Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 6]  

  Aldi

  Aldi
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

  Σας έχουμε ένα δωράκι για το καλοκαίρι.
  Σας κάνουμε δώρο 8 άδειες για το Emsisoft Anti-Malware 8.0 για 1 χρονο και 8 άδειες για το Emsisoft Internet Security για 1 χρόνο.Η έκδοση 8 βγήκε μόλις χθες 02/07/13
  Λίγα λόγια για τη νέα έκδοση του Emsisoft Anti-Malware 8.0:  Μεγάλος Διαγωνισμός: 8 άδειες Emsisoft Anti-Malware 8 + 8 Άδειες Emsisoft Internet Security 8 - Σελίδα 2 Scantype

  Μεγάλος Διαγωνισμός: 8 άδειες Emsisoft Anti-Malware 8 + 8 Άδειες Emsisoft Internet Security 8 - Σελίδα 2 Avc_realworld_450x222

  2 σαρωτές καθαρισμού σε 1: Anti-Virus+Anti-Malware
  3 φρουροί ενάντια νέων μολύνσεων: file guard, behavior blocker και προστασία ασφαλής περιήγησης στον Ιστό

  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: Αν κατά λάθος να προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια ιστοσελίδα που περιέχει trojans ή spyware, το Emsisoft Anti-Malware θα σας εμποδίζει να μπείτε στην ιστοσελίδα έτσι ώστε να αποφύγετε τους ιούς. Η ενσωματωμένη λίστα των γνωστών επικίνδυνων και παραπλανητικών ιστοσελίδων ενημερώνεται αυτόματα κάθε μια ώρα.

  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΡΧΕΙΩΝ: Αυτό το κρίσιμο επίπεδο προστασίας ελέγχει όλα τα αρχεία που κατεβάζετε και εκτελείτε ενάντια πάνω απο 10 εκατομμυρίων υπογραφών από γνωστά κακόβουλα λογισμικά. Η Προστασία Αρχείων του Emsisoft Anti-Malware είναι έξυπνη και αυτο-βελτιστοποιείται συνεχώς, έτσι δεν θα αισθάνεται τον αντίκτυπο των δεκάδων αρχείων που σαρώνονται στο παρασκήνιο κάθε δευτερόλεπτο.

  ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ: Για να πιάσετε νέες απειλές που δεν έχουν ακόμη περιληφθεί στις υπογραφές της βάσης δεδομένων, το Emsisoft Anti-Malware παρακολουθεί συνεχώς τη συμπεριφορά όλων των ενεργών προγραμμάτων και δημιουργεί μια ειδοποίηση, το συντομότερο αφότου κάτι ύποπτο συμβεί. Σε συνδυασμό με ζωντανή επαλήθευση Cloud του Emsisoft Anti-Malware Δικτύου είναι το ύστατο όπλο μας ενάντια εξειδικευμένων και υπερσύγχρονων επιθέσεων malware που οι άλλοι δεν μπορούν να σας προστατέψουν από αυτές.[/color]

  Anti-Malware είναι ο όρος που καλύπτει τις λέξεις Antivirus, Anti-Trojan, Anti-spyware, Anti-Box. Περιέχει έναν βραβευμένο διπύρηνο σαρωτή, ο οποίος ελέγχει και να καθαρίζει τους προσβεβλημένους υπολογιστές, καθώς και τρεις ισχυρούς φύλακες που εμποδίζουν αποτελεσματικά νέες μολύνσεις.  • Ολοκληρωμένη προστασία από ιούς, spyware και άλλο κακόβουλο λογισμικό

  • Δύο εξαιρετικά γρήγοροι σαρωτές συνδυάζονται για τον καθαρισμό μολύνσεων.

  • Ανάλυση συμπεριφοράς σε πραγματικό χρόνο όλων των ενεργών προγραμμάτων - φύλακες κατά των νέων απειλών

  • Η προστασία περιήγησης στο Διαδίκτυο μπλοκάρει τη πρόσβαση σε γνωστές δόλιες και κακόβουλες ιστοσελίδες
  http://www.emsisoft.gr/gr/software/antimalware/

  Τι είναι το Emsisoft Online Armor;

  Firewall με 3 επιλογές:
  Το Online Armor στην αρχή ξεκινά σε κανονική λειτουργία, η οποία είναι εύκολη να χειριστεί απο κάθε χρήστη.Δεν πρόκειται για τεχνικές περιπλοκές, αλλά απλά για την ερώτηση:ΜΠΟΡΕΊ ΈΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΝΑ ΈΧΕΙ ΠΡΌΣΒΑΣΗ ΣΤΟ INTERNET Ή ΌΧΙ?Μια λευκή λίστα προγραμμάτων που συλλέγει το λογισμικό που εξασφαλίζει ότι είναι ασφαλή.Στη περίπτωση αυτή, το τείχος προστασίας επιτρέπει αυτόματα την πρόσβαση.Στη λειτουργία για προχωρημένους υπάρχουν πολλές επιλογές για έμπειρους χρήστες.Για παράδειγμα, είναι δυνατό να επιτραπεί σε ορισμένα μόνο δίκτυα και για να αποτρέψει ιστοσελίδες από συγκεκριμένες χώρες, γνωστές για το μεγάλο επίπεδο μεταδιδόμενων κακόβουλων λογισμικών από τη φόρτωση.Η τρίτη λειτουργία είναι η λειτουργία Online Banking η οποία συμβάλλει για ασφαλείς online τραπεζικές συναλλαγές.
  Προστασία Keylogger:
  Το Keylogger είναι ένα είδος κακόβουλου λογισμικού που περιμένει βασικά κτυπήματα αόρατα στο παρασκήνιο. Τα πλήκτρα τότε συνήθως αποστέλλονται σε έναν χάκερ - για παράδειγμα μια σύνδεση Paypal, ή το PIN ενός λογαριασμού online banking. Το Online Armor λειτουργεί αξιόπιστα εδώ και αναφέρει όλα τα ύποπτα προγράμματα εγγραφής ακολουθιών πληκτρολογίου. Ένας λευκός πίνακας ελέγχει και συλλέγει τα ονόματα των προγραμμάτων, τα οποία θεωρείται ότι είναι ασφαλή παρά τις ρουτίνες. Για τα προγράμματα σχετικά με την εγκεκριμένη λίστα Online Armor δεν θα ενοχλήσουν τον χρήστη.
  Προστασία DNS-Spoofing:
  Μια μέθοδος για να στείλετε αρχάριους χρήστες σε ψεύτικες συνδέσεις online banking ονομάζεται DNS-spoofing. Όταν Eνας πάροχος του Internet σας προσφέρει DNS-Server, θα μετατρέψει μια διεύθυνση κειμένου που είχε εισαχθεί σε ένα πρόγραμμα περιήγησης σε μια αριθμητική διεύθυνση IP. Έξυπνο-κυβερνο-εγκληματίες αναπροσανατολίσουν τις εν λόγω αιτήσεις στους υπολογιστές τους, όπου με δική του DNS-server που έχει εγκατασταθεί στη συνέχεια οδηγούν το χρήστη σε μια ψεύτικη ιστοσελίδα phishing. Το Online Armor Personal Firewall εμποδίζει ό,τι η εκ νέου έλεγχο όλων των αιτήσεων DNS με το δικό του ασφαλή διακομιστή. Θα υπάρξει άμεση ειδοποίηση, όταν ο διακομιστής DNS που χρησιμοποιείται εκπέμπει μια διαφορετική IP διεύθυνση.
  Διαχείριση Αυτόματης έναρξης:
  Πολλά προγράμματα ξεκινούν αυτόματα μαζί με τα Windows - χωρίς να ρωτήσουν αν θέλετε ή όχι. Το Online Armor απαριθμεί όλα τα autostarters και τα διαθέτει σε καθεστώς ασφάλειας (ασφαλές, μη ασφαλές, άγνωστο). Ο χρήστης μπορεί τότε να αποφασίσει μόνος του αν τα προγράμματα αυτά μπορούν να αρχίσουν στο μέλλον ή όχι. Το Online Armor προσφέρει και πάλι μία λιστα με πολύ ασφαλή προγράμματα όπου ο χρήστης μπορεί να εμπιστεύεται από εκεί μέσα.
  Emsisoft Online Armor Firewall 6

  Το Online Armor συμπληρώνει Emsisoft Anti-Malware με ένα αλεξίσφαιρο τοίχος προστασίας - τέλειο για να παρέχει μια συνολική προστασία. Το συστατικό Online Armor's HIPS κλειδώνει το λειτουργικό σας σύστημα και επιτρέπει μόνο γνωστά καλά προγράμματα και δεδομένα να περνούν.


  • Τοίχος Προστασίας για να μπλοκάρει τους άγνωστες και ύποπτες μεταφορές δεδομένων
  • Φρουρά Προγραμμάτων - επιτρέπει μόνο γνωστά καλά προγράμματα
  • Anti-Keylogger - εντοπίζει σιωπηλή δραστηριότητα του πληκτρολογίου σας
  • Λειτουργία ασφαλούς Online Banking για ασφαλείς online τραπεζικές συναλλαγές


  Και τα 2 παραπάνω συνθέτουν το Emsisoft Internet Security, το οποίο είναι ο συνδυασμός Anti-Malware+Firewall. Αυτό τo πακέτο ασφάλειας αντιπροσωπεύει την τέλεια εναλλακτική λύση στις κλασσικές σουίτες Internet Security,Antivirus,Anti-Malware και Firewall(τοίχος προστασίας) - όλα σε ένα, το καθένα προϊόν που περιλαμβάνεται είναι παγκόσμιας κλάσης στην κατηγορία του.

  http://www.emsisoft.gr/gr/software/internetsecurity/

  Για οποιοδήποτε πρόβλημα με το υπολογιστή σας ή αν έχετε κολλήσει ιό που δεν μπορείτε να τον αφαιρέσετε μπορείτε να μπείτε στην ελληνική υποστήριξη της Emsisoft http://support.emsisoft.com/forum/63-greek-support , μέσω e-mail: greece@emsisoft.com ή και μέσω skype: aldidzha1  Για να δηλωσετε συμμετοχη δεν εχετε παρα να κανετε ενα ποστ αναγραφοντας τη λεξη "συμμετοχη"

  Ο διαγωνισμός θα λήξει στις 29/9/2013

  Καθως θα δωθούν απο το φόρουμ μέσα 10 άδειες (5 και 5) και τις υπολοιπες 6 μέσα απο την ομαδα μας στο facebook.
  https://www.facebook.com/pages/TheGreeksEnergy/156377861060328


  Χορηγός επικοινωνίας: www.jaba.gr
  Χορηγός επικοινωνίας:www.MyDiagonismoi.gr
  Χορηγός επικοινωνίας και μέσω του facebook:https://www.facebook.com/likekaikerdise

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

  atozak

  atozak
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  1 fastrider2006
  2 aimilios
  3 antonakis
  4 atozak
  5 Cyclops
  6 kinder811
  7 panouliiis
  8 Μάριος
  9 zarzonis
  10 Noctumius
  11 hmag37
  12 valourdo
  13 trianta7
  14 EFIMIX
  15 notisa

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com

  George

  avatar
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  συμμετοχη

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

  atozak

  atozak
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  1 fastrider2006
  2 aimilios
  3 antonakis
  4 atozak
  5 Cyclops
  6 kinder811
  7 panouliiis
  8 Μάριος
  9 zarzonis
  10 Noctumius
  11 hmag37
  12 valourdo
  13 trianta7
  14 EFIMIX
  15 notisa
  16 George

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com

  atozak

  atozak
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  @Θάλεια έγραψε:ευχαριστουμε Αιμιλιε αν θελει καποιος φιλος σου να συμμετεχει και δεν γνωριζει να κανει εγγραφη μπορει να γραψει σχολιο στο συγκεκριμενο θεμα του διαγωνισμου και να κοινοποιηση το θεμα.

  οκ τον εστιλα στην στην φιλι μου την ιρενε εWink τορα αυτη αν θελει θα γραψη την λεξει και θα ειναι μεσαWink

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com

  vasothrilos61

  vasothrilos61
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  Συμμετοχη και απο εμενα. Καλη επιτυχια σε ολους.

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

  atozak

  atozak
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  1 fastrider2006
  2 aimilios
  3 antonakis
  4 atozak
  5 Cyclops
  6 kinder811
  7 panouliiis
  8 Μάριος
  9 zarzonis
  10 Noctumius
  11 hmag37
  12 valourdo
  13 trianta7
  14 EFIMIX
  15 notisa
  16 George
  17 vasothrilos61

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com

  vasothrilos61

  vasothrilos61
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  Παιδια καλησπερα. Επι τη ευκαιρια που εισαστε ολοι μαζεμενοι, θα σας πω ενα προβλημα που εχω τελευταια. Αυτος ειναι και ο λογος της εξαφανισης μου. Πριν λιγο εστειλα μηνυμα για την συμμετοχη στον διαγωνισμο. Μετα την αποστολη, δεν μπορω να βγω απο την σελιδα με τιποτα. Πρεπει να κλεισω τον υπολογιστη με την σελιδα ανοιχτη. Εχω κανει φορματ, εχω κανει απεγκατασταση τα W8 και εκανα εγκατασταση τα W7, κανω καθαρισμο με c cleaner, τιποτα. Θελω πολλες φορες να στειλω ενα μηνυμα και δεν το κανω. Εχουν σπασει τα νευρα μου και η υπομονη μου εφτασε στα ορια της. Δεν ξερω τι να κανω αλλο. Βοηθειααααααα γιατι θα τον σπασω. Ευχαριστω εκ των προτερων.

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

  atozak

  atozak
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  καλησπερα βασο εδο στο θεμα θατο δουν ληγα ατομα καλιτερα να την βαλης την εροτιση σου στης βοηθιες για να σου απαντισουν ολοιWink
  https://www.thegreeksenergy.com/f80-forum

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com

  Θάλεια

  Θάλεια
  Administrator

  Επιστροφή στην κορυφή
  @vasothrilos61 έγραψε:Παιδια καλησπερα. Επι τη ευκαιρια που εισαστε ολοι μαζεμενοι, θα σας πω ενα προβλημα που εχω τελευταια. Αυτος ειναι και ο λογος της εξαφανισης μου. Πριν λιγο εστειλα μηνυμα για την συμμετοχη στον διαγωνισμο. Μετα την αποστολη, δεν μπορω να βγω απο την σελιδα με τιποτα. Πρεπει να κλεισω τον υπολογιστη με την σελιδα ανοιχτη. Εχω κανει φορματ, εχω κανει απεγκατασταση τα W8 και εκανα εγκατασταση τα W7, κανω καθαρισμο με c cleaner, τιποτα. Θελω πολλες φορες να στειλω ενα μηνυμα και δεν το κανω. Εχουν σπασει τα νευρα μου και η υπομονη μου εφτασε στα ορια της. Δεν ξερω τι να κανω αλλο. Βοηθειααααααα γιατι θα τον σπασω. Ευχαριστω εκ των προτερων.


  Καλησπερα Βασω και ευχαριστουμε για τη συμμετοχη σου.Θα σου ειναι ευκολο να ανοιξεις ενα θεμα στη βοηθεια για να παρεις απαντησεις στο θεμα σου καθως εδω δεν θα μπουν τα ατομα που βοηθανε για να διαβασουν το ποστ σου.Ευχαριστω πολυ.Κανε απλα μια αντιγραφη το συγκεκριμενο ποστ.  ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

  Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com/forum

  aemm

  aemm
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  συμμετοχη

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

  atozak

  atozak
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  1 fastrider2006
  2 aimilios
  3 antonakis
  4 atozak
  5 Cyclops
  6 kinder811
  7 panouliiis
  8 Μάριος
  9 zarzonis
  10 Noctumius
  11 hmag37
  12 valourdo
  13 trianta7
  14 EFIMIX
  15 notisa
  16 George
  17 vasothrilos61
  18 aemm

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com

  adreas7

  adreas7
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  συμμετοχη

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

  atozak

  atozak
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  1 fastrider2006
  2 aimilios
  3 antonakis
  4 atozak
  5 Cyclops
  6 kinder811
  7 panouliiis
  8 Μάριος
  9 zarzonis
  10 Noctumius
  11 hmag37
  12 valourdo
  13 trianta7
  14 EFIMIX
  15 notisa
  16 George
  17 vasothrilos61
  18 aemm
  19 adreas7

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com

  cristoferson

  avatar
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  Συμμετοχή

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

  jam

  jam
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  Συμμετοχη

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

  wolf06g

  wolf06g
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  Συμμετοχη!!!

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

  aimilios

  aimilios
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  1 fastrider2006
  2 aimilios
  3 antonakis
  4 atozak
  5 Cyclops
  6 kinder811
  7 panouliiis
  8 Μάριος
  9 zarzonis
  10 Noctumius
  11 hmag37
  12 valourdo
  13 trianta7
  14 EFIMIX
  15 notisa
  16 George
  17 vasothrilos61
  18 aemm
  19 adreas7
  20 cristoferson
  21 jam
  22 wolf06g

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

  Επιστροφή στην κορυφή
  Συμμετοχη  Απαγορεύεται η αναδημοσίευση των άρθρων ή μέρους του Φόρουμ χωρίς τη γραπτή άδεια των Διαχειριστών.
  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

  atozak

  atozak
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  1 fastrider2006
  2 aimilios
  3 antonakis
  4 atozak
  5 Cyclops
  6 kinder811
  7 panouliiis
  8 Μάριος
  9 zarzonis
  10 Noctumius
  11 hmag37
  12 valourdo
  13 trianta7
  14 EFIMIX
  15 notisa
  16 George
  17 vasothrilos61
  18 aemm
  19 adreas7
  20 cristoferson
  21 jam
  22 wolf06g
  23 κ καράπας

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com

  zkdekp

  zkdekp
  Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  [b style="margin: 0px; padding: 0px; color: rgb(93, 93, 93); font-family: verdana; font-size: 12px; line-height: 14px; background-color: rgb(251, 251, 251);"]συμμετοχη.  Ευχαριστω !!!!!!!!!![/b]

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

  atozak

  atozak
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  1 fastrider2006
  2 aimilios
  3 antonakis
  4 atozak
  5 Cyclops
  6 kinder811
  7 panouliiis
  8 Μάριος
  9 zarzonis
  10 Noctumius
  11 hmag37
  12 valourdo
  13 trianta7
  14 EFIMIX
  15 notisa
  16 George
  17 vasothrilos61
  18 aemm
  19 adreas7
  20 cristoferson
  21 jam
  22 wolf06g
  23 κ καράπας
  24 zkdekp

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com

  Θάλεια

  Θάλεια
  Administrator

  Επιστροφή στην κορυφή
  Ευχαριστουμε πολυ τις σελιδες που εχουν δημοσιευσει τον διαγωνισμο μας.  ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

  Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.thegreeksenergy.com/forum

  mastersakis

  mastersakis
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  και εγώ είμαι μέσα...συμετοχή

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

  aimilios

  aimilios
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  1 fastrider2006
  2 aimilios
  3 antonakis
  4 atozak
  5 Cyclops
  6 kinder811
  7 panouliiis
  8 Μάριος
  9 zarzonis
  10 Noctumius
  11 hmag37
  12 valourdo
  13 trianta7
  14 EFIMIX
  15 notisa
  16 George
  17 vasothrilos61
  18 aemm
  19 adreas7
  20 cristoferson
  21 jam
  22 wolf06g
  23 κ καράπας
  24 zkdekp
  25 mastersakis

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

  Chaotic_Johnny

  Chaotic_Johnny
  Senior Member

  Επιστροφή στην κορυφή
  ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

  Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

  Μήνυμα [Σελίδα 2 από 6]

  Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

  Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Μοιραστείτε αυτό το θέμα

  Url
  BBcode
  HTML

  Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης