Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Aνακοίνωση & Σημείωση

Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις    Aνακοίνωση:  

Download linkΑν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε, παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα. Τα προγράμματα είναι freeware και όχι προγράμματα που έχουν μέσα Crack, Patch κ.α. Eπίσης τα κρυφά λίνκ οδηγούν στις επίσημες σελίδες!

Κανόνες - Όροι χρήσης

Πως κατεβάζουμε το κρυφό περιεχόμενο

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1675 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/07/2011

Θεματικές Ενότητες [30]

Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

SysGauge 3.7.14To SysGauge είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα για την παρακολούθηση των επιδόσεων του hardware του υπολογιστή σας. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την χρήση της CPU, την χρήση μνήμης, την ταχύτητα μεταφοράς του δικτύου, την απόδοση του λειτουργικού συστήματος, την απόδοση των αρχείων του συστήματος, την κατάσταση και τους πόρους χρήση των διεργασιών που εκτελούνται, τις επιδόσεις USB και του σκληρού δίσκου.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 3180 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/03/2017


To O&O ShutUp10 είναι μία εφαρμογή που μπορείτε να διακόψετε τη δυνατότητα παρακολούθησης της Microsoft στα Windows 10.  Έχει ως στόχο να σας προσφέρει πλήρη έλεγχο στις δυνατότητες συλλογής στοιχείων των Windows 10.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 2429 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/08/2015


Το VirtualBoxείναι είναι μία δωρεάν εφαρμογή ανοικτού κώδικα για χρήση εικονικών λειτουργικών συστημάτων στον υπολογιστή σας. Μπορείτε να εγκαταστήσετε οποιαδήποτε έκδοση λειτουργικού συστήματος, όπως Linux, Solaris, και όλες τις εκδόσεις Windows. Τέλος το σημαντικότερο είναι ότι το VirtualBox είναι ότι είναι εξαιρετικά εύκολο στην εγκατάσταση και στη χρήση.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 13 - Αναγνώσεις: 6147 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/07/2011


Το NVIDIA GeForce Experience είναι μια ισχυρή εφαρμογή που είναι ειδικά σχεδιασμένη για να σας παρέχει ένα μέσο για να έχετε τις βέλτιστες ρυθμίσεις για τα παιχνίδια σας, καθώς και τους πιο πρόσφατους ενημερωμένους drivers από την NVIDIA.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 7 - Αναγνώσεις: 5734 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/07/2013


Το IP Camera Viewer είναι ένα ισχυρό εργαλείο που αναπτύχθηκε για να βοηθήσει τους χρήστες να παρακολουθούν τις κάμερες από την άνεση του γραφείου τους.Είναι πραγματικά ένας πολύ απλός τρόπος για να δείτε πολλαπλές κάμερες ταυτόχρονα χωρίς την ανάγκη για το άνοιγμα του web browser και τη φόρτωση μιας ιστοσελίδας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 14 - Αναγνώσεις: 4424 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/12/2012


Το System Information Viewer είναι ένα μικρό αλλά ισχυρό πρόγραμμα που εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με το υλικό και το λογισμικό του υπολογιστή σας.

Προσφέρει λπληροφορίες σχετικά με το σύστημα σας - machine, sensors, USB Bus, network, SPD, volumes, Wi-Fi και PCI Bus.

Μπορείτε να προβάλετε τα δεδομένα σχετικά με τη χρήση των πόρων, των volts, τη θερμοκρασία, τη μνήμη, CPU. GPU και πολλά άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 10 - Αναγνώσεις: 5622 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/12/2011


Το EMDB είναι ένα εργαλείο το οποίο σας επιτρέπει να οργανώσετε και να αρχειοθετήσετε  τις ταινίες που έχετε αποθηκευμένες στον υπολογιστή σας.  Πληκτρολογώντας το όνομα ή μέρος του ονόματος της ταινίας, το πρόγραμμα  αναζητά πληροφορείς μέσω του IMDB (Internet Movie Database) και σας προβάλλει λεπτομέρειες γύρω
από αυτή, όπως τους ηθοποιούς , τους συντελεστές,  την πλοκή και το είδος στο όποιο ανήκει. Μπορείτε  ακόμα να  επεξεργαστείτε τις πληροφορείς αυτές προσθέτοντας δικά...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Θάλεια - Σχόλια: 12 - Αναγνώσεις: 6641 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/07/2011


To HWMonitor είναι μια εφαρμογή παρακολούθησης υλικού για την "υγεία" του υπολιστή σας: θερμοκρασίες, τάσεις ρεύματος, ταχύτητα ανεμιστήρων κ.λ.π.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 2347 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/11/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

WizTree 3.13Το WizTree είναι μια ελαφριά εφαρμογή που σαρώνει όλο το τμήμα του σκληρού σας δίσκου και εμφανίζει πληροφορίες σχετικά με κάθε αρχείο και φάκελο στον υπολογιστή σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 1205 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/04/2013


Το CareUEyes είναι ένα πρόγραμμα διπλής χρήσης που μπορεί να εμφανίζει ειδοποιήσεις σε καθορισμένα διαστήματα στον χρήστη για να ρυθμίζει τη θερμοκρασία χρώματος της οθόνης για τα μάτια. Μπορεί να φιλτράρει αυτόματα το μπλε φως και να κάνει την εμφάνιση της οθόνης πιο ζεστή και άνετη στα μάτια, έτσι ώστε τα μάτια σας να μην αισθάνονται κουρασμένα.

Ρυθμίστε τη θερμοκρασία χρώματος της οθόνης σας για να προστατεύστε τα μάτια σας και να βελτιώστε τον ύπνο σας, μειώνοντας τον όγκο του...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 502 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/09/2017
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

DesktopOK 4.85To DesktopOK είναι μία πρακτική και εύκολη στη χρήση εφαρμογή ειδικά σχεδιασμένη για να σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε και να αποκαταστήσει τη θέση των εικονιδίων της επιφάνειας εργασίας σας  ως λύση για χρήστες που αλλάζουν συχνά την ανάλυση της οθόνης.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 3432 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/02/2012


To PDFCreator είναι ένα δωρεάν εφαρμογή που δημιουργεί αρχεία PDF από διάφορα φορμάτ όπως: PNG, JPEG, BMP, PCX, TIFF, OS, EPS, PSD, PCL, RAW και SVG και το αντίθετο, τα PDF αρχεία μπορείτε να τα μετατρέψετε σε όλα τα παραπάνω.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1767 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/03/2015


To MaxLauncher έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει το έργο του κάθε χρήστη στον υπολογιστή του, παρέχοντας με ένα κλικ πρόσβαση στους αγαπημένoυς σας φακέλους που χρησιμοποιούνται πιο συχνά .Με τη βοήθειά του, μπορείτε να έχετε όλες τις συντομεύσεις σας  μέσα σε ένα απλό παράθυρο, χωρίς να χαλάτε την επιφάνεια εργασίας ή τη γραμμή εργασιών.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 11 - Αναγνώσεις: 2374 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/09/2014


To BlueStacks είναι η πρώτη παραγωγή λογισμικού που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές του κινητό σας σε Windows. Μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές όπως το Angry Birds Space, Temple Run 2 και πολλά άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 18 - Αναγνώσεις: 10013 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/11/2012


To WinToUSB είναι μια απλή και αποτελεσματική εφαρμογή που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε και να εκτελέσετε ποιοδήποτε λειτουργικό Windows από ένα USB, χρησιμοποιώντας ISO image ή ένα CD / DVD.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 8 - Αναγνώσεις: 3753 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/12/2013


Το PickMeApp είναι μια απλή και αποτελεσματική λύση λογισμικού που σας επιτρέπει να μεταφέρετε εύκολα τις εφαρμογές σας από το ένα PC στο άλλο, μέ λίγες κινήσεις!
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 1211 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/10/2013


Το ManicTime είναι μία εφαρμογή η οποία σας επιτρέπει να δείτε γραφικές παραστάσεις, μαζί με την ακριβή ώρα έναρξης και λήξης, καθώς και τη συνολική διάρκεια που είστε στον υπολογιστή. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να δείτε ποια προγράμματα χρησιμοποιείτε περισσότερο και πόσος χρόνος σπαταλάτε.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1990 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/03/2015


To MP3 Skype Recorder είναι μια δωρεάν εφαρμογή που αναπτύχθηκε για να καταγράψετε και να αποθηκεύσετε συνομιλίες στο Skype, να τις αποθηκεύσετε και να αλλάξετε την ποιότητα των αρχείων.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2528 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/02/2014


Η τελευταία έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, δηλαδή τα Windows 8, δεν περιλαμβάνουν πλέον τα desktop gadgets. Tο μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε το 8GadgetPack και να απολαύσετε πάνω αρκετά εύχρηστα gadgets.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 8 - Αναγνώσεις: 2165 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/05/2013


H μπαταρία του laptop σας πέφτει η απόδοση της με την πάροδο του χρόνου, ειδικά αν τη χρησιμοποιείται μαζί με το καλώδιο τροφοδοσίας παράλληλα. Αυτό το απλό εργαλείο σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την μπαταρία του laptop σας και να κάνετε τις κατάλληλες ρυθμίσεις ώστε να διαρκεί περισσότερο. Μπορείτε να επιλέξετε ισορροπημένη, υψηλή απόδοση ή εξοικονόμησης ενέργειας. Επίσης μπορείτε να δείτε βασικές πληροφορίες για τη μπαταρία  (υπολειπόμενος χρόνος, κατάσταση), ή πιο λεπτομερείς πληροφορίες,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 2355 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/03/2012


To Speedy Painter είναι μια ελαφριά εφαρμογή που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τα δικά σας έργα ζωγραφικής και να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 2116 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/04/2013


To FreeFileSync χρησιμοποιείται για γρήγορη και εύκολη δυνατότητα ρύθμισης λειτουργίες
συγχρονισμού μεταξύ δύο φακέλων.

Screenshots:...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 3719 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/12/2011


Το OpenOffice είναι μια δωρεάν οpen source σουίτα γραφείου που έρχεται ως μια πιο προσιτή ενναλακτική λύση του MS Office Word και σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε αρχεία σε PDF. Μπορείτε να μεταβείτε σε αυτή την εφαρμογή, ακόμη και αν είστε fan του MS Word, Excel, Power Point ή Access.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 1690 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/05/2012


Το LibreOffice είναι μία περιεκτικότατη, επαγγελματικού επιπέδου, σουίτα παραγωγικότητας Γραφείου, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν και εναλλακτικά αντί του Microsoft office!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: giannis173 - Σχόλια: 8 - Αναγνώσεις: 6614 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/06/2011


Μερικές φορές δεν είναι δυνατόν να απεγκαταστήσετε το Avast με το γνωστό τρόπο - χρησιμοποιώντας την επιλογή ΠΡΟΣΘΗΚΗ/ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ του Πίνακα Ελέγχου στα Windows. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το βοηθητικό πρόγραμμα απεγκατάστασης avastclear.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2315 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/11/2015
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

ReiBoot 6.9.2.0To ReiBoot  είναι μία εφαρμογή που μπορεί να βάλει τη συσκευή σας iPhone, iPad,  iPod σε recovery mode με ένα μόνο κλικ, χωρίς να χρειάζεται να κρατάτε πατημένο το κουμπί Home.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 1275 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/10/2014


Το Memory Optimizer Pro είναι μία από τιες ευκολότερες στη χρήση εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί για τη βελτιστοποίηση της μνήμης του συστήματος. Στην ουσία είναι ένα δωρεάν εργαλείο που μπορεί να επιταχύνει τον υπολογιστή σαςί.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 1112 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/06/2015


Το Syncios Manager είναι δωρεάν λογισμικό το οποίο σας επιτρέπει να μεταφέρετε αρχεία από τον υπολογιστή σας στο smartphone σας και το αντίθετο, συμπεριλαμβανομένων τραγουδιών, εικόνων, εφαρμογών, επαφών, σημειώσεων και SMS. Υποστηρίζει την πρόσβαση σε οποιοδήποτε iPod touch, iPhone, iPad ή τηλέφωνο Android για την εξαγωγή εφαρμογών, φωτογραφιών, μουσικής, ήχου κλήσης, βίντεο, μηνυμάτων SMS και ηλεκτρονικών βιβλίων στον υπολογιστή σας για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 418 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/09/2017


Το WPS Office Free είναι μια δωρεάν σουίτα που προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά για τη δημιουργία, προβολή και την επεξεργασία προσωπικών και επαγγελματικών εγγράφων.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 4745 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/12/2011


Το Nox App Player είναι ένα δωρεάν Android emulator ώστε να φέρει την καλύτερη εμπειρία για τους χρήστες που θέλουν τα παιχνίδια και τις εφαρμογές του Android στο PC.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 3766 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/08/2015

Θεματικές Ενότητες [30]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 10 ... 19  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Θάλεια, *Teoxxx*

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: elanios

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement