thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Ashampoo WinOptimizer 12 (Review)

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  Δημοσίευση: 1 Ashampoo WinOptimizer 12 (Review) Empty Ashampoo WinOptimizer 12 (Review) 5/17/2015, 1:48 pm

  Paulos

  Paulos
  WebMaster

  Επιστροφή στην κορυφή

  Ashampoo WinOptimizer 12 (Review) Box_as10


  Νέα εμφάνιση και βελτιωμένος χειρισμός


  Όχι μόνο το νέο Ashampoo WinOptimizer 12 φαίνεται φανταστικό, αλλά είναι επίσης πιο εύκολο στη χρήση. Βελτιωμένες δυνατότητες πλοήγησης και αναζήτησης κάνουν την εργασία πιο αποδοτική και διαισθητική, ώστε να μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας πιο γρήγορα.

  Έτοιμo για τα Windows® 10


  Το Ashampoo WinOptimizer 12 συνεχώς εξελίσσεται για να υποστηρίξει πλήρως την τελευταία λογισμικά και το υλικό. Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή με τα Windows® 10, χωρίς να ανησυχείτε!

  Ποια είναι η πραγματική ταχύτητα του σκληρού σας δίσκου;


  Οι κατασκευαστές σκληρών δίσκων κοροϊδεύουν τις περισσότερες φορές τους πελάτες με αστρονομικούς αριθμούς επιδόσεων που συχνά δεν είναι τόσο υψηλοί στην πράξη. Το νέο benchmark για σκληρούς δίσκους θα σας δώσει την πραγματική εικόνα σε πλήρη λεπτομέρεια. Θα εκπλαγείτε!

  Καθαρισμός με ένα κλικ


  Ζήστε την επόμενη γενιά του θρυλικού "Βελτιστοποίηση με ένα κλικ". Νέοι αλγόριθμοι αναζήτησης οι οποίοι ενημερώνονται συνεχώς δίνουν βέλτιστα αποτελέσματα! Τα άχρηστα ή προσωρινά αρχεία αφαιρούνται με ασφάλεια και αποτελεσματικά. Τρεις καθαρότερες ενότητες σαρώνουν το σύστημα για προβλήματα και ανακτούν χώρο για εσάς!

  Ένα για όλα: Γνωρίστε το νέο Καθαριστή Διαδικτύου


  Το σερφάρισμα στο διαδίκτυο αφήνει ένα μεγάλο αριθμό προσωρινών αρχείων και αντικειμένων στον υπολογιστή σας. Το Internet Cleaner προστατεύει την ιδιωτικότητα σας και εξοικονομεί χώρο με τη διαγραφή αυτών των αρχείων, ακόμη και σε υπολογιστές πολλών χρηστών.

  Σύστημα έγκαιρης προειδοποίησης έναντι αποτυχίας δίσκου


  Το HDD Inspector χρησιμοποιεί ένα δοκιμασμένο αλγόριθμο για να αναλύσει τα δεδομένα των δίσκων σας για να σας βοηθήσει να εκτιμήσετε την υγεία των σκληρών δίσκων σας. Αυτό σας επιτρέπει να προβλέψεμε μελλοντικά λάθη και να λάβετε προφυλάξεις πριν από χαλάσει ο σκληρός δίσκος.

  Μέγιστες επιδόσεις με το live tuning


  Το Live Tuner κατανέμει όλους τους πόρους ομοιόμορφα σε πραγματικό χρόνο, τους πυρήνες του επεξεργαστή, τις λειτουργίες των Windows® για μια ομαλότερη εμπειρία.

  Επιτέλους, tweaking για όλους!


  To Tweaking σας επιτρέπει να αλλάζετε κάποιες ρυθμίσεις του συστήματός σας για μια ομαλότερη εμπειρία. Δεν πρέπει να φοβάστε καθώς ό,τι ρυθμίσεις αλλάξετε, μπορείτε να τις επαναφέρετε στην αρχική τους κατάσταση!

  Ρίξτε μια ματιά στις διαδικασίες


  Ξέρετε ποιες διεργασίες τρέχουν στον υπολογιστή σας σε κάθε δεδομένη στιγμή; Πόσους πόρους καταναλώνουν και σε ποιες εφαρμογές ανήκουν; Ποιες από αυτές καθηλώνουν το σύστημά σας; Εμφανίστε με το Process Manager όλες τις διεργασίες που εκτελούνται, τη κατανάλωση και πολλά άλλα. Μη διστάσετε να τερματίσει διεργασίες.

  Αποκτήστε μια αναλυτική επισκόπηση του συστήματος


  Τα Windows® σχεδιάστηκαν να χρησιμοποιήσουν υλικό, όχι να εμφανίζουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές τους. Οι Πληροφορίες Συστήματος θα σας δώσουν κάθε λεπτομερή πληροφορία για το hardware του υπολογιστή σας στη στιγμή. Τόσο απλά!

  Ανασυγκρώτηση μητρώου; Το έχεις!


  Το Registry Defrag θα ανασυγκροτήσει και θα βελτιστοποιήσει τη βάση δεδομένων του μητρώου των Windows® για ένα σταθερό περιβάλλον εργασίας και μια ομαλή εκκίνηση του συστήματος. Επιταχύνετε τον υπολογιστή σας και ανακτήστε χώρο στο σκληρό δίσκο.

  Όχι άλλες ανεπιθύμητες εφαρμογές αυτόματης εκκίνησης


  Πολλές εφαρμογές ξεκινούν αυτόματα με τα Windows®. Το StartUp Tuner σας επιτρέπει να αποφασίσετε ποιες εφαρμογές θα ξεκινήσουν κατά την εκκίνηση. Χρειάζεται μόνο ένα κλικ και είστε έτοιμοι!

  Μέγιστη απόδοση gaming


  Το Game Booster σας δίνει την καλύτερη απόδοση παιχνιδιού με το πάτημα ενός κουμπιού. Οι μη ουσιωδεις Windows® διαδικασίες τερματίζονται αυτόματα και η μνήμη ελευθερώνεται για να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες παιχνιδιού για μέγιστη απόδοση!

  Βέλτιστες ρυθμίσεις Διαδικτύου


  Οι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις σύνδεσης των Windows® είναι σπάνια ιδανικές για WLAN και καλωδιακές συνδέσεις! Το Internet Tuner σας βοηθά να επιταχύνετε τη σύνδεσή σας αυτόματα ή χειροκίνητα.

  Για την ασφάλεια των δεδομένων σας: Διαγράψτε αρχεία με ασφάλεια


  File Wiper χρησιμοποιεί στρατιωτική βαθμού αλγόριθμους για να διαγράψει αρχεία με ασφάλεια και ανεπανόρθωτα. Ό,τι διαγράφετε παραμένει διαγραμμένο! Απαραίτητο αν σκοπεύετε να πωλήσετε μεταχειρισμένους σκληρούς δίσκους.

  Κατά λάθος διαγραμμένα αρχεία; Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεστε!


  Το Undeleter βρίσκει αξιόπιστα και ανακτεί τα τυχαία διαγραμμένα αρχεία. Οι μέθοδοι διαγραφής των Windows® είναι άχρηστοι. Το Undeleter σας βοηθά να επαναφέρετε αυτά τα αρχεία και να ανακτήσετε την πρόσβαση σε αυτά.

  Τόσο απλά!

  Η Διαχείριση δικαιωμάτων χρηστών είναι ένα αποτελεσματικό μέσο κατά της ανεπιθύμητης ενέργειας. Η διαχείριση δικαιωμάτων χρηστών σας βοηθά να προσδιορίσετε με ακρίβεια τις ενέργειες, τις ρυθμίσεις και τα προγράμματα που οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας, π.χ. αποτρέψτε τα παιδιά από την τροποποίηση σημαντικών ρυθμίσεων του συστήματος.

  Χρησιμοποιήστε το λογισμικό με ασφάλεια


  Όλο και περισσότερες υπηρεσίες και εφαρμογές των Windows® χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για να τηλεφωνήσουν στην πατρίδα τους για να αναφέρουν σφάλματα, αλλά και να αναλύσουν τη συμπεριφορά των χρηστών. Το Anti Spy σας επιτρέπει να αποφασίσετε ποιες πληροφορίες μπορούν να κάνουν τέτοιες ενέργειες.

  Πού πήγε ο χώρος στο σκληρό δίσκο μου;


  Το Diskspace Explorer προσφέρει μια συναρπαστική εικόνα για τα περιεχόμενα των σκληρών δίσκων σας. Όχι μόνο μπορείτε να βρείτε εύκολα μεγάλους φακέλους, αλλά μπορείτε επίσης να εντοπίσει αρχεία που επηρεάζονται από τον τύπο του αρχείου (ταινία, εικόνα, κείμενο κλπ). Βρείτε αρχεία που μπορούν να διαγραφούν ή να μετακινηθούν εύκολα!

  Στιγμιότυπα:


  Ashampoo WinOptimizer 12 (Review) Scr_as11

  Ashampoo WinOptimizer 12 (Review) Scr_as12

  Ashampoo WinOptimizer 12 (Review) Scr_as13

  Ashampoo WinOptimizer 12 (Review) Scr_as14

  Ashampoo WinOptimizer 12 (Review) Scr_as16

  Ashampoo WinOptimizer 12 (Review) Scr_as17

  Ashampoo WinOptimizer 12 (Review) Scr_as10

  Ashampoo WinOptimizer 12 (Review) Scr_as15

  Ashampoo WinOptimizer 12 (Review) Scr_as19

  Ashampoo WinOptimizer 12 (Review) Scr_as21

  Ashampoo WinOptimizer 12 (Review) Scr_as20

  Ashampoo WinOptimizer 12 (Review) Scr_as18

  Απαιτήσεις συστήματος: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10

  Link: Ashampoo ® WinOptimizer 12


  Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης