Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Aνακοίνωση & Σημείωση

Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις    Aνακοίνωση:  

Download linkΑν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε, παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα. Τα προγράμματα είναι freeware και όχι προγράμματα που έχουν μέσα Crack, Patch κ.α. Eπίσης τα κρυφά λίνκ οδηγούν στις επίσημες σελίδες!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 2207 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/07/2011

Θεματικές Ενότητες [30]To JPEG Saver εμφανίζει τα περιεχόμενα των φακέλων εικόνων σας ως screensaver. Υποστηρίζει JPEG, PNG, JPEG 2000. ΜΚΕ και αρχεία .Jp2 και τους περισσότερους τύπους αρχείων BMP.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2195 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/09/2012


To IceCream Image Resizer είναι μια ελαφριά εφαρμογή που σας επιτρέπει να αλλάξετε το μέγεθος των εικόνων σε batch mode, καθώς και να επιλέξετε από μια μεγάλη ποικιλία από προεπιλογές μεγέθους, όπως το e-mail σας ή το wallpaper της επιφάνειας εργασίας σας.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 3872 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/02/2015
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

InViewer 1.4.2Το InViewer, παλαιότερα γνωστό ως GIF Viewer, είναι μια πολύ απλή αλλά χρήσιμη εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να ανοίξετε  αρχεία Graphics Interchange Format bitmaps (GIF) γρήγορα και εύκολα. Mπορείτε να δείτε ανάλογα με το είδος του αρχείου τις εξής μορφές  εκτός από GIF, όπως PNG, JPG, BMP, MP3, WAV, WMA, M4A, MP4, WMV, AVI, MPG και MOV. Εκτός από αυτό, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι είναι δυνατό να μετατρέψουμε τα προαναφερθέντα στοιχεία για άλλες επεκτάσεις, δηλαδή PNG, GIF, JPG, TIF, BMP και ICO,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 1932 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/03/2013
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Image Tuner 6.6Το Image Tuner είναι ένα free πρόγραμμα για αλλαγή μεγέθους, μετονομασία, μετατροπή και την υδατογράφηση σε φωτογραφίες.

Απαιτήσεις...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: twerk - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 3516 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/01/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Paint.NET 4.1.1Το Paint.NET είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας και επεξεργασίας φωτογραφιών για υπολογιστές που τρέχουν Windows. Διαθέτει ένα έξυπνο περιβάλλον για τον χρήστη με υποστήριξη με ειδικά εφέ, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από χρήσιμα και ισχυρά εργαλεία. Μια δραστήρια και αναπτυσσόμενη online κοινότητα παρέχει φιλική βοήθεια, tutorials, και τα plugins.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: constantinos - Σχόλια: 8 - Αναγνώσεις: 5137 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/02/2011
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

XnView MP 0.91To XnView MP είναι ένα εύκολο στη χρήση πρόγραμμα "διαχειριστής αρχείων" που μπορεί να χειριστεί πάνω από 500 αρχεία εικόνας και σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας, τα βίντεο σας και να διαβάσετε έγγραφα κειμένου.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 3577 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/01/2014


Το Photoshop Express επιτρέπει στους χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να κάνουν γρήγορη επεξεργασία στις εικόνες και φωτογραφίες δωρεάν!

Απαιτήσεις...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 1431 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/05/2013
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

XnConvert 1.77Το δωρεάν πρόγραμμα XnConvert κατέχει 400 τρόπους μετατροπής. Σε ότι format και αν θέλετε να μετατρέψετε τις φωτογραφίες σας, το πρόγραμμα θα σας υπακούσει. Κατά τη διάρκεια της μετατροπής το πρόγραμμα μπορεί να κάνει κι άλλα πράγματα με τις φωτογραφίες σας, για παράδειγμα μπορεί να αλλάξει το μέγεθος τους, να εισάγει υδατοσήματα ή να αλλάξει τη φωτεινότητα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: constantinos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2731 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/03/2011


Το Xlideit είναι ένα image viewer αλλά και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών σε ένα ενιαίο πακέτο, παρέχοντας σας πρόσθετες επιλογές για τη δημιουργία slideshows.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 3246 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/03/2014
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

GIMP 2.10.6Έχουμε ακούσει όλοι το Photoshop κάνει σπουδαία πράγματα αλλά για εκείνους που χρειάζονται μια open-source εναλλακτική χωρίς κόστος υπάρχει μια απάντηση το GIMP.Έρχεται με πολλές επιλογές και εργαλεία και υποστηρίζει ένα μεγάλο αριθμό από plugins.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: SlimShady - Σχόλια: 7 - Αναγνώσεις: 4834 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/06/2011


Το Artweaver σας επιτρέπει να κάνετε δημιουργικές ζωγραφιές με τη βοήθεια μιας τεράστιας συλλογής από εργαλεία ζωγραφικής. Μπορείτε να δημιουργήσετε σκίτσα από φωτογραφίες ή απλά να πειραματιστείτε με τα χρώματα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 2636 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/12/2012


Το Gravit Designer είναι μια cross-platform εφαρμογή σχεδιασμού που δίνει τη δυνατότητα σε όλους να σχεδιάσουν. Προσφέρει μοναδικές δυνατότητες σχεδίασης και αλληλεπίδρασης για να σχεδιάσετε λογότυπα, διαδραστικά πρωτότυπα για web, κινητά και άλλα. Είναι ένα εξατομικευμένο μείγμα ισχυρών λειτουργιών, εύκολο στη χρήση, προσαρμοσμένο για να σας βοηθήσει να μεγιστοποιήσετε το δημιουργικό δυναμικό σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1429 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/09/2017


To IceCream Slideshow Maker είνα ένα δωρεάν λογισμικό που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε όμορφα slideshows από τις αγαπημένες σας φωτογραφίες. Βάλτε εφέ και ήχο και δημιουργήσετε ένα slideshow πολυμέσων σε λίγα λεπτά!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 6104 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/11/2014
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

XnView 2.46Aνακαλύψετε το XnView, ένα λογισμικό που μπορείτε να δείτε και να μετατρέψετε αρχεία γραφικών, πραγματικά πολύ εύκολα! Υποστήριξη πάνω από 400 μορφές γραφικών! Είναι δωρεάν, οπότε μην διστάσετε!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 3769 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/11/2011


To ImBatch είναι μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να εκτελέσει διάφορες τροποποιήσεις εικόνας, όπως το μέγεθος και τη μετατροπή μεταξύ διαφόρων μορφών.Θα σας επιτρέψει να επεξεργαστείτε πολλαπλά αρχεία εικόνας με το πάτημα ενός κουμπιού.

Χειρίζεται όλες τις δημοφιλείς μορφές εικόνων: BMP, DIB, RLE, TIF, TIFF, FAX, G3N, G3F, XIF, GIF, JPG, JPEG, JPE, JIF, PCX, PNG, TGA, TARGA, VDA, την ICB, VST, PIX , PXM, PPM, PGM, PBM, WBMP, JP2, J2K, ΜΚΕ, J2C, DCX, DAT, PSD, WDP,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 11 - Αναγνώσεις: 7368 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/05/2013


Το Honeyview είναι ένα πρόγραμμα προβολής εικόνων που υποστηρίζει διάφορες μορφές αρχείων. Επίσης, υποστηρίζει την προβολή εικόνων σε συμπιεσμένα αρχεία ZIP, RAR ή 7z χωρίς εξαγωγή.  Αν μια εικόνα έχει πληροφορίες GPS, η τοποθεσία μπορεί να προβληθεί στο Google Maps, και οι χρήστες μπορούν να αποθηκεύουν τις προτιμώμενες φωτογραφίες.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 3076 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/12/2014


Το ScreenToGif είναι ένα open source πρόγραμμα που σας επιτρέπει να καταγράψετε μια επιλεγμένη περιοχή της οθόνης σας και τις βιντεοκλήσεις από την κάμερα σας. Στη συνέχεια, μπορείτε να επεξεργαστείτε και να αποθηκεύσετε την animation εικόνα ως GIF ή video.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1700 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/03/2017


Προστατέψτε τις εικόνες, τις φωτογραφίες και τις εικόνες σας με υδατογραφήματα

To TSR Watermark Image είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για προσωπική χρήση που μπορεί να προσθέσει ψηφιακά υδατογραφήματα σε όλες τις εικόνες, τις φωτογραφίες και τις εικόνες σας με τη διαφάνεια που θα αποφασίσετε. Το πρόγραμμα μπορεί επίσης να αλλάξει το μέγεθος των εικόνων.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 14 - Αναγνώσεις: 8287 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/03/2012


Το iPhotoDraw είναι μια εύχρηστη και αξιόπιστη εφαρμογή σχεδιασμένη για να σας δώσει τη δυνατότητα να προσθέσετε κείμενο στις εικόνες σας.

Απαιτήσεις...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 2603 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/03/2012


Τo StudioLine Photo Basic είναι ένα εύκολο στη χρήση λογισμικό επεξεργασίας για τις ψηφιακές φωτογραφίες σας. Οι εικόνες μπορούν να εισαχθούν από τη φωτογραφική μηχανή σας, σαρώνει όλες τις δημοφιλείς μορφές αρχείων καιπροσθέτει εφέ στις φωτογραφίες σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 5505 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/12/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Krita 4.1.1Η εφαρμογή Krita είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα ζωγραφικής και εικονογράφησης, που έχει ως στόχο να σας παρέχει δημιουργική επεξεργασία εικόνας, κυρίως χάρη στη συλλογή των εργαλείων.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 3559 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/09/2016


Το nomacs Image Lounge είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα προβολής εικόνων, το οποίο υποστηρίζει πολλαπλές πλατφόρμες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την προβολή εικόνων RAW και PSD.  Είναι σε θέση να περιηγηθείτε σε εικόνες σε zip ή MS Office αρχεία τα οποία μπορούν να εξαχθούν σε έναν κατάλογο.Περιλαμβάνει μεθόδους επεξεργασίας εικόνας για τη ρύθμιση της φωτεινότητας, αντίθεσης, κορεσμού, απόχρωσης κ.α.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1611 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/12/2015
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

PicPick 5.0.1Με το PicPick μπορείτε να παράγετε και να επεξεργάζεστε screenshots γρήγορα και εύκολα.

Απαιτήσεις συστήματος:...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: constantinos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 4360 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/06/2012


To WildBit Viewer είναι μια δωρεάν εφαρμογή για γρήγορη προβολή εικόνων και αποτελείται από πέντε ξεχωριστές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να δείτε, να επεξεργαστείτε και να ψάξετε για αρχεία εικόνας, καθώς μπορείτε να κάνετε και δημιουργία slideshow.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1922 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/11/2012


To Chasys Draw IES είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας γραφικών,το
οποίο περιλαμβάνει έναν επεξεργαστή εικόνας,έναν μετατροπέα εικόνας και
τον viewer μέσω του οποίου μπορούμε να προβάλουμε τις εικόνες μας.Ας
δούμε πως μέσω του προγράμματος αυτού,μπορούμε να μεταφέρουμε ένα
πρόσωπο η ένα αντικείμενο απο μια εικόνα σε μια άλλη.

Αφού  κατεβάσαμε και εγκαταστήσαμε το  Chasys Draw IES,κάνουμε διπλό κλίκ στο
Artist ώστε να ξεκινήσουμε την εφαρμογή.Στην παρακάτω...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: giannis173 - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 3921 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/11/2010


Το Ashampoo Photo Commander είναι μία εφαρμογή που μπορείτε να οργανώσετε, να επεξεργαστείτε, να παρουσιάσετε και να μοιραστείτε τις ψηφιακές σας φωτογραφίες. Επιπλέον μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διαχειριστείτε τα αρχεία ήχου και βίντεό σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 863 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/09/2015
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

ShareX 12.2.0To ShareX είναι μια εύχρηστη και αξιόπιστη εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να συλλάβoυν εύκολα screenshots την επιφάνεια εργασίας τους σε διάφορα σχήματα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 4179 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/04/2013


To Fotosizer είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας δίνει την δυνατότητα  να αλλάξετε το μέγεθος στις φωτογραφίες σας σε ένα προσαρμοσμένο μέγεθος, έχει διάφορα εφέ και μπορείτε να τις μετατρέψετε σε διάφορα αρχεία.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 2033 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/02/2012


To PlayMemories Home είναι μια διαισθητική και γεμάτη δυνατότητες εφαρμογή για τη διαχείριση και την οργάνωση των βίντεο και των εικόνων σας. Αν έχετε πολλά βίντεο και φωτογραφίες, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ευρύ φάσμα των συλλογών και άλμπουμ σας και να τις παρουσιάσετε στους φίλους σας με επαγγελματικό τρόπο.

Για να κάνετε χρήση των περισσότερων από τα χαρακτηριστικά του, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα online λογαριασμό την πρώτη φορά που θα εκτελέσετε την εφαρμογή.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 3728 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/12/2013


Με το Picosmos Tools μπορείτε να κάνετε επεξεργασία τις φωτογραφίες σας, να  δημιουργήσετε κολάζ και λευκώματα, frames, να προσθέσετε εφέ, υδατογράφημα, να τις περιστρέψετε ή να τις συνδυάσετε, όλα με μία μόνο εφαρμογή!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 3082 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/11/2015

Θεματικές Ενότητες [30]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Θάλεια, *Teoxxx*

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement