Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Θεματικές Ενότητες

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι τα PCs με Windows 7 και Windows 8.1 θα λαμβάνουν μηνιαίες συλλογικές ενημερώσεις, συμπεριλαμβανομένων διορθώσεις που δεν αφορούν θέματα ασφαλείας, σε μια προσπάθεια να απλοποιήσει την εμπειρία του χτήστη με αυτές τις δύο εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος.

Βασικά, αυτό σημαίνει ότι, κάθε μήνα, οι χρήστες οι οποίοι σήμερα λειτουργούν με Windows...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1100 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/05/2016
;Eνα νέο βίντεο δοκιμή πτώσης, μεταξύ του Samsung Galaxy S7 και HTC 10 έχει κυκλοφορήσει στο Youtube. Στο βίντεο που ακολουθεί έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα δύο smartphones na δοκιμάζonται πλάι πλάι με τους ίδιους ακριβώς όρους. Ποιο είναι το πιο ανθεκτικό στη δοκιμή πτώσης;

Όπως μπορούμε να δούμε από το βίντεο το HTC 10 φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα στις δοκιμές...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1211 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/05/2016
Το Opera είναι ένα από το πιο ενεργά προγράμματα περιήγησης τον τελευταίο καιρό και μετά την έναρξη ενός ενσωματωμένου ad-blocking και την δωρεάν υπηρεσία VPN, η επιχείρηση τώρα εισαγάγει μια νέα λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στην εφαρμογή της.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1610 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/05/2016
Η Mozilla έχει ανακοινώσει ένα νέο πρόσθετο για τον περιηγητή Firefox που ονομάζεται Mozilla Test Pilot και έχει σχεδιαστεί για να σας αφήσει να δοκιμάσετε πειραματικές λειτουργίες.

Το πρόσθετο θα σας αφήσει να μετατρέψετε αυτές τις πειραματικές λειτουργίες και να τις σβήσετε όποτε θέλετε, και μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά, περιλαμβάνουν, το Activity Stream, το...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 2129 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/05/2016
Το νέο HTC 10 κυκλοφόρησε πρόσφατα και τώρα ένα βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, δείχνει πόσο ανθεκτική είναι η συσκευή. Στο βίντεο που ακολουθεί έχουμε την ευκαιρία να δούμε το HTC 10 να καίγεται η οθόνη του, να λυγίζει αλλά και γίνονται πάνω του γρατζουνιές.

Πριν φτάσουμε στην αγορά για ένα smartphone, η ανθεκτικότητα μιας συσκευής είναι ένας από τους παράγοντες...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1267 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/05/2016
Η Microsoft θα σταματήσει σύντομα την δωρεάν αναβάθμιση σε Windows 10, έτσι ώστε οι χρήστες που τρέχουν λειτουργικά συστήματα Windows 7 ή 8.1 έχουν μόνο ένα με δυο μήνες για να αναβαθμίσουν δωρεάν τον υπολογιστή τους.

Οι χρήστες των παλαιότερων εκδόσεων των Windows, όπως XP ή Vista, και εκείνοι που δεν τρέχουν τα Windows καθόλου και δεν έχουν άμεση μέθοδο αναβάθμισης σε...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 2188 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/05/2016
Οι επεκτάσεις AdBlock και Adblock Plus για τα προγράμματα περιήγησης μόλις έκαναν το ντεμπούτο τους με υποστήριξη στον Microsoft Edge των Windows 10, επιτρέποντας στους χρήστες των Windows 10 που θέλουν να δουλεύουν το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης να τα εγκαταστήσουν.

Σε αυτό το σημείο, ο περιηγητής Microsoft Edge δεν υποστηρίζει επεκτάσεις στις σταθερές εκδόσεις των Windows...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1661 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/05/2016
Έχουμε δει πολλά διαφορετικά βίντεο από κάμερες GoPro αλλά πιστεύω ότι αυτό το βίντεο μπορεί να είναι το καλύτερο μέχρι σήμερα, το βίντεο λήφθηκε από έναν πύραυλο που ξεκίνησε για το διάστημα.

Στο βίντεο που ακολουθεί έχουμε την ευκαιρία να δούμε ένα πύραυλο να απογειώνεται και να ταξιδεύει 120.700 μέτρα πάνω από τη γη και ταχύτητα έως και 6115 χλμ/ώρα, με μια σειρά από κάμερες...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 2166 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/05/2016
Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ότι τα Windows 10 τρέχουν σε 300 εκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο, υποστηρίζοντας ότι έχει την υψηλότερη ικανοποίηση των πελατών της από οποιαδήποτε έκδοση των Windows.

Η εταιρείαεπίσης υπενθύμισε ότι όσοι έκαναν δωρεάν αναβάθμιση από Windows 7 ή 8.1, θα λήξη στις στις 29 Ιουλίου, έτσι ώστε οι καταναλωτές έχουν περίπου δύο μήνες για να επωφεληθούν...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1674 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/05/2016
Μετά την δωρεάν υπηρεσία VPN η Opera κυκλοφόρησε την ενσωματωμένη λειτουργία ad-blocking στον περιηγητή της, για desktop και mobile συσκευές.

Σύμφωνα με την Opera, η νέα δυνατότητα της ενσωματωμένης λειτουργίας ad-blocking κάνει την περιήγηση στο διαδίκτυο μέχρι και 90% πιο γρήγορη από ό, τι χρησιμοποιώντας...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1626 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/05/2016
Η πλειοψηφία των σαρωτών δακτυλικών αποτυπωμάτων για smartphones τοποθετούνται σε ένα πλήκτρο όπως το κουμπί "Home" και τώρα η LG έχει αναπτύξει ένα νέο σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων για smartphones που θα βρίσκεται κάτω από την οθόνη των συσκευών.

Σύμφωνα με την LG αυτό θα επιτρέψει στους κατασκευαστές να ενισχύσουν το σχεδιασμό των συσκευών τους, καθώς δεν θα περιορίζονται...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1352 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/05/2016
Τον προηγούμενο μήνα είχα κάνει μία έρευνα για τον δημοφιλέστερο περιηγητή και λειτουργικό σύστημα στην Ελλάδα για τον μήνα Μάρτιο. Μία νέα έρευνα που έκανα σήμερα στην ιστοσελίδα statcounter.com, τσέκαρα να δω τι γίνεται με τους περιηγητές αλλά και τα λειτουργικά συστήματα για τον μήνα Απρίλιο. Αυτή η έρευνα από την...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1307 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/05/2016
Η Google αυτή την εβδομάδα μας έδωσε μια γεύση από το τι μπορείτε να περιμένετε από τα βίντεο 360 μοιρών σε ένα απολαυστικό βίντεο που πρωταγωνιστεί η DΔWN. (Την έχουμε δεί και με τον Bo, στο Bo feat Dawn Richard Di Di).

Δείτε παρακάτω το 30λεπτο βίντεο 360 ​​μοιρών, το οποίο μπορεί...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 2465 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/04/2016
Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, η COSMOTE με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού, μεταφέρει ένα μήνυμα ζωής που πρέπει να γίνει συνείδηση σε όλους τους Έλληνες,

"Η ασφάλεια σου και η ασφάλεια των άλλων, είναι σημαντικότερη από ένα μήνυμα SMS ή ένα τηλεφώνημα."

Κινητό και αυτοκίνητο δεν πάνε μαζί. Όλοι το γνωρίζουμε, αλλά δεν το ακολουθούμε.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1228 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/04/2016
Έχασες το //Build 2016?

Μπορείς να παρακολουθήσεις όλες τις, παρουσιάσεις και εκπαιδεύσεις στο Channel 9 σήμερα.

To Xamarin- δωρεάν και ανοιχτού κώδικα

Τα cross-platform...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1388 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/04/2016
Η Google έχει κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση της εφαρμογής YouTube για συσκευές Android και iOS και η πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής έρχεται με μια επανασχεδιασμένη Αρχική Σελίδα.

Η αρχική σελίδα στην εφαρμογή έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι ευκολότερο οι χρήστες να ανακαλύψουν τα βίντεο που μπορεί να θέλουν να παρακολουθήσουν στη συσκευή τους. Υπάρχουν μεγάλες εικόνες...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 3474 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/04/2016
Έξυπνα tips για να παραμένουμε υγιείς στο γραφείο

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία στις 28 Απριλίου 2016, η MMD παρουσιάζει έξυπνες συμβουλές για το πώς η ορθή επιλογή οθόνης μπορεί να συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας στο περιβάλλον εργασίας.

Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας για την...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1360 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/04/2016
Η Logitech δημιούργησε μια μοναδική επίδειξη στο συνέδριο PAX East, του τρέχοντος έτους, το οποίο ξεκίνησε το Σαββατοκύριακο.

Δημιούργησε μια τεράστια ρετρό οθόνη χρησιμοποιώντας 160 πληκτρολόγια με οπίσθιο φωτισμό, που στοιβάζονται το ένα πάνω στο άλλο, με τα πλήκτρα να δημιουργούν μια τεράστια οθόνη που είναι σε θέση να παράγει ρετρό παιχνίδια.

Η οθόνη είναι...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1943 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/04/2016
Μια ομάδα επιστημόνων από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Irvine (UCI), κατά λάθος ανακάλυψε μια μέθοδο δημιουργίας μπαταριών που χρησιμοποιούν νανοσύρματα που μπορεί να διαρκέσουν πάνω από 200.000 κύκλους επαναφόρτισης χωρίς να χαλάσουν ή να χάσουν την απόδοση τους.

Η αναζήτηση για μια μακράς διάρκειας μπαταρία έχει απασχολήσει αρκετούς επιστήμονες σε εργαστήρια σε όλο...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1636 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/04/2016
H Opera αυτή την εβδομάδα ανακοίνωσε μια νέα ενημερωμένη έκδοση του περιηγητή της για desktop pc, η οποία παρέχει στους χρήστες δωρεάν υπηρεσία VPN, καταργώντας την ανάγκη για να κατεβάσετε επεκτάσεις VPN ή να πληρώσετε συνδρομή VPN.

Επίσης προσφέρει πρόσβαση σε μπλοκαρισμένες ιστοσελίδες και την ικανότητα να προστατεύσει την περιήγηση σας όταν χρησιμοποιείτε...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 2177 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/04/2016
Μετά την απελευθέρωση από μια σειρά από beta εκδόσεις του νέου λειτουργικού συστήματος Linux της Canonical, θα ξεκινήσει το νέο λειτουργικό σύστημα της, Ubuntu 16.04 LTS.

Το νέο Ubuntu 16.04 LTS θα παρέχει στους χρήστες patches ασφαλείας και ενημερώσεις για πέντε χρόνια ;opvw επίσης θα προσφέρει στους χρήστες υποστήριξη για snap packages καθώς και .deb packages. Στην...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1257 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/04/2016
Επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Bath έχουν αναπτύξει μια μπαταρία ή μικροσκοπικές κυψέλες καυσίμου που τροφοδοτείται από ούρα και η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να είναι το κόστος χαμηλό, μεταξύ £ 1 και £ 2.

Οι επιστήμονες εργάστηκαν με το Queen Mary University του Λονδίνου και τη Bioenergy Centre του Μπρίστολ για να δημιουργήσουν μια μικροβιακή κυψέλη καυσίμου που τροφοδοτείται...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1160 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/04/2016
Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το Skype λειτουργεί πλέον χωρίς κάποιο plugin ή εφαρμογή στον περιηγητή Edge (το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης στα Windows 10), χάρη στην τεχνολογία ORTC.

Έτσι από σήμερα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Skype for Web, το Outlook.com, το Office Online και το OneDrive...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1153 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/04/2016
Η Huawei μετά τη μεγάλη ανακοίνωση των Huawei P9 και Huawei P9 Plus στο...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Cris4524 - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1311 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/04/2016
Η Microsoft ανακοίνωσε πρόσφατα ότι οι χρήστες των Windows 10 θα λάβουν σύντομα μια ενημερωμένη έκδοση με το χαρακτηριστικό "Messaging everywhere", το θα επιτρέπει να στείλετε μηνύματα μέσω των κινητών σας από έναν επιτραπέζιο υπολογιστή.

Η εταιρεία δεν παρείχε καμία πληροφορία για το πότε θα δούμε την αυτή την ενημερωμένη έκδοση, αλλά εξήγησε ότι η ενημέρωση...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1214 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/04/2016
Η νέα αναβάθμιση του περιηγητή Google Chrome 50 κυκλοφόρησε νωρίτερα σήμερα και διορθώνει 20 θέματα ασφαλείας, για τους χρήστες με συστήματα, Windows και Mac. Η έναρξη της νέας έκδοσης σηματοδοτεί επίσης ένα σημαντικό ορόσημο.

Από σήμερα, το Google Chrome δεν υποστηρίζει πλέον παλιές εκδόσεις των...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1371 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/04/2016
Η DigitalFoundry αυτή την εβδομάδα δημοσίευσε μια επίδειξη του νέου PlayStation 4 Remote Play και παρέχει μια καλή ματιά στην εγκατάσταση αλλά και την απόδοση που μπορούμε να περιμένετε ενώ παίζετε παιχνίδια.

Το νέο PlayStation 4 Remote Play είχε ξεδιπλώσει νωρίτερα αυτό το μήνα με...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1851 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/04/2016
Οι λάτρεις της δημοφιλή ιστοσελίδας torrent Kickass Torrents όλη την ημέρα σήμερα, στους περιηγητές Google Chrome, Firefox και Safari ξεκίνησε να δείχνει προειδοποίηση για κακόβουλο λογισμικό σε όλους τους χρήστες.

Η προειδοποίηση άρχισε να εμφανίζεται πριν από λίγες ώρες και οφείλεται στην υπηρεσία Google Safe Browsing. Αυτή η προειδοποίηση συνήθως εμφανίζεται...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1565 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/04/2016
Η Microsoft θα κάνει κάποιες αλλαγές στο "Blue Screen of Death", η νέα έκδοση του BSOD εντοπίστηκε στην τελευταία έκδοση των Windows 10 Insider preview από την ιστοσελίδα The Register.

Η νέα "Blue Screen of Death" της Microsoft, έρχεται τώρα με URL και QR code που μπορείτε να σαρώσετε με το smartphone σας και στη συνέχεια να σας μεταφέρει σε μια διεύθυνση URL που...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1140 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/04/2016
Στην Ελλάδα δόξα το θεό έχουμε άφθονο ήλιο, ενώ σε άλλες Ευρωπαικές χώρες δεν συμβαίνει το ίδιο. Μια ομάδα από επιστήμονες στην Κίνα κατασκεύασε ένα φωτοβολταϊκό που σίγουρα θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο γνωρίζαμε για την χρήση των φωτοβολταϊκών για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Τα νέα φωτοβολταϊκά διαθέτουν ένα στρώμα ραφενίου που μπορεί να παράγει ενέργεια από σταγόνες...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 896 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/04/2016

Θεματικές Ενότητες [30]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23, 24, 25  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Μάριος, vagelis199

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement