Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Aνακοίνωση & Σημείωση

Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις    Aνακοίνωση:  

Download linkΑν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε, παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα. Τα προγράμματα είναι freeware και όχι προγράμματα που έχουν μέσα Crack, Patch κ.α. Eπίσης τα κρυφά λίνκ οδηγούν στις επίσημες σελίδες!

Κανόνες - Όροι χρήσης

Πως κατεβάζουμε το κρυφό περιεχόμενο

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1594 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/07/2011

Θεματικές Ενότητες [30]Το TC4Shell είναι ένα archiver που κάνει τα πράγματα όσο πιο απλά γίνεται. Η διαχείριση διαφόρων τύπων αρχείων απαιτεί συχνά πολλά προγράμματα, καθώς ορισμένα αρχεία μπορεί να υποστηρίζονται μόνο από συγκεκριμένες εφαρμογές. Πρόκειται για ένα ελαφρύ αλλά ισχυρό πρόγραμμα που μπορεί να σας βοηθήσει να ανοίξετε ουσιαστικά οποιοδήποτε αρχείο στον υπολογιστή σας ως κανονικό φάκελο.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 157 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/05/2017


H μπαταρία του laptop σας πέφτει η απόδοση της με την πάροδο του χρόνου, ειδικά αν τη χρησιμοποιείται μαζί με το καλώδιο τροφοδοσίας παράλληλα. Αυτό το απλό εργαλείο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την μπαταρία του laptop σας και να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να διαρκεί περισσότερο. Μπορείτε να επιλέξετε ισορροπημένη, υψηλή απόδοση ή εξοικονόμησης ενέργειας. Επίσης μπορείτε να δείτε βασικές πληροφορίες για τη μπαταρία  (υπολειπόμενος χρόνος, κατάσταση), ή πιο λεπτομερείς πληροφορίες,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 2030 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/03/2012


To MEmu είναι ένας ολοκαίνουργιος δωρεάν εξομοιωτής Android που φέρνει το gaming των Android συσκευών σας στα Windows. Τρέχει σε όλες σχεδόν τις συσκευές με Windows (PC, notebook, 2-σε-1 συσκευές, tablet). Σε σύγκριση με άλλους εξομοιωτές Android, παρέχει υψηλότερη απόδοση και μεγαλύτερη συμβατότητα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 2114 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/01/2016


To HDDExpert παρέχει ένα διαισθητικό interface, όπου παρουσιάζονται πολλές λεπτομέρειες του HDD ή του SSD του υπολογιστή σας.

Απαιτήσεις...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2415 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/10/2013


Οι gamers πάντα αναζητούν τρόπους για να καταγράψουν τις μάχες που αντιμετωπίζουν προκειμένου να της αναρτήσουν online. To Fraps είναι μια εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αυτο τον σκοπό καταγράφοντας τα παιχνιδίδια σας και σας επιτρέπει επίσης να πάρετε screenshots του υπολογιστή σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Dester - Σχόλια: 7 - Αναγνώσεις: 1668 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/03/2012


Το PickMeApp είναι μια απλή και αποτελεσματική λύση λογισμικού που σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα τις εφαρμογές σας από το ένα PC στο άλλο, μέ λίγες κινήσεις!
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 939 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/10/2013
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

SysGauge 2.5.12To SysGauge είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για την παρακολούθηση των επιδόσεων του hardware του υπολογιστή σας. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την χρήση της CPU, την χρήση μνήμης, την ταχύτητα μεταφοράς του δικτύου, την απόδοση του λειτουργικού συστήματος, την απόδοση των αρχείων του συστήματος, την κατάσταση και τους πόρους χρήση των διεργασιών που εκτελούνται, τις επιδόσεις USB και του σκληρού δίσκου.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1790 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/03/2017
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

USBDeview 2.70Το USBDeview είναι ένα μικρό βοηθητικό πρόγραμμα που απαριθμεί όλες τις συσκευές USB που έχουν ήδη συνδεθεί με τον υπολογιστή σας, καθώς και όλες τις συσκευές USB που χρησιμοποιήσατε προηγουμένως.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 1483 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/12/2011


Το HWiNFO είναι μία δωρεάν εφαρμογή και μας δείχνει πληροφορίες υλικού και διαγνωστικά εργαλεία υποστήριξης. Αυτά τα εργαλεία έχουν σχεδιαστεί για να συλλέξουν και να παρουσιάσουν το μέγιστο ποσό των πληροφοριών σχετικά με το υλικό του υπολογιστή σας που τις καθιστά κατάλληλες για τους χρήστες που ψάχνουν για ενημερωμένες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης και τεχνικών εμπειρογνωμόνων κ.τ.λ. Παρουσιάζονται σε μια λογική και κατανοητή μορφή και μπορούν να εξαχθούν σε διάφορες αναφορές.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 8 - Αναγνώσεις: 4047 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/11/2012


To CPU-Z είναι ένα δημοφιλές εργαλείο για την απεικόνιση λεπτομερών πληροφοριών σχετικά με τον εγκαταστημένο επεξεργαστή, αλλά και για τα άλλα υποσυστήματα του υπολογιστή μας. Πιο συγκεκριμένα το CPU-Z μας δίνει τις ακόλουθες πληροφορίες


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: DruNkeN_ - Σχόλια: 12 - Αναγνώσεις: 3587 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/02/2012


To FreeFileSync χρησιμοποιείται για γρήγορη και εύκολη δυνατότητα ρύθμισης λειτουργίες
συγχρονισμού μεταξύ δύο φακέλων.

Screenshots:...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 3250 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/12/2011


To BlueStacks είναι η πρώτη παραγωγή λογισμικού που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές του κινητό σας σε Windows. Μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές όπως το Angry Birds Space, Temple Run 2 και πολλά άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 18 - Αναγνώσεις: 7970 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/11/2012


To OneClick! Installer είναι μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να αυτοματοποιήσει την εγκατάσταση του αγαπημένου σας λογισμικού. Δεν υπάρχουν πλέον ώρες και ώρες που ξοδεύονται σε βαρετά επαναλαμβανόμενα καθήκοντα!

Με την εφαρμογή αυτή μπορείτε να εκτελέσετε λειτουργίες εγκατάστασης έως και τρεις φορές πιο γρήγορα από ό, τι πριν, το λογισμικό θα εγκατασταθεί με τη συνιστώμενη σειρά για τη βέλτιστη απόδοση του συστήματος που συμβουλεύει η Intel.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 288 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/05/2017
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

WinUSB 3.2.1.4Το WinUSB είναι μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα bootable drive χωρίς να χάσετε κάποια σημαντικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε αυτό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε έναν υπολογιστή κάνοντας εγκατάσταση των Windows από DVD ή από ένα αρχείο ISO, και σας επιτρέπει επίσης να διαμορφώσετε το USB σας αν προτιμάτε να διαγράψετε τα περιεχόμενα του.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1576 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/12/2016


Οι περισσότεροι ανθρώποι μπορούν να έχουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας, έτσι θα μπορούσατε να κρύψετε κάποια από τα αρχεία και τους φακέλους σας, προκειμένου να προστατεύσετε τη μυστικότητά τους.Το Wise Folder Hider είναι ένα πρόγραμμα που μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε ακριβώς αυτό.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 9 - Αναγνώσεις: 3057 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/04/2013


Το  VMware Player είναι ο ευκολότερος τρόπος για να τρέξετε πολλαπλά λειτουργικά συστήματα την ίδια στιγμή στον υπολογιστή σας. Με το φιλικό προς το χρήστη interface του, το VMware Player καθιστά εύκολο να εγκαταστήσετε οποιονδήποτε λειτουργικό σύστημα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 7 - Αναγνώσεις: 2763 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/11/2011


To Wise JetSearch επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν αρχεία και φακέλους για κάθε τοπικό δίσκο με λίγη προσπάθεια, δεδομένου ότι απλά πρέπει να εισάγετε τη λέξη-κλειδί, να καθορίστε τη μονάδα δίσκου που θέλετε και να σαρώσετε στη συνέχεια πατόντας το κουμπί Αναζήτηση.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2574 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/09/2012


To CopyTrans Manager είναι μία εφαρμογή που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε τη μουσική και  τις ταινίες σας για το iPod, iPad ή iPhone, χωρίς την ανάγκη να εγκαταστήσετε το iTunes , παρέχοντας ένα πολύ αποτελεσματικό τρόπο για να μεταφέρετε δεδομένα στη συσκευή σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 3549 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/09/2014


To AirDroid είναι μια διαισθητική εφαρμογή, σχεδιασμένη για να σας βοηθήσει να ελέγχετε απομακρυσμένα την Android συσκευή σας, κατ 'ευθείαν από την επιφάνεια εργασίας σας. Η εφαρμογή απαιτεί μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του Android κινητού σας τηλεφώνου ή του tablet σας και σας επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία, προβολή λίστας κλήσεων, ακόμη και να διαβάσετε τμηνύματα και να απαντήσετε σε εισερχόμενη SMS.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 2164 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/05/2015
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Notepad++ 7.4.1To Notepad είναι ένα ελεύθερο πρόγραμμα επεξεργασίας πηγαίου κώδικα το οποίο υποστηρίζει πολλές γλώσσες προγραμματισμού.

Οι γλώσσες προγραμματισμού που υποστηρίζονται από το Notepad είναι:

ASP, Ada, ASCII art, Assembly, AutoIt, BAT, C, C#, C++, Caml, CSS, doxygen, FORTRAN, HTML, Haskell, Java, javascript, KiXtart, Lisp, Lua, makefile, Matlab, Objective-C, Pascal, Perl, PHP, PostScript, Python, Ruby, Scheme, Unix Shell Script, Smalltalk,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 3875 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/05/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

DesktopOK 4.71To DesktopOK είναι μία πρακτική και εύκολη στη χρήση εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για να σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε και να αποκαταστήσει τη θέση των εικονιδίων της επιφάνειας εργασίας σας  ως λύση για χρήστες που αλλάζουν συχνά την ανάλυση της οθόνης.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 3004 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/02/2012


To Process Monitor είναι ένα προηγμένο εργαλείο παρακολούθησης για τα Windows που δείχνει σε πραγματικό χρόνο το σύστημα αρχείων, τη registry και τα process/thread activity.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 778 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/03/2013


To WinSetupFromUSB είναι ένα ελαφρύ βοηθητικό πρόγραμμα του οποίου κύριος σκοπός είναι να εγκαταστήσετε Λειτουργικά Συστήματα χρησιμοποιώντας μια διαμορφωμένη μονάδα USB Flash.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1187 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/12/2013
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Rufus 2.15.1117To Rufus είναι μια ελαφριά εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να διαμορφώσετε και να δημιουργήσετε USB με δυνατότητα εκκίνησης, όπως USB keys /pendrives, κάρτες μνήμης, κτλ.

Μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τις περιπτώσεις όπου:


   θέλετε να δημιουργήσετε μέσα εγκατάστασης USB από είδωλα ISO με δυνατότητα εκκίνησης (Windows, Linux, UEFI, κλπ.)
   θέλετε να δουλέψετε σε ένα σύστημα το οποίο δεν έχει εγκατεστημένο κάποιο λειτουργικό σύστημα

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 3202 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/06/2013


Το WPS Office Free είναι μια δωρεάν σουίτα που προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά για τη δημιουργία, προβολή και την επεξεργασία προσωπικών και επαγγελματικών εγγράφων.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 3804 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/12/2011


Το Bandizip έχει έναν πολύ γρήγορο αλγόριθμο για συμπίεση και αποσυμπίεση Zip, αρχειοθέτηση υψηλής ταχύτητας, γρήγορη μεταφορά & απόθεση, με χρήση πολλαπλών πυρήνων. Υποστηρίζει τους πιο γνωστούς τύπους αρχείων όπως Zip, Rar και άλλους.

Χαρακτηριστικά

   Συμπίεση και αποσυμπίεση :
   Zip(z01), ZipX(zx01), TAR, TGZ, 7Z(7z.001), LZH, ISO, EXE(e01).
   Μόνο αποσυμπίεση :
   RAR(part1.rar, r01), ACE, AES, ALZ, APK, ARJ, BH, BIN, BZ, BZ2, CAB,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 4269 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/02/2012


Το System Information Viewer είναι ένα μικρό αλλά ισχυρό πρόγραμμα που εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με το υλικό και το λογισμικό του υπολογιστή σας.

Προσφέρει λπληροφορίες σχετικά με το σύστημα σας - machine, sensors, USB Bus, network, SPD, volumes, Wi-Fi και PCI Bus.

Μπορείτε να προβάλετε τα δεδομένα σχετικά με τη χρήση των πόρων, των volts, τη θερμοκρασία, τη μνήμη, CPU. GPU και πολλά άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 9 - Αναγνώσεις: 4561 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/12/2011


To SSuite Office - Premium HD είναι μια σουίτα εφαρμογών Οffice που έχει σχεδιαστεί για
επαγγελματίες χρήστες που θέλουν να έχουν κάθε εργαλείο office στη διάθεσή τους.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 1213 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/01/2012


Το Memory Optimizer Pro είναι μία από τιες ευκολότερες στη χρήση εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί για τη βελτιστοποίηση της μνήμης του συστήματος. Στην ουσία είναι ένα δωρεάν εργαλείο που μπορεί να επιταχύνει τον υπολογιστή σαςί.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 899 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/06/2015
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

StressMyPC 2.99Το StressMyPC είναι μια δωρεάν εφαρμογή για να στρεσάρετε 100% τον επεξεργαστή σας!

Προσοχή!
Ασταθής και overclocked συστήματα μπορούν να καταστραφούν.Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 9 - Αναγνώσεις: 1617 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/02/2012

Θεματικές Ενότητες [30]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Θάλεια, *Teoxxx*

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement