Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Aνακοίνωση & Σημείωση

Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις    Σημείωση:  

Download linkΑν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε, παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα. Τα προγράμματα είναι freeware και όχι προγράμματα που έχουν μέσα Crack, Patch κ.α. Eπίσης τα κρυφά λίνκ οδηγούν στις επίσημες σελίδες!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1674 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/07/2011

Θεματικές Ενότητες [29]To Soft4Boost Any Audio Record είναι ένα έξυπνο πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να καταγράψετε διάφορους ήχους (συνομιλίες, μουσική κτλ), οτιδήποτε αναπαράγεται από τα ηχεία, και να τους εξάγετε σε MP3, AAC, WAV, M4A, WMA, ή άλλη μορφή αρχείου.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1947 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/03/2014


Το Soft4Boost Video to Flash είναι ένα εύχρηστο και αξιόπιστο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσετε κινούμενες εικόνες Flash από τα βίντεο σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 2581 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/12/2013
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

mrViewer 3.4.8To mrViewer έχει σχεδιαστεί ειδικά ως μια προσιτή και διαδραστική εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο και προβολής εικόνων.

Screenshots:...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 5245 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/04/2013


Το GOM Media Player μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα τα αρχεία πολυμέσων με αναπαραγωγή υψηλής ποιότητας εικόνων και ειδικά ήχου .Μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία, των οποίων η μεταφόρτωση δεν ολοκληρώθηκε ακόμη, και να δημιουργείτε τα δικά σας τραγούδια , μαζί με διάφορα ειδικά εφφέ. Υπάρχουν κάποιες λειτουργίες που μπορείτε να απολαύσετε με το GOM Player.
Οι μορφές που υποστηρίζει είναι: GOM AVI, DivX, ASF, WMV, WVX, MPEG, MPG, ASX, WM, WMX, WMP, VOB, MP4, 3GP, K3G, ASM, M1V, M2V, DAT, RM,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: DruNkeN_ - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 3949 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/03/2012


To Any Audio Grabber έχει μία μοντέρνα εμφάνιση και σας επιτρέπει να περάσετε audio CD και DVD και να τα αποθηκεύσετε στο σκληρό σας  δίσκο σε μια σειρά από formats.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2151 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/11/2014


Το Light Alloy είναι ένας media player που είναι σχεδιασμένος για να σας βοηθήσει να παίξετε τα περισσότερα από τα δημοφιλή πολυμέσα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα αγαπημένα σας αρχεία βίντεο και να ακούτε μουσική. Υποστηρίζει αρχεία ήχου και βίντεο: AVI, MKV, 3GP, ASF, OGG και MP3.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Κώστας....4 - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 1703 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/08/2013


Το AIMP είναι μια εξαιρετική συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων που θα εντυπωσιαστείτε με την λειτουργεία του.Υποστηρίζονται πάνω από είκοσι φόρμες ήχου.Ο ήχος είναι σε επεξεργασία  32-bit για πεντακάθαρο ήχο.Διαθέτει ένα 18-band ισοσταθμιστή με επιπλέον ενσωματωμένα ηχητικά εφέ. Μπορείτε να επεκτείνουν τις ήδη λειτουργικότητα προσθέτοντας εισόδο, ​​DSP και Gen plug-ins από το Winamp.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 11 - Αναγνώσεις: 6903 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/06/2011
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Mp3tag 2.81To Mp3tag είναι ένα ισχυρό και  εύκολο στη χρήση εργαλείο για να επεξεργαστείτε, να μετονομάσετε αρχεία με βάση τις πληροφορίες ετικετών, αντικατάσταση χαρακτήρων ή λέξεων σε ετικέτες και ονόματα αρχείων, εισαγωγή / εξαγωγή πληροφοριών και να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: constantinos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 3214 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/06/2011


To WonderFox DVD Ripper Speedy είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να αντιγράψετε τα περιεχόμενα των ταινιών σας DVD και να επεξεργαστείτε τα αρχεία βίντεο χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία, καθώς και να προσθέσετε διάφορα εφέ εικόνας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 826 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/06/2014


Το MusicBrainz Picard υποστηρίζει αυτόματη αναγνώριση των αρχείων ήχου μέσω της υπηρεσίας MusicDNS, καθώς σας επιτρέπει να ταξινομήσετε τα αρχεία σας και μπορεί να επεξεργαστεί πολλαπλές μορφές μουσικών αρχείων όπως MP3, MP2, APE, FLAC, OGG, WAV, MP4, OGA, TAK και άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 779 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/09/2012


To GOM Audio είναι ένα ολοκληρωμένο audio player που έρχεται με όλα τα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς σε μια εφαρμογή του είδους του. Παρέχει μια μοντέρνα εμφάνιση και φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τις λίστες αναπαραγωγής και να ενισχύσετε την εμπειρία αναπαραγωγής χρησιμοποιώντας προηγμένα εργαλεία επεξεργασίας ήχου.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 1895 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/10/2013


Το Ace Stream Media είναι μία χρήσιμη εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να απολαύσουν τα αγαπημένα τους βίντεο και αρχεία ήχου.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 2033 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/04/2013


Το HD Video Converter Factory είναι μια εφαρμογή σχεδιασμένη για να σας βοηθήσει να μετατρέψετε αρχεία πολυμέσων σε πολλαπλές μορφές, συμπεριλαμβανομένων των AVI, ASF, MOV, MPG, MP4, FLV, MKV και VOB.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 983 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/02/2014


To ZPlayer είναι ένα Java-based audio player που σας επιτρέπει να απολαύσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια, διαθέτει ένα φιλικό προς το χρήστη interface που μοιάζει ακριβώς όπως ένα Beatbox. Τα ηχεία δονούνται για να ταιριάζει με την ένταση των μπάσων, ώστε να μπορείτε πραγματικά να νιώσετε τον παλμό.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 61 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/02/2017


To Virtual Dj πρόκειται για ένα από τα καλύτερα,αν όχι το καλύτερο, προγράμματα μιξαρίσματος μουσικής και βίντεο. Μπορείτε να κάνετε remix στα τραγούδια, να αλλάξετε ρυθμό, να προσθέσετε εφέ, και να φτιάξετε ακόμα και το δικό σας τραγούδι. Τα ίδια ισχύουν και για τις δυνατότητες του στο  μιξάρισμα βίντεο. Δοκιμασμένο από πάρα πολλούς χρήστες παγκοσμίως, μιλάμε για πρόγραμμα φαινόμενο το οποίο... το χρησιμοποιούν από DJ's, οι οποίοι απαιτούν πολλές δυνατότητες, μέχρι και ο πιο απλός...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 21 - Αναγνώσεις: 10078 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/08/2011


Το LosslessCut είναι μια απλή εφαρμογή επεξεργασίας αρχείων βίντεο που καταγράφηκαν από μια βιντεοκάμερα, GoPro, drone, κ.λπ. Σας επιτρέπει να εξαγάγετε γρήγορα τα καλά κομμάτια από τα βίντεό σας, χωρίς απώλεια ποιότητας. Δεν κάνει καμία αποκωδικοποίηση / κωδικοποίηση και επομένως είναι εξαιρετικά γρήγορο. Επίσης, επιτρέπει τη λήψη από στιγμιότυπα JPEG του βίντεο στο επιλεγμένο χρονικό διάστημα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 503 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/11/2016


To Ubiquitous Player είναι μία εφαρμογή με πολλές λειτουργίες όπως multimedia player, internet browser, graphic viewer, file explorer και text processor.

 Yποστηρίζει  αρχεία :

Aρχεία ήχου: MP3, OGG, FLAC, APE, AAC, MP4, WMA, WAV, AIF + αρχεία ενότητα: mod, XM,  s3m, MTM
Αρχεία βίντεο: mpg, wmv, asf, avi (με codecs εγκατεστημένα)
Αρχεία εικόνας: jpg, png, gif, BMB, tiff, ICO, WMF, EMF
Αρχεία κειμένου: txt, rtf, html, mht


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 9 - Αναγνώσεις: 2808 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/12/2011


Το Spotify είναι ένας νέος τρόπος για να ακούσετε μουσική, απλά κάνοντας ένα login μέσω του Facebook ή με εγγραφή δίνοντας το email σας, ακούστε όποιο τραγούδι θέλετε και κάντε τις δικές σας λίστες.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: aimilios - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 1898 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/09/2013


To Wave Editor είναι δωρεάν εφαρμογή για την επεξεργασία αρχείων ήχου. Το interface της εφαρμογής είναι απλό και εύκολο στην πλοήγηση. Τα αρχεία ήχου μπορούν να εισαχθούν μέσω του περιηγητή αρχείων ή τη μέθοδο "drag and drop".


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 962 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/06/2012


Το Any Video Converter είναι επαγγελματικός μετατροπέας βίντεο που μπορεί να μετατρέψει τα αρχεία βίντεο από διάφορες μορφές με γρήγορη ταχύτητα μετατροπής και εξαιρετική ποιότητα βίντεο. Μπορεί να μετατρέψει όλες σχεδόν τις μορφές βίντεο συμπεριλαμβανομένων DivX, XviD, MOV, RM, RMVB, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI σε MPEG-4 format ταινία για το iPod / PSP ή άλλη φορητή συσκευή βίντεο, MP4 player.Έχει ασύγκριτες ταχύτητες και υψηλή ποιότητα. Κάθε Video Converter καθιστά εύκολο για οποιονδήποτε να απολαμβάνει...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Cyclops - Σχόλια: 12 - Αναγνώσεις: 6550 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/03/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

VirtualDVD 7.4Το VirtualDVD είναι ένα πρακτικό και απλός εξομοιωτής πολυμέσων. Είναι σαν μία φυσική συσκευή CD/DVD, αν και υπάρχει μόνο εικονικά. Τα αρχεία εικόνας ISO μπορούν να εισαχθούν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 860 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/11/2014


To DVDFab File Transfer μπορεί να βοηθήσει να μετατρέψετε τα αρχεία σας και να τα μεταφέρετε εύκολα τα αρχεία στο iPod, PSP και Zune.

Απαιτήσεις...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1863 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/06/2013


Το ChrisPC Free VideoTube Downloader είναι ένα ισχυρό λογισμικό με ένα φιλικό περιβάλλον εργασίας για τον χρήστη όπου σας επιτρέπει να κατεβάσετε βίντεο από το YouTube, το Dailymotion, Vimeo, Veoh, MyVideo.de, Flickr, Metacafe, Blip.tv, LiveLeak, Break, Trilulilu. ro, 220.ro, Tare.ro και μόλις ολοκληρωθεί η λήψη των βίντεο, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε μορφή συμβατή με το iPad, iPhone, iPod, MPEG-4, H.264, MP3, AC3.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: aimilios - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 4430 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/09/2013


To MediaInfo είναι ένα πρόγραμμα το οποίο σας δείχνει τα χαρακτηριστικά, τις ιδιότητες και πληροφορίες για τα βίντεο σας αλλά και για τραγούδια!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Mix4lis - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 3180 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/08/2013


Το Shotcut είναι μία δωρεάν εφαρμογή ανοιχτού κώδικα επεξεργασίας βίντεο, προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά και λειτουργίες για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε και να ρετουσάρετε  τις αγαπημένες σας ταινίες. Σας επιτρέπει να εφαρμόσετε προσαρμοσμένα φίλτρα και να συνδυάσετε ένα πλήθος υποστηριζόμενων αρχείων βίντεο.Περισσότερα tutorials εδώ

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: aimilios - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 1954 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/09/2013


To Freemake Video Converter είναι ένα πρακτικό, εύκολο στη χρήση βίντεο μετατροπέας που έχει σχεδιαστεί για  να σας δώσει τη δυνατότητα να εισάγει τα βίντεο από διάφορες πηγές, φωτογραφίες, μουσική, DVD και να τις μετατρέψει σε  AVI, MP4, WMV, MKV, SWF, 3GP, DVD, MP3, iPod, PSP, Android, rip & εγγραφή DVD, εγγραφή Blu-ray, και να τα ανεβάστε στο YouTube!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 17 - Αναγνώσεις: 7322 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/09/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

SMPlayer 17.2To SMPlayer σκοπεύει να είναι ένα πλήρης media player για την αναπαραγωγή βίντεο, DVD και VCDs. Μπορεί να αναπαράγει τύπους αρχείων όπως avi, mkv, ogm, mpeg, vob, 3gp, asf, mov, wmv, mp3 και ogg αρχεία, καθώς και video YouTube απευθείας από το κύριο παράθυρο της εφαρμογής και πολλά άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 3137 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/02/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

BDtoAVCHD 2.6.7To BDtoAVCHD είναι ένα εργαλείο για να δημιουργήσετε δίσκους AVCHD από δίσκους Blu-Ray ή HD αρχεία MKV.Το λογισμικό συμπιέζει το βίντεο για να επιτευχθεί το επιθυμητό συνολικό μέγεθος 4,7 GB ή 8,5 GB με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 3488 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/04/2011
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Kodi 17.0To Kodi (πρώην XBMC Media Center) είναι ένα multimedia που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παίξει άψογα video clips και audio tracks, καθώς και να προβάλλετε φωτογραφίες. Το interface της εφαρμογής είναι διαισθητικό. Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία επιλογή για να βγείτε από τη λειτουργία πλήρους οθόνης. Στο κύριο μενού, μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα από τα βίντεο, τη μουσική, τις φωτογραφίες, πληροφορίες για το σύστημα σας και προγράμματα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 745 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/08/2015

Θεματικές Ενότητες [29]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 7 ... 14  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Θάλεια, *Teoxxx*

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement