδικό δεν το έβαλα με το chrome αλλά είναι μέσα στο css του site )

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 4 Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS  Empty Απ: Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS Κυρ 28 Ιουν - 18:07

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Δώσε μου ένα link στο σημέιο που υπάρχει πρόβλημα...

    Δημοσίευση: 5 Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS  Empty Απ: Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS Κυρ 28 Ιουν - 18:51

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Δώσε μου ένα link στο σημέιο που υπάρχει πρόβλημα...

    http://www.gtagreece.com κάθε ποστ έχει το ίδιο div οπότε όταν το αλάζεις αλαζει σε κάθε ποστ η φωτογραφία

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 6 Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS  Empty Απ: Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS Κυρ 28 Ιουν - 18:56

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    http://www.gtagreece.com/2012/07/gtagreece-san-andreas-launcher-11v.html εδω ειναι πιο σιγκεκριμενο

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 7 Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS  Empty Απ: Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS Κυρ 28 Ιουν - 21:11

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Εσύ δίνεις τις διαστάσεις μέσω html και θέλεις να τις αλλάξεις μέσω css;

    Δημοσίευση: 8 Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS  Empty Απ: Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS Κυρ 28 Ιουν - 22:26

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Εσύ δίνεις τις διαστάσεις μέσω html και θέλεις να τις αλλάξεις μέσω css;

    ναι.

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 9 Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS  Empty Απ: Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS Δευ 29 Ιουν - 16:56

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Τότε θα πρέπει να αφαιρέσεις από το html τα height και width και να δώσεις μια εντολή class

    Δημοσίευση: 10 Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS  Empty Απ: Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS Δευ 29 Ιουν - 17:33

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Τότε θα πρέπει να αφαιρέσεις από το html τα height και width και να δώσεις μια εντολή class

    το θεμα ειναι πως τα posts ειναι πανο απο 200 γιαυτο ιθελα να το κανω με css μια και εξω

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 11 Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS  Empty Απ: Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS Δευ 29 Ιουν - 17:42

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    To html το έχεις βάλει σε όλα τα post;

    Δημοσίευση: 12 Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS  Empty Απ: Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS Δευ 29 Ιουν - 17:49

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:To html το έχεις βάλει σε όλα τα post;

    ακριβος αυτο... ολα τα ποστ εχουν φοτογραφια και οταν την ρύθμισις να ειναι στο κεντρο βαζει αυτοματα το html και αντε να μπενεισ ενα ενα τα ποστς και να το διαγραφεις το κοματι

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 13 Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS  Empty Απ: Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS Δευ 29 Ιουν - 17:58

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Αφαίρεσε το άλλο που έχεις:

    Κώδικας:
            .post-outer img {
              width: 635px !important;
              height: auto !important;


    και βάλε αυτό να δεις αν δουλεύει:

    Κώδικας:
    .separator img {
        height: 200px;
        width: 200px !important;
    }


    Αυτό όσο αφορά τις εικόνες, πές μου τι άλλο θέλεις;

    Δημοσίευση: 14 Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS  Empty Απ: Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS Δευ 29 Ιουν - 20:51

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Αφαίρεσε το άλλο που έχεις:
    Κώδικας:
     .post-outer img { width: 635px !important; height: auto !important;

    και βάλε αυτό να δεις αν δουλεύει:
    Κώδικας:
    .separator img { height: 200px; width: 200px !important; }

    Αυτό όσο αφορά τις εικόνες, πές μου τι άλλο θέλεις;

    βρε το img δουλεύει! το a δεν δουλευει

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 15 Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS  Empty Απ: Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS Δευ 29 Ιουν - 22:08

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS  Lqt5EANvShOYF0btZplw+1

    OMG  Βρέικα το λάθος τό margin-left :none !important;  δεν στέκει ! απλά είναι λάθος γιαυτό δεν δουλευη πρέπει να είναι margin-left :0px !important ; OMG 

    http://www.oe-games.com

    Δημοσίευση: 16 Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS  Empty Απ: Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS Τρι 30 Ιουν - 0:39

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Αυτό είναι για τη μετακίνηση της εικόνας, ναι φυσικά το margin-left :none !important; είναι λάθος... Αν θέλεις για κεντράρισμα βάλε τα παρακάτω.

    Κώδικας:
    display: block;margin-left: auto; margin-right: auto;

    Δημοσίευση: 17 Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS  Empty Απ: Δεν μπορώ να παραπατήσω το CSS Τρι 30 Ιουν - 14:30

    vagelis199

    vagelis199
    Games Team

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Paulos έγραψε:Αυτό είναι για τη μετακίνηση της εικόνας, ναι φυσικά το margin-left :none !important; είναι λάθος... Αν θέλεις για κεντράρισμα βάλε τα παρακάτω.
    Κώδικας:
    display: block;margin-left: auto; margin-right: auto;


    καλα ειμαι με το 
    Κώδικας:
    margin-left:0px!important;

    http://www.oe-games.com

    Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Μοιραστείτε αυτό το θέμα

    Url
    BBcode
    HTML

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης