Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 21, 22, 23

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Θεματικές Ενότητες

Image and video hosting by TinyPic</a> Ουάσινγκτον - Ενώ το Υπουργείο Δικαιοσύνης δίνει δημόσια μάχη με την Apple για την πρόσβαση σε ένα κλειδωμένο iPhone, η κυβέρνηση επίσημα συνεδριάζει κλειστών των θυρών για μία άλλη τεχνολογική εταιρία, την WhatsApp, για την πρόσβαση στην δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας και μηνυμάτων. Μέχρι στιγμής έχουν αναμειχθεί επίσημοι κυβερνητικοί...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: JOHNny - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1146 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/03/2016
Δεν είναι μυστικό πια ότι η Microsoft έχει ξεκινήσει μια επιθετική εκστρατεία αναβάθμισης στα Windows 10, σε υπολογιστές με Windows 7 και 8.1, αλλά νέες εκθέσεις που προέρχονται από χρήστες από όλο τον κόσμο αποκαλύπτουν ότι το νέο λειτουργικό σύστημα έχει εγκατασταθεί ακόμα και αν δεν το έχουν επιτρέψει.

Μια δημοσίευση στο reddit που έχει λάβει αρκετή...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1206 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/03/2016
Εάν το Snapchat δημιουργούσε ένα gadget, τι ακριβώς θα ήταν αυτό;

Κι αυτό δεν πρόκειται για ρητορικό ερώτημα, καθώς το διάσημο αυτό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, που πρόσφατα εκτιμήθηκε αξίας 16 δις δολαρίων, έχει στρατολογήσει ειδικούς για ένα ενδιαφέρον νέο εγχείρημα, την κατασκευή των γυαλιών SnapGlass.

Βέβαια αυτό είναι αμφιλεγόμενο καθώς το...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: JOHNny - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1194 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/03/2016
Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι θα διακόψει την υποστήριξη του Skype για τις τηλεοράσεις, τον Ιούνιο του 2016 και δεν υπάρχουν άλλες ενημερωμένες εκδόσεις που θα παρέχονται πέραν αυτής της ημερομηνίας.

Ουσιαστικά, με την εφαρμογή Skype για τις τηλεοράσεις, ο καθένας που έχει μια έξυπνη τηλεόραση θα μπορούσε να συνομιλήσει με τις επαφές του από τον καναπέ, και δεν είναι...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1157 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/03/2016
Η ομάδα ανάπτυξης του περιηγητή Vivaldi, μέσω του Ruarí Ødegaard, ανακοίνωσε σήμερα, 10 Μαρτίου 2016, τη διαθεσιμότητα του πρώτου build, για δημόσια δοκιμή, του επικείμενου web browser μετά την κυκλοφορία της έκδοσης Beta 3.

Η έκδοση #Vivaldi 1.0.418.3, διορθώνει ένα μέρος κάποιων "bugs", καθώς η τελική έκδοση του περιηγητή, θα παρουσιαστεί αργότερα φέτος. Ως εκ...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1432 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/03/2016
Για να σταματήσει μια οργάνωση να γίνετε θύμα του διαδικτυακού κυβερνοεκβιασμο είναι ο συνδυασμός ασφάλεια της τεχνολογίας, η πολιτική της εταιρείας και η κατάρτιση, τα οποία είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες για την αποφυγή επίθεσης από εγκληματίες του κυβερνοχώρου.

Αυτός είναι ο λόγος που η Panda Security έχει ξεκινήσει τον Πρακτικό οδηγό ασφαλείας για την την αποφυγή...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1190 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/03/2016
To Facebook Messenger για συσκευές Android έχει αναβαθμιστεί και τώρα υποστηρίζει το Material Design της Google, η είδηση ​​ανακοινώθηκε από τον David Marcus, ο οποίος είναι ο επικεφαλής του Messenger στο Facebook.

Ο νέος σχεδιασμός material design είναι τώρα διαθέσιμος στην πιο πρόσφατη έκδοση του Facebook Messenger για συσκευές Android, μπορείτε να μάθετε περισσότερες...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1538 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/03/2016
Το σύστημα ανασκόπησης βίντεο έχει κοινό σκοπό σε μια σειρά από αθλήματα σε όλο τον κόσμο.

Οι Αυστραλοί, έχουν το Hawk-Eye που μπορεί να σας έρθει αμέσως στο μυαλό αν ασχολείσται με κρίκετ και τένις. Το σύστημα Hawk-Eye...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1269 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/03/2016
Δύο ερευνητές έχουν καταλήξει σε μια νέα μέθοδο hacking smartphones με τη χρήση βιομετρικής αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων για την προστασία και το ξεκλείδωμα των δεδομένων του χρήστη.

Οι Kai Cao και Anil K. Jain από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών και Μηχανικών στο Michigan State University έχουν επινοήσει μια απλούστερη και ταχύτερη μέθοδος πλαστογράφησης δακτυλικών...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1321 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/03/2016
To Continuum είναι ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά των Windows 10 Mobile, που "παντρεύει" πλήρως τηλέφωνο και υπολογιστή. Έτσι δεν είναι τυχαίο που η Microsoft χρησιμοποιεί αυτό του είδους το χαρακτηριστικό για να βοηθήσει στην προώθηση του νέου λειτουργικού συστήματος και τις συσκευές της.

Ένα νέο βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα στο YouTube δείχνει πώς τα Windows 10 Mobile...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1529 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/03/2016
Το νέο Samsung Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge έχουν σχεδιαστεί για να είναι αδιάβροχα και έρχονται με μια αξιολόγηση IP68. Έχουμε βρεί ένα βίντεο στο youtube που δείχνει το smartphone Samsung Galaxy S7 να δοκιμάζεται στο νερό.

Έτσι στο βίντεο που ακολουθεί έχουμε την ευκαιρία να δούμε το Samsung Galaxy S7 σε ένα μπολ με νερό και επίσης σε μια πισίνα, η συσκευή...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1397 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/03/2016
Η Google έχει προσθέσει την επιλογή Analytics, στην υπηρεσία Google Fonts, η οποία παρέχει αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις γραμματοσειρές, και σύμφωνα την εταιρεία, η Google έχει παραδώσει πάνω από 7.600 δισεκατομμύρια αρχεία γραμματοσειρών στο Web σε χρήστες σε ολόκληρο το Internet.

Η υπηρεσία ξεκίνησε το 2010, ξεσηκώνοντας τον τρόπο σχεδιασμού στο Διαδίκτυο...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1046 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/03/2016
Τα Wearables και smartwatches εξελίσσονται σε ένα πραγματικά γρήγορο ρυθμό, με περισσότερες εταιρείες να αρχίζουν την ανάπτυξη καινοτόμων μοντέλων που υποτίθεται θα σας αφήνουν να εκτελείτε διάφορες λειτουργίες κατ 'ευθείαν από τον καρπό σας.

Η Samsung είναι ένας από τους γίγαντες της τεχνολογίας που εργάζεται σε νέα χαρακτηριστικά στα smartwatches, και μια πιθανή καινοτομία...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1215 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/03/2016
Τον προηγούμενο μήνα είχα κάνει μία έρευνα για τον δημοφιλέστερο περιηγητή και λειτουργικό σύστημα στην Ελλάδα για τον μήνα Ιανουάριο. Μία νέα έρευνα που έκανα σήμερα στην ιστοσελίδα statcounter.com, τσέκαρα να δω τι γίνεται με τους περιηγητές αλλά και τα λειτουργικά συστήματα για τον μήνα Φεβρουάριο. Αυτή η έρευνα από την...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1016 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/03/2016
Κρατήστε τα παιδιά σας ασφαλή στο διαδίκτυο με την αντικατάσταση του Google με το Kiddle.

Κρατώντας τα παιδιά ασφαλή από όλα τα είδη ακατάλληλου περιεχομένου υπήρξε πάντα μια ανησυχία, τόσο για τους γονείς όσο και τις εταιρείες του Web. Μία από τις πιο πρόσφατες πρωτοβουλίες σε αυτόν τον τομέα είναι η Kiddle, μια μηχανή αναζήτησης μόνο για τα παιδιά.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1207 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/03/2016
Η Microsoft έχει ξεκίνησε μια νέα διαφημιστική καμπάνια για τα Windows 10 που δεν θελει μόνο να αναδείξει τα καλύτερα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού της συστήματος, αλλά επίσης να τονίσει ότι οι υπολογιστές Mac της Apple υστερεί όταν πρόκειται για συγκεκριμένες δυνατότητες.

Η νέα καμπάνια ονομάζεται “The Bug Chicks” και περιλαμβάνει μια σειρά από βίντεο διαφημίσεις που...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1137 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/03/2016
H αυτοκινητοβιομηχανία Volvo έχει ένα νέο project, που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσει drones που μπορούν να πάρουν τα σκουπίδια αντί για εσάς. Το project oνομάζεται ROAR project και είναι μια συνεργασία με τη Volvo και την Renova.

Η Renova είναι μια σουηδική εταιρεία αποβλήτων και ανακύκλωσης. Ο στόχος του project είναι να δημιουργηθεί ένα αυτοματοποιημένο σύστημα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1081 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/02/2016
H Skype ανακοίνωσε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι έχει αποφασίσει να φέρει Mojis και ένα νέο χαρακτηριστικό για κοινή χρήση φωτογραφιών στην έκδοση Windows 10 Mobile Insider Preview, η οποία θα είναι η πρώτη που θα έχει αυτά τα νέα χαρακτηριστικά και πιο μετά θα λανσαριστούν σε άλλες εκδόσεις Windows Phone.

Σύμφωνα με τους προγραμματιστές, στην έκδοση Preview του Skype για...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1199 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/02/2016
Ίσως να θυμάστε το 2012, όταν το YouTube ξεκίνησε ένα εργαλείο για τους δημιουργούς περιεχομένου, που τους επέτρεπε να θολώνουν μόνο πρόσωπα στα βίντεό τους. Αυτό ήταν το πρώτο σημαντικό βήμα που το YouTube λάνσαρε στους δημιουργούς του.

Τώρα με ένα νέο προσαρμοσμένο εργαλείο, επιτρέπει στους χρήστες να θολώνουν οτιδήποτε στα βίντεο τους. Το YouTube έχει ξεκινήσει το...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1241 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/02/2016
Το CCleaner είναι μία από τις κορυφαίες εφαρμογές καθαρισμού των Windows σας, μπορείτε να αφαιρέστε τα προσωρινά αρχεία και να διαγράψετε μη έγκυρα στοιχεία μητρώου για να κρατήσει τον υπολογιστή σας σε άριστη κατάσταση, αλλά αρχής γενομένης από σήμερα, το πρόγραμμα μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα.

Μια νέα έκδοση του CCleaner έχει κυκλοφορήσει με λειτουργικές βελτιώσεις...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1227 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/02/2016
Τα πρόσθετα Emoji ήταν σε δοκιμή από τον Οκτώβριο, αλλά μόνο για τους χρήστες στην Ισπανία και την Ιρλανδία.

Ο υπόλοιπος κόσμος παρακολουθούσε την λειτουργία μόνο από το YouTube, ο "γίγαντας" της κοινωνικής δικτύωσης φαίνεται να έχει τελειώσει το πιλοτικό στάδιο δοκιμών και από σήμερα ανακοίνωσε την παγκόσμια διάθεση των εναλλακτικών επιλογών στο "Like".

Για να αποκτήσετε...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Θάλεια - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1151 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/02/2016
H Adobe αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσε την έναρξη της νέας εφαρμογής Adobe Lightroom 2.0 για Android συσκευές που φέρνει μαζί της μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά, βελτιώσεις και tweaks.

Ένα από τα νέα μεγάλα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι ότι περιλαμβάνει υποστήριξη να τραβήξετε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας από το smartphone ή το tablet...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1188 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/02/2016
Μια σύνδεση έχει βρεθεί μεταξύ της πειρατείας λογισμικού και την υιοθέτηση των συστημάτων Linux, σύμφωνα με μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Πανεπιστήμιο του Όσλο.

Ορισμένες μελέτες αποκαλύπτουν πράγματα που είναι μόνο πάρα πολύ προφανές ή που φαίνεται να σχετίζoνται με την κοινή λογική. Για παράδειγμα, αυτή η πιο πρόσφατη μελέτη με τίτλο "Software Piracy...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1114 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/02/2016
Τα Windows XP δεν λαμβάνουν πλέον ενημερώσεις και patches ασφαλείας από τη Microsoft από τον Απρίλιο του 2014, αλλά περίπου το 10% των επιτραπέζιων υπολογιστών σε όλο τον κόσμο έχουν ακόμη το λειτουργικό σύστημα, παρά τους προφανείς κινδύνους για την ασφάλεια.

Ο Internet Explorer στα Windows XP δεν είναι πλέον ένας ασφαλής τρόπος για να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο, έτσι τρίτοι...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1323 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/02/2016
Ο περιηγητής Microsoft Edge είναι το μεγάλο στοίχημα της Microsoft για τον ανταγωνισμός της, με τα υπόλοιπα προγράμματα περιήγησης του διαδικτύου, καθώς αντικαθιστά τον Internet Explorer και είναι ως προεπιλογή στα Windows 10 και έρχεται να ανταγωνιστεί ενάντια στα Chrome και Firefox.

Μέχρι και το τωρινό build των Windows 10, o Edge εξακολουθεί να μην έχει μεγάλες δυνατότητες,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1023 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/02/2016
Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση, οι τρεις κατασκευαστές PC που περιλαμβάνουν την Vaio, την Toshiba και την Fujitsu έχουν ξεκινήσει συζητήσεις σχετικά με τη συγχώνευση τους ώστε να δημιουργήσουν μια μεγάλη εταιρεία.

Το 2014, το τμήμα VAIO υπολογιστών, πουλήθηκε από τη Sony στην Japan Industrial Partners, εταιρεία της Vaio και τώρα η εταιρεία ψάχνει για κάνει συγχώνευσει με επιχειρήσεις...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 851 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/02/2016
H Mozilla έχει δημοσιεύσει μια σειρά από μακέτες για τo επερχόμενo ανανεωμένο UI του Firefox, το οποίο θα παρέχει ένα νέο χαρακτηριστικό Timeline, ένα νέο UI σε κάθε νέο Tab που θα ανοίγετε, και ένα χαρακτηριστικό ShareMenu για να ενισχύσει την ήδη ενσωματωμένη υπηρεσία «Pocket».

Timeline

Η λειτουργία Timeline ενοποιεί το...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1019 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/02/2016
Είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με το γεγονός ότι τα σύγχρονα αυτοκίνητα διαθέτουν αερόσακους στο εσωτερικό τους για την προστασία των επιβατών σε περίπτωση ατυχήματος.

Στο μέλλον, οι αερόσακοι μπορεί επίσης να τοποθετηθούν στο εξωτερικό του αυτοκινήτου, σε μια προσπάθεια να συμβάλει στην προστασία των πεζών καθώς και να προστεθεί μία ακόμη προστασία για τους επιβάτες στο εσωτερικό...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 784 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/02/2016
Το ντεμπούτο των Windows 10 Mobile αναμένεται να γίνει κάποια στιγμή αυτό το μήνα, σύμφωνα με προηγούμενα ρεπορτάζ, αλλά η Microsoft εξακολουθεί να τηρεί σιγήν ιχθύος σχετικά με τις λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να μας δώσουν έστω έναν υπαινιγμό για την ημέρα ή την εβδομάδα που το νέο λειτουργικό...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Cris4524 - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 1468 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/02/2016
Πρίν από λίγες ώρες σας ενημερώσαμε ότι το To Pirate Bay συνεργάζεται με τους προγραμματιστές του Torrents Time, η εναλλακτική λύση του #Popcorn Time, για video streaming από τον περιηγητή σας.

Πλέον το Kickass Torrents έχει ακολουθήσει την τακτική αυτή, έτσι διαθέτει τώρα ένα κουμπί "STREAM TORRENT"...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1100 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/02/2016

Θεματικές Ενότητες [30]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 21, 22, 23

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Μάριος, vagelis199

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement