Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 11 ... 22  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Θεματικές Ενότητες

Φαίνεται ότι τα iPhone το 2020 θα έρθουν μόνο με οθόνη OLED, αυτό σημαίνει ότι αυτό το έτος το iPhone XR θα έρθει με μια οθόνη LCD.

Το τρέχον iPhone XS και XS Max έρχονται με μια οθόνη OLED και το iPhone XR έρχεται με μια οθόνη LCD, τα πράγματα αναμένεται να παραμείνουν τα ίδια για το έτος 2019.

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Wall Street Journal,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 93 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/01/2019
Φαίνεται ότι η LG τα πήγε πολύ καλά αυτό το έτος στο Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έχει λάβει περισσότερα από 140 βραβεία.

Η LG παρουσίασε μια σειρά νέων συσκευών στο CES 2019, συμπεριλαμβανομένης της νέας τους rollable TV, 8K OLED TVs, μερικά νέα ηχοσυστήματα και άλλα.

Η LG έλαβε βραβεία από τα Engadget, TechRadar,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 107 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/01/2019
Η Qingdao Haier Co., Ltd. (εφεξής «Qingdao Haier», «Haier» ή η «εταιρία»), ολοκλήρωσε την εξαγορά της Candy S.p.A («Candy»). Η τελευταία είναι τώρα μια πλήρως ιδιόκτητη θυγατρική της Qingdao Haier.

Ο σχετικός εορτασμός έγινε στην έδρα της Candy, στο Brugherio της Ιταλίας, όπου παρέστησαν ο πρόεδρος της Qingdao Haier, κ. Haishan Liang, o CEO της Haier Europe,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 190 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/01/2019
Ο Firefox είναι ένα γρήγορο, πλήρες πρόγραμμα περιήγησης για το Διαδίκτυο. Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια, ιδιωτικότητα και προστασία από ιούς, λογισμικό υποκλοπής spyware, κακόβουλο λογισμικό και επίσης μπορεί εύκολα να αποκλείει τα αναδυόμενα παράθυρα. Τα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τον Firefox τόσο δημοφιλή είναι το απλό και αποτελεσματικό UI, η...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 148 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/01/2019
Τα Windows 10 είναι πλέον το λειτουργικό σύστημα επιτραπέζιων υπολογιστών παγκοσμίως, δεδομένου ότι κατάφερε να ξεπεράσει τα Windows 7 σε όρους παγκόσμιου μεριδίου αγοράς, σύμφωνα με στοιχεία της NetMarketShare.

Συγκεκριμένα, τα Windows 10 έχουν τώρα μερίδιο αγοράς 39,22%, ενώ τα Windows 7 είναι το δεύτερο με 36,90%.

Χωρίς αμφιβολία,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 196 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/01/2019
Εάν ενδιαφέρεστε για άλλα στατιστικά στοιχεία σχετικά με τον τρόπο ζωής και την υγεία σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε το νέο My Skin Track pH που παίρνει τη μορφή ενός μικρού αισθητήρα που φοριέται στο δέρμα σας για να μετρήσει το επίπεδο ενυδάτωσης του σώματός σας.

Αναπτύχθηκε χάρη σε μια συνεργασία μεταξύ της L'Oreal και του καθηγητή John Rogers, ο μικρός αισθητήρας...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 209 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/01/2019
Οι φωτογράφοι που ενδιαφέρονται να καταγράψουν φωτογραφίες υπεριώδους φωτός που αποκαλύπτουν κρυμμένες λεπτομέρειες που κανονικά δεν θα μπορούσαν να παρατηρηθούν με γυμνό μάτι, ίσως να ενδιαφέρεται για ένα νέο βίντεο που δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια του Hackaday Superconference.

Ελέγξτε το παρακάτω βίντεο κατά τη διάρκεια του οποίου ο David Prutchi συζητά...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 322 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/12/2018
Εάν πιστεύατε ότι οι χρήστες του Διαδικτύου έμαθαν τίποτα τα τελευταία χρόνια, όταν εκατομμύρια λογαριασμοί "χτυπήθηκαν" απλά επειδή προστατεύονταν με κακούς κωδικούς πρόσβασης, λυπάμαι που θα σας απογοητεύσω αλλά δεν έχει αλλάξει κάτι.

Πρόσφατα, στατιστικά στοιχεία της SplashData...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 307 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/12/2018
Το σύστημα καθαρισμού καυσαερίου (Exhaust Gas Cleaning System – EGCS), ευρύτερα γνωστό ως Scrubber, του Shanghai Marine Diesel Research Institute (SMDERI) που αντιπροσωπεύεται από την Glafcos Marine ΕΠΕ, προσφέρει μια αξιόπιστη απάντηση στην κορυφαία πρόκληση που αντιμετωπίζει σήμερα η παγκόσμια ναυτιλία: τη συμμόρφωση με τον κανονισμό του ΙΜΟ 2020 για τις εκπομπές θείου στα καύσιμα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 352 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/12/2018
Το Google Chrome είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης που συνδυάζει τη λιτή σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία για να περιηγείστε στο διαδίκτυο πιο γρήγορα, πιο ασφαλείς και πιο εύκολα.

Οι μικρογραφίες στα κορυφαία sites σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας σελίδες αμέσως με ταχύτητα αστραπής από οποιαδήποτε νέα καρτέλα. Οι συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 326 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/12/2018
Η Qualcomm ανακοίνωσε ένα ακόμη νέο επεξεργαστή Snapdragon, τον Qualcomm Snapdragon 8CX και είναι σχεδιασμένος για φορητούς υπολογιστές και όχι για smartphones.

Ο Snapdragon 8CX σύμφωνα με την Qualcomm, έρχεται στα 7nm, χρησιμοποιεί οχτώ πυρήνες (τέσσερις A76 και τέσσερις A55) και μία GPU Qualcomm Adreno 680.

Μπορείτε να ανακαλύψετε περισσότερες λεπτομέρειες...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 361 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/12/2018
Η αγορά των προγραμμάτων περιήγησης παραπέμπει λίγο πολύ στο Google Chrome και στο Mozilla Firefox, τουλάχιστον σε σταθερούς υπολογιστές, ενώ σε φορητές συσκευές η μάχη περιλαμβάνει πολλά άλλα ονόματα, όπως το πρόγραμμα περιήγησης Internet της Samsung και το Safari της Apple.

Ένα από τα προγράμματα περιήγησης που ήθελε να φτάσει στα ψηλά αλλά το οποίο δεν μπορούσε ακόμα να...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 342 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/12/2018
Η Samsung αναμένεται να φέρει έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη του Galaxy S10 στις αρχές του 2019, επίσης η εταιρεία μπορεί να σχεδιάζει να φέρει την ίδια τεχνολογία σε περισσότερες συσκευές.

Σύμφωνα με ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η Samsung θα μπορούσε να διερευνήσει τρόπους να φέρει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη σχετικά...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 327 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/12/2018
Την επόμενη χρονιά η τεχνολογία για την οποία όλοι θα μιλούν είναι η 5G, αυτό θα φέρει πολύ ταχύτερη ταχύτητα σε smartphones.

Η Samsung θα ξεκινήσει το πρώτο 5G smartphone της το επόμενο έτος, το Samsung Galaxy S10 , η Apple αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της 5G iPhone το 2020.

Τώρα η πρώτη τηλεοπτική 5G video κλήση...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 304 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/12/2018
Η Microsoft παρουσίασε σήμερα νέα επανασχεδιασμένα εικονίδια του Microsoft Office, τα οποία έχουν φρεσκαριστεί για να αντικατοπτρίζουν τη μετάβασή της στο cloud. Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον επανασχεδιασμό των εικονιδίων του Microsoft Office.

Ο Jon Friedman Επικεφαλής του σχεδιασμού του Microsoft Office εξηγεί περισσότερα για...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 252 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/12/2018
Η Intel κυκλοφορεί επισήμως την πλατφόρμα Windows Modern Drivers με τον πρώτο οδηγό Universal Windows της εταιρείας, ο οποίος παρέχει βελτιστοποιήσεις ειδικά για εφαρμογές UWP.

Ξεκινώντας από το Windows 10 October 2018 Update (έκδοση 1809), η Microsoft απαιτεί από τις εταιρείες να απελευθερώσουν τους Windows Modern Drivers και η Intel αναφέρει ότι ξεκινώντας με τη...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 309 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/12/2018
Εάν εξακολουθείτε να ψάχνετε για προστασία από ιούς τρίτων και δεν γνωρίζετε ποιο προϊόν θα επιλέξετε, οι ερευνητές ασφάλειας της AT-TEST έχουν πραγματοποιήσει μια νέα μελέτη για να καθορίσουν την καλύτερη λύση για τα Windows 10.

Τα αποτελέσματα έρχονται με μερικές εκπλήξεις. Η έρευνα που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2018 έθεσε σχεδόν τα ίδια προϊόντα ασφαλείας...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 404 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/11/2018
Τα smartphones με δύο κάμερες στο πίσω μέρος έχουν ήδη γίνει ένα κοινό πράγμα και τώρα οι κατασκευαστές συσκευών κάνουν τη μετάβαση σε τρεις διαφορετικές κάμερες σε μοντέλα νέας γενιάς.

Η Samsung ξεκίνησε πρόσφατα το πρώτο smartphone τεσσάρων καμερών στον κόσμο και πιστεύει ότι η Nokia θα μπορούσε σύντομα να αποκαλύψει μια συσκευή που θα προχωρήσει ένα βήμα πιο πέρα ​​με συνολικά...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 369 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/11/2018
Η Apple είναι από καιρό η πιο πολύτιμη εταιρεία στον κόσμο, και νωρίτερα φέτος κατόρθωσε να θέσει νέο ρεκόρ, καθιστώντας το πρώτο brand αξίας μεγαλύτερη από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια.

Με την τιμή της μετοχής να φτάνει τα 207 δολάρια και στη συνέχεια να φτάνει ακόμα υψηλότερα στα 231 δολάρια, φαινόταν ότι μόνο ο ουρανός ήταν το όριο για την Apple, μια εταιρεία που θα μπορούσε...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 341 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/11/2018
Το Instagram ανακοίνωσε ότι έχει δημιουργήσει μια νέα διεπαφή, η οποία θα είναι καθαρότερη από την τρέχουσα έκδοση.

Αυτή η νέα εμφάνιση θα κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες και μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρακάτω αλλαγές.

Από σήμερα δοκιμάζουμε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να εκφραστείτε καλύτερα και να συνδεθείτε πιο εύκολα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 371 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/11/2018
Εάν ανησυχείτε για τον κατασκευαστή του λειτουργικού σας συστήματος που δεν παρέχει μακροπρόθεσμη υποστήριξη (LTS), ίσως είναι καιρός να το ξεχάσετε και να μεταβείτε στο Ubuntu 18.04 LTS το οποίο θα υποστηρίζεται για 10 χρόνια στο μέλλον. Ο δεκαετής κύκλος υποστήριξης δημιουργήθηκε από την ομάδα ανάπτυξης της Canonical για να καταστήσει το Ubuntu...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 316 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/11/2018
‘Ένα άκρως τεχνολογικό περιβάλλον εμπνευσμένο από το μέλλον στο The Mall Athens από τις 09 έως τις 18 Νοεμβρίου

Τρίτη συνεχόμενη χρονιά και το ραντεβού με την κορυφαία τεχνολογία συνεχίζεται! Και βέβαια η Candy και η Hoover δε θα μπορούσαν να λείψουν από την κορυφαία έκθεση τεχνολογίας Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση to Tech της Κωτσόβολος,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 347 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/11/2018
Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι θέμα συμπεριφοράς, τρόπος ζωής με τον οποίο κερδίζουμε διπλά: εύκολα και άμεσα οφέλη για τον προϋπολογισμό των νοικοκυριών και, ταυτόχρονα, προστασία του περιβάλλοντος – έτσι διατηρούμε τις ανέσεις μας και βελτιώνουμε την καθημερινότητά μας.

Για το λόγο αυτό, η εξοικονόμηση ενέργειας είναι σε μεγάλο βαθμό ζήτημα ενημέρωσης και εκπαίδευσης,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 308 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/11/2018
Οι φυσικές καταστροφές και τα ακραία καιρικά φαινόμενα που συνδέονται με την κλιματική αλλαγή κάνουν ολοένα και πιο αισθητή την παρουσία τους στην περιοχή μας: Φονικές πυρκαγιές, έντονες καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις, απρόβλεπτα πλημμυρικά φαινόμενα, κυκλώνες, ακραίοι καύσωνες, ισχυρές σεισμικές δονήσεις, ακόμη και τσουνάμι. Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι τα φαινόμενα θα ενταθούν τα επόμενα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 338 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/11/2018
Η Google ανακοίνωσε ότι από το Δεκέμβριο του 2018 το πρόγραμμα περιήγησης Chrome 71 θα αφαιρέσει όλες τις διαφημίσεις σε ιστότοπους με επίμονες καταχρηστικές εμπειρίες.

Όπως αναφέρει λεπτομερώς ο Vivek Sekhar, Διευθυντής Προϊόντων Google, "Οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων θα έχουν 30 ημέρες για να διορθώσουν τις καταχρηστικές διαφημίσεις που έχουν επισημανθεί από την αναφορά...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 394 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/11/2018
Αναμένουμε να δούμε έναν αριθμό smartphone με δυνατότητα 5G το επόμενο έτος, ένα από αυτά θα είναι το νέο iPhone 5G.

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Fast Company, η Apple θα ξεκινήσει το πρώτο της iPhone 5G το 2020. Η Apple θα χρησιμοποιήσει προφανώς ένα 5G modem από την Intel στο νέο iPhone το 2020, το Intel 8161 5G modem, η Intel θα χρησιμοποιήσει τη διαδικασία...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 367 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/11/2018
Η Microsoft χρησιμοποιεί πάντοτε τη σειρά προϊόντων Surface για να εφεύρει νέες συσκευές και μοιάζει να επιθυμεί η εταιρεία να ακολουθήσει αυτή την προσέγγιση μακροπρόθεσμα.

Εάν ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ανακαλύφθηκε πρόσφατα φτάσει ποτέ στη μαζική παραγωγή, η Microsoft θα μπορούσε να γίνει ο πρώτος κατασκευαστής συσκευής 2 σε 1 με δύο διαφορετικές οθόνες αφής, η μία...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 398 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/11/2018
Ενώ περιμένουμε το νέο “foldable” smartphone της Samsung, φαίνεται ότι μια εταιρεία που ονομάζεται Royole έχει "χτυπήσει" τη Samsung με το δικό της πλήρως ευέλικτο smartphone, το Royole Flexpai.

Το Royole Flexpai τροφοδοτείται από επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8150, διαθέτει 8GB μνήμη RAM, 256GB αποθήκευτικό χώρο, ενώ υπάρχει και μια υποδοχή κάρτας microSD που μπορεί...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 403 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/11/2018
Η Apple έχει αποκαλύψει το νέο της MacBook Air με νέο σχεδιασμό και οθόνη Retina, η συσκευή διαθέτει οθόνη 13,3 ιντσών, τα bezel στην οθόνη είναι περίπου 50% μικρότερα από το MacBook που αντικαθιστά.

Έρχεται επίσης με το Touch ID της Apple ενσωματωμένο, αυτό είναι ενσωματωμένο στο πληκτρολόγιο της συσκευής και έρχεται με το Apple’s T2 security chip, διαθέτει πληκτρολόγιο...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 404 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/10/2018
Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC περήφανα ανακοινώνει τη συνεργασία της με τα δύο σημαντικά esports events Red Bull Guardians και Red Bull Kumite που δημιουργήθηκαν από την εταιρία Red Bull...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 426 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/10/2018

Θεματικές Ενότητες [30]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 11 ... 22  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Μάριος, vagelis199, GAMSgr

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement