thegreeksenergy.com
Θέλετε να αντιδράσετε στο μήνυμα; Φτιάξτε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε για να συνεχίσετε.
Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Πρόλαβε...
60% Έκπτωση σε μεταχειρισμένα laptop

  • λαθος html

    5 απαντήσεις

    Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 3]  

    Δημοσίευση: 1 λαθος html Empty λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 21:33

    ArgysJordan

    ArgysJordan
    Banned

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Παιδια το απογευμα μου εδωσε ο παυλος αυτο το html για να φεναιτε μεγαλυτερο το ονομα των χρηστων στα topics αλλα υπαρχη ενα προβλημα.....


    εκτος απο τα τοπικς

    τα λεει και εδω.....
    λαθος html Isiiii11

    πως το αλλαζω αυτο???

    ο κωδικας που εχω εινα ιαυτος
    Κώδικας:
    .name{font-size: 30px  !important;}

    Δημοσίευση: 2 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 21:37

    ReckTheGreek

    ReckTheGreek
    Banned

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Μπορείς να βάλεις συγκεκριμένο Font-Size από το Index_Box Wink....πιο αναλυτικά θα σου πω μετά γιατί τώρα θα δω η ζωη της άλλης Razz ...περίμενε απάντηση Smile

    Δημοσίευση: 3 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 21:38

    ArgysJordan

    ArgysJordan
    Banned

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    μπορεις μηπως να μου πεις τον κωδικα γιατι δεν ξερω τιποτα απο HTML

    Δημοσίευση: 4 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 21:38

    Θάλεια

    Θάλεια
    Administrator

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Αργυρη εσυ ζητησες τον Παυλο να σου φτιαξει κωδικα να φαινεται μεγαλο το ονομα του Μελους...

    https://www.thegreeksenergy.com/forum

    Δημοσίευση: 5 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 21:39

    sylvester73-alekoshacker

    sylvester73-alekoshacker
    Banned

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    εκει που λεει 30px βαλε αλο νουμερο νομιζω :D

    Δημοσίευση: 6 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 21:40

    ArgysJordan

    ArgysJordan
    Banned

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ναι αλλα θελω μονο να φενεται μεγαλο στο topic οχι και εκει που εχω βαλει στην εικονα.....

    Δημοσίευση: 7 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 21:55

    ArgysJordan

    ArgysJordan
    Banned

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ArgysJordan έγραψε:ναι αλλα θελω μονο να φενεται μεγαλο στο topic οχι και εκει που εχω βαλει στην εικονα.....

    Δημοσίευση: 8 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 21:59

    sylvester73-alekoshacker

    sylvester73-alekoshacker
    Banned

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    δύστυχος δεν ξέρω Sad
    Και σε παράκαλω μην γραφις την ιδια απάντηση σε 2 μηνύματα συνεχόμενα :D

    Δημοσίευση: 9 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 22:02

    ArgysJordan

    ArgysJordan
    Banned

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    καλα οκ ελπιζω να γινετε.........

    Δημοσίευση: 10 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 22:13

    ReckTheGreek

    ReckTheGreek
    Banned

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Άκου φίλε μου...πας στα template >index_box\
    Πας στον κόδικα που έχεις βάλει για το username και πριν απο αυτο βάζεις:
    Κώδικας:

    <div class="username_resize">
    Μετά απ' τον κόδικα του username βάζεις:
    Κώδικας:
    </div>
    Και μετά στο Css:
    Κώδικας:

    .username_resize {
    font-size: 11px;
    }
    Το 11px το αλλάζεις ανάλογα με το μέγεθος που θέλεις :)

    Δημοσίευση: 11 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 22:15

    ArgysJordan

    ArgysJordan
    Banned

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    που ειναι το table->index_box???

    στον πινακα ελέγχου?

    Δημοσίευση: 12 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 22:16

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Αν δεν πετυχει αυτο που σου ειπε ο αγαπημενος μας φιλος απο πανω θα σου πω κατι πιο απλο..

    Δημοσίευση: 13 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 22:17

    ArgysJordan

    ArgysJordan
    Banned

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    φιλε αν μπορεις πες μου το ποιο απλο για να θυμαμε και πως να το βγαλω αμα εχω κανενα προβλημα

    Δημοσίευση: 14 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 22:21

    ReckTheGreek

    ReckTheGreek
    Banned

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    χαχα γίνεται και με html αλλα δεν είμαι σίγουρος

    Δημοσίευση: 15 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 22:22

    ArgysJordan

    ArgysJordan
    Banned

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ααα οκ θα το προτειμουσα αλλα αν μπορεις πες μου που ειναι αυτα που ειπες

    Δημοσίευση: 16 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 22:22

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Θα πας Εμφάνιση - Πρότυπα - Γενική Διαχείριση - viewtopic_body
    και θα αναζητησης τη λεξη
    Κώδικας:
    <span class="name">
    θα το κανεις
    Κώδικας:
    <span class="name1">

    και τελος αυτο θα το κανεις ετσι

    Κώδικας:
    .name1{font-size: 30px  !important;}

    Δημοσίευση: 17 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 22:24

    ArgysJordan

    ArgysJordan
    Banned

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    πρωτου κλεσει και αυτο το τοπικ αν μπορειτε πειτε μου και εναν κωδικα για να κανω πχ το ονομα ενος χρηστη με χρωμα πχ...ειναι ενας user και μου ζηταει να του κανω το όνομα πρασινο τι κώδικα θα χρησιμοποιήσω???????

    Δημοσίευση: 18 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 22:25

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ανοιξε αλλο θεμα και πες μας οταν κανεις αυτο αν ειναι οκ...

    Δημοσίευση: 19 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 22:28

    ArgysJordan

    ArgysJordan
    Banned

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    pfffffffffffffff δεν δουλευει ο κωδικας με το name1

    Δημοσίευση: 20 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 22:34

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Βρες αυτο
    Κώδικας:
    {postrow.displayed.POSTER_NAME}

    και κανε το ετσι

    Κώδικας:
    <span style="font-size: 14px; line-height: normal">{postrow.displayed.POSTER_NAME}</span>



    Έχει επεξεργασθεί από τον/την Paulos στις Πεμ 29 Δεκ - 22:36, 1 φορά

    Δημοσίευση: 21 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 22:34

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Τα αλλα γυρισετα οπως πριν και σβησε το css...

    Δημοσίευση: 22 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 22:36

    ArgysJordan

    ArgysJordan
    Banned

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    κανω αναζητηση δεν βρισκω τιποτα

    Δημοσίευση: 23 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 22:38

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    ΡΕλα φιλαρακι μου βαλε το ετσι POSTER_NAME και θα το βρει...

    Δημοσίευση: 24 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 22:58

    ArgysJordan

    ArgysJordan
    Banned

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    δεν δουλευει ο κωδικας

    Δημοσίευση: 25 λαθος html Empty Απ: λαθος html Πεμ 29 Δεκ - 23:01

    Paulos

    Paulos
    WebMaster

    Κερδισμένα Βραβεία :
    Επιστροφή στην κορυφή
    Αποκλειεται μισο λαθος να κανεις δεν θα σου γινει...Αν δεν γνωριζεις απο αυτα μην επιχειρεις...Δοκιμασε και του Reck...


    Μήνυμα [Σελίδα 1 από 3]

    Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Μοιραστείτε αυτό το θέμα

    Url
    BBcode
    HTML

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης