Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 14 ... 28  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Θεματικές Ενότητες

Το μερίδιο αγοράς του Linux συνεχίζει να αυξάνεται.

Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι τα Windows ήταν, είναι και θα συνεχίσουν να είναι η προτιμώμενη επιλογή σε σταθερούς υπολογιστές, τα πιο πρόσφατα στατιστικά στοιχεία μεριδίου αγοράς δείχνουν ότι το λειτουργικό σύστημα της Microsoft χάνει αργά αλλά σίγουρα χάνει έδαφος στον κόσμο των υπολογιστών.

Και...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 87 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/07/2020
Μια σειρά κακόβουλων εφαρμογών για Android ανακαλύφθηκε στο Google Play Store από μια εταιρεία ασφαλείας τρίτου μέρους που προσπαθούσαν να κλέψουν τα διαπιστευτήρια του Facebook.

Οι εφαρμογές, οι οποίες συνδυάζουν περισσότερα από 2 εκατομμύρια λήψεις, προσπαθούν να κατευθύνουν τους χρήστες σε μια πλαστή σελίδα σύνδεσης στο Facebook, συλλέγοντας ουσιαστικά τις πληροφορίες του...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 256 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/07/2020
Ο Firefox είναι ένα γρήγορο, πλήρες πρόγραμμα περιήγησης για το Διαδίκτυο. Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια, ιδιωτικότητα και προστασία από ιούς, λογισμικό υποκλοπής spyware, κακόβουλο λογισμικό και επίσης μπορεί εύκολα να αποκλείει τα αναδυόμενα παράθυρα. Τα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τον Firefox τόσο δημοφιλή είναι το απλό και αποτελεσματικό UI, η ταχύτητα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 238 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/07/2020
Η Microsoft κυκλοφόρησε λεπτομέρειες ανακοινώνοντας μια νέα αναβάθμιση στο μενού «Έναρξη» των Windows 10 παρέχοντας στους χρήστες μια ανανεωμένη σχεδίαση που διαθέτει πλέον πιο απλοποιημένο σχεδιασμό.

Η Microsoft έχει αφαιρέσει τα χρώματα πίσω από τα λογότυπα στη λίστα εφαρμογών και εφαρμόζει ένα ομοιόμορφο, μερικώς διαφανές φόντο στα tiles.

Για περισσότερες λεπτομέρειες...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 571 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/07/2020
Η Microsoft και η Bridgestone συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα Σύστημα Παρακολούθησης Ζημιών Ελαστικών (TDMS). Κανονικά δεν μπορεί να εντοπιστεί ζημιά στα ελαστικά χωρίς στενή επιθεώρηση κάθε μεμονωμένου ελαστικού, ωστόσο η ομάδα των προγραμματιστών και από τις δύο εταιρείες έχει αναπτύξει το Σύστημα Παρακολούθησης Ζημιών Ελαστικών (TDMS) για σύνδεση με την πλατφόρμα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 352 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/07/2020
Η AOC ανακοινώνει με υπερηφάνεια την παγκόσμια ηγετική θέση της στην αγορά των gaming οθονών το πρώτο τρίμηνο του 2020. Το brand πέτυχε το υψηλότερο μερίδιο αγοράς παγκοσμίως, 19,5%, ξεπερνώντας τους ανταγωνιστές της για δεύτερο τρίμηνο στη σειρά (IDC Gaming Tracker Q1 2020).

Επιπλέον, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία του market analyst Context, η αγορά οθονών στην Ευρώπη έχει...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 570 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/06/2020
Το Google Chrome είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης που συνδυάζει τη λιτή σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία για να περιηγείστε στο διαδίκτυο πιο γρήγορα, πιο ασφαλείς και πιο εύκολα.

Οι μικρογραφίες στα κορυφαία sites σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας σελίδες αμέσως με ταχύτητα αστραπής απaό οποιαδήποτε νέα καρτέλα. Οι συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 559 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/06/2020
Η Adobe επιβεβαίωσε ότι το Flash Player θα αποσυρθεί επίσημα στις 31 Δεκεμβρίου, οπότε δεν θα κυκλοφορήσουν άλλες ενημερώσεις ασφαλείας και βελτιώσεις πέραν αυτής της ημερομηνίας.

Η εταιρεία ανακοίνωσε αρχικά την απόφασή της να σταματήσει το Flash το 2017, αλλά σε αυτό το σημείο, είπε μόνο ότι το όλο πράγμα θα συμβεί στα «τέλη του 2020».

Τώρα έχουμε τελικά μια...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 616 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/06/2020
Η Adobe κυκλοφόρησε τη νέα εφαρμογή Photoshop Camera για συσκευές iOS της Apple και συσκευές Android της Google, η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για να προσθέτει φίλτρα στις φωτογραφίες σας, αυτό είναι ιδανικό για φωτογραφίες Instagram και άλλα.

Η εφαρμογή είναι τώρα διαθέσιμη για iPhone και smartphone Android και έρχεται με μια σειρά εφέ και λειτουργιών.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1032 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/06/2020
Οι νόμοι περί πνευματικών δικαιωμάτων είναι ένα σοβαρό πράγμα και προκαλεί σύγχυση, ειδικά με το ψηφιακό μέσο με το οποίο συνεργαζόμαστε αυτές τις μέρες. Εάν πρόκειται να μοιραστείτε δημόσια πράγματα σε κοινωνικά μέσα όπως το Twitter, το Facebook και το Instagram, τεχνικά θα πρέπει επίσης να περιμένετε να επαναχρησιμοποιηθεί ή να αναδημοσιευτεί.

Σε ένα email που στάλθηκε...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1313 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/06/2020
Ενώ ο κόσμος έχει στραφεί σήμερα στα Spotify, Apple Music, YouTube Music και άλλες streaming υπηρεσίες, υπήρχε μια στιγμή που όλοι ήθελαν (και δεν είχαν άλλη επιλογή) να παίξουν τις δικές τους μουσικές βιβλιοθήκες.

Αυτές ήταν οι μέρες που το #Winamp ήταν το νούμερο ένα πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων στο διαδίκτυο, με εκατομμύρια χρήστες σε Windows και macOS να στραφούν...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1456 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/06/2020
Η επιδημία της νόσου του κορωνοϊού (COVID-19) είχε μεγάλο αντίκτυπο σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση, οι πωλήσεις smartphone μειώθηκαν περίπου 20% το τρίμηνο του 2020.

Τα νέα έρχονται σε μια έκθεση της Gartner που ανέφερε ότι οι παγκόσμιες πωλήσεις smartphone μειώθηκαν κατά 20,2% το πρώτο τρίμηνο.

Ορισμένες εταιρείες είχαν περισσότερη μείωση από άλλες,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 649 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/06/2020
Η Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα την Ενημέρωση Μαΐου 2020 των Windows 10, ή την έκδοση 2004, για όσους θέλουν να το εγκαταστήσουν χειροκίνητα από το Windows Update.

Αλλά επιπλέον, η εταιρεία έχει επίσης ενημερώσει το Media Creation Tool με την πιο πρόσφατη έκδοση, έτσι ώστε οι χρήστες που θέλουν να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους με μη αυτόματο τρόπο. Το Media...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 691 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/05/2020
Το Netflix ανακοίνωσε τα νέα σχέδια της για να διευκολύνει τους χρήστες να ακυρώσουν τις συνδρομές τους. Η εταιρεία θα ενημερώνει τους χρήστες της και αν δεν απαντούν σε κάποιο διάστημα, το Netflix θα ακυρώνει τις συνδρομές.

Όποιος δεν έχει παρακολουθήσει το Netflix για ένα χρόνο από τότε που έγινε μέλος, θα του ζητηθεί να θέσει τη συνδρομή του, εάν δεν απαντήσει, θα ακυρωθεί...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 762 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/05/2020
Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 13.5 πριν από λίγες ώρες, αλλά η ομάδα που εργάζεται στο unc0ver jailbreak tool ισχυρίζεται ότι μπορεί ήδη να ξεκλειδώσει αυτήν την έκδοση OS ανεξάρτητα από τη συσκευή που την εκτελεί.

Με άλλα λόγια, χρησιμοποιώντας το λογισμικό τους, θα πρέπει να μπορείτε να κάνετε jailbreak σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή, συμπεριλαμβανομένων όλων των μοντέλων...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 852 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/05/2020
Κατά τη διάρκεια του κορωνοϊού έχουμε δει τα επίπεδα ατμοσφαιρικής ρύπανσης να μειώνονται αρκετά, αλλά δεν αρκεί μόνο αυτό. Υπάρχουν ακόμη περιβαλλοντικά ζητήματα που πρέπει να επιλυθούν, όπως πλαστικά και πώς τα χρησιμοποιούμε.

Μια εταιρεία βιοχημικών από την Ολλανδία, Avantium, ελπίζει να το αντιμετωπίσει αυτό με τα νέα φυτικά ανανεώσιμα βιοπλαστικά της που παράγονται από βιώσιμες...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 951 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/05/2020
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κίνα σκοπεύει να εκδικιθεί μια σειρά αμερικανικών εταιρειών, όπως η Apple, η Qualcomm, η Boeing και άλλες, μετά την απαγόρευση της Huawei και την επιβολή περισσότερων κυρώσεων από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών.

Μια έκθεση από τους Global Times ...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 939 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/05/2020
Ενώ η Huawei ήλπιζε ότι θα επιτρεπόταν η χρήση εφαρμογών Android και Google στα smartphone της κάποια στιγμή στο μέλλον, ο εφιάλτης της εταιρείας δεν φαίνεται να τελειώνει πολύ σύντομα.

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η εκτελεστική εντολή που απαριθμεί την Huawei και την ZTE Corp. ως οντότητες στις οποίες απαγορεύεται η χρήση προϊόντων...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1181 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/05/2020
Το Instagram προσθέτει μια σειρά χαρακτηριστικών στην εφαρμογή του για την καταπολέμηση του bullying και κακόβουλων σχολίων, το πιο πρόσφατο είναι η δυνατότητα μαζικής διαγραφής σχολίων.

Προηγουμένως κάποιος θα έπρεπε να διαγράψει σχόλια ένα προς ένα, αυτό μπορεί τώρα να γίνει μαζικά, δοκιμάζουν επίσης μια νέα δυνατότητα Pinned Comments, τα σχόλια θα φαίνονται στη...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1035 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/05/2020
Το iPhone 11 συνεχίζει να κυριαρχεί στον κόσμο των κινητών, ακόμη και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, με τις εκτιμήσεις της Canalys για το πρώτο τρίμηνο του έτους να δείχνουν ότι η Apple πουλάει σχεδόν διπλάσιο αριθμό συσκευών από το δεύτερο τηλέφωνο.

Η Samsung δεν είναι...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1131 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/05/2020
Η χρήση των Windows 10 αυξάνεται κατά 75%

Τα Windows 10 είναι ήδη το νούμερο λειτουργικό σύστημα στον κόσμο για επιτραπέζιους υπολογιστές και αυτό έχει νόημα δεδομένου ότι η Microsoft έχει ήδη αποσύρει τα Windows 7 τον Ιανουάριο.

Και με τόσες πολλές συσκευές να αναβαθμίζονται στα Windows 10, ήταν θέμα χρόνου μέχρι να καταφέρει να εξασφαλίσει την...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1249 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/05/2020
Η Canonical κυκλοφόρησε το Ubuntu 20.04 LTS αυτήν την εβδομάδα, ανακοινώνοντας τη γενική διαθεσιμότητα με την κυκλοφορία παρέχοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την απόδοση καθώς και στη μακροπρόθεσμη υποστήριξη (LTS).

Το Ubuntu 20.04 LTS εφαρμόζει μέτρα Kernel Self Protection, περιλαμβάνει υποστήριξη control flow integrity και προσθέτει προστασία stack-clash για...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1753 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/04/2020
Η ασύρματη σκούπα stick H-FREE 500 της Hoover διακρίθηκε με το διεθνές βραβείο Red Dot Award: Product Design 2020 για τον εξαιρετικά συμπαγή και ελαφρύ σχεδιασμό της που διασφαλίζει απίστευτη ευκολία και ευελιξία στην καθαριότητα του σπιτιού. Η βράβευση της σκούπας Hoover H-FREE 500 επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρίας να δημιουργεί οικιακές συσκευές που συνδυάζουν όλες τις πτυχές...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1951 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/04/2020
Η μετάβαση των υπηρεσιών της Microsoft έχει πλέον ολοκληρωθεί και το Office 365 είναι πλέον το Microsoft 365. Το Microsoft 365 προσφέρει προσωπικές και οικογενειακές συνδρομές, συμπεριλαμβανομένων δυνατοτήτων για Skype, Office, PowerPoint, Excel και άλλα.

Το Microsoft 365 ξεκίνησε το 2017 για εταιρικούς πελάτες - ένας συνδυασμός Windows, Office και Enterprise Mobility...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1789 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/04/2020
Για να γιορτάσει την 20η επέτειο της η εταιρεία Gameloft κυκλοφόρησε μια δωρεάν εφαρμογή με τη μορφή Gameloft Classics: 20 Years και περιλαμβάνει 30 κλασικά παιχνίδια για Android συσκευές. Κάποια από αυτά δεν ήταν ποτέ διαθέσιμα σε φορητές συσκευές.

Ο Alexandre de Rochefort, Διευθύνων Σύμβουλος της Gameloft από το 2000 δήλωσε «Αυτή είναι μια στιγμή...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 2261 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/04/2020
Ο δημοφιλής ιστότοπος streaming έχει κάνει αναβάθμιση τη διεπαφή ιστού του για καλύτερη υποστήριξη μεγάλων συσκευών με οθόνης αφής, όπως iPads, Android tablets και συστήματα Chrome OS. Οι νέες κινήσεις σάς επιτρέπουν να κάνετε γρήγορη εναλλαγή μεταξύ της λειτουργίας full-screen ή του mini player, ενώ η βελτιωμένη κύλιση και τα μεγαλύτερα μεγέθη εικονιδίων θα είναι πιο διαισθητικά για τον...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 2566 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/04/2020
Το Facebook φαίνεται σταδιακά να λανσάρει μία νέα έκδοση σε σταθερούς υπολογιστές προσκαλώντας μας να δοκιμάσουμε τον νέο σχεδιασμό.

Το Facebook αποκάλυψε το project του νέου επανασχεδιασμό για σταθερούς υπολογιστές πέρυσι. Η εταιρεία θέλησε να κάνει τα πράγματα λιγότερο περίπλοκα, πιο εύκολα στη χρήση και να εισαγάγει νέα χαρακτηριστικά όπως Νυχτερινή λειτουργία...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1957 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/04/2020
Το Netflix ανακοίνωσε ότι καθιστά την υπηρεσία streaming πιο φιλική προς τους γονείς, με κάποιους πρόσθετους ελέγχους που βοηθούν να αποφασίσουν τι μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους.

Τώρα θα μπορείτε να προστατεύσετε τα μεμονωμένα προφίλ στο Netflix για να σταματήσετε την πρόσβαση των παιδιών σας, εξασφαλίζοντας ότι βλέπουν μόνο το περιεχόμενο που θέλετε.

Η...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1955 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/04/2020
Εάν αφήσετε το τηλέφωνό σας στο νερό, πιθανώς ποτέ δεν θα επιστρέψει σε κατάσταση λειτουργίας, έτσι; Αποδεικνύεται ότι δεν συνέβη το ίδιο στην Thayse Bussolo-Vieira, η οποία τάιζε τους κύκνους στον ποταμό Τάμεση τον Φεβρουάριο, όταν το iPhone της έπεσε από την τσέπη της μέσα στο νερό.

Η Bussolo-Vieira ήταν αναστατωμένη καθώς είχε αποθηκεύσει χιλιάδες φωτογραφίες στο τηλέφωνό της....

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1852 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/04/2020
Με την άνευ προηγουμένου ζήτηση για τηλεδιάσκεψη για να βοηθήσουν τις οικογένειες, τους συναδέλφους και τους φίλους σας να μένουν σε επαφή, το Skype ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα την κυκλοφορία μιας νέας υπηρεσίας που ονομάζεται Skype Meet Now.

Δημιουργήθηκε για να επιτρέψει σε οποιονδήποτε να συνδεθεί χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Skype χωρίς την ανάγκη...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1796 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/04/2020

Θεματικές Ενότητες [30]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 14 ... 28  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Μάριος, vagelis199

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement