Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Aνακοίνωση & Σημείωση

Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις    Aνακοίνωση:  

Download linkΑν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε, παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα. Τα προγράμματα είναι freeware και όχι προγράμματα που έχουν μέσα Crack, Patch κ.α. Eπίσης τα κρυφά λίνκ οδηγούν στις επίσημες σελίδες!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1877 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/07/2011

Θεματικές Ενότητες [30]Το MusicWire θα σας βοηθήσει να κατεβάσετε μουσικά τραγούδια από το διαδίκτυο πολύ εύκολα. Το μόνο που έχετε να κάενετε είναι να βάλετε στο "search" στην κορυφή τον καλλιτέχνη ή το όνομα του τραγουδιού.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 7 - Αναγνώσεις: 1956 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/01/2015
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Zotero 5.0.26To Zotero είναι μία επέκταση για τον Mozilla Firefox, το Google Chrome και το Safari, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να συλλέγετε δεδομένα από οποιαδήποτε ιστοσελίδα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1349 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/10/2014


O νέος περιηγητής Vivaldi έχει δημιουργηθεί από τον πρώην CEO και co-founder της εταιρείας του γνωστού Opera, Jon von Tetzchner και προσφέρει την λειτουργικότητα που υπήρχε στο παρελθόν στον Opera. O περιηγητής Vivaldi είναι ένας browser που βασίζεται στην μηχανή rendering Chromium που βρίσκεται στον Chrome και έρχεται με μια σειρά από εργαλεία και χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων μια σειρά από γρήγορες εντολές και περισσότερα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 4849 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/01/2015


To 3D Youtube Downloader είναι ένα εύχρηστο και αξιόπιστο βοηθητικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για να κατεβάσετε τα βίντεο από το Internet στην καλύτερη ποιότητα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 3817 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/03/2013


To Tor είναι να γνωστό πρόγραμμα περιήγησης στο web όπου μπορείτε να επισκεφθείτε με ασφάλεια τις αγαπημένες σας σελίδες, διατηρώντας παράλληλα την ταυτότητά σας κρυφή.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 4603 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/01/2012


To Electorrent είναι μια Electron-based εφαρμογή, διαθέτει ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον και σας επιτρέπει εξ αποστάσεως τον έλεγχο των torrents σας, είτε μέσω LAN ή μέσω του Διαδικτύου.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1803 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/01/2017
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Cyberfox 52.5.0To Cyberfox Web Browser είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται στο περιηγητή Mozilla Firefox και προσφέρει βελτιστοποιημένες εκδόσεις για Intel & AMD CPU με βάση την αρχιτεκτονική που υποστηρίζει τόσο σε x32 και x64-bit Windows.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 5569 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/03/2014


Το UltraSurf είναι μια υπηρεσία proxy, σχεδιασμένη για να επιτρέπει στους χρήστες που είναι σε χώρες με αυστηρή λογοκρισία του Διαδικτύου να επισκεφθούν τις δημόσιες ιστοσελίδες σε όλο τον κόσμο ελεύθερα και με ασφάλεια. Εάν δεν βρίσκεστε σε μια τέτοια χώρα, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό για να αποκρύψετε την πραγματική διεύθυνση IP σας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 839 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/02/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

BitComet 1.47To BitComet είναι ένα BitTorrent / HTTP / FTP εργαλείο διαχείρισης λήψης, το οποίο είναι ισχυρό, γρήγορο και πολύ εύκολο στη χρήση. Περιέχει πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά για λήψη BitTorrent και επεκτείνει την κορυφαία τεχνολογία της BitTorrent για HTTP / FTP για να επιταχύνει τη λήψη μέχρι και 5 έως 10 φορές πιο γρήγορα ή και περισσότερο.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 2681 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/02/2013


To Adobe Flash Player είναι ένα cross-platform πρόγραμμα περιήγησης με βάση το χρόνο εκτέλεσης εφαρμογών που προσφέρει απαράμιλλη προβολή των εκφραστικών εφαρμογών, περιεχομένου, και βίντεο σε οθόνες και προγράμματα περιήγησης.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 11 - Αναγνώσεις: 7081 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/12/2011


Το AdBlock είναι μία επέκταση που μπορεί να σας βοηθήσει να μπλοκάρει όλες τις διαφημίσεις σε όλες τις ιστοσελίδες.

Screenshots:...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 7667 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/06/2013


To Adobe Shockwave Player (πρώην Macromedia) είναι το πρότυπο για το διαδίκτυο, μια ισχυρή αναπαραγωγή πολυμέσων.Σας επιτρέπει να δείτε το διαδραστικό διαδικτυακό περιεχόμενο, όπως παρουσιάσεις παιχνιδιών, επιχειρηματική δραστηριότητα,ψυχαγωγία, και τις διαφημίσεις από το web browser σας.Μπορείτε να απολαύσετε παιχνίδια πολυμέσων, εφαρμογές μάθησης, μουσική, κινούμενα σχέδια και διαδραστικές επιδείξεις προϊόντων στο Web, χρησιμοποιώντας συναρπαστικά τη νέα τεχνολογία 3D.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 2579 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/02/2012


To BrowsingHistoryView είναι μια εύχρηστη και αξιόπιστη εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να δείτε το ιστορικό της περιήγησής σας από πολλαπλά προγράμματα περιήγησης ταυτόχρονα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 2667 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/06/2013


Το Koinonein είναι ένα  σύγχρονο πρόγραμμα-πελάτη BitTorrent βασισμένο στην εξαιρετική βιβλιοθήκη libtorrent . Σας επιτρέπει να κατεβάζετε και να ανεβάζετε αρχεία torrent, καθώς και να ανοίγετε magnet links. Είναι μινιμαλιστικό, χωρίς διαφημίσεις, επιτρέπει να περιορίσετε την κατανάλωση του εύρους ζώνης σας και παρέχει περισσότερο έλεγχο των torrents σας.

Υποστηρίζει ταυτόχρονες λήψεις, DHT, IPv6 tracker support, Magnet links, Peer extension protocol, Multitracker extension, UDP,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1383 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/09/2017


To TorrentRover είναι μια εύχρηστη και αξιόπιστη εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για την αναζήτηση torrents σε αξιόπιστες ιστοσελίδες torrent.

Screenshots:...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 4472 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/08/2013


To MEGAsync είναι ένα εύχρηστο και φιλικό προς το χρήστη λογισμικό για όλους όσους θέλετε να κάνετε backup και να μοιράζεστε τα πολύτιμα αρχεία και τους φακέλους τους στο cloud.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1917 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/10/2013


To Popcorn Time είναι μία διαισθητική και αξιόπιστη εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν ταινίες που μεταδίδονται μέσω torrents στον υπολογιστή τους. Στην παρακάτω εικόνα έχω και τις ρυθμίσεις για να έχετε ελληνικούς υπότιτλους.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 62 - Αναγνώσεις: 9545 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/12/2014


Το SpeedyPassword είναι μια αποτελεσματική λύση λογισμικού που μπορείτε να το εγκαταστήσετε στον browser της αρεσκείας σας και να σας δώσει τη δυνατότητα να προστατεύσει όλους κωδικούς σας. Υποστηρίζει όλους τους δημοφιλής περιηγητές.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 659 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/02/2014


To Vuze (πρώην Azureus) είναι μια δωρεάν εφαρμογή BitTorrent για τη μεταφορά αρχείων μέσω του πρωτοκόλλου BitTorrent. Προσφέρει πολλαπλές λήψεις torrent. Εκτός από bittorrenting, σας επιτρέπει να δείτε το περιεχόμενο μέσα από τα κανάλια και τις κατηγορίες που περιέχουν τηλεοπτικές εκπομπές, μουσικά βίντεο, ταινίες, video games και άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 2576 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/06/2012


Το Bittorrent έχει κερδίσει τους περισότερους χρήστες σε όλο τον κόσμο, λόγω της αυξημένης ταχύτητα λήψης μέσω peer-to-peer. Μία παρόμοια εφαρμογή είναι και το MediaGet, μια εφαρμογή που προσφέρει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναζητήσετε και να κατεβάσετε αρχεία torrent με μεγάλη ευκολία.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 9 - Αναγνώσεις: 7052 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/03/2013


Ο περιηγητής Yandex επιτρέπει στους χρήστες να έχουν γρηγορότερη  φόρτωση των ιστοσελίδων, χάρη στη λειτουργία "turbo", να μεταφράσει τις σελίδες σε διαφορετικές γλώσσες, έχει αποκλεισμό ή αποδοχή cookies και πολλά άλλα σε ένα μινιμαλιστικό στυλ.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 5782 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/10/2014


To streamWriter είναι μια δωρεάν εφαρμογή για να ηχογραφήστε ραδιοφωνικούς σταθμούς του ίντερνετ. Επίσης μπορείτε να κόψετε τις διαφημίσεις, να βελτιώσετε τα τραγούδια που θα αποθηκεύσετε και πολλά άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 7 - Αναγνώσεις: 2116 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/06/2012


Το FrostWire είναι ένα δωρεάν BitTorrent με βάση το LimeWire που διανέμεται σύμφωνα με τους όρους της GPL. Ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2005 μετά το LimeWire. Αυτό μεταφράζεται αποστολή και λήψη δεδομένων από όλο τον κόσμο σε λογικές ταχύτητες. Συνοψίζει επίσης chat και audio player.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 12 - Αναγνώσεις: 7662 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/02/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Malden 1.09To Malden έρχεται βολικό για τους χρήστες που θέλουν να παρακολουθούν αν οι φίλοι τους ή οικογένειά τους είναι ενεργοί στο skype, έτσι μπορούν να βλέπουν την κατάσταση σύνδεσης απευθείας στη γραμμή εργασιών.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 694 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/01/2015


To Free Download Manager είναι καλά οργανωμένo και δομημένo downloader, έτσι ώστε και οι λιγότεροι έμπειροι χρήστες θα είναι σε θέση να δουλέψουν με αυτό χωρίς καμία ταλαιπωρία.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 4338 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/09/2013


To MediaHuman YouTube to MP3 είναι μια εύχρηστη εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να καταβάσετε ένα βίντεο από το youtube και να τα μετατρέψετε σε mp3. Το πρόγραμμα διαθέτει ένα εύκολο στη χρήση περιβάλλον εργασίας που σας επιτρέπει να απλά να επικολλήσετε  ένα URL για να το προσθέσετε στη λίστα λήψης.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 4258 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/12/2011


To ChrisPC Free Anonymous Proxyείναι μία μικρή και εύκολη στη χρήση
εφαρμογή που είναι σε θέση να παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να σερφάρoυν στο διαδίκτυο ανώνυμα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 8 - Αναγνώσεις: 2621 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/03/2011


O Maxthon Browser είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα περιήγησης για όλους τους χρήστες. Εκτός από τη βασική λειτουργία περιήγησης, παρέχει ένα πλούσιο σύνολο δυνατοτήτων για τη βελτίωση της περιήγησής σας στο Internet. Ξεπερνάει εως και 200% το Google Chrome σε ταχύτητα!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 54 - Αναγνώσεις: 10286 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/07/2011
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

AnyDesk 3.6.2To AnyDesk είναι μια ολοκληρωμένη λύση λογισμικού που αναπτύχθηκε για να σας δώσει ένα εναλλακτικό μέσο εξ αποστάσεως για πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να  έχετε πρόσβαση σε διάφορα αρχεία (εικόνες , βίντεο), έγγραφα και εφαρμογές από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή, αλλά και να τα μοιραστείτε με άλλους.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 2932 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/07/2015


To Free Music & Video Downloader είναι μια χρήσιμη εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να κατεβάσετε την αγαπημένη σας μουσική από το last.fm, aupeo.com, youtube και vkontakte.ru.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 4739 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/06/2013

Θεματικές Ενότητες [30]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Θάλεια, *Teoxxx*

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement