Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

  • Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

    Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 6]  

    Aldi

    avatar
    Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

    Σας έχουμε ένα δωράκι για το καλοκαίρι.
    Σας κάνουμε δώρο 8 άδειες για το Emsisoft Anti-Malware 8.0 για 1 χρονο και 8 άδειες για το Emsisoft Internet Security για 1 χρόνο.Η έκδοση 8 βγήκε μόλις χθες 02/07/13
    Λίγα λόγια για τη νέα έκδοση του Emsisoft Anti-Malware 8.0:    2 σαρωτές καθαρισμού σε 1: Anti-Virus+Anti-Malware
    3 φρουροί ενάντια νέων μολύνσεων: file guard, behavior blocker και προστασία ασφαλής περιήγησης στον Ιστό

    ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: Αν κατά λάθος να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ιστοσελίδα που περιέχει trojans ή spyware, το Emsisoft Anti-Malware θα σας εμποδίζει να μπείτε στην ιστοσελίδα έτσι ώστε να αποφύγετε τους ιούς. Η ενσωματωμένη λίστα των γνωστών επικίνδυνων και παραπλανητικών ιστοσελίδων ενημερώνεται αυτόματα κάθε μια ώρα.

    ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΡΧΕΙΩΝ: Αυτό το κρίσιμο επίπεδο προστασίας ελέγχει όλα τα αρχεία που κατεβάζετε και εκτελείτε ενάντια πάνω απο 10 εκατομμυρίων υπογραφών από γνωστά κακόβουλα λογισμικά. Η Προστασία Αρχείων του Emsisoft Anti-Malware είναι έξυπνη και αυτο-βελτιστοποιείται συνεχώς, έτσι δεν θα αισθάνεται τον αντίκτυπο των δεκάδων αρχείων που σαρώνονται στο παρασκήνιο κάθε δευτερόλεπτο.

    ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ: Για να πιάσετε νέες απειλές που δεν έχουν ακόμη περιληφθεί στις υπογραφές της βάσης δεδομένων, το Emsisoft Anti-Malware παρακολουθεί συνεχώς τη συμπεριφορά όλων των ενεργών προγραμμάτων και δημιουργεί μια ειδοποίηση, το συντομότερο αφότου κάτι ύποπτο συμβεί. Σε συνδυασμό με ζωντανή επαλήθευση Cloud του Emsisoft Anti-Malware Δικτύου είναι το ύστατο όπλο μας ενάντια εξειδικευμένων και υπερσύγχρονων επιθέσεων malware που οι άλλοι δεν μπορούν να σας προστατέψουν από αυτές.[/color]

    Anti-Malware είναι ο όρος που καλύπτει τις λέξεις Antivirus, Anti-Trojan, Anti-spyware, Anti-Box. Περιέχει έναν βραβευμένο διπύρηνο σαρωτή, ο οποίος ελέγχει και να καθαρίζει τους προσβεβλημένους υπολογιστές, καθώς και τρεις ισχυρούς φύλακες που εμποδίζουν αποτελεσματικά νέες μολύνσεις.    • Ολοκληρωμένη προστασία από ιούς, spyware και άλλο κακόβουλο λογισμικό

    • Δύο εξαιρετικά γρήγοροι σαρωτές συνδυάζονται για τον καθαρισμό μολύνσεων.

    • Ανάλυση συμπεριφοράς σε πραγματικό χρόνο όλων των ενεργών προγραμμάτων - φύλακες κατά των νέων απειλών

    • Η προστασία περιήγησης στο Διαδίκτυο μπλοκάρει τη πρόσβαση σε γνωστές δόλιες και κακόβουλες ιστοσελίδες
    http://www.emsisoft.gr/gr/software/antimalware/

    Τι είναι το Emsisoft Online Armor;

    Firewall με 3 επιλογές:
    Το Online Armor στην αρχή ξεκινά σε κανονική λειτουργία, η οποία είναι εύκολη να χειριστεί απο κάθε χρήστη.Δεν πρόκειται για τεχνικές περιπλοκές, αλλά απλά για την ερώτηση:ΜΠΟΡΕΊ ΈΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΈΧΕΙ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΤΟ INTERNET Ή ΌΧΙ?Μια λευκή λίστα προγραμμάτων που συλλέγει το λογισμικό που εξασφαλίζει ότι είναι ασφαλή.Στη περίπτωση αυτή, το τείχος προστασίας επιτρέπει αυτόματα την πρόσβαση.Στη λειτουργία για προχωρημένους υπάρχουν πολλές επιλογές για έμπειρους χρήστες.Για παράδειγμα, είναι δυνατό να επιτραπεί σε ορισμένα μόνο δίκτυα και για να αποτρέψει ιστοσελίδες από συγκεκριμένες χώρες, γνωστές για το μεγάλο επίπεδο μεταδιδόμενων κακόβουλων λογισμικών από τη φόρτωση.Η τρίτη λειτουργία είναι η λειτουργία Online Banking η οποία συμβάλλει για ασφαλείς online τραπεζικές συναλλαγές.
    Προστασία Keylogger:
    Το Keylogger είναι ένα είδος κακόβουλου λογισμικού που περιμένει βασικά κτυπήματα αόρατα στο παρασκήνιο. Τα πλήκτρα τότε συνήθως αποστέλλονται σε έναν χάκερ - για παράδειγμα μια σύνδεση Paypal, ή το PIN ενός λογαριασμού online banking. Το Online Armor λειτουργεί αξιόπιστα εδώ και αναφέρει όλα τα ύποπτα προγράμματα εγγραφής ακολουθιών πληκτρολογίου. Ένας λευκός πίνακας ελέγχει και συλλέγει τα ονόματα των προγραμμάτων, τα οποία θεωρείται ότι είναι ασφαλή παρά τις ρουτίνες. Για τα προγράμματα σχετικά με την εγκεκριμένη λίστα Online Armor δεν θα ενοχλήσουν τον χρήστη.
    Προστασία DNS-Spoofing:
    Μια μέθοδος για να στείλετε αρχάριους χρήστες σε ψεύτικες συνδέσεις online banking ονομάζεται DNS-spoofing. Όταν Eνας πάροχος του Internet σας προσφέρει DNS-Server, θα μετατρέψει μια διεύθυνση κειμένου που είχε εισαχθεί σε ένα πρόγραμμα περιήγησης σε μια αριθμητική διεύθυνση IP. Έξυπνο-κυβερνο-εγκληματίες αναπροσανατολίσουν τις εν λόγω αιτήσεις στους υπολογιστές τους, όπου με δική του DNS-server που έχει εγκατασταθεί στη συνέχεια οδηγούν το χρήστη σε μια ψεύτικη ιστοσελίδα phishing. Το Online Armor Personal Firewall εμποδίζει ό,τι η εκ νέου έλεγχο όλων των αιτήσεων DNS με το δικό του ασφαλή διακομιστή. Θα υπάρξει άμεση ειδοποίηση, όταν ο διακομιστής DNS που χρησιμοποιείται εκπέμπει μια διαφορετική IP διεύθυνση.
    Διαχείριση Αυτόματης έναρξης:
    Πολλά προγράμματα ξεκινούν αυτόματα μαζί με τα Windows - χωρίς να ρωτήσουν αν θέλετε ή όχι. Το Online Armor απαριθμεί όλα τα autostarters και τα διαθέτει σε καθεστώς ασφάλειας (ασφαλές, μη ασφαλές, άγνωστο). Ο χρήστης μπορεί τότε να αποφασίσει μόνος του αν τα προγράμματα αυτά μπορούν να αρχίσουν στο μέλλον ή όχι. Το Online Armor προσφέρει και πάλι μία λιστα με πολύ ασφαλή προγράμματα όπου ο χρήστης μπορεί να εμπιστεύεται από εκεί μέσα.
    Emsisoft Online Armor Firewall 6

    Το Online Armor συμπληρώνει Emsisoft Anti-Malware με ένα αλεξίσφαιρο τοίχος προστασίας - τέλειο για να παρέχει μια συνολική προστασία. Το συστατικό Online Armor's HIPS κλειδώνει το λειτουργικό σας σύστημα και επιτρέπει μόνο γνωστά καλά προγράμματα και δεδομένα να περνούν.


    • Τοίχος Προστασίας για να μπλοκάρει τους άγνωστες και ύποπτες μεταφορές δεδομένων
    • Φρουρά Προγραμμάτων - επιτρέπει μόνο γνωστά καλά προγράμματα
    • Anti-Keylogger - εντοπίζει σιωπηλή δραστηριότητα του πληκτρολογίου σας
    • Λειτουργία ασφαλούς Online Banking για ασφαλείς online τραπεζικές συναλλαγές


    Και τα 2 παραπάνω συνθέτουν το Emsisoft Internet Security, το οποίο είναι ο συνδυασμός Anti-Malware+Firewall. Αυτό τo πακέτο ασφάλειας αντιπροσωπεύει την τέλεια εναλλακτική λύση στις κλασσικές σουίτες Internet Security,Antivirus,Anti-Malware και Firewall(τοίχος προστασίας) - όλα σε ένα, το καθένα προϊόν που περιλαμβάνεται είναι παγκόσμιας κλάσης στην κατηγορία του.

    http://www.emsisoft.gr/gr/software/internetsecurity/

    Για οποιοδήποτε πρόβλημα με το υπολογιστή σας ή αν έχετε κολλήσει ιό που δεν μπορείτε να τον αφαιρέσετε μπορείτε να μπείτε στην ελληνική υποστήριξη της Emsisoft http://support.emsisoft.com/forum/63-greek-support , μέσω e-mail: greece@emsisoft.com ή και μέσω skype: aldidzha1    Για να δηλωσετε συμμετοχη δεν εχετε παρα να κανετε ενα ποστ αναγραφοντας τη λεξη "συμμετοχη"

    Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 29/9/2013

    Καθως θα δωθούν απο το φόρουμ μέσα 10 άδειες (5 και 5) και τις υπολοιπες 6 μέσα απο την ομαδα μας στο facebook.
    https://www.facebook.com/pages/TheGreeksEnergy/156377861060328


    Χορηγός επικοινωνίας: www.jaba.gr
    Χορηγός επικοινωνίας:www.MyDiagonismoi.gr
    Χορηγός επικοινωνίας και μέσω του facebook:https://www.facebook.com/likekaikerdise

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    atozak

    avatar
    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    1 fastrider2006
    2 aimilios
    3 antonakis
    4 atozak
    5 Cyclops
    6 kinder811
    7 panouliiis
    8 Μάριος
    9 zarzonis
    10 Noctumius
    11 hmag37
    12 valourdo
    13 trianta7
    14 EFIMIX
    15 notisa

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com

    George

    Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    συμμετοχη

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    atozak

    avatar
    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    1 fastrider2006
    2 aimilios
    3 antonakis
    4 atozak
    5 Cyclops
    6 kinder811
    7 panouliiis
    8 Μάριος
    9 zarzonis
    10 Noctumius
    11 hmag37
    12 valourdo
    13 trianta7
    14 EFIMIX
    15 notisa
    16 George

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com

    atozak

    avatar
    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Θάλεια έγραψε:ευχαριστουμε Αιμιλιε αν θελει καποιος φιλος σου να συμμετεχει και δεν γνωριζει να κανει εγγραφη μπορει να γραψει σχολιο στο συγκεκριμενο θεμα του διαγωνισμου και να κοινοποιηση το θεμα.

    οκ τον εστιλα στην στην φιλι μου την ιρενε εWink τορα αυτη αν θελει θα γραψη την λεξει και θα ειναι μεσαWink

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com

    vasothrilos61

    avatar
    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Συμμετοχη και απο εμενα. Καλη επιτυχια σε ολους.

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    atozak

    avatar
    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    1 fastrider2006
    2 aimilios
    3 antonakis
    4 atozak
    5 Cyclops
    6 kinder811
    7 panouliiis
    8 Μάριος
    9 zarzonis
    10 Noctumius
    11 hmag37
    12 valourdo
    13 trianta7
    14 EFIMIX
    15 notisa
    16 George
    17 vasothrilos61

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com

    vasothrilos61

    avatar
    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Παιδια καλησπερα. Επι τη ευκαιρια που εισαστε ολοι μαζεμενοι, θα σας πω ενα προβλημα που εχω τελευταια. Αυτος ειναι και ο λογος της εξαφανισης μου. Πριν λιγο εστειλα μηνυμα για την συμμετοχη στον διαγωνισμο. Μετα την αποστολη, δεν μπορω να βγω απο την σελιδα με τιποτα. Πρεπει να κλεισω τον υπολογιστη με την σελιδα ανοιχτη. Εχω κανει φορματ, εχω κανει απεγκατασταση τα W8 και εκανα εγκατασταση τα W7, κανω καθαρισμο με c cleaner, τιποτα. Θελω πολλες φορες να στειλω ενα μηνυμα και δεν το κανω. Εχουν σπασει τα νευρα μου και η υπομονη μου εφτασε στα ορια της. Δεν ξερω τι να κανω αλλο. Βοηθειααααααα γιατι θα τον σπασω. Ευχαριστω εκ των προτερων.

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    atozak

    avatar
    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    καλησπερα βασο εδο στο θεμα θατο δουν ληγα ατομα καλιτερα να την βαλης την εροτιση σου στης βοηθιες για να σου απαντισουν ολοιWink
    https://www.thegreeksenergy.com/f80-forum

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com

    Θάλεια

    avatar
    Administrator

    Επιστροφή στην κορυφή
    vasothrilos61 έγραψε:Παιδια καλησπερα. Επι τη ευκαιρια που εισαστε ολοι μαζεμενοι, θα σας πω ενα προβλημα που εχω τελευταια. Αυτος ειναι και ο λογος της εξαφανισης μου. Πριν λιγο εστειλα μηνυμα για την συμμετοχη στον διαγωνισμο. Μετα την αποστολη, δεν μπορω να βγω απο την σελιδα με τιποτα. Πρεπει να κλεισω τον υπολογιστη με την σελιδα ανοιχτη. Εχω κανει φορματ, εχω κανει απεγκατασταση τα W8 και εκανα εγκατασταση τα W7, κανω καθαρισμο με c cleaner, τιποτα. Θελω πολλες φορες να στειλω ενα μηνυμα και δεν το κανω. Εχουν σπασει τα νευρα μου και η υπομονη μου εφτασε στα ορια της. Δεν ξερω τι να κανω αλλο. Βοηθειααααααα γιατι θα τον σπασω. Ευχαριστω εκ των προτερων.


    Καλησπερα Βασω και ευχαριστουμε για τη συμμετοχη σου.Θα σου ειναι ευκολο να ανοιξεις ενα θεμα στη βοηθεια για να παρεις απαντησεις στο θεμα σου καθως εδω δεν θα μπουν τα ατομα που βοηθανε για να διαβασουν το ποστ σου.Ευχαριστω πολυ.Κανε απλα μια αντιγραφη το συγκεκριμενο ποστ.    ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

    Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com/forum

    aemm

    avatar
    Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    συμμετοχη

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    atozak

    avatar
    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    1 fastrider2006
    2 aimilios
    3 antonakis
    4 atozak
    5 Cyclops
    6 kinder811
    7 panouliiis
    8 Μάριος
    9 zarzonis
    10 Noctumius
    11 hmag37
    12 valourdo
    13 trianta7
    14 EFIMIX
    15 notisa
    16 George
    17 vasothrilos61
    18 aemm

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com

    adreas7

    avatar
    Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    συμμετοχη

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    atozak

    avatar
    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    1 fastrider2006
    2 aimilios
    3 antonakis
    4 atozak
    5 Cyclops
    6 kinder811
    7 panouliiis
    8 Μάριος
    9 zarzonis
    10 Noctumius
    11 hmag37
    12 valourdo
    13 trianta7
    14 EFIMIX
    15 notisa
    16 George
    17 vasothrilos61
    18 aemm
    19 adreas7

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com

    cristoferson

    Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Συμμετοχή

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    jam

    avatar
    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Συμμετοχη

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    wolf06g

    avatar
    Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Συμμετοχη!!!

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    aimilios

    avatar
    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    1 fastrider2006
    2 aimilios
    3 antonakis
    4 atozak
    5 Cyclops
    6 kinder811
    7 panouliiis
    8 Μάριος
    9 zarzonis
    10 Noctumius
    11 hmag37
    12 valourdo
    13 trianta7
    14 EFIMIX
    15 notisa
    16 George
    17 vasothrilos61
    18 aemm
    19 adreas7
    20 cristoferson
    21 jam
    22 wolf06g

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Επιστροφή στην κορυφή
    Συμμετοχη    Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων ή μέρους του Φόρουμ χωρίς τη γραπτή άδεια των Διαχειριστών.
    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    atozak

    avatar
    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    1 fastrider2006
    2 aimilios
    3 antonakis
    4 atozak
    5 Cyclops
    6 kinder811
    7 panouliiis
    8 Μάριος
    9 zarzonis
    10 Noctumius
    11 hmag37
    12 valourdo
    13 trianta7
    14 EFIMIX
    15 notisa
    16 George
    17 vasothrilos61
    18 aemm
    19 adreas7
    20 cristoferson
    21 jam
    22 wolf06g
    23 κ καράπας

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com

    zkdekp

    avatar
    Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    [b style="margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(93, 93, 93); font-family: verdana; font-size: 12px; line-height: 14px; background-color: rgb(251, 251, 251);"]συμμετοχη.  Ευχαριστω !!!!!!!!!![/b]

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    atozak

    avatar
    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    1 fastrider2006
    2 aimilios
    3 antonakis
    4 atozak
    5 Cyclops
    6 kinder811
    7 panouliiis
    8 Μάριος
    9 zarzonis
    10 Noctumius
    11 hmag37
    12 valourdo
    13 trianta7
    14 EFIMIX
    15 notisa
    16 George
    17 vasothrilos61
    18 aemm
    19 adreas7
    20 cristoferson
    21 jam
    22 wolf06g
    23 κ καράπας
    24 zkdekp

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com

    Θάλεια

    avatar
    Administrator

    Επιστροφή στην κορυφή
    Ευχαριστουμε πολυ τις σελιδες που εχουν δημοσιευσει τον διαγωνισμο μας.    ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

    Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com/forum

    mastersakis

    avatar
    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    και εγώ είμαι μέσα...συμετοχή

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    aimilios

    avatar
    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    1 fastrider2006
    2 aimilios
    3 antonakis
    4 atozak
    5 Cyclops
    6 kinder811
    7 panouliiis
    8 Μάριος
    9 zarzonis
    10 Noctumius
    11 hmag37
    12 valourdo
    13 trianta7
    14 EFIMIX
    15 notisa
    16 George
    17 vasothrilos61
    18 aemm
    19 adreas7
    20 cristoferson
    21 jam
    22 wolf06g
    23 κ καράπας
    24 zkdekp
    25 mastersakis

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Chaotic_Johnny

    avatar
    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Μήνυμα [Σελίδα 2 από 6]

    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Μοιραστείτε αυτό το θέμα

    Url
    BBcode
    HTML

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης