Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

 • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


  Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

  » Νέα θέματα forum

   » Τυχαία θέματα

    avatar

    REG Organizer v5.45 - ένα ισχυρό σύνολο Μητρώου

    Ξεκίνησε από: constantinos, αναρτήθηκε στις 15/06/2012
    Συντάκτης του άρθρου:thegreeksenergy

    Eίναι ένα πλούσιο σε χαρακτηριστικά εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να επεξεργαστείτε, τον καθαρισμό και τη συντήρηση του μητρώου, διόρθωση σφαλμάτων του συστήματος, και να βελτιώσει τις επιδόσεις του υπολογιστή. Η βαθιά λειτουργία αναζήτησης του μητρώου σας επιτρέπει να βρείτε όλα τα κλειδιά μητρώου που σχετίζονται με μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Το πρόγραμμα σας βοηθά να επεξεργαστείτε αρχεία μητρώου (. Reg) και δείτε το περιεχόμενό τους απευθείας από τον Windows Explorer. Υπάρχει επίσης ένα ενσωματωμένο στην εφαρμογή απεγκατάστασης, επιτρέποντάς σας να καταργήσετε περιττές εφαρμογές από το σύστημα στο σύνολό του. Ένα άλλο σύνολο χαρακτηριστικών, θα είναι χρήσιμο για τους διαχειριστές, καθώς και σε απλούς χρήστες.


    κύρια Χαρακτηριστικά

    1) Registry Editor για την προβολή και την επεξεργασία του μητρώου του συστήματος, το χειρισμό των κλειδιών και τιμών μητρώου, εξαγωγή, εισαγωγή, αντιγραφή τους, κλπ.
    2) Ο καθαριστής ληξιαρχείων της Οργάνωσης Καν. μπορεί να εντοπίσει πολλά είδη σφαλμάτων μητρώου. Αυτές περιλαμβάνουν την αναζήτηση στο μητρώο για άκυρο αναφορές σε αρχεία, φακέλους και τα αρχεία DLL? Έγκυρα δεδομένα απεγκατάσταση? Εύρεση παρωχημένες και άκυρες επεκτάσεις αρχείων και άλλα θέματα. Καν. Διοργανωτής μπορεί να διορθώσει πολλά από αυτά τα προβλήματα του μητρώου.
    3) Μητρώο λειτουργία αναζήτησης μπορείτε να βρείτε όλα τα κλειδιά που σχετίζονται με μια συγκεκριμένη εφαρμογή και να τους διαγράψετε, εάν είναι απαραίτητο. Αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να είναι χρήσιμο αν σβήσετε χειροκίνητα κάποια εφαρμογή που δεν έχει καμία δυνατότητα κατάργησης της εγκατάστασης. Στην περίπτωση αυτή τα πλήκτρα του μπορεί να αφεθεί στο μητρώο παρεμβαίνοντας στη φυσιολογική λειτουργία των άλλων προγραμμάτων. Καν. Διοργανωτής παρέχει τη βαθύτερη αναζήτηση και συχνά μπορεί να βρει ακόμα και τα κλειδιά, που δεν θα έχουν προσδιοριστεί από άλλα παρόμοια προγράμματα.
    4) Ανασυγκρότηση και τη συμπίεση του μητρώου: Αυξήστε την απόδοση του μητρώου και, κατά συνέπεια, τη συνολική απόδοση του συστήματός σας.
    5) Ablilty να αλλάξετε πολλές ρυθμίσεις των Windows χωρίς χαρτιά (τσιμπήματα). Ειδικότερα, μπορεί να επιταχύνει το έργο του συστήματος σας με την αποστολή στο σύστημα μια εντολή για να αυξήσει το μέγεθος της μνήμης cache ή εκφόρτωσης από αχρησιμοποίητες βιβλιοθήκες, κλπ.
    6) Δυνατότητα να πάρετε πληροφορίες για κάθε επιλεγμένο κλειδί μητρώου και παρακολούθηση των αλλαγών των ειδικών πλήκτρων.
    7) Δείτε μια προεπισκόπηση των αρχείων μητρώου (*. Reg) πριν από την προσθήκη του περιεχομένου τους με το μητρώο του συστήματος. Τα αρχεία μπορούν να προβληθούν απευθείας από τον Windows Explorer. Διοργανωτής Καν. παρουσιάζει τα περιεχόμενα του αρχείου στο δέντρο-όπως μορφή, βοηθώντας να απεικονίσει όλα τα κλειδιά που θα εισάγονται στο μητρώο.
    8) Λειτουργική επεξεργασίας αρχείων μητρώου, επιτρέποντάς σας να επεξεργαστείτε τα κλειδιά και τις αξίες, να προσθέσετε και να διαγράψετε δεδομένα που περιέχουν τα αρχεία. Reg.
    9) Παρέχει γρήγορη πρόσβαση σε όλα τα προγράμματα που ξεκινούν αυτόματα όταν ενεργοποιείτε ή συνδέεστε με τον υπολογιστή σας. Χρησιμοποιώντας Καν. Organizer, μπορείτε να επιθεωρήσει, να επεξεργαστείτε ή να απενεργοποιήσετε τα προγράμματα αυτά.
    10) Μητρώο αναζήτησης και ο τρόπος αντικατάστασης σας προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές για την αναζήτηση στο μητρώο και αντικαθιστώντας τα αρχεία ταιριάζουν με τα συγκεκριμένα κριτήρια.
    11) Ενσωματωμένη στο λογισμικό απεγκατάστασης. Μπορεί να πάρει στιγμιότυπα πριν και μετά εγκαθιστά την εφαρμογή και την εξάλειψη όλων των αλλαγών του συστήματος γίνεται από μια εφαρμογή, όπως ποτέ δεν είχε εγκατασταθεί. Άλλωστε, αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εμφάνιση αλλαγές που επέφερε η εφαρμογή σε καθένα από τα στοιχεία του συστήματος.
    12) Εκκαθάριση δίσκου εργαλείο σας επιτρέπει να αφαιρέσετε αυτόματα περιττά αρχεία από τον σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας και να αναζητήσετε και να διορθώσετε άκυρο συντομεύσεις.

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Σχόλια

    avatar

    Δημοσίευση Την / Το Παρ 15 Ιουν 2012, 21:10 από ????????

    Ευχαριστουμε για την ενημερωση κωνσταντινε. :D

    το δοκίμασα είναι πολύ κάλο... :D


    Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Μοιραστείτε αυτό το θέμα

    Url
    BBcode
    HTML

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης