Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Θεματικές Ενότητες

Παρά τις απαισιόδοξες προβλέψεις, το iPhone X παραμένει το smartphone με τις καλύτερες πωλήσεις στον κόσμο και τώρα το iPhone 8 Plus αυξάνεται για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση.

Tα δεδομένα που προσφέρονται από την Counterpoint Research αποκαλύπτουν ότι δύο από τα τρία iPhone μοντέλα που λανσάρισε η Apple το περασμένο έτος ξεπέρασαν τα smartphones...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 72 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/05/2018
Η Google ανακοίνωσε την Τετάρτη δύο νέες υπηρεσίες, το YouTube Premium ως αντικαταστάτη του YouTube Red και το YouTube Music.

Σε μια προσπάθεια να ανταγωνιστεί τις ήδη καθιερωμένες υπηρεσίες συνεχούς ροής όπως τα Apple Music, Spotify και Tidal, η Google δρομολογεί σύντομα την υπηρεσία YouTube Music, μια νέα υπηρεσία streaming μουσικής που παρέχει στους χρήστες...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 96 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/05/2018
Ο Firefox είναι ένα γρήγορο, πλήρες πρόγραμμα περιήγησης για το Διαδίκτυο. Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια, ιδιωτικότητα και προστασία από ιούς, λογισμικό υποκλοπής spyware, κακόβουλο λογισμικό και επίσης μπορεί εύκολα να αποκλείει τα αναδυόμενα παράθυρα. Τα βασικά χαρακτηριστικά που έχουν κάνει τον Firefox τόσο δημοφιλή είναι το απλό και αποτελεσματικό UI, η...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 80 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/05/2018
Η Apple εργάζεται σε υπερηχητικούς αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων που θα ενσωματωθούν στην οθόνη των μελλοντικών iPhones, επιτρέποντας ενδεχομένως στην εταιρεία να παραιτηθεί από την αναγνώριση προσώπου, αλλά μια πρόσφατα ανακαλυφθείσα ευρεσιτεχνία υποδηλώνει ότι δεν θα συμβεί.

Ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ονομάζεται

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 67 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/05/2018
Το Google Chrome είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης που συνδυάζει τη λιτή σχεδίαση και προηγμένη τεχνολογία για να περιηγείστε στο διαδίκτυο πιο γρήγορα, πιο ασφαλείς και πιο εύκολα.

Οι μικρογραφίες στα κορυφαία sites σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας σελίδες αμέσως με ταχύτητα αστραπής από οποιαδήποτε νέα καρτέλα. Οι συντομεύσεις στην επιφάνεια εργασίας σας...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 86 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/05/2018
Το Facebook έχει αποκαλύψει ότι υπάρχουν 200 ακόμη εφαρμογές που ανακάλυψε ότι θα μπορούσαν ενδεχομένως να έχουν καταχραστεί τα δεδομένα σας.

Μετά το σκάνδαλο Cambridge Analytica, το Facebook έχει εξετάσει άλλες εφαρμογές και έχει πλέον διακόψει άλλα 200.

Έχουμε μεγάλες ομάδες εσωτερικών και εξωτερικών εμπειρογνωμόνων που εργάζονται σκληρά για να ερευνήσουν...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 100 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/05/2018
Τα Windows XP αποσύρθηκαν τον Απρίλιο του 2014, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλοι οι χρήστες την εγκατέλειψαν τη στιγμή που η Microsoft κυκλοφόρησε τις τελευταίες ενημερώσεις ασφαλείας.

Στην πραγματικότητα, τα XP εξακολουθουν να είναι μια συγκλονιστικά δημοφιλής έκδοση των Windows αυτές τις μέρες, παρά τους κινδύνους της λειτουργίας μιας desktop πλατφόρμας που δεν...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 181 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/05/2018
Μια νέα έρευνα που διεξήχθη από την AV-Comparatives καθόρισε τις λύσεις ασφάλειας με τον μεγαλύτερο αντίκτυπο στην απόδοση του συστήματος στα Windows 10 και τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά, τουλάχιστον.

Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε Lenovo G50 που τροφοδοτήθηκε από επεξεργαστή Intel Core i3, 4GB μνήμη RAM και σκληρό δίσκο με την έκδοση Windows 10 Fall Creators Update...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 170 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/05/2018
Το Opera κυκλοφόρησε σήμερα μια νέα σταθερή έκδοση του προγράμματος περιήγησης που βασίζεται σε Chromium για υπολογιστές, το Opera 53, το οποίο είναι μια μικρή ενημέρωση που ανανεώνει την εμφάνιση των καρτελών και την γραμμή διευθύνσεων.

Βασισμένο στο τελευταίο πρόγραμμα περιήγησης web ανοιχτού κώδικα Chromium 66.0.3359.139, το Opera 53 κυκλοφορεί πλέον σε...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 108 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/05/2018
Το μενού εναλλαγής εφαρμογών Alt + Tab στα Windows υπήρξε ανέκαθεν ένα από τα πιο χρήσιμα χαρακτηριστικά τόσο για οικιακούς χρήστες όσο και για office χρήστες, αλλά η Microsoft σπάνια βελτίωσε τη συμπεριφορά του, γιατί εξυπηρετούσε πολύ καλά τον σκοπό της με το υπάρχον σύνολο επιλογών.

Ωστόσο, οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις που προετοιμάζονται για τα Windows 10 αναγκάζουν...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 110 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/05/2018
Η Microsoft ανακοίνωσε στο πλαίσιο του συνεδρίου προγραμματιστών Build 2018 ότι τα Windows λειτουργούν σε σχεδόν 700 εκατομμύρια συσκευές, μια σημαντική αύξηση από την ίδια εκδήλωση πριν από ένα χρόνο.

Η εταιρεία ανέφερε στο Build το 2017 ότι τα Windows 10 τροφοδοτούν 500 εκατομμύρια συσκευές, οπότε σε περίπου 12 μήνες, κέρδισε σχεδόν 200 εκατομμύρια συσκευές.

Αυτοί...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 140 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/05/2018
Η Intel ανακοίνωσε ότι η σειρά επεξεργαστών Kaby Lake-X έχει φτάσει στο τέλος της ζωής της, λιγότερο από ένα χρόνο μετά την αρχική κυκλοφορία.

Πέρυσι, η Intel κυκλοφόρησε μια πιο ισχυρή έκδοση της αρχικής σειράς Kaby Lake, με Core i5-7640X και Core i7-7740X. Αρχικά σχεδιάστηκαν για ανθρώπους που ήθελαν να βγάλουν περισσότερα από το CPU τους και να κάνουν κάποιο σοβαρό overclocking.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 126 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/05/2018
Η Samsung συνεχίζει να είναι τo πρώτο brand σε smartphone παγκοσμίως παρά το δύσκολο πρώτο τρίμηνο το 2018, καθώς η εταιρεία έχασε 2,4% σε μια εποχή που ο αντίπαλος της Apple σημείωσε σημαντική αύξηση.

Τα στοιχεία της IDC δείχνουν ότι η Samsung πώλησε συνολικά 78,2 εκατομμύρια τηλέφωνα το α 'τρίμηνο του 2018, από 80,1 εκατομμύρια το ίδιο τρίμηνο του προηγούμενου...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 182 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/05/2018
Το νέο smartphone #LG G7 ThinQ έγινε επίσημΟ χθες και τώρα έχουμε ένα βίντεο που θέτει το LG G7 ThinQ εναντίον του iPhone X.

Τα βίντεο το βρήκαμε από το Youtube στο κανάλι MacRumors και συγκρίνει τις δύο συσκευές. Το LG G7 ThinQ έρχεται με οθόνη αφής QHD + FullVision Super Bright 6,1 ιντσών με ανάλυση 3120 x 1440 pixels, τροφοδοτείται από επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 136 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/05/2018
Το Facebook ανακοίνωσε ότι ξεκινάει ένα νέο εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέπει να καθαρίζετε εύκολα το ιστορικό σας στο κοινωνικό δίκτυο.

Μετά το πρόσφατο σκάνδαλο δεδομένων με την Cambridge Analytica, το Facebook προσπαθεί να διευκολύνει τους ανθρώπους να διαχειρίζονται τα δεδομένα τους στο Facebook.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 176 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/05/2018
Η Huawei ξεκίνησε πρόσφατα τη νέα της σειρά smartphones P20 και τώρα το Huawei P20 Pro έχει τεθεί σε μία σειρά δοκιμών.

Στο παρακάτω βίντεο, από το κανάλι JerryRigEverything μπορούμε να δούμε την συσκευή μέσα από διάφορες δοκιμές που περιλαμβάνουν δοκιμή λυγίσματος, δοκιμή γρατσουνιών και δοκιμή καψίματος.

Όπως μπορούμε να δούμε από το βίντεο στη δοκιμή γρατσουνιών...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 128 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/05/2018
Η Microsoft θα παρουσιάσει την ήδη ανακοινωθείσα και πολυαναμενόμενη νέα ενημέρωση στο λειτουργικό της σύστημα Windows 10, φέρνοντας μαζί της πληθώρα νέων λειτουργιών, βελτιώσεων και διορθώσεων σφαλμάτων.

"Με την τελευταία μεγάλη κυκλοφορία μας - το Windows 10 April 2018 Update - θέλουμε να σας δώσουμε πίσω μερικά από τα μεγαλύτερα νομίσματά σας, το χρόνο...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 167 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/04/2018
Η Microsoft ανακοίνωσε ότι μια προεπισκόπηση του Office 2019 είναι πλέον διαθέσιμη για εμπορικούς πελάτες. Ανακοινώθηκε στο Ignite το περασμένο έτος, το Office 2019 είναι το επόμενο προϊόν Perpetual Authorized Office και περιέχει κυρίως νέες λειτουργίες που οι συνδρομητές του Office 365 βλέπουν ήδη.

Η προεπισκόπηση περιλαμβάνει τα Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Publisher,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 194 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/04/2018
Ανακαλύψαμε αυτή την εβδομάδα ότι η Microsoft βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη διαδικασία ανάπτυξης μιας τεταμένης έκδοσης του τελευταίου λειτουργικού συστήματος των Windows 10, ώστε να μπορεί να χωρέσει σε υπολογιστές με χωρητικότητα μόλις16 GB. Το εύχρηστο όνομα Windows 10 Lean παρουσιάζει ένα πολύ μικρότερο αποτύπωμα από μια πλήρως εκτονωμένη έκδοση των Windows 10 και...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 173 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/04/2018
Μετά την ανακοίνωση του κλεισίματος κάποιων προηγούμενων εφαρμογών όπως το Opera Max το περασμένο καλοκαίρι και την πιο πρόσφατη έξοδο του Opera VPN που θα σταματήσει να υπάρχει από την επόμενη εβδομάδα. Η Opera ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου mobile περιηγητή της Opera Touch καθώς και updates του desktop browser της. Το νέο πρόγραμμα περιήγησης Opera Touch είναι...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 180 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/04/2018
Οι ερευνητές στο Nanyang Technological University (NTU) στη Σιγκαπούρη, έχουν δημιουργήσει αλγόριθμους που επιτρέπουν στα ρομπότ να κατασκευάσουν μια καρέκλα IKEA σε περίπου 20 λεπτά.

Το ρομπότ ξοδεύει 11 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα για να σχεδιάζει τις διαδρομές κίνησης, 3 δευτερόλεπτα για να εντοπίσει τα μέρη και στη συνέχεια 8 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 161 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/04/2018
Σαν σήμερα πριν από 13 χρόνια δημοσιεύτηκε το πρώτο βίντεο στην υπηρεσία συνεχούς ροής YouTube. Παρά το γεγονός ότι ήταν το πρώτο βίντεο στην πλατφόρμα, από τότε έφτασε μόνο 48 εκατομμύρια προβολές. Αυτό είναι πολύ μικρό νούμερο σε σύγκριση με το Despacito και See You Again που που ξεπερνούν το 1 δισεκατομμύριο.

Ο νεαρός που εμφανίζεται στο βίντεο είναι ο Jawed...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 198 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/04/2018
Φαίνεται ότι το όνομα της επερχόμενης ενημέρωσης δυνατοτήτων για τα Windows 10 είναι τελικά γνωστό μέσω της επίσημης σελίδας προορισμού του προγράμματος περιήγησης Edge που εμφανίζεται κατά την ολοκλήρωση της ενημερωμένης έκδοσης build 17134 και που όπως φαίνεται στην εικόνα ονομάζεται "April update".

Πέρα από το

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 175 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/04/2018
Το Google Chrome είναι ένα από τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα προγράμματα περιήγησης στον κόσμο. Η εταιρεία συνεχίζει να προσθέτει νέα χαρακτηριστικά και να το βελτιώνει συνεχώς. Έτσι, η Google έχει τώρα αναδείξει την τελευταία έκδοση του προγράμματος περιήγησης ιστού της και τώρα αποκλείει αυτόματα το περιεχόμενο αυτόματης αναπαραγωγής.

Το Chrome...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 181 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/04/2018
Το Facebook αποκάλυψε ποιες πληροφορίες και δεδομένα συλλέγει από εσάς όταν δεν είστε συνδεδεμένοι. Αυτή ήταν μια από τις ερωτήσεις που τέθηκαν στον CEO της εταιρείας, Mark Zuckerberg, πρόσφατα όταν εμφανίστηκε πριν από το Αμερικανικό Κογκρέσο.

Η εταιρεία έχει πλέον επιβεβαιώσει ποιες πληροφορίες συλλέγονται όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο κοινωνικό τους δίκτυο. Συλλέγει...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 213 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/04/2018
Το iPhone X της Apple ήταν ένα από τα πρώτα smartphones που ήρθαν με "notch" στην κορυφή της οθόνης, έτσι ήταν το Essential Phone, παρόλο που από τότε που ξεκίνησε το iPhone, πολλοί κατασκευαστές android έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν "notch", κάτι που η Samsung δεν το έκανε στα δικά της smartphones, Galaxy S9 και S9 Plus.

Τώρα φαίνεται ότι η Samsung σχεδιάζει να ξεκινήσει...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 196 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/04/2018
Το Windows Defender, η προεπιλεγμένη λύση προστασίας από ιούς που περιλαμβάνεται στα Windows 8.1 και τα Windows 10, καθώς και πολλά προϊόντα ασφάλειας τρίτων, έχουν αρχίσει να εμποδίζουν το uTorrent του προγράμματος-πελάτη BitTorrent λόγω πιθανής απειλής σε συστήματα που εκτελούν τo λειτουργικό σύστημα της Microsoft σε επιτραπέζιους υπολογιστές.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 254 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/04/2018
Το σφάλμα απορρήτου στο Facebook έχει κάνει πολλούς χρήστες να σκέφτονται δύο φορές πριν συμφωνήσουν να παραδώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα σε μια εταιρεία τεχνολογίας και χωρίς αμφιβολία θα προκαλέσει πολλές ουσιαστικές αλλαγές στο μέλλον που θα ρυθμίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τα στοιχεία μας.

Ωστόσο, προς το παρόν, οι χρήστες στις ΗΠΑ φαίνεται...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 234 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/04/2018
Τα καινούρια iPhones της Apple πάντοτε κλωνοποιούνται όταν κυκλοφορήσουν και τώρα έχουμε ένα βίντεο ενός νέου fake iPhone X εναντίον ενός πραγματικού iPhone X.

Το Goophone X είναι ένα αντίγραφο του iPhone της Apple, το ένα χαρακτηριστικό του βίντεο είναι προφανώς η πέμπτη έκδοση της συσκευής που έχει κυκλοφορήσει από την κυκλοφορία του iPhone X της Apple.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 217 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/04/2018
Η επικείμενη αναβάθμιση των Windows 10 Redstone 4 θα έχει ουσιαστικές βελτιώσεις όσον αφορά τις βελτιστοποιήσεις εγκατάστασης, ενώ η Microsoft υπόσχεται ότι θα μπορούσε να διαρκέσει μόνο 30 λεπτά για να εγκαταστήσουν την νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος.

Αυτό είναι δυνατό χάρη στην δουλειά για τη μείωση του χρόνου εκτός σύνδεσης, καθώς η ομάδα των Windows κατάφερε να...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 404 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/03/2018

Θεματικές Ενότητες [30]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Μάριος, vagelis199, GAMSgr

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement