Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Θεματικές Ενότητες

Η Microsoft εργάζεται σε μια τεράστια οπτική ανανέωση για τα Windows 10, και σύμφωνα με άτομα που είναι εξοικειωμένα με αυτό το θέμα, αυτή η αναθεώρηση αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά ως μέρος της ενημέρωσης 21Η2 που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο.

Ενώ η επόμενη ενημέρωση δυνατοτήτων των Windows 10, γνωστή ως έκδοση 21H1, βρίσκεται πολύ κοντά, η Microsoft...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 82 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/05/2021
Το Google Chrome είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης που συνδυάζει τη λιτή σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία για να περιηγείστε στο διαδίκτυο πιο γρήγορα, πιο ασφαλείς και πιο εύκολα.

Οι μικρογραφίες στα κορυφαία sites σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας σελίδες αμέσως με ταχύτητα αστραπής από οποιαδήποτε νέα καρτέλα. Οι συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 46 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/05/2021
Ο Firefox είναι ένα γρήγορο, πλήρες πρόγραμμα περιήγησης για το Διαδίκτυο. Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια, ιδιωτικότητα και προστασία από ιούς, λογισμικό υποκλοπής spyware, κακόβουλο λογισμικό και επίσης μπορεί εύκολα να αποκλείει τα αναδυόμενα παράθυρα. Τα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τον Firefox τόσο δημοφιλή είναι το απλό και αποτελεσματικό UI, η ταχύτητα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 37 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/05/2021
Το Google Chrome είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης που συνδυάζει τη λιτή σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία για να περιηγείστε στο διαδίκτυο πιο γρήγορα, πιο ασφαλείς και πιο εύκολα.

Οι μικρογραφίες στα κορυφαία sites σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας σελίδες αμέσως με ταχύτητα αστραπής από οποιαδήποτε νέα καρτέλα. Οι συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 310 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/04/2021
Η LG ανακοίνωσε ότι κλείνει την επιχείρηση smartphone, η εταιρεία έχει αγωνιστεί να ανταγωνιστεί με τις Samsung, Apple, Xiaomi, Huawei και πολλούς άλλους.

Τα νέα ήρθαν μέσω ενός επίσημου δελτίου τύπου, η εταιρεία θα συνεχίσει να πωλεί τα υπάρχοντα μοντέλα της και να τα υποστηρίζει, περισσότερες λεπτομέρειες παρακάτω.

Η στρατηγική απόφαση της LG να αποχωρήσει από...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 440 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/04/2021
Το Facebook δεν έχει μεγάλη φήμη όσον αφορά την προστασία του απορρήτου των χρηστών του και οι τελευταίες αναφορές σίγουρα δεν βοηθούν την υπόθεσή τους. Σύμφωνα με τον ερευνητή ασφαλείας Alon Gal, φαίνεται ότι τα προσωπικά δεδομένα περισσότερων από 500 εκατομμυρίων χρηστών του Facebook έχουν φτάσει στο διαδίκτυο.

Αυτό περιλαμβάνει αριθμούς τηλεφώνου, αναγνωριστικά Facebook, πλήρη...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 389 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/04/2021
Η μετανάστευση της Microsoft στο Chromium engine για το Edge επέτρεψε στην εταιρεία να γίνει επιτέλους ένας από τους μεγάλους παίκτες στην αγορά του προγράμματος περιήγησης και ταυτόχρονα να συμβάλει επίσης στην ανάπτυξη αυτής της τεχνολογίας όχι μόνο για το δικό της, αλλά και για άλλες εταιρείες.

Τώρα η Microsoft ανακοίνωσε ότι ένωσε τις δυνάμεις της με την Google και μια...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 506 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/03/2021
Στο παρελθόν είδαμε μια δοκιμή ταχύτητας του iPhone 12 Pro Max και του Samsung Galaxy S21 Ultra και τώρα έχουμε μια δοκιμή διάρκειας ζωής της μπαταρίας του Samsung Galaxy S21 Ultra έναντι του iPhone 12 Pro Max.

Το iPhone 12 Pro Max διαθέτει μπαταρία 3687 mAh και το Samsung Galaxy S21 Ultra μια μπαταρία 5000 mAh, ας μάθουμε πώς συγκρίνονται οι δύο συσκευές.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 538 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/03/2021
Νέα στοιχεία που κοινοποίησε η Counterpoint Research αποκαλύπτουν ότι η Apple ήταν ο νούμερο ένα κατασκευαστής τηλεφώνων στην Ευρώπη το τέταρτο τρίμηνο του 2020 με συνολικές πωλήσεις 15,7 εκατομμυρίων συσκευών.

Αυτό επέτρεψε στην Apple να εξασφαλίσει μερίδιο αγοράς 30%, σημειώνοντας έτσι μείωση 4% σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 541 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/02/2021
Η Microsoft καταργεί επιτέλους ένα φάκελο σταWindows 10 που κανείς δεν χρησιμοποιεί και το πιο πρόσφατο preview build του λειτουργικού συστήματος κάνει το πρώτο βήμα προς αυτήν την αλλαγή.

Λίγοι άνθρωποι θυμούνται τον πραγματικό σκοπό του φακέλου τρισδιάστατων αντικειμένων στα Windows 10, αλλά για πολλούς, είναι ένα από αυτά τα στοιχεία που δεν έχουν νόημα, αλλά τα οποία για...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 440 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/02/2021
Η Paris Saint-Germain Esports ανακοινώνει με ευχαρίστηση ότι η MMD, εξειδικευμένη εταιρία οθονών και brand license partner για τις οθόνες Philips, είναι ο επίσημος συνεργάτης οθονών κονσόλας για τους ανταγωνιστικούς παίκτες και streamers του FIFA 21. Ως συνεργάτης οθονών κονσόλας, η MMD θα είναι ο επίσημος πάροχος του roster ταλέντων και δημιουργών της PSG Esports FIFA 21, προσφέροντάς...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 469 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/02/2021
Η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το Microsoft Office 2021 για Windows και Mac αργότερα αυτό το έτος, η εταιρεία δεν έχει δώσει ακόμη ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας.

Σχεδιάζουμε να κυκλοφορήσουμε το Office 2021 για καταναλωτές και μικρές επιχειρήσεις αργότερα μέσα στο έτος. Το Office 2021 θα υποστηρίζεται επίσης για πέντε χρόνια με το παραδοσιακό μοντέλο “one-time...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 598 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/02/2021
Το Facebook φαίνεται να θέλει να κυκλοφορήσει ένα νέο smartwatch, η συσκευή φαίνεται ότι θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.

Τα νέα έρχονται σε μια έκθεση της The Information αποκάλυψε ότι το Facebook θέλει να αναπτύξει το δικό του λειτουργικό σύστημα για να τροφοδοτήσει το smartwatch, αλλά το μοντέλο πρώτης γενιάς θα μπορούσε να τροφοδοτείται από μια έκδοση ανοιχτού κώδικα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 461 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/02/2021
Η εξειδικευμένη εταιρεία και παγκόσμια ηγέτιδα στις gaming οθόνες, AOC, επεκτείνει τη συνεργασία της με τον γίγαντα του gaming Red Bull, υποστηρίζοντας το sim racing τμήμα της, την Red Bull Racing Esports.

Η AOC παρέχει μία σειρά από κορυφαίες οθόνες στους οδηγούς της Red Bull Racing Esports για να τους υποστηρίξει στην προπόνησή τους. Επιπροσθέτως, το Esports Erena της Red Bull...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 706 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/02/2021
Το Samsung Galaxy S21 Ultra είναι το κορυφαίο μοντέλο στη νέα σειρά Galaxy S21 της Samsung, η συσκευή κοστίζει περίπου 1.200 $.

Τώρα έχουμε ανακαλύψει ένα βίντεο από το κανάλι του JerryRigEverything μια σειρά δοκιμών αντοχής, αυτό περιλαμβάνει ένα τεστ γρατσουνιών για την οθόνη, κάψιμο της οθόνης με αναπτήρα και λύγισμα της συσκευής.

Όπως μπορούμε...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1437 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/01/2021
Η Samsung ανακοίνωσε τον νέο εμβληματικό της επεξεργαστή για smartphones, τον Samsung Exynos 2100, αυτός είναι ο επεξεργαστής που θα χρησιμοποιήσει η Samsung στη νέα σειρά smartphone Galaxy S21 σε ορισμένες χώρες.

O Samsung Exynos 2100 είναι ένας επεξεργαστής octa core με υποστήριξη 5G, 4K και 8K για βίντεο και άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1955 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/01/2021
Η AMD παρουσίασε σήμερα τους νέους της επεξεργαστές AMD Ryzen 5000, φέρνοντας την εξαιρετικά αποδοτική και ισχυρή αρχιτεκτονική του επεξεργαστή Zen 3 στην αγορά των φορητών υπολογιστών.

Οι νέοι φορητοί υπολογιστές που τροφοδοτούνται από τους επεξεργαστές AMD Ryzen 5000 θα είναι διαθέσιμοι από μεγάλους κατασκευαστές υπολογιστών, όπως ASUS, HP και Lenovo, από το 1ο τρίμηνο του...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1979 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/01/2021
Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της αγοράς από το Context, στο τρίτο τρίμηνο του 2020, η εταιρία κατέχει και πάλι την πρώτη θέση στην αγορά των gaming οθονών (120Hz και άνω) σε όλη την Ευρώπη, με μερίδιο αγοράς 27%, συνεχίζοντας την ηγετική της θέση ήδη από το τρίτο τρίμηνο του 2019 (Q3-2019).

Επιπλέον, σύμφωνα με το IDC...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 2041 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/01/2021
Η Adobe σκοτώνει για πάντα το Flash Player και συνιστάται στους χρήστες να απεγκαταστήσουν το λογισμικό από τις συσκευές τους το συντομότερο δυνατό.

Ως αποτέλεσμα, στους χρήστες των Windows 10 παρέχεται προειδοποίηση στους επιτραπέζιους υπολογιστές τους, που τους λένε να αφαιρέσουν το Flash Player το συντομότερο δυνατό.

"Σας ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε το...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 2826 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/01/2021
Το 2015 όταν κυκλοφόρησαν επίσημα τα Windows 10, η Microsoft κυκλοφόρησε επίσης μια καμπάνια, καλώντας τους χρήστες των Windows 7 και 8.1 να κάνουν αναβάθμιση στη νέα έκδοση λειτουργικού συστήματος χωρίς κανένα κόστος.

Η μόνη προϋπόθεση ήταν αυτές οι συσκευές Windows 7 να χρησιμοποιούν ένα γνήσιο κλειδί προϊόντος, με τη Microsoft να εξηγεί ότι ήθελε όλοι να επωφεληθούν από...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 2821 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/12/2020
Ενώ η Apple δεν μοιράζεται πλέον δεδομένα σχετικά με τις πωλήσεις του smartphone της, στατιστικά στοιχεία που δημοσιεύθηκαν από την Counterpoint Research δείχνουν ότι το iPhone 12 είναι ήδη το νούμερο ένα στον κόσμο 5G smartphone.

Το iPhone 12 αντιπροσώπευε το 16% των πωλήσεων smartphone τον Οκτώβριο του 2020, σύμφωνα με τα στοιχεία τους, ακολουθούμενο από το iPhone 12 Pro...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 3405 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/12/2020
Έχουμε δει πολλές δοκιμές του Phone 12 Pro Max εναντίον του Samsung Galaxy Note 20 Ultra και τώρα έχουμε ανακαλύψει μια δοκιμή διάρκειας ζωής μπαταρίας των δύο smartphones.

Το iPhone 12 Pro max είναι εξοπλισμένο με μπαταρία 3687 mAh, το Samsung Galaxy Note 20 Ultra έρχεται με μεγαλύτερη μπαταρία 4.500 mAh, ας δούμε ποια κρατάει περισσότερο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 3743 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/12/2020
Ενώ η Samsung συνεχίζει να είναι ο νούμερο ένα κατασκευαστής τηλεφώνων στον κόσμο και η εταιρεία εμπλέκεται συνεπώς στον άμεσο ανταγωνισμό με την Apple, δεν είναι μυστικό οι Κορεάτες συχνά εξετάζουν τι κάνει ο τεχνολογικός "γίγαντας" με έδρα το Cupertino, όλα με σκοπό να κάνουν το ίδιο πράγμα σε ένα σημείο.

Απλώς κοιτάξτε το notch, για παράδειγμα. Η Samsung κοροϊδεύει την...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 2571 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/12/2020
Tο Galaxy Z Fold 2 φαίνεται να είναι αρκετά χοντρή συσκευή, ειδικά όταν διπλώνεται και αυτό είναι σημαντικό, ειδικά επειδή η αγορά των αναδιπλούμενων τηλεφώνων είναι ακόμη στις αρχές, αν και είναι αυτονόητο ότι η Samsung και άλλες εταιρείες που επενδύουν σε αυτόν τον κλάδο εργάζονται για την αντιμετώπιση τέτοιων παρατηρήσεων.

Και όπως αποδεικνύεται, το επερχόμενο Samsung...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1056 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/12/2020
Εκτός από την κατασκευή smartphone με την επωνυμία Huawei, η Huawei κατασκευάζει επίσης συσκευές με την επωνυμία Honor και τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι πουλάει την εταιρεία smartphone της Honor.

Σε μια δύσκολη στιγμή, όταν τα στοιχεία της βιομηχανικής τεχνολογίας δεν είναι βιώσιμα και η καταναλωτική επιχείρηση βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση, προκειμένου να επιτρέψει στα κανάλια...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1457 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/11/2020
Η Google εξετάζει πάντα όλα τα είδη νέων προϊόντων, εάν μια πρόσφατη ανακάλυψη είναι κάτι που πρέπει να περάσει, τότε η εταιρεία θα μπορούσε να εξερευνήσει το hardware portfolio της με μια εντελώς νέα συσκευή.

Είναι ένας "έξυπνο" δακτυλίδι που επιτρέπει στους χρήστες να τραβήξουν selfie χρησιμοποιώντας μια ενσωματωμένη κάμερα.

Μια αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1372 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/11/2020
Η Microsoft στοιχηματίζει για μεγάλα πράγματα στο Outlook.com για τον ανταγωνισμό της με το Gmail και ενώ η εταιρεία εργάζεται όλο το εικοσιτετράωρο για να προσθέσει νέες λειτουργίες, αγωνίζεται επίσης να βρει την αιτία ορισμένων μάλλον περίεργων σφαλμάτων.

Ένας από αυτά αναγνωρίστηκε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και επηρεάζει έναν άγνωστο αριθμό χρηστών του Outlook.com - Δεν...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1478 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/11/2020
Η Samsung ανακοίνωσε τον τελευταίο επεξεργαστή Samsung Exynos 1080, ο νέος επεξεργαστής κατασκευάζεται με βάση την τεχνολογία των 5nm EUV FinFET της Samsung.

Ο νέος Exynos 1080 είναι ένας επεξεργαστής οκτάπυρηνου πυρήνα με τέσσερις πυρήνες Cortex-A78 και τέσσερις πυρήνες Cotex-A55.

Απολαύστε γρήγορο internet και απρόσκοπτες συνδέσεις ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε....

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1438 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/11/2020
Το κόστος όλων αυξάνεται με την πάροδο του χρόνου. Αυτό περιλαμβάνει το Netflix. Η τιμή του Netflix αυξάνεται σταθερά και εάν είστε εγγεγραμμένοι αυτήν τη στιγμή, ίσως θελήσετε να γνωρίζετε τις νέες τιμές που θα τεθούν σε ισχύ. Αυτή η αύξηση των τιμών θα ισχύει μόνο για τις συνδρομές Standard και Premium του Netflix, ενώ το βασικό πρόγραμμα παραμένει το ίδιο.

Το Netflix λέει...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1090 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/11/2020
Το Facebook δοκιμάζει μια σκοτεινή λειτουργία στην εφαρμογή για κινητά. Το κοινωνικό δίκτυο συνεργάστηκε με τη Jane Manchun Wong για να επιβεβαιώσει ότι δοκιμάζει δημόσια τη σκοτεινή λειτουργία σε Android και iOS. Η λειτουργία αυτή είναι διαθέσιμη μόνο σε ένα μικρό ποσοστό χρηστών παγκοσμίως.

Εάν έχετε την επιλογή, θα δείτε ένα κουμπί σκοτεινής λειτουργίας στην ενότητα Ρυθμίσεις...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 677 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/11/2020

Θεματικές Ενότητες [30]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Μάριος, vagelis199

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement