Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 13 ... 24  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Θεματικές Ενότητες

Η Vivaldi Technologies κυκλοφόρησε το πρόγραμμα περιήγησης Vivaldi 2.5 ως το πρώτο πρόγραμμα περιήγησης στον παγκόσμιο ιστό για να παρουσιάσει μια βαθιά ενσωμάτωση με το Razer Chroma, το μεγαλύτερο οικοσύστημα φωτισμού παγκοσμίως, σχεδιασμένο για συσκευές παιχνιδιών.

Το Vivaldi είναι ήδη εξαιρετικά δημοφιλές σε όσους θέλουν να διαμορφώσουν...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 581 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/05/2019
Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία των Semantic Machines, η Microsoft έχει δημιουργήσει φυσική γλώσσα στην Cortana από το περασμένο έτος, η εταιρεία παρουσίασε αυτή την εβδομάδα μια γρήγορη επίδειξη για το πώς μπορείτε να περιμένετε την προσωπικό βοηθός σας Cortana.

"Αυτό είναι το όραμα της Microsoft για το μέλλον των έξυπνων πρακτόρων, που τροφοδοτείται από την νέα τεχνολογία...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 629 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/05/2019
Η εποχή των σκληρών δίσκων για υπολογιστές έρχεται σιγά-σιγά στο τέλος, καθιστώντας το δρόμο για νέες τεχνολογίες και καλύτερες λύσεις αποθήκευσης, αν και δεν πρόκειται να συμβεί εν μία νυκτί.

Το γεγονός ότι οι σκληροί δίσκοι πλησιάζουν στο τέλος δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη για κανέναν, ειδικά δεδομένου ότι παραμένουν η μόνη πραγματική συμφόρηση στα περισσότερα σύγχρονα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 634 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/05/2019
Μια εντυπωσιακή χρονιά ήταν το 2018 για την Candy Hoover Hellas Α.Ε., καθώς πέτυχε αύξηση του τζίρου κατά 20%, φθάνοντας τα 15,6 εκατομμύρια ευρώ. Αύξηση η οποία καταγράφηκε σε όλα τα επίπεδα: και στη μικτή και στην καθαρή κερδοφορία και στα μερίδια αγοράς και συνολικά στην παρουσία της στην αγορά λευκών συσκευών.

Όπως σχολίασε ο Country Manager της εταιρίας,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 811 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/04/2019
Οι σπουδαστές στο πανεπιστήμιο Rice έχουν αναπτύξει μια νέα wearable σύριγγα που ονομάζεται EpiWear, για να βοηθήσουν όσους έχουν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις να φέρουν μια έκκριση επινεφρίνης όπως το EpiPen. Η σύριγγα σε στυλ ρολόι παρέχει μια μικρή λύση εύκολης μεταφοράς αντί...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 569 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/04/2019
Η Apple πιέζει σκληρότερα για μια προσέγγιση που η Microsoft πρωτοστάτησε (και η οποία, στο μεταξύ, απέτυχε): βαθύτερους δεσμούς μεταξύ iOS και macOS, προκειμένου να συγχωνευθούν τα δύο οικοσυστήματα για την ομαλή μετάβαση από το ένα στο άλλο.

Μια από τις τελευταίες προσπάθειες της εταιρείας αφορά περισσότερες λειτουργίες iOS που μεταφέρονται σε macOS, με μια αναφορά από...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 494 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/04/2019
Η Canonical κυκλοφόρησε σήμερα το Ubuntu 19.04 (Disco Dingo), την τελευταία έκδοση ενός από τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα που βασίζονται στο Linux και περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες GNU / Linux και το πιο πρόσφατο λογισμικό ανοιχτού κώδικα.

Η 30η έκδοση του λειτουργικού συστήματος Ubuntu Linux 19.04, έχει ονομασία ως Disco Dingo...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 653 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/04/2019
Γνωρίζαμε ότι η Sony δούλευε σε μια νέα κονσόλα PlayStation, αλλά η Sony δεν είχε δώσει καμία αναφορά γι 'αυτό. Σήμερα, ωστόσο, έχουμε κάποιες νέες πληροφορίες για το PlayStation 5.

Σε μια συνέντευξη με την Wired, Ο Mark Cerny, αρχιτέκτονας συστημάτων της Sony, επιβεβαίωσε ότι η νέα κονσόλα θα τροφοδοτείται από μια τρίτης γενιά CPU AMD Ryzen με οκτώ πυρήνες. Αυτό βασίζεται...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 629 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/04/2019
Το Google Chrome είναι επί του παρόντος το νούμερο ένα πρόγραμμα περιήγησης σε σταθερούς υπολογιστές και σε smartphones και με τη Microsoft και άλλους χρήστες του Chromium, ο πόλεμος του προγράμματος περιήγησης γίνεται πολύ πιο δύσκολος για τον Firefox.

Ενώ ο ίδιος ο Firefox καταγράφει μια παρακμή, ένας πρώην υπάλληλος της Mozilla λέει ότι η ίδια η Google είναι μερικώς υπεύθυνη...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 792 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/04/2019
Η Microsoft επιβεβαίωσε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ότι οι κυβερνοεγκληματίες κατάφεραν να θέσουν σε κίνδυνο τον λογαριασμό ενός υπαλλήλου του τομέα υποστήριξης και στη συνέχεια να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των χρηστών.

Ωστόσο, περισσότερες λεπτομέρειες κάνουν τώρα κάνουν το γύρω του διαδικτύου για να δείξουν ότι το περιστατικό ήταν...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 747 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/04/2019
Η πλειονότητα της ανακύκλωσης γίνεται από ανθρώπους που χωρίζουν τα διάφορα είδη αποβλήτων, τώρα έχει δημιουργηθεί ένα νέο ρομπότ ανακύκλωσης που μπορεί να καταλάβει την διαφορά μεταξύ χαρτιού και πλαστικού. Το ρομπότ ονομάζεται RoCycle και αναπτύχθηκε από ερευνητές στο MIT CSAIL.

Το ρομπότ ανακύκλωσης RoCycle είναι σε θέση να διαφοροποιήσει μεταξύ πλαστικού και χαρτιού,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 714 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/04/2019
Έχουμε ήδη μια σειρά από αναδιπλούμενα smartphones στην αγορά, όπως το Samsung Galaxy Fold και τώρα η Sharp έχει δείξει μια νέο πρωτότυπο smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη.

Η οθόνη είναι 6,2 ίντσες ανάλυσης 3040 x 1440 pixels και όπως μπορούμε να δούμε από το βίντεο η οθόνη διπλώνεται προς τα μέσα. Η εταιρεία αναφέρει ότι η οθόνη είναι σε θέση να αντέξει εώς και 300...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 780 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/04/2019
- Πώς οι υποψήφιοι των τοπικών, εθνικών και ευρωπαϊκών εκλογών μπορούν να αξιοποιήσουν το SMS για αποτελεσματικότερη και αμεσότερη επικοινωνία με τους πολίτες

- Ποια λάθη γίνονται συνήθως στη χρήση των γραπτών μηνυμάτων και πώς μπορούν να αποτραπούν

- Η πλατφόρμα της SMSAPI αξιοποιείται ήδη και στη χώρα μας για τη διενέργεια προεκλογικών εκστρατειών

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 448 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/04/2019
Η AMD ανακοίνωσε τους τελευταίους της επεξεργαστές υψηλής τεχνολογίας, τον νέο επεξεργαστή δεύτερης γενιάς AMD Ryzen Pro και τους νέους επεξεργαστές AMD Athlon.

Αυτοί οι νέοι επεξεργαστές έρχονται με τα πιο πρόσφατα γραφικά Radeon Vega και έχουν σχεδιαστεί για βελτιωμένη απόδοση ισχύος και πολλά άλλα.

Οι νέοι επεξεργαστές θα προσφέρουν τεχνολογία...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 466 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/04/2019
Εάν τρέχετε τα Windows 10 και δεν αισθάνεστε ασφαλείς μόνο με το Windows Defender που προστατεύει τη συσκευή σας, θα πρέπει σίγουρα να ελέγξετε τον τελευταίο γύρο δοκιμών εντοπισμού ιών που πραγματοποίησαν οι εμπειρογνώμονες στο AV-TEST.

Πιθανώς το πιο εκπληκτικό για αυτή τη νέα έρευνα είναι ότι οι υψηλού προφίλ προμηθευτές ασφάλειας όπως το Bitdefender και το Kaspersky...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 729 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/04/2019
Τα νέα smartphone της Samsung, Galaxy S10 συνοδεύονται από σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται κάτω από την οθόνη της συσκευής.

Τώρα, ένας ιδιοκτήτης του νέου Samsung κατάφερε να ξεγελάσει τη συσκευή με ένα 3D τυπωμένο δακτυλικό αποτύπωμα.

Ένας χρήστης του Imgur, Darkshark, δημοσίευσε αυτό και δείχνει την 3D εκτύπωση στο δακτυλικό αποτύπωμα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 568 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/04/2019
Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε ότι το επόμενο Windows 10 Update θα έχει ονομασία May 2019 Update και όχι April 2019 Update όπως αναμενόταν αρχικά.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η ενημέρωση δεν θα τεθεί πλέον σε λειτουργία αυτό το μήνα όπως αρχικά αναμενόταν, αλλά τον Μάιο, καθώς η Microsoft χρειάζεται περισσότερο χρόνο για διεξοδικούς ελέγχους...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1197 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/04/2019
O επερχόμενoς Edge βασισμένος στο Chromium θα υποστηρίξει το Netflix σε 4K σε αντίθεση με τα άλλα προγράμματα περιήγησης που λειτουργούν με τον ίδιο "κινητήρα".

Flags στη διαρρεύσιμη έκδοση της εφαρμογής υποδεικνύουν ότι ο περιηγητής Edge θα υποστηρίζει και το PlayReady και το Widevine DRM, με την αποκωδικοποίηση HEVC για το PlayReady που συμπεριλαμβάνεται επίσης. Ωστόσο,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 995 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/04/2019
Το τέλος υποστήριξης για τα Windows 7 πλησιάζει, αυτό είναι ακριβώς που τα Windows 10 χρειάστηκε για να γίνει ένα ευρύτερα υιοθετημένο λειτουργικό σύστημα, καθώς τα νέα δεδομένα δείχνουν ότι η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft τελικά βελτιώνει το μερίδιο αγοράς της με πιο γρήγορο ρυθμό.

Σύμφωνα με τους αριθμούς που έδωσε η NetMarketShare για το μήνα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 558 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/04/2019
Τα νέα smartphones Huawei P30 και P30 Pro έγιναν επίσημα νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, έχουμε ήδη δει ένα βίντεο unboxing του P30 pro και τώρα έχουμε ένα video σύγκρισης του Huawei P30 και του P30 Pro.

Στο παρακάτω βίντεο από το Unbox Therapy μπορούμε να δούμε το Huawei P30 και το P30 Pro...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 663 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/03/2019
Η Samsung ανακοίνωσε πρόσφατα το πρώτο πτυσσόμενο smartphone της, το Samsung Galaxy Fold και τώρα η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει πώς δοκιμάζεται η πτυσσόμενη οθόνη στη συσκευή.

Το παρακάτω βίντεο μας δίνει μια ματιά στο μηχάνημα που χρησιμοποιεί η Samsung για να δοκιμάσει το πτυσσόμενο smartphone.

Φυσικά, δεδομένου του σχεδιασμού του smartphone,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 583 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/03/2019
Μετά την περασμένη χρονιά ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό, όλες οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για διατήρηση της ανοδικής τάσης, τουλάχιστον στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Το 2018 καταγράφηκαν πάνω από 33 εκατ. αφίξεις τουριστών, αυξημένες κατά 10%, με τις ταξιδιωτικές εισπράξεις να αυξάνονται κατά 1,48 δισ. ευρώ (άνοδος 10,1% σε σύγκριση με το 2017). Παράλληλα, σημάδια ανάκαμψης...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 561 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/03/2019
Τα βίντεο που αναπαράγονται αυτόματα με ήχο σε ιστοσελίδες είναι αρκετά ενοχλητικά. Η Mozilla προσπαθεί να εξαλείψει αυτές τις ηλεκτρονικές δυσκολίες, γι 'αυτό και η εταιρεία έχει ανακοινώσει ότι η τελευταία έκδοση του Firefox 66.0 που διατίθεται από εχθές και μπλοκάρει την αυτόματη αναπαραγωγή περιεχομένου από προεπιλογή.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 563 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/03/2019
Η υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud, Dropbox ανακοίνωσε αυτό το μήνα ότι οι δωρεάν χρήστες θα έχουν τους λογαριασμούς τους περιορισμένους σε μόλις τρεις συσκευές τον Μάρτιο του 2019, ενώ οι χρήστες με την Plus και Professional έκδοση μπορούν να συνδέσουν απεριόριστες συσκευές.

Η ώθηση για τη μετατροπή των δωρεάν λογαριασμών Dropbox σε συνδρομές επί πληρωμή ξεκινάει αυτό...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 660 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/03/2019
Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Microsoft προβλέπει έναν νέο τύπο αισθητήρων δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα μπορούσαν σε κάποιο σημείο να χρησιμοποιηθούν στους φορητούς υπολογιστές μας και αντί να τοποθετηθούν στο body της συσκευής, ενδέχεται να καταλήξει σε ένα ενσωματωμένο key Windows στο πληκτρολόγιο.

Ο όρος "

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 605 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/03/2019
Η Adobe έχει ανακοινώσει αυτή την εβδομάδα ότι θα διακόψει την πλατφόρμα πολυμέσων Adobe Shockwave στις 9 Απριλίου 2019, διακόπτοντας την τεχνολογία που αρχικά ξεκίνησε το 1995 και δημιουργήθηκε για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν διαδραστικές εφαρμογές πολυμέσων και βιντεοπαιχνίδια.

Η Adobe αναφέρει:

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1254 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/03/2019
Η Microsoft κυκλοφόρησε το νέο Skype for Web και φέρνει μια σειρά από νέες λειτουργίες στο Skype στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

Οι νέες λειτουργίες περιλαμβάνουν HD video κλήσεις και ομαδικές κλήσεις, καθώς και για καταγραφή κλήσεων και πολλά άλλα, μπορείτε να δείτε όλες τις νέες λειτουργίες στην Microsoft στον παρακάτω σύνδεσμο.

Δείτε τις τελευταίες...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 601 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/03/2019
Η Samsung ανακοίνωσε το πρώτο πτυσσόμενο smartphone τον περασμένο μήνα, το Samsung Galaxy Fold και τώρα φαίνεται ότι η εταιρεία εργάζεται σε μερικές άλλες πτυσσόμενες συσκευές.

Το τρέχον smartphone Galaxy Fold διαθέτει εσωτερική αναδιπλούμενη οθόνη, η Samsung προφανώς εργάζεται επίσης σε μια άλλη συσκευή αναδίπλωσης που διπλώνει κατακόρυφα.

Αυτό το κάθετα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 613 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/03/2019
Σήμερα, το USB Promoter Group ανακοίνωσε τις προδιαγραφές του USB 4, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες της προγραμματισμένης μεγάλης ενημερωμένης έκδοσης, για να παραδώσει την αρχιτεκτονική USB επόμενης γενιάς που φιλοξενεί και βασίζεται στις υπάρχουσες αρχιτεκτονικές USB 3.2 και USB 2.0.

Η αρχιτεκτονική USB 4 βασίζεται στην προδιαγραφή του πρωτοκόλλου Thunderbolt...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 558 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/03/2019
Το Samsung Galaxy S10 κυκλοφορεί αυτήν την εβδομάδα, υπάρχουν τρία μοντέλα της σειράς, το Galaxy S10, το Galaxy S10e και το Galaxy S10 +, θα υπάρξει και ένα Galaxy S10 5G αργότερα.

Τώρα έχει κυκλοφορήσει ένα βίντεο με σκληρά τεστ αντοχής του νέου Galaxy S10, αυτό δημιουργήθηκε από το κανάλι JerryRigEverything στο Youtube. Αυτά περιλαμβάνουν μια...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 647 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/03/2019

Θεματικές Ενότητες [30]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3 ... 13 ... 24  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Μάριος, vagelis199

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement