Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

  • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

    » Νέα θέματα forum

      » Τυχαία θέματα

        avatar

        Η χημεία πίσω από την εξαιρετική γεύση της πίτσας

        Ξεκίνησε από: Christina, αναρτήθηκε στις 15/10/2014
        Το βίντεο που ακολουθεί έγινε σε απευθείας σύνδεση μόλις χθες, και δεν είναι καθόλου έκπληξη το γεγονός οτι σκοράρε ήδη χιλιάδες επισκέψεις καθώς πρόκειται για την αγαπημένη μας πίτσα.Το βίντεο στο κανάλι στο YouTube, περιγράφει λεπτομερώς τη χημεία πίσω από την εξαίσια γεύση σε κάθε πίτσα.

        Για παράδειγμα, για κάποιον που δεν είχε καμία ιδέα ότι στους σεφ αρέσει να χρησιμοποιούν μοτσαρέλα και όχι άλλα είδη τυριών, όταν κάνει πίτσα διότι περιέχει ιόντα ασβεστίου όπου όταν λιώσει θα δώσει μια κολλώδη υφή.Τα καλά νέα είναι ότι το ασβέστιο που βρέθηκε κάνει καλό στα οστά. Έτσι, κατά κάποιον τρόπο, η πίτσα είναι στην πραγματικότητα ένα εκπληκτικά υγιεινά τρόφιμο.

        Τώρα, πριν σας αφήσω να παρακολουθείσετε το βίντεο, υπάρχει ένα ακόμη πράγμα που έχω να πω: να έχετε ένα κουβά ή τουλάχιστον κάποιες χαρτοπετσέτες κοντά στο χέρι. Υπάρχουν τόσες πολλές πανέμορφες φωτογραφίες από κομμάτια πίτσας που περιλαμβάνονται σε αυτό το βίντεο, που σας εγγύωμαι οτι θα σας τρέχουν τα σάλια, ακόμα κι από μόνο ένα μικρό κομμάτι.



        Πηγή: TheGreeksEnergy

        Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

        Σχόλια

        νομιζω πως ολοι ( ακομα και εγω ) περισσοτερο αρεσει να τρωμε pizza παρα για την χυμια της, εγω δεν ειμαι τοσο της πιτσας ( με αριστα το 10 δινω 8) στο σουβλακι ειμαι πολυ 10 στα 10


        Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

        Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


        Μοιραστείτε αυτό το θέμα

        Url
        BBcode
        HTML

        Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης