Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Διαγωνισμός
Κερδίστε 10 άδειες της εφαρμογής Ashampoo WinOptimizer 15

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Aνακοίνωση & Σημείωση

Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις    Aνακοίνωση:  

Download linkΑν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε, παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα. Τα προγράμματα είναι freeware και όχι προγράμματα που έχουν μέσα Crack, Patch κ.α. Eπίσης τα κρυφά λίνκ οδηγούν στις επίσημες σελίδες!

Κανόνες - Όροι χρήσης

Πως κατεβάζουμε το κρυφό περιεχόμενο

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1632 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/07/2011

Θεματικές Ενότητες [30]Το iTools είναι μια ελαφριά εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να βοηθήσει να διαχειριστείτε τα αρχεία από τις συσκευές σας, όπως το iPad, το iPhone, το iPod touch πολύ ευκολότερα. Το πρόγραμμα υποστηρίζει τις τελευταίες εκδόσεις της συσκευής και τις περισσότερες εφαρμογές του είδους του, που χρειάζεται το iTunes για να συνδέσετε τη συσκευή σας. Έτσι, σε πρώτη εκτέλεση, ανιχνεύει αυτόματα αν έχετε εγκατεστημένο το iTunes στον υπολογιστή σας.

Η διεπαφή είναι απλή και καλά οργανωμένη, που...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 1355 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/07/2015


To MaxLauncher έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει το έργο του κάθε χρήστη στον υπολογιστή του, παρέχοντας με ένα κλικ πρόσβαση στους αγαπημένoυς σας φακέλους που χρησιμοποιούνται πιο συχνά .Με τη βοήθειά του, μπορείτε να έχετε όλες τις συντομεύσεις σας  μέσα σε ένα απλό παράθυρο, χωρίς να χαλάτε την επιφάνεια εργασίας ή τη γραμμή εργασιών.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 11 - Αναγνώσεις: 1698 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/09/2014


To BlueStacks είναι η πρώτη παραγωγή λογισμικού που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές του κινητό σας σε Windows. Μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές όπως το Angry Birds Space, Temple Run 2 και πολλά άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 18 - Αναγνώσεις: 8521 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/11/2012


To AirDroid είναι μια διαισθητική εφαρμογή, σχεδιασμένη για να σας βοηθήσει να ελέγχετε απομακρυσμένα την Android συσκευή σας, κατ 'ευθείαν από την επιφάνεια εργασίας σας. Η εφαρμογή απαιτεί μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ του Android κινητού σας τηλεφώνου ή του tablet σας και σας επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία, προβολή λίστας κλήσεων, ακόμη και να διαβάσετε τμηνύματα και να απαντήσετε σε εισερχόμενη SMS.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 2387 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/05/2015


To Ultimate Windows Tweaker είναι ένα μικρό πρόγραμμα που σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το λειτουργικό σας σύστημα. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε επιλογές που περιστρέφονται γύρω από την εξατομίκευση, τον λογαριασμός χρήστη, την απόδοση του συστήματος, τις ρυθμίσεις ασφαλείας, ρυθμίσεις δικτύου, του Internet Explorer και πολλά άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 7 - Αναγνώσεις: 1694 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/01/2014


To ExperienceIndexOK είναι ένα portable πρόγραμμα και μια αποτελεσματική λύση για να δείτε το Δείκτη εμπειρίας των Windows σας ή να ξεκινήσετε ένα νέο υπολογισμό του δείκτη απόδοσης. Είναι εμπνευσμένο από τα Windows 7 και είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τους χρήστες με Windows 8.1 και 10, διότι έχει αφαιρεθεί.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 548 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/01/2016


Το LockHunter είνα μια εύχρηστη εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να αφαιρέσετε κλειδωμένα αρχεία από τον υπολογιστή, να ξεκλειδώσετε τα επιλεγμένα στοιχεία, καθώς μπορείτε και να τα μετονομάσετε ή να τα μετακινήσετε σε άλλη θέση.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 625 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/11/2013


To WinToUSB είναι μια απλή και αποτελεσματική εφαρμογή που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε και να εκτελέσετε ποιοδήποτε λειτουργικό Windows από ένα USB, χρησιμοποιώντας ISO image ή ένα CD / DVD.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 8 - Αναγνώσεις: 3444 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/12/2013


Μερικές φορές δεν είναι δυνατόν να απεγκαταστήσετε το Avast με το γνωστό τρόπο - χρησιμοποιώντας την επιλογή ΠΡΟΣΘΗΚΗ/ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ του Πίνακα Ελέγχου στα Windows. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα απεγκατάστασης avastclear.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1945 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/11/2015


To Kingo ROOT είναι ένα εύχρηστο και αποτελεσματικό πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές και ρυθμίσεις του Android smarphone σας εύκολα και γρήγορα.

Mετά από αυτό δεν ισχυεί η εγγύηση τη συσκευή σας!Θα το χρησιμοποιείτε  με δική σας ευθύνη.


Οι μάρκες που υποστηρίζει είναι εδώ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 1914 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/03/2014


Το VirtualBoxείναι είναι μία δωρεάν εφαρμογή ανοικτού κώδικα για χρήση εικονικών λειτουργικών συστημάτων στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε έκδοση λειτουργικού συστήματος, όπως Linux, Solaris, και όλες τις εκδόσεις Windows. Τέλος το σημαντικότερο είναι ότι το VirtualBox είναι ότι είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση και στη χρήση.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 13 - Αναγνώσεις: 5548 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/07/2011


To MEmu είναι ένας ολοκαίνουργιος δωρεάν εξομοιωτής Android που φέρνει το gaming των Android συσκευών σας στα Windows. Τρέχει σε όλες σχεδόν τις συσκευές με Windows (PC, notebook, 2-σε-1 συσκευές, tablet). Σε σύγκριση με άλλους εξομοιωτές Android, παρέχει υψηλότερη απόδοση και μεγαλύτερη συμβατότητα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 2377 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/01/2016
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

WinUSB 3.3.0.1Το WinUSB είναι μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα bootable drive χωρίς να χάσετε κάποια σημαντικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε αυτό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε έναν υπολογιστή κάνοντας εγκατάσταση των Windows από DVD ή από ένα αρχείο ISO, και σας επιτρέπει επίσης να διαμορφώσετε το USB σας αν προτιμάτε να διαγράψετε τα περιεχόμενα του.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1772 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/12/2016


To Soft4Boost Update Checker εντοπίζει αυτόματα τις νέες εκδόσεις των εγκατεστημένων προγραμμάτων σας στον υπολογιστή.Κάθε πρόγραμμα που διαπιστώθηκε από την ενημέρωση προσφέρεται για να το κατεβάσετε από το site του προγραμματιστή.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 3341 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/04/2012


Το System Information Viewer είναι ένα μικρό αλλά ισχυρό πρόγραμμα που εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με το υλικό και το λογισμικό του υπολογιστή σας.

Προσφέρει λπληροφορίες σχετικά με το σύστημα σας - machine, sensors, USB Bus, network, SPD, volumes, Wi-Fi και PCI Bus.

Μπορείτε να προβάλετε τα δεδομένα σχετικά με τη χρήση των πόρων, των volts, τη θερμοκρασία, τη μνήμη, CPU. GPU και πολλά άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 9 - Αναγνώσεις: 4762 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/12/2011


Αν έχετε μια τεράστια συλλογή ταινιών, τότε πιθανότατα έχετε δυσκολία να καταγράψετε τα πάντα ή να θυμηθείτε κάθε ηθοποιό της ταινίας. Το Coollector Movie Database είναι ένα ωραίο πρόγραμμα που μπορεί να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε τα βίντεο που έχετε στην κατοχή σας. Το πρόγραμμα έχει μια απλή διεπαφή πράγμα που σημαίνει ότι όλοι οι χρήστες θα πρέπει να είναι σε θέση να το χειριστούν καλά. Όπως αναφέρθηκε, η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον κατάλογο όλων των βίντεο στον υπολογιστή....

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 127 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/07/2017


To TagScanner είναι ένα πρόγραμμα πολλαπλών λειτουργιών για την οργάνωση και τη διαχείριση της μουσικής σας συλλογής. Επίσης μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για το άλμπουμ μέσω της βάσεις δεδομένων του freedb ή του Amazon. Υποστηρίζει ID3v1, ID3v2, Vorbis, APEv2, WindowsMedia και MP4 (iTunes).  


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 15 - Αναγνώσεις: 4424 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/04/2011


Το Wise Auto Shutdown είναι ένα φιλικό προς το χρήστη πρόγραμμα που επιτρέπει στους χρήστες να προγραμματίσoυν τον υπολογιστή τους για να κάνει αυτόματη επανεκκίνηση, αποσύνδεση ή να κλείσει.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 2493 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/03/2013


Το λογισμικό Logitech Gaming είναι μια εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να σας παρέχει ένα χρήσιμο μέσο για την διαχείριση προφίλ των παιχνιδιών σας για Logitech χειριστήρια.

Με τη βοήθεια του λογισμικού Logitech Gaming θα είστε σε θέση να δημιουργήσετε εύκολα προσαρμοσμένα προφίλ για κάθε ένα από τα παιχνίδια σας και να ορίστε τις εντολές σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 2175 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/05/2013
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

ReiBoot 6.8.0.0To ReiBoot  είναι μία εφαρμογή που μπορεί να βάλει τη συσκευή σας iPhone, iPad,  iPod σε recovery mode με ένα μόνο κλικ, χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε πατημένο το κουμπί Home.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 1066 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/10/2014


To SoftMaker FreeOffice είναι ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό πακέτο Office που σας παρέχει προηγμένα και χρήσιμα εργαλεία για να δημιουργήσετε έγγραφα, παρουσιάσεις και την εκτέλεση υπολογισμών του Excel.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 856 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/01/2015


To CPU-Z είναι ένα δημοφιλές εργαλείο για την απεικόνιση λεπτομερών πληροφοριών σχετικά με τον εγκαταστημένο επεξεργαστή, αλλά και για τα άλλα υποσυστήματα του υπολογιστή μας. Πιο συγκεκριμένα το CPU-Z μας δίνει τις ακόλουθες πληροφορίες


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: DruNkeN_ - Σχόλια: 12 - Αναγνώσεις: 3868 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/02/2012


Το SecretFolder είναι μια ελαφριά εφαρμογή που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για να σας βοηθήσει να κρυπτογραφήσει και να κρύψει τις ιδιωτικές πληροφορίες σας από την πρόσβαση από άλλους χρήστες με τη δημιουργία κωδικών πρόσβασης.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1318 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/12/2014


Το Core Temp στοχεύει να παρακολουθεί την θερμοκρασία των πυρήνων της CPU σας. Το κάνει αυτό για κάθε πυρήνα, εμφανίζει τις διακυμάνσεις σε πραγματικό χρόνο μαζί με τις πληροφορίες του φόρτου εργασίας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 1353 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/03/2013


To RAMExpert είναι μια ελαφριά και αποτελεσματική εφαρμογή της οποίων βασικός σκοπός είναι να σας παρέχει μια ολοκληρωμένη έκθεση σχετικά με τη φυσική μνήμη (RAM) ανιχνεύθηκε στο σύστημα σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1100 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/12/2015
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

GPU-Z 2.2.0Το GPU-Z είναι ένα ελαφρύ βοηθητικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για να σας δώσει όλες τις πληροφορίες για την κάρτα γραφικών σας (GPU).

Απαιτήσεις...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 3420 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/07/2012


Το HWiNFO είναι μία δωρεάν εφαρμογή και μας δείχνει πληροφορίες υλικού και διαγνωστικά εργαλεία υποστήριξης. Αυτά τα εργαλεία έχουν σχεδιαστεί για να συλλέξουν και να παρουσιάσουν το μέγιστο ποσό των πληροφοριών σχετικά με το υλικό του υπολογιστή σας που τις καθιστά κατάλληλες για τους χρήστες που ψάχνουν για ενημερωμένες εκδόσεις προγραμμάτων οδήγησης και τεχνικών εμπειρογνωμόνων κ.τ.λ. Παρουσιάζονται σε μια λογική και κατανοητή μορφή και μπορούν να εξαχθούν σε διάφορες αναφορές.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 8 - Αναγνώσεις: 4200 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/11/2012


To KeyLock είναι μια αξιόπιστη λύση λογισμικού που σας επιτρέπει να κλειδώσετε τον υπολογιστή σας και να αποτρέψετε τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση από άλλους χρήστες. Μόλις κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ένα αφαιρούμενο δίσκο που θα γίνει η συσκευή ξεκλειδώματος. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε πολλές τέτοιες συσκευές, χωρίς πολύ ταλαιπωρία.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1016 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/02/2015


Το Battery Optimizer είναι μία προηγμένη εφαρμογή για τη βελτιστοποίηση της μπαταρίας του φορητού σας υπολογιστή η οποία χρησιμοποιεί προηγμένα διαγνωστικά και ελέγχους για να σας προσφέρει καλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 871 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/10/2013


Το Speccy είναι ένα εξελιγμένο εργαλείο που θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τον υπολογιστή σας, όπως για την motherboard, την cpu, την κάρτα γραφικών, τον σκληρό σας δίσκο και πολλά άλλα με λεπτομέρειες.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 9 - Αναγνώσεις: 2369 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/10/2011

Θεματικές Ενότητες [30]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Θάλεια, *Teoxxx*

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement