Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Θεματικές Ενότητες

Η Microsoft παρουσίασε το Fluent Design (παλαιότερα με την επωνυμία Project NEON) νωρίτερα αυτό το έτος και τουλάχιστον ορισμένα τμήματα της αναμένεται να προστεθούν με το Windows 10 Fall Creators Update.

Δεδομένου ότι η κυκλοφορία της νέας έκδοσης των Windows 10 βρίσκεται στα σκαριά, η Microsoft παρουσίασε ένα βίντεο για να επισημάνει τα βασικά χαρακτηριστικά...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 156 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/10/2017
Δεν είναι μυστικό ότι η αγορά των Η / Υ δεν πάει πολύ καλά τα τελευταία χρόνια και μια νέα παρτίδα στατιστικών δεδομένων που παρέχονται από την εταιρεία αναλυτών Gartner δείχνει ότι μια άλλη πτώση 3,6% καταγράφηκε το τρίτο τρίμηνο του 2017.

Αυτό σημαίνει ότι οι αποστολές PC σε όλο τον κόσμο ανήλθαν σε μόλις 67 εκατομμύρια μονάδες, με την πλειοψηφία των κατασκευαστών να παρουσιάζουν...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 292 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/10/2017
Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η εικονικός βοηθός Cortana είναι πλέον διαθέσιμη στην υπηρεσία Skype στις ΗΠΑ. Η Cortana έχει προστεθεί στις mobile εκδόσεις της πλατφόρμας Android της Google και της πλατφόρμας iOS της Apple.

Το Cortana μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκτελέσει πολλές λειτουργίες στο Skype, περιλαμβάνει επιλογές εστιατορίων, κριτικές ταινιών και άλλα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 238 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/10/2017
Το νέο iPhone X θα κυκλοφορήσει με αναγνώριση προσώπου και το νέο λογισμικό Face ID της Apple, η συσκευή θα είναι ένα από τα πρώτα iPhones της Apple σε λίγα χρόνια που δεν θα διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Οι κατασκευαστές smartphone είχαν προσπαθήσει να ενσωματώσουν έναν αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη σε μελλοντικά τηλέφωνα αλλα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 239 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/10/2017
Η Mozilla είναι μία από τις λίγες εταιρείες που συνεχίζουν να υποστηρίζουν τα Windows XP, με το πρόγραμμα περιήγησης να αποτελεί σήμερα τμήμα του Firefox 52 ESR (Extended Support Release).

Σήμερα όμως η Mozilla ανακοίνωσε ότι τόσο τα Windows XP όσο και τα Windows Vista αναμένεται να χάσουν την υποστήριξη του Firefox τον Ιούνιο του 2018 και συνιστάται στους...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 394 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/10/2017
Ο Mozilla Firefox είναι ένας γρήγορος περιηγητής, με πλήρεις δυνατότητες περιήγησης στο διαδίκτυο. Ο Firefox περιλαμβάνει φραγή αναδυόμενων παραθύρων, ολοκληρωμένη αναζήτηση στο Google, απλοποιημένο έλεγχο της ιδιωτικής ζωής, ένα βελτιωμένο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης που σας δείχνει όλες τις ιστοσελίδες που έχετε επισκεφτεί και μια σειρά από πρόσθετα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 222 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/10/2017
Η εταιρία HMD Global κυκλοφόρησε μια σειρά από οκτώ μοντέλα στην αγορά, ενώ το smartphone Nokia 8 δεν έχει ακόμη εισχωρήσει στην παγκόσμια αγορά, φαίνεται ότι έχει δοκιμαστεί για ανθεκτικότητα, περνώντας από μια ποικιλία δοκιμών που ελέγχουν την ανθεκτικότητα του σε γρατζουνιές, λύγισμα ακόμα και φωτιά.

Όπως και τα περισσότερα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 216 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/10/2017
Η Microsoft δεν πιστεύει ότι τα Windows phones αξίζουν μια ευκαιρία, αλλά αντίθετα δεσμεύεται να φέρει όλες τις εφαρμογές της σε Android και iOS, οπότε σήμερα η εταιρεία ανακοινώνει μια νέα έκδοση του προγράμματος περιήγησης Edge ειδικά σχεδιασμένη για ανταγωνιστικές mobile πλατφόρμες.

Το Microsoft Edge για iOS και Android συνοδεύεται από τις βασικές λειτουργίες που...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 235 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/10/2017
Νέα έρευνα που έκανα σήμερα στην ιστοσελίδα statcounter.com, τσέκαρα να δω τι γίνεται με τους περιηγητές αλλά και τα λειτουργικά συστήματα για τον μήνα Σεπτέμβριο. Αυτή η έρευνα από την εταιρεία Statcounter αφορά τις εκδόσεις για συσκευές desktop και tablets.

Κορυφαίος περιηγητής είναι για μία ακόμη φορά το Google Chrome με ποσοστό 62,86%, ακριβώς από κάτω είναι ο Firefox...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 232 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/10/2017
Το Kaspersky είναι και πάλι η καλύτερη εφαρμογή σε δοκιμές κατά των ιών.

Η Microsoft δουλεύει πάνω στο Windows Defender για τα Windows 8.1 και τα Windows 10, όπου η δική της λύση έρχεται προεγκατεστημένη, αλλά όσον αφορά τα Windows 7, οι χρήστες που εκτελούν αυτή την έκδοση λειτουργικού συστήματος πρέπει να εγκαταστήσουν ένα προϊόν ασφαλείας χειροκίνητα για...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 234 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/10/2017
Μια πραγματική δοκιμή με καθημερινές εφαρμογές ανάμεσα στις συσκευές iPhone 8 Plus και iPhone 7 Plus, δείχνει ότι το νέο τηλέφωνο από την Apple είναι στην πραγματικότητα πιο αργό από την προηγούμενη γενιά.

Ενώ οι δοκιμές που συγκρίνουν τις νέες συσκευές για ανταγωνισμό είναι συνήθως διασκεδαστικές και ενδιαφέρουσες, πρέπει να έχουμε κατά νου ότι μια νέα συσκευή...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 279 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/09/2017
Η Microsoft ανακοίνωσε την επόμενη αναβαθμισμένη έκδοση για το Office στο συνέδριο Microsoft Ignite στο Ορλάντο. Το Microsoft Office 2019 έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους, το 2018.

Η αναβαθμισμένη έκδοση θα φέρει νέες εκδόσεις εφαρμογών του Office όπως το Word, το Excel, το PowerPoint και το Outlook και θα περιλαμβάνει επίσης SharePoint,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 188 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/09/2017
Η Apple λανσάρισε πρόσφατα τα νέα κινητά τηλέφωνα #iPhone 8 και #iPhone 8 Plus. Έχουμε βρεί ένα βίντεο με το iPhone 8 Plus και το Samsung Galaxy Note 8 να περνάνε από μια σειρά δοκιμών ταχύτητας από το SuperSaf TV.

Είναι ενδιαφέρον να δούμε...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 194 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/09/2017
Σήμερα, η Mozilla κυκλοφόρησε το Firefox 57 beta και έχει επίσημα αλλάξει ονομασία σε Firefox Quantum. Το rebrand περιλαμβάνει επίσης ένα νέο λογότυπο, το οποίο είδαμε από πριν, όταν ξεκίνησε στο πειραματικό κανάλι Nightly.

Η Mozilla αναφέρει ότι ο Firefox Quantum είναι περίπου 2 φορές γρηγορότερος από τον Firefox 52. Ήταν σε θέση να...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 237 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/09/2017
Το Instagram βρίσκεται στο δρόμο να γίνει η υπηρεσία που θα έχει ένα δισεκατομμύριο χρήστες. Η υπηρεσία που ανήκει στο Facebook ανακοίνωσε ότι έχει τώρα 800 εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Η υπηρεσία πρόσθεσε άλλα 100 εκατομμύρια μηνιαίους χρήστες μόλις από τον Απρίλιο του 2017. Αυτά τα στοιχεία ανακοινώθηκαν σε διαφημιστική εκδήλωση της εβδομάδας στη Νέα Υόρκη. Η εταιρεία...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 188 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/09/2017
Η Intel μόλις ανακοίνωσε το λανσάρισμα των επεξεργαστών 8ης γενιάς της σειράς, Intel Coffee Lake, φέρνοντας μερικές νέες αρχιτεκτονικές και σημαντική αύξηση των επιδόσεων.

Το μεγαλύτερο παράπονο σχετικά με την προηγούμενη γενιά του επεξεργαστή της Intel, τη σειρά Kaby Lake, ήταν ότι δεν ήταν πολύ μεγάλη διαφορά και οι χρήστες δεν βρήκαν λόγο για αναβάθμιση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 178 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/09/2017
Μετά την αποκάλυψη ότι το The Pirate Bay ξεκίνησε πρόσφατα τη δοκιμή scripts που χρησιμοποιούν το PC των χρηστών για cryptocurrency mining, χωρίς τη συγκατάθεσή τους, το AdBlock Plus κυκλοφόρησε ένα νέο φίλτρο που οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν στην επέκταση για να εμποδίσουν τους ιστότοπους να το κάνουν στο μέλλον.

Το πιο δημοφιλές site torrent στον κόσμο...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 272 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/09/2017
Το Google Chrome είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης που συνδυάζει τη λιτή σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία για να περιηγείστε στο διαδίκτυο πιο γρήγορα, πιο ασφαλείς και πιο εύκολα.

Οι μικρογραφίες στα κορυφαία sites σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας σελίδες αμέσως με ταχύτητα αστραπής από οποιαδήποτε νέα καρτέλα. Οι συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 249 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/09/2017
Πρόσφατα ανακαλύφθηκε κακόβουλο λογισμικό στο CCleaner που ήταν πολύ πιο σοβαρό από ό, τι είχε προηγουμένως υποψιαστεί, καθώς οι ερευνητές διαπιστώσαν ότι σχεδιάστηκε για βιομηχανική κατασκοπία σε εταιρείες όπως η Google, η Sony, η Intel, η Microsoft και πολλές άλλες.

Οι προγραμματιστές της CCleaner ανακοίνωσαν πριν από λίγες ημέρες ότι η αίτησή τους τροποποιήθηκε για να...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 216 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/09/2017
Η LG έχει λανσάρει το νέο της smartphone, LG V30 στη Νότια Κορέα και τώρα έχουμε ένα teardown βίντεο που μας δείχνει τo εσωτερικό της συσκευής. Το βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω δημιουργήθηκε από το JerryRigEverything.

Η συσκευή διαθέτει οθόνη 6 ιντσών OLED που έχει ανάλυση Quad HD + 2880 x 1440 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 835, 4GB μνήμη RAM και 64GB...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 133 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/09/2017
Ο Dustin Kirkland της Canonical παρακολούθησε το φετινό συνέδριο UbuCon Europe για χρήστες και προγραμματιστές του Ubuntu στο Παρίσι της Γαλλίας όπου αποκάλυψε τα αποτελέσματα της επιτόπιας έρευνας του Ubuntu και των εφαρμογών που οι χρήστες θέλουν να δούν από προεπιλογή στις μελλοντικές εκδόσεις του Ubuntu.

Νωρίτερα φέτος, η Canonical έβαλε μαζί μια έρευνα για να μάθετε...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 119 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/09/2017
Η Piriform, η εταιρεία που έχει δημιουργήσει τη δημοφιλή εφαρμογή CCleaner, μόλις ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή της έγινε αντικείμενο πειρατείας και χρησιμοποιήθηκε από χάκερς για να συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με τους χρήστες της.

Οι χάκερς προτιμούν συνήθως να διεισδύσουν σε λιγότερο ασφαλείς διακομιστές για να αποκτήσουν τα δεδομένα που θέλουν, συνήθως αυτό συμβαίνει...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 171 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/09/2017
Παρόλο που ήταν κάτι ασυνήθιστο, όλο και περισσότεροι ιστότοποι διαθέτουν αυτόματη φόρτωση βίντεο. Ενώ η Google έχει προσθέσει ένα χαρακτηριστικό τελευταία, προσθέτοντας ένα εικονίδιο ηχείου στην καρτέλα του προγράμματος περιήγησης όπου ο ήχος είναι ενεργός για να βρίσκεται από πού προέρχεται ο ήχος, τώρα μπορεί να προσθέσει μια επιλογή που θα επιτρέψει στους χρήστες να κλείσουν οριστικά...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 429 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/08/2017
Η Apple ανακοίνωσε χθες ότι θα κυκλοφορήσει το λογισμικό iOS 11 την επόμενη εβδομάδα. Το λογισμικό θα είναι διαθέσιμο την επόμενη Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου. Αν αναρωτιέστε εάν το iPhone ή το iPad σας θα πάρει την ενημέρωση iOS 11, τότε έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για όλες τις συσκευές της Apple που θα λάβουν την ενημέρωση.

Η ενημέρωση iOS 11 έρχεται στην έκτη γενιά του iPod Touch...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 218 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/09/2017
Έχουμε διαβάσει αρκετές φήμες για το smartphone με αναδιπλούμενη οθόνη της Samsung και τώρα φαίνεται ότι η Samsung είναι έτοιμη να ξεκινήσει τη συσκευή. Η Samsung προφανώς θα λανσάρει το νέο αναδιπλούμενο smartphone το 2018.

Τα νέα της συσκευής προέρχονται από τον CEO της Samsung, DJ Koh, ο οποίος αποκάλυψε ότι η εταιρεία σκοπεύει να ξεκινήσει το smartphone το 2018, μπορείτε...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 178 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/09/2017
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ με προσήλωση στη στρατηγική της δέσμευση για συνεχόμενη αναβάθμιση των υπηρεσιών της προς τους επιβάτες, μέσα από νέες σύγχρονες ηλεκτρονικές εφαρμογές, προνόμια και εκπτωτικές προσφορές, δίνει πλέον τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης κράτησης θέσης και έκδοσης εισιτηρίου ακόμη και μέσω κινητού τηλεφώνου.

ΕΚΔΟΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 227 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/09/2017
Η Microsoft θα κυκλοφορήσει την ενημερωμένη έκδοση των Windows 10 Fall Creators Update στις 17 Οκτωβρίου και ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά ασφαλείας για τις επιχειρήσεις θα είναι το Advanced Threat Protection (ATP) του Windows Defender, το οποίο ενισχύει περαιτέρω την ασπίδα κατά των cyberattacks με καλύτερη ανίχνευση.

Σήμερα,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 273 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/09/2017
Η Jaguar Land Rover παρουσίασε ένα νέο concept car, το Jaguar FUTURE-TYPE. Το μοντέλο αυτό είναι το όραμα του κατασκευαστή αυτοκινήτων της Jaguar για τα οχήματα του 2040 και μετά. Το όχημα έχει σχεδιαστεί για να είναι πλήρως αυτόνομο, αν και θα υπάρχει η δυνατότητα οδήγησης.

Η Jaguar βλέπει το μέλλον της αυτοκίνησης σε οχήματα με ζήτηση και επίσης την κοινή κινητικότητα....

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 296 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/09/2017
Το Google Chrome είναι επί του παρόντος το νούμερο ένα πρόγραμμα περιήγησης στον κόσμο, αλλά παρόλο που είναι η προτιμώμενη επιλογή για την πλειονότητα των χρηστών, τον Αύγουστο μειώθηκε το μερίδιο αγοράς του για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες, από 59,57% τον προηγούμενο μήνα σε 59,38%. Η πτώση δεν φαίνεται να είναι σημαντική αλλά η Google θέλει να φτάσει το ρεκόρ του 60%.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 263 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/09/2017
Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Windows 10 Fall Creators Update θα κυκλοφορήσει  στις 17 Οκτωβρίου του 2017. Η εταιρεία ανακοίνωσε την είδηση στην IFA την περασμένη εβδομάδα και δήλωσε ότι θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως.

Μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που έρχονται στα Windows 10:


  • OneDrive Files On-Demand - επιτρέπει στους πελάτες...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 300 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/09/2017

Θεματικές Ενότητες [30]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Μάριος, vagelis199, GAMSgr

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement