Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Θεματικές Ενότητες

Οι ψαράδες που αναζητούν μια καλύτερη εικόνα ενώ ψαρεύεται μπορεί να σας ενδιαφέρει μια νέα HD κάμερα που έχει δημιουργηθεί από τον Dmitry Chursin, στην Ισπανία.

Η κάμερα σας επιτρέπει να δείτε στο βυθό της θάλασσας, το δόλωμα και την λεία σας. Η FanCam συνδέεται ασύρματα με τη συσκευή σας smartphone ή tablet, χρησιμοποιώντας μια iOS ή Android εφαρμογή και παρέχει streaming...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1642 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/04/2016
Image and video hosting by TinyPic</a>Το τελευταίο 24ωρο κυκλοφορεί το νέο Huawei Watch, που από πολλούς θεωρείται το καλύτερο android Wear smartwatch στην αγορά. Κι ενώ το συγκεκριμένο μοντέλο υπάρχει εδώ και ένα χρόνο, μία νέα αναβάθμιση επέτρεψε ένα εσωτερικό μικρόφωνο και του έδωσε νέα χαρακτηριστικά και κόλπα, κάνοντας το ένα από τα λίγα καλά android watches.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: JOHNny - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1430 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/04/2016
Οι gamers που επιθυμούν να εισέλθουν στην επαγγελματική σκηνή μπορεί να ενδιαφέρονται για ένα νέο έξυπνο χειριστήριο παιχνιδιών που είναι σε θέση να αναλύει το παιχνίδι σας, να σας παρέχει χρήσιμες πληροφορίες για το πώς να βελτιώστε τα αποτελέσματά σας και να σας παρέχει τους πόρους που χρειάζονται για να γίνει ένα καλύτερο παιχνίδι.

Το νέο έξυπνο χειριστήριο έχει σχεδιαστεί...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1476 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/04/2016
Εάν είστε στην αγορά για μια κάμερα 360 μοιρών μπορεί να σας ενδιαφέρει μια νέα συσκευή που έχει παρουσιαστεί από την VideoStich (γνωστή για τη σουίτα λογισμικού 360 μοιρών, VideoStitch Studio) με ονομασία Orah 4i.

Η Orah 4i έχει δημιουργηθεί για να παρέχει στους χρήστες με την πρώτη all-in-one VR κάμερα για να απλοποιήσει τη πλήρη σφαιρική περιστροφή 360...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1525 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/04/2016
Η Aqua Design Innovations αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε ένα νέο επιτραπέζιο θερμοκήπιο που ελέγχεται από το smartphone σας και ονομάζεται EcoQube Air. Έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από $ 180.000 μέσω του Kickstarter, χάρη σε πάνω από 1.200 υποστηρικτές.

Το EcoQube Air είναι ένα κομψό επιτραπέζιο θερμοκήπιο που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ενισχύσει και να βελτιώσει...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1626 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/04/2016
Όποιος είναι λάτρεις της μπύρας, ίσως να σας ενδιαφέρει ένα νέο σύστημα ζυθοποιίας για το σπίτι σας, που έχει δημιουργηθεί από την ομάδα Artbrew και παρέχει ένα έξυπνο σύστημα αυτόματης ζυθοποιίας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει υψηλής ποιότητα μπύρας μέσα σε μόλις μία εβδομάδα στο σπίτι σου.

Η συσκευή είναι εύκολη στη χρήση και είναι ικανή να δημιουργήσει αρκετές...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1943 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/04/2016
Η Kuner έχει αυτή την εβδομάδα παρουσίασε μια νέα εξωτερικό σκληρό δίσκο που έχει δημιουργήσει, με ονομασία KuPower, ο οποίος όχι μόνο παρέχει επιπλέον χώρο αποθήκευσης για smartphones και tablets, αλλά είναι επίσης εξοπλισμένος με μια μπαταρία που σας επιτρέπει να κρατήσετε τις φορητές συσκευές φορτισμένες, ενώ είστε μακριά από το δίκτυο.

Η KuPower σας επιτρέπει...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1437 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/03/2016
Η RokPak έχει δημιουργήσει μία νέα στιβαρή θήκη-φορτιστή για να κρατάει φορτισμένο το smartphone σας, χρησιμοποιώντας την ηλιακή ενέργεια, ενώ είστε μακριά από το δίκτυο και έχει σχεδιαστεί με ένα στεγανό πλαίσιο.

Η ηλιακή μπαταρία (12.000 mAh μπαταρία-ιόντων λιθίου) περιλαμβάνει water-activated SOS, καθώς και ένα εύχρηστο φακό και παρέχει την πιστοποίηση IP67 και στρατιωτική...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1777 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/03/2016
Η Casio παρουσίασε το νέο της ανθεκτικό Android Wear SmartWatch κατά τη διάρκεια της CES 2016, που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους. Το νέο smartwatch, Casio WSD-F10, είναι πλέον διαθέσιμη στην αγορά από online εμπόρους λιανικής πώλησης όπως το Amazon, το REI, το ShopCasio, το Google Store και άλλα στην τιμή των περίπου $ 500.

Το smartwatch είναι...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 9999 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/03/2016
Η MiGrow έχει δημιουργήσει ένα νέο έξυπνo monitor για φυτά που ονομάζεται PlantSitter, και έχει σχεδιαστεί ειδικά για να σας επιτρέψει να παρακολουθείτε την υγεία και τις ανάγκες των φυτών σας.

Το PlantSitter είναι μια μικρή φορητή συσκευή που φροντίζει τα φυτά σας να "μείνουν ζωντανά", αυτή η έξυπνη συσκευή ουσιαστικά σας δίνει τη δυνατότητα, ώστε τα φυτά σας να...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 7330 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/03/2016
To Loopa όπως υποδηλώνει το όνομα είναι το πρώτο μικρόφωνο με λειτουργία looper στον κόσμο, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε γρήγορα μουσικές λούπες, επιτρέποντάς σας να επαναλάβει τις λούπες σας για να συνοδεύσει το τραγούδι σας.

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το σχεδιασμό του και να δείτε μερικούς...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 7221 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/03/2016
Αν ψάχνετε για μια action camera, με ανάλυση βίντεο 4K (Ultra HD), μπορεί να σας ενδιαφέρει η νέα κάμερα με ονομασία Revl Arc, η οποία είναι επίσης εξοπλισμένη με ένα σταθεροποιητή και σας επιτρέπει shoot edit και share.

Επιπλέον προσφέρει τρεις λειτουργίες εγγραφής βίντεο: 4K στα 30 fps, 1080p σε 120/60/30 fps και 720p στα 240/120/60 fps. Η Revl Arc έχει ξεκινήσει...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 2386 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/03/2016
Image and video hosting by TinyPic</a>Η ομάδα του Xbox One της Microsoft ανακοινώνει ότι θα λανσάρει μια σειρά ανοιξιάτικων εκπτώσεων στην συγκεκριμένη κονσόλα, που θα επιτρέψει στους gamers να εμπορευτούν την συσκευή μόνο με 299 δολάρια ή ευρώ για περιορισμένο χρονικό διάστημα (υπάρχει ένα λογικό σφάλμα στις ισοτιμίες, αλλά η σελίδα αναφέρει 299 δολάρια ή 299 ευρώ).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: JOHNny - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1828 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/03/2016
Image and video hosting by TinyPic</a>Το Apple Watch πρόκειται να δεχτεί μια μικρή ανανέωση αργότερα αυτόν τον Μήνα, όταν η Apple θα παρουσιάσει κάποια νέα λουράκια σχεδιασμένα με συνεργάτες από όλον τον κόσμο, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλοι περιμένουν για την δεύτερη γενιά.

Και υπάρχει λόγος γι' αυτό: Το Apple Watch είναι ένα πολύ συμβατικό προϊόν,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: JOHNny - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1490 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/03/2016
Η Nixon ανακοίνωσε την παρουσίαση του πρώτου Android Wear SmartWatch, το Nixon Mission και η συσκευή ακούγεται ενδιαφέρον σε σύγκριση με άλλες Android Wear συσκευές, καθώς είναι αδιάβροχη μέχρι και 100 μέτρα.

Το smartwatch έρχεται με μια κυκλική οθόνη που καλύπτεται με Gorilla Glass και τροφοδοτείται από το νέο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 2100. Eπίσης διαθέτει ένα πλάισιο...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 2221 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/03/2016
Όποιος χρειάζεται να φορτίσει το smartphone του ή κάποια άλλη φορητή συσκευή σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορεί να σας ενδιαφέρει ένας νέος σούπερ γρήγορος φορτιστής, ο iTron , ο οποίος είναι ικανός να φορτίσει την μπαταρία ενός iPhone σε μόλις τρία λεπτά.

Ο φορητός φορτιστής είναι εξοπλισμένος με 9000 mAh μπαταρία, μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 6834 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/03/2016
H iRobot έχει μια σειρά από διαφορετικά σκουπάκια-ρομπότ για το σπίτι σας και τώρα η εταιρεία έχει ξεκινήσει μια νέα συσκευή η οποία έχει σχεδιαστεί για να το πατώματα σας, το iRobot Braava Jet.

Η συσκευή είναι ένα ρομπότ σφουγγαρίστρα με τιμή $ 199 και πρόκειται για ένα αυτοματοποιημένο βοηθό καθαρισμού που προσφέρει μια ξεχωριστή επιλογή από το κλασσικό σφουγγάρισμα,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1866 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/03/2016
Η 3D Viz έχει δημιουργήσει ένα νέο "πικάπ", το οποίπ έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει για πανοραμικές φωτογραφίες 360 μοιρών, οι οποίες μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν στην ιστοσελίδα σας, τα κοινωνικά δίκτυα και σε διαφημιστικά βίντεο.

Το ATXS360 σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε την φωτογραφική σας μηχανή DSLR ή το smartphone σας και μπορεί να συνδεθεί με...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1947 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/03/2016
Εάν είστε στην αγορά για μία ασύρματη εξωτερική κάμερα ασφαλείας που είναι εύκολο να χωρέσει σε οποιοδήποτε σημείο, μπορεί να σας ενδιαφέρει η νέα κάμερα ασφαλείας Guardzilla η οποία ξεκίνησε στην ιστοσελίδα χρηματοδότησης Kickstarter αυτή την εβδομάδα.

Η εσωτερική ή εξωτερική ασύρματη κάμερα ασφαλείας Guardzilla τροφοδοτείται από AC/DC και έρχεται με την δική της...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 2462 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/03/2016
Αν θα θέλατε να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Smartwatche σας, Pebble, μπορεί να ενδιαφέρει για ένα νέο λουρί-μπαταρία που έχει δημιουργηθεί από τον Ka Wai Wayne Leung, με έδρα το Χονγκ Κονγκ και ονομάζεται EZIO PowerBand.

Όπως υποδηλώνει το όνομα του το λουρί-μπαταρία έχει σχεδιαστεί ειδικά για Pebble SmartWatch και είναι σε θέση να κρατήσει το smatrwatch...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1726 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/03/2016
Μια νέα "έξυπνη" κλειδαριά με οθόνη αφής και σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων έχει δημιουργηθεί με ονομασία Ultraloq UL3 BT.

Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone και την εφαρμογή του, με τον κωδικό σας ή ακόμα και με Touch ID για να ξεκλειδώσετε οποιοδήποτε πόρτα έχει την κλειδαριά αυτή. Παρακολουθήστε το παρακάτω διαφημιστικό βίντεο για να μάθετε περισσότερα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 2148 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/03/2016
H Xiaomi ανακοίνωσε πρόσφατα το νέο της smartphone, #Xiaomi Mi 5 και η συσκευή έρχεται με USB Type-C και τώρα η εταιρεία έχει ξεκινήσει ένα νέο PowerBank για τη συσκευή, το Xiaomi Mi PowerBank.

Η συσκευή έρχεται με μια 10.000 mAh μπαταρία, μπορεί επίσης να φορτίσει αξεσουάρ, όπως Bluetooth headsets και fitness bands. To κόστος της συσκευής είναι στα $ 22....

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1823 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/03/2016
H Kiwi με έδρα το Λονδίνο έχει σχεδιάσει μια νέα έξυπνη συσκευή για το αυτοκίνητό σας, που ονομάζεται Bluejay. Έχετε τη δυνατότητα να συνδέσετε το τηλέφωνό σας με το αυτοκίνητό σας (για να το βρίσκεται) χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Beacon, μαζί με μια ολοκληρωμένη εφαρμογή για το smartphone σας.

Επίσης σας παρέχει ένα stand για το smartphone σας και παρέχει...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1956 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/03/2016
Ένα πολύ μοναδικό T-shirt που ονομάζεται Virtuali-Tee έχει δημιουργηθεί από την Curiscope που μπορεί να συνδυαστεί με μια εφαρμογή για smartphone για σας επιτρέπει να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ανθρώπινη ανατομία.

Η νέα wearable τεχνολογία χρησιμοποιείτε μέσω smartphone ή tablet με iOS ή Android, ώστε να παρέχει μια φανταστική ματιά στα εσωτερικά όργανα στο...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 7436 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/03/2016
Η Good Gadgets δημιούργησε ένα νέο πολύπριζο τύπου modular το οποίο ελπίζει ότι θα φέρει επανάσταση στον τρόπο που σκεφτόμαστε στη χρήση με τα πολύπριζα μας στο μέλλον.

Η συσκευή όπως καταλαβαίνετε δεν λειτουγεί σας το κλασσικό πολύπριζο αλλά έχει την δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον συσκευές, όπως αισθητήρες ασύρματης φόρτισης, φώτα, ασύρματα ηχεία και περισσότερα.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1901 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/02/2016
Τα τελευταία smartphones και mini PCs φέρουν άφθονη επεξεργαστική ισχύ σε μια μικρή φορητή συσκευή, έτσι μία εταιρεία ψάχνει να εκμεταλλευτεί αυτό και να επιτρέψει σε σας για να μετατρέψετε τις συσκευές αυτές σε PC με τη χρήση του νέου NexDock.

Το NexDock έχει το στυλ μιας συσκευής laptop που είναι εξοπλισμένο με ένα πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY και 14 ιντσών οθόνη...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1882 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/02/2016

Θεματικές Ενότητες [26]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Θάλεια, *Teoxxx*, nikiforos, vagelis199, Administator

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement