thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Πρόλαβε...
60% Έκπτωση σε μεταχειρισμένα laptop

  • Προβλημα με Ports..

    3 απαντήσεις
    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

    Δημοσίευση: 1 Προβλημα με Ports.. Empty Προβλημα με Ports.. Παρ 18 Μάης - 1:22

    ????????

    Anonymous
    Επισκέπτης

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Καλησπερα,

    Εδω και αρκετο καιρο προσπαθω να κανω install ενα Site του Metin..Οταν κανω install , κανω το πρωτο βημα (δηλαδη ονομα Site , IP , ΚΑΙ ΑΛΛΑ) και στο 2 βημα βγαζει αυτο..
    Tabellen erstellen

    Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'5.89.47.235' (using password: YES) in C:\xampp\htdocs\install.php on line 358

    Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'root'@'5.89.47.235' (using password: YES) in C:\xampp\htdocs\install.php on line 359

    Warning: mysql_select_db() expects parameter 2 to be resource, boolean given in C:\xampp\htdocs\install.php on line 360
    Verbindung zur Datenbank fehlgeschlagen: Abbruch

    Kσερει κανεις την Λυση ? Razz

    Δημοσίευση: 2 Προβλημα με Ports.. Empty Απ: Προβλημα με Ports.. Παρ 18 Μάης - 1:25

    Θάλεια

    Θάλεια
    Administrator

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    διαβασα τον λεονε οτι ξερει απο σερβερ περιμενω μηπως το δει και σε βοηθησει Σωτο.

    https://www.thegreeksenergy.com/forum

    Δημοσίευση: 3 Προβλημα με Ports.. Empty Απ: Προβλημα με Ports.. Παρ 18 Μάης - 1:27

    ????????

    Anonymous
    Επισκέπτης

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Το προβλημα ειναι στο Site οχι στον Server.. Razz Razz

    Δημοσίευση: 4 Προβλημα με Ports.. Empty Απ: Προβλημα με Ports.. Παρ 18 Μάης - 1:29

    Θάλεια

    Θάλεια
    Administrator

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    και o Bαγγελης και ο Ανδρεας ξερουν καποια πραγματα περιμενε μηπως και το δει καποιος γιατι με αυτα δεν εχω ασχοληθει και δεν γνωριζω τιποτα να σου πω.

    https://www.thegreeksenergy.com/forum

    Δημοσίευση: 5 Προβλημα με Ports.. Empty Απ: Προβλημα με Ports.. Παρ 18 Μάης - 1:34

    jdm

    jdm
    Senior Member

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    το λαθος στο λεει... Access denied
    το xampp ο root δεν εχει password εκτος και ορισες ... και δεν θυμαμε αν σε αφηνη να μπενιες με τον root...
    δοκιμασε το χωρις pass
    γιατι δεν φτιαχνεις ενα λλο χρηστη και ορισετον για την βαση σου... full προνομια..

    Δημοσίευση: 6 Προβλημα με Ports.. Empty Απ: Προβλημα με Ports.. Παρ 18 Μάης - 1:36

    jdm

    jdm
    Senior Member

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    επισης καλο ειναι να φτιαξεις φακελο στο htdocs να να βαλεις το σιτε μεσα ..

    ολα μικρα τα γραμματα...

    Δημοσίευση: 7 Προβλημα με Ports.. Empty Απ: Προβλημα με Ports.. Παρ 18 Μάης - 1:37

    ????????

    Anonymous
    Επισκέπτης

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    To δοκιμασα και μονο Root και παλι μου εβγαζε προβλημα..
    Δηλαδη μεσα στο htdocs να φτιαξω αλλο φακελο ?π.χ htdocs1?

    Δημοσίευση: 8 Προβλημα με Ports.. Empty Απ: Προβλημα με Ports.. Παρ 18 Μάης - 1:40

    jdm

    jdm
    Senior Member

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    μεσα στο http φτιαξε ενα φακελο πως θελεις να ειναι το site σου ... πχ metin ...

    τον ροοτ για localhost δεν σε αφηνη .. φτιαξε αλλον μεσα απο το phpmyadmin και ορισετον για την βαση σου ...

    το σιτε αυτο θα ειναι live?

    αν ναι τοτε στανταρ φτιαξε αλλο χρηστη...!!!!

    Δημοσίευση: 9 Προβλημα με Ports.. Empty Απ: Προβλημα με Ports.. Παρ 18 Μάης - 1:46

    ????????

    Anonymous
    Επισκέπτης

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Πρωτον..
    Το Site ειναι με hamachi οποτε βαζω 5.89.47.235/install.php ----> Τα αρχεια του βρισκονται στον φακελο htdocs..Στο βημα 2 σκαλωνω..Αυτα που λες δεν τα καταλαβα..Καντα λιγο πιο λιανα ρε ανθρωπε μου..

    Δημοσίευση: 10 Προβλημα με Ports.. Empty Απ: Προβλημα με Ports.. Παρ 18 Μάης - 1:46

    Θάλεια

    Θάλεια
    Administrator

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    jdm ασχολησε με server? ξερεις βλεπω αρκετα πραγματα.

    https://www.thegreeksenergy.com/forum

    Δημοσίευση: 11 Προβλημα με Ports.. Empty Απ: Προβλημα με Ports.. Παρ 18 Μάης - 1:55

    jdm

    jdm
    Senior Member

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    λοιπον για να στησης ενα σερβερ ειναι δυο βηματα ενα τα αρχεια και ενα η βαση ...
    sστην βαση κανεις access στο xampp :
    ip/phpmyadmin μπενεις εκει?
    αν ναι ακολουθα αυτο ... απο το να στα γραψω ειναι ποιο ευκολο...
    https://www.youtube.com/watch?v=43lPJMammfw

    το interface αναλογα τη version μπορει να διαφερει ελαχιστα οπτικα... κατα αλλα ειναι το ιδιο...

    Δημοσίευση: 12 Προβλημα με Ports.. Empty Απ: Προβλημα με Ports.. Παρ 18 Μάης - 1:56

    jdm

    jdm
    Senior Member

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    stroymfita έγραψε:jdm ασχολησε με server? ξερεις βλεπω αρκετα πραγματα.

    sureeee με τα παντα σχεδον οτι εχει σχεση με pc και περιφεριακα...

    Δημοσίευση: 13 Προβλημα με Ports.. Empty Απ: Προβλημα με Ports.. Παρ 18 Μάης - 1:57

    jdm

    jdm
    Senior Member

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    μμμμ να υποθεσω οτι δεν εχεις φτιαξει βαση ? αν οχι πρπει να φτιαξεις στην πρωτη σελιδα μεσα απο το phpmyadmin...
    και μετα φτιαξε το χρηστη

    Δημοσίευση: 14 Προβλημα με Ports.. Empty Απ: Προβλημα με Ports.. Παρ 18 Μάης - 1:58

    jdm

    jdm
    Senior Member

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    οταν πας να κανεισ ινσταλλ το σιτε σου σαν host δεν θα βαλης καποια ip απλα θα γραψεις localhost kai meta oti βαση , χρηστη κωδικο εχεις οριση ...

    Δημοσίευση: 15 Προβλημα με Ports.. Empty Απ: Προβλημα με Ports.. Παρ 18 Μάης - 2:13

    ????????

    Anonymous
    Επισκέπτης

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Eφτιαξα αλλο Site που δουλευει.. Razz Razz Razz

    Δημοσίευση: 16 Προβλημα με Ports.. Empty Απ: Προβλημα με Ports.. Παρ 18 Μάης - 9:44

    [Dev]Halloween

    [Dev]Halloween
    Senior Member

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    C:\xampp\htdocs\install.php
    Το λάθος είναι εδώ! ^^^
    Εάν μπορείς άνοιξε το install.php με notepad++ και δες αριστερά σου έχει κάτι αριθμούς! Πήγενε στο 358,359,360 σε αυτές τις σειρές είναι τα λάθη!

    https://www.thegreeksenergy.com

    Δημοσίευση: 17 Προβλημα με Ports.. Empty Απ: Προβλημα με Ports.. Παρ 18 Μάης - 15:40

    ????????

    Anonymous
    Επισκέπτης

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Παιδες ευχαριστω..Εφτιαξα αλλο Site τελικα.. Razz


    Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Μοιραστείτε αυτό το θέμα

    Url
    BBcode
    HTML

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης