Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Aνακοίνωση & Σημείωση
Τα 5 καλύτερα Δωρεάν Παιχνίδια για κινητό που αξίζει να δοκιμάσετε, σε κάθε περίπτωση μπορεί να διαφωνείτε με την λίστα και να έχετε το δικό σας Top 10. Η παρακάτω εφαρμογές είναι όλες δωρεάν και διαθέσιμες προς λήψη από το Google Play.

5. SouzaSim Moped Edition.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: vagelis199 - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 2237 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/03/2016
Πρώτα απ'ολα πρέπει να πω πως αυτή η λίστα είναι για Android χρήστες. Επίσης ο καθένας μπορεί να διαφωνεί και να έχει την δική του λίστα με τα αγαπημένα, μπορεί ελεύθερα να μας την πει από κάτω.1. Must-have!!! για χρήστες με Root είναι το 

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: vagelis199 - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 2498 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/11/2015
Σήμερα σκέφτηκα να παρουσιάσω τις πιο χρήσιμες κατά την γνώμη μου εφαρμογές αλλά και τα καλύτερα παιχνίδια που μπορείτε να βρείτε στο Windows Phone store. Πρέπει να παραδεχτώ πως η επιλογή ήταν αρκετά δύσκολη.
Τα κριτήρια για τις εφαρμογές ήταν : Συχνότητα χρήσης και λειτουργικότητα.
Τα κριτήρια για τα παιχνίδια ήταν : Διασκέδαση,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: ΚΚαράπας - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 2125 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/11/2015
WinampΤο πιο δημοφιλές πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής είναι διαθέσιμο για PC είναι αρκετά καλό για κινητές συσκευές .
Το γραφικό περιβάλλον είναι αρκετά παρόμοιο με εκείνο που διατίθεται
στον υπολογιστή.


RealPlayer
Ένα άλλο δημοφιλές πρόγραμμα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 9423 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/09/2012

Θεματικές Ενότητες [26]Σε κάθε σπίτι υπάρχουν πλέον πάρα πολλοί φορτιστές και σχεδόν όλοι "ταιριάζουν" στο κινητό ή στο τάμπλετ μας. Το ότι "κουμπώνουν" δεν σημαίνει φυσικά ότι είναι όλοι ίδιοι και μπορούν να φορτίσουν σωστά την συσκευή μας. Σίγουρα έχει τύχει σε όλους μας να φορτίσουμε το κινητό και ενώ η μπαταρία δείχνει πλήρης να αδειάζει πολύ γρήγορα. Αυτό γίνεται λόγω κακής φόρτισης. Αν ο φορτιστής δεν παρέχει τα σωστά Αμπέρ η φόρτιση θα γίνει αργά και λάθος. Κίνδυνος να πάθει ζημιά η συσκευή μας δεν υπάρχει, το πρόβλημα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 342 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/01/2019


Το AMC Security (γνωστός και ως Advanced Mobile Care) είναι μια εφαρμογή ασφάλειας και βελτιστοποίησης από την εταιρεία IObit, η οποία έχει αναπτύξει το δημοφιλές πρόγραμμα #Advanced SystemCare για τα Windows. Παρέχει Προστασία και Επιτάχυνση όλα σε ένα για να προστατεύει τη συσκευή σας από κάθε κακόβουλη απειλή και να την επιταχύνει στο έπακρο.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 1919 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/09/2015


To Super Cleaner είναι μία κορυφαία εφαρμογή καθαρισμού για android συσκευές όπως επίσης και boosting, junk cleaner, CPU Cooler, battery saver, app lock και Antivirus. Το εμπιστεύονται πάνω από 82 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 907 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/04/2018


Με το Power Clean μπορείτε να καθαρίστε τη συσκευή σας από άχρηστα αρχεία και να ενισχύσετε τη ram του.

Απαιτήσεις συστήματος: Android

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 3117 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/04/2015


To Battery optimizer and Widget είναι ένα πρόγραμμα βελτιστοποίησης της μπαταρίας ή του διαχειριστή και ίσως η καλύτερη διαθέσιμη στο Google Play χωρίς κόστος. Θα ενισχύσει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας για τη συσκευή σας με την παροχή πληροφοριών σχετικά με τις εφαρμογές / widgets που καταναλώνουν το μεγαλύτερο μέρος της μπαταρίας σας. Παρέχει τις καλύτερες μεθόδους για να ελέγξει τις εφαρμογές που καταναλώνουν μπαταρία. Επιπλέον, συνιστά την εξοικονόμηση ενέργειας ή τη διαχείριση σχεδίων που...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1734 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/11/2015


To Kaspersky Battery Life είναι ένα δωρεάν εργαλείο εξοικονόμησης μπαταρίας που σας βοηθάει να ενισχύσει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε android smartphones και tablets. Παρακολουθεί αυτόματα κάθε εφαρμογή που τρέχει στις συσκευές σας, επιτρέπει να γνωρίζετε ποιες εφαρμογές καταναλώνουν την περισσότερη ενέργεια, πόσα λεπτά μπαταρίας απομένουν και σας βοηθάει να κλείσετε περιττές εφαρμογές.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1629 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/10/2017


Το WiFi Router Manager είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για τη διαχείριση του WiFi Router σας. Μπορείτε να εντοπίστε ποιος είναι στο WiFi σας, μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση στις ρυθμίσεις του Router σας, να ελέγχετε το δίκτυό σας, εντοπίσετε την ισχύ σήματος WiFi σε πραγματικό χρόνο και σας επιτρέπει να ανακαλύψετε τα προεπιλεγμένα κλειδιά και τους κωδικούς πρόσβασης των καλύτερων προιόντων WiFi Routers στον κόσμο.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 400 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/12/2018


Με την εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής AIMP για την πλατφόρμα Android μπορείτε να δημιουργήστε playlists, να αναζητήστε και να κατεβάστε  εξώφυλλα album και άλλα πολλά. Υποστηρίζει αρχεία *.ape *.mpga *.mp3 *.wav *.ogg*.umx *.mod *.mo3 *.it *.s3m *.mtm *.xm *.aac *.flac *.mp4 *.m4a *.m4b *.mpc *.wv *.opus.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2630 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/04/2015


To Rain Live Wallpaper είναι μία δωρεάν εφαρμογή για smartphones και tablet με λειτουργικό Android που προσομοιώνει τις σταγόνες της βροχής που πέφτουν στην οθόνη σας, με 20 εικόνες φόντου HD και πολλά περισσότερα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 709 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/10/2015


Με το CCleaner μπορείτε να αφαιρέστε σκουπίδια, να ανακτήσετε χώρο, να παρακολουθήστε το σύστημά σας και  περιηγηθείτε με ασφάλεια στο andoid smartphone σας.

Απαιτήσεις...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 3231 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/10/2014


To KMPlayer είναι ένας πολύ δημοφιλής player που έρχεται με ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας χρήστη, υψηλής ποιότητας βίντεο, ήχο υψηλής ποιότητας, καθώς και τη δυνατότητα να παίξει  κάθε είδους βίντεο στο τηλέφωνό σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 3978 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/04/2015


Το Panda Mobile Security είναι δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από ιούς για συσκευές Android με VPN το οποίο διασφαλίζει την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων σε smartphone και tablet από ιούς, κακόβουλο λογισμικό και ransomware.

Επίσης, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και από το smartwatch Android Wear!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 901 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/09/2018


To Bitdefender Antivirus Free είναι ένα ισχυρό και γρήγορο λογισμικό που χρησιμοποιεί τεχνολογία σάρωσης in-the-cloud για την αντιμετώπιση των τελευταίων απειλών από το cloud για τα Android λειτουργικά συστήματα  χωρίς να επιβραδύνει τη μπαταρία της συσκευής σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2396 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/04/2015


Το CM Security της Cheetah Mobile αναβαθμίστηκε στο Security Master Antivirus&VPN, και επαναπροσδιορίστηκε η αποστολή του: «Ασφάλεια τηλεφώνου: Προστατεύει Όχι Μόνο το Τηλέφωνο Αλλά και το Απόρρητο». Το Security Master Antivirus&VPN εισάγει την Ευφυή Διάγνωση, η οποία αναλύει την κατάσταση του τηλεφώνου και καθορίζει τις λειτουργίες που χρειάζεστε, όπως Antivirus, Καθαρισμός Άχρηστων Αρχείων και Ενίσχυση Τηλεφώνου (Εξοικονόμηση Μπαταρίας & Ψύξη CPU). Επιπλέον η προστασία απορρήτου ενισχύθηκε με το...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 516 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/09/2018


Απίστευτοι ήχοι για την τέλεια στιγμή

Οι ήχοι και τα βαρετά μηνύματα είναι πλέον παρελθόν. Το χαρακτηριστικό "Κάνε μου έκπληξη" συνδυάζει κείμενα με ήχους όπως καμία άλλη εφαρμογή! Επιλέξτε ένα αστείο και τέλειο ήχο και προσθέστε ένα σχόλιο σε αυτό. Πάνω από 200 ήχοι για κάθε περίπτωση είναι στα δάχτυλά σας. Ο χρόνος είναι σημαντικός! Τώρα, όταν τελειώσει το μάθημα ή το βράδυ; Εσείς αποφασίζετε! Συμμετέχετε σε αστείες μάχες με τους φίλους σας και την οικογένειά σας και...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 580 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/05/2018


Το Easy Uninstaller είναι το γρηγορότερο και το πιο εύκολο πρόγραμμα απεγκατάστασης για Android. Διαθέτει Μαζική απεγκατάσταση, Γρήγορη κατάργηση εγκατάστασης, Εμφάνισης ονόματος, έκδοσης, ημερομηνία τελευταίας ενημέρωσης, μεγέθους, Αναζήτησης εφαρμογής από όνομα και άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 531 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/05/2018
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Greek TV 1.0

Δες τηλεόραση από το κινητό ή το tablet σου!


Με αυτή την εφαρμογή μπορείτε να δείτε live Ελληνική και Κυπριακή τηλεόραση δωρεάν!
Απαραίτητη για τη προβολή είναι iptv core ή ο mx player.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: GAMSgr - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 1366 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/01/2017


Με το Format Factory  μπορείτε να μετατρέψτε όλα τα βίντεο και μουσικά αρχεία στην Android συσκευή σας, σε Mp4, Flv, AVI, MKV, MP3, FLAC, WMA, OGG, AAC, M4A, AC3, Ape, Wav. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε πλήρως τη μορφή εξόδου με δυνατότητα προσαρμογής του μεγέθους, codec, aspect ratio, fps, η συχνότητα bitrate.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 1946 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/07/2015


Κάποτε είχαμε το λυσάρι τώρα μία νέα αφερμογή θα σας βοηθήσει να λύσετε εξισώσεις μαθηματικών.Αυτό θα γίνει με την κάμερα του smartphone σας αφού πρώτα σαρώσετε τις εξισώσεις από το βιβλίο σας και στην συνέχεια η εφαρμογή θα σας δείξει το αποτέλεσμα - λύση.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 1157 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/10/2014


H εφαρμογή Clean History  είναι ένα εργαλείο συστήματος για Android που μπορεί να καθαρίσει το ιστορικό και τα άχρηστα αρχεία, να προστατεύστε το προσωπικό σας απόρρητο, να εξοικονομήστε χώρο στο δίσκο σας, να βελτιστοποιήστε την μνήμη και να κάνετε την ταχύτητα του τηλεφώνου σας πιο γρήγορη.

Τι Καθαρίζει:

Καθαρίστε το Ιστορικό του Προγράμματος Περιήγησης
Καθαρίστε την Προσωρινή Μνήμη από Όλες τις Εφαρμογές
Καθαρίστε το Πρόχειρο
Καθαρίστε τις...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 1941 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/07/2015


Ενάντια στο χάος των δεδομένων
Εγκατεστημένες εφαρμογές, ληφθέντα αρχεία, φωτογραφίες, μουσική, βίντεο - με το χρόνο, το smartphone σας θα γεμίσει και θα γίνει αργό. Αποσυμφορήστε το τηλέφωνό σας και ανακτήστε χώρο στο δίσκο με το Ashampoo Droid Optimizer.

Για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας
Η περιήγηση στο Internet με το smartphone σας αφήνει διάφορα ίχνη που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παραβίαση της ιδιωτικής ζωής σας. Και...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2493 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/04/2015


Tο Glary Utilities το γνωρίζουμε από την desktop εφαρμογή αλλά είναι μία αξιόλογη εφαρμογή για να καθαρίσουμε και να βελτιστοποιήσουμε το Android smartphone μας καθαρίζοντας την μνήμη του από προσωρινά αρχεία και άχρηστες καταχωρήσεις.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1887 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/02/2015


Η εφαρμογή αυτή σας επιτρέπει να προβάλετε το δικό σας μήνυμα ή banner μέσα από την οθόνη του κινητού σας ή του tablet σας.Ο τρόπος λειτουργίας είναι απλός ανοίγετε την εφαρμογή πληκτρολογείτε το μήνυμα σας,το χρώμα,την κίνηση κλπ και πατάτε start έτσι θα δείτε το μήνυμα σας να εμφανίζετε!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: GAMSgr - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1221 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/01/2017


Όταν ακούτε ένα νέο τραγούδι στο ραδιόφωνο ή από οποιαδήποτε άλλη πηγή και δεν έχετε ιδέα για τον τίτλο ή ποιος είναι ο τραγουδιστής, τότε η εφαρμογή Shazam θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτές τις λεπτομέρειες.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 2207 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/04/2015


H πιο δημοφιλή εφαρμογή anti-malware στον κόσμο και στο κινητό!

Το Malwarebytes Anti-Malware Mobile προστατεύει το τηλέφωνο ή το tablet σας από κακόβουλο λογισμικό και μολυσμένες εφαρμογές και μη εξουσιοδοτημένη επιτήρηση.

• Ανιχνεύει και εξαλείφει malware, συμπεριλαμβανομένων των spyware και Trojans
• Σαρώνει τις εφαρμογές σας για κακόβουλο κώδικα ή πιθανώς ανεπιθύμητα προγράμματα (ΑΙΧ)
• Σας ειδοποιεί αν ένα link σε μια κακόβουλη ιστοσελίδα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 2055 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/07/2015


Αυτή η εφαρμογή μπλοκάρει τις περισσότερες ανεπιθύμητες κλήσεις από τράπεζες,διαφημίσεις κλπ. Κάνει τέλεια δουλειά.

Απαιτήσεις...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: GAMSgr - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1398 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/01/2017

Θεματικές Ενότητες [26]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, *Teoxxx*, GAMSgr

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement