Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Aνακοίνωση & Σημείωση

Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις    Σημείωση:  

Download linkΑν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε, παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα. Τα προγράμματα είναι freeware και όχι προγράμματα που έχουν μέσα Crack, Patch κ.α. Eπίσης τα κρυφά λίνκ οδηγούν στις επίσημες σελίδες!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 2121 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/07/2011

Θεματικές Ενότητες [29]Με το iSpy μπορείτε να κάνετε τις καμερές σας και μικρόφωνα ως πλήρη συστήματα ασφαλείας με ανίχνευση κίνησης / ήχου και καταγραφή.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 38 - Αναγνώσεις: 10132 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/12/2011


Το CherryPlayer είναι ένα εύχρηστο και αξιόπιστο βοηθητικό πρόγραμμα σχεδιασμένο για να σας δώσει τη δυνατότητα να "παίξει" αρχεία ήχου και βίντεο σχεδόν οποιουδήποτε τύπου. Επίσης μπορείτε να περιηγηθείτε στις δημοφιλείς σελίδες με βίντεο, Youtube, twitch, billboard κ.α.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 3443 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/11/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

ALLPlayer 8.1To ALLPlayer είναι μια εφαρμογή που προσφέρει κορυφαία ποιότητα  σε συνδυασμό με μεγάλη ευκολία στη χρήση που μπορεί να είναι μία από τις συνιστώμενες επιλογές player για όλους τους χρήστες.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 12 - Αναγνώσεις: 4434 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/01/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

jetVideo 8.1.6To jetVideo είναι ένας χρήσιμος media player που σχεδιάστηκε για να σας παρέχει ένα εύχρηστο και καλαίσθητο τρόπο για την παραγωγή τον βίντεο σας, ακόμα και τη μετατροπή τους στις επιθυμητές μορφές (AVI, ASF, WMV, MP4, WMA, MP3, OGG, WAV, RM και DVD videos).


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 876 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/03/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

mrViewer 4.1.8To mrViewer έχει σχεδιαστεί ειδικά ως μια προσιτή και διαδραστική εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο και προβολής εικόνων.

Screenshots:...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 7 - Αναγνώσεις: 10113 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/04/2013


To mixxx είναι μια δωρεάν, ανοιχτού κώδικα εφαρμογή σχεδιασμένη για DJ'ing τόσο για επαγγελματίες όσο και για αρχάριους χρήστες, μπορείτε εύκολα να έχετε πρόσβαση στα αρχεία ήχου και λίστες αναπαραγωγής που έχετε δημιουργήσει αλλά και να ηχογραφήσετε τα remix σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 8 - Αναγνώσεις: 3807 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/11/2011


To Alcohol 52% είναι είναι ένα εργαλείο που μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε virtual drives ή να κάνετε mount/unmount, iso αρχεία. Υποστηρίζει τις πιο πρόσφατες μορφές αρχείων, συμπεριλαμβανομένων των εικόνων - MDS, CCD, BIN, CUE, ISO, CDI, BWT, BWI, BWS, BWA και πολλά άλλα.

Η δωρεάν έκδοση περιλαμβάνει την προστασία εργαλείων αναζήτησης δεδομένων.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 2536 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/04/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

5KPlayer 5.1Το 5KPlayer είναι μια εφαρμογή που μπο μπορείτε να δείτε μια ταινία DVD, ένα βίντεο HD, ένα κλιπ στο YouTube και τη μουσική σας συλλογή σε ένα απλό και φιλικό προς το χρήστη γραφικό περιβάλλον, το οποίο το καθιστά εύκολο για τους αρχάριους όσο και τους εμπειρογνώμονες για να επωφεληθούν από τις λειτουργίες του.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 2166 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/10/2015


Το Soda Player είναι ένα εύκολο και δωρεάν στη χρήση torrent και video player για Windows και Mac OS. Υποστηρίζει DHT, PEX, UDP trackers και άλλες βασικές τεχνολογίες BitTorrent για να σας δώσει μέγιστη ταχύτητα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 3121 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/03/2017


Το GOM Media Player μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα τα αρχεία πολυμέσων με αναπαραγωγή υψηλής ποιότητας εικόνων και ειδικά ήχου .Μπορείτε να αναπαράγετε αρχεία, των οποίων η μεταφόρτωση δεν ολοκληρώθηκε ακόμη, και να δημιουργείτε τα δικά σας τραγούδια , μαζί με διάφορα ειδικά εφφέ. Υπάρχουν κάποιες λειτουργίες που μπορείτε να απολαύσετε με το GOM Player.
Οι μορφές που υποστηρίζει είναι: GOM AVI, DivX, ASF, WMV, WVX, MPEG, MPG, ASX, WM, WMX, WMP, VOB, MP4, 3GP, K3G, ASM, M1V, M2V, DAT, RM,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: DruNkeN_ - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 5982 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/03/2012


To Zortam Mp3 Media Studio είναι ένα λογισμικό που σας επιτρέπει να οργανώσετε τα MP3 αρχεία της μουσική σας, να κάνετε αναζήτηση και  προσθήκη στίχωνν να βρείτε τα εξωφυλλά τους και πολλά άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 8 - Αναγνώσεις: 7030 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/03/2013


To Foobar2000 είναι  δωρεάν λογισμικό αναπαραγωγής ήχου για τα Windows.  Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα του είναι ότι περιλαμβάνει πλήρη υποστήριξη Unicode, ReplayGain και υποστήριξη για πολλές άλλες δημοφιλές φόρμες ήχου.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: constantinos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 6606 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/01/2011


Το Macgo Free Media Player μπορεί να σας βοηθήσει να παίξετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο και επίσης να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις στις δικές σας ανάγκες.  Έρχεται με ένα μοντέρνο σχεδιασμό. Το κύριο παράθυρο εμφανίζει το περιεχόμενό σας, τις βασικές λειτουργίες αναπαραγωγής (Play, Stop, Προηγούμενο και Επόμενο), μια προβολή λίστας αναπαραγωγής, την ένταση κ.α.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1740 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/09/2015


Το KMPlayer είναι μία εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων που καλύπτει διάφορες μορφές, όπως VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, QuickTime κλπ.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 18 - Αναγνώσεις: 8117 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/09/2011
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Player 1.0.20.0H εφαρμογή Player δίνει την λύση σε όλα τα προβλήματα που σχετίζονται με την αναπαραγωγή σε αρχεία ήχου και βίντεο σε συσκευές με Windows! Θα είστε σε θέση να παρακολουθήσετε και να ακούτε ό, τι θέλετε.

Η εφαρμογή υποστηρίζει πάνω από 150 αρχεία ήχου και βίντεο. Για παράδειγμα, μπορείτε να παρακολουθήσετε βίντεο .mkv, .qt, FLV, .AVI, .mp4, .MPG, .webm ή να ακούσετε μουσική .MP3, WMA, .WAVE, .ogg και πολλά άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 429 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/10/2016
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

ocenaudio 3.4.1Με το OcenAudio είναι ένα  εύκολο στη χρήση, γρήγορο και λειτουργικό πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου που συσσωρεύει μια πλούσια σειρά από ηχητικά εφέ και υποστήριξη για plugins VST. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κάνετε επεξεργασία και ανάλυση ήχου.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Κώστας....4 - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 4482 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/08/2013


Το LosslessCut είναι μια απλή εφαρμογή επεξεργασίας αρχείων βίντεο που καταγράφηκαν από μια βιντεοκάμερα, GoPro, drone, κ.λπ. Σας επιτρέπει να εξαγάγετε γρήγορα τα καλά κομμάτια από τα βίντεό σας, χωρίς απώλεια ποιότητας. Δεν κάνει καμία αποκωδικοποίηση / κωδικοποίηση και επομένως είναι εξαιρετικά γρήγορο. Επίσης, επιτρέπει τη λήψη από στιγμιότυπα JPEG του βίντεο στο επιλεγμένο χρονικό διάστημα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1699 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/11/2016


Το Xilisoft PowerPoint to Video Converter Free είναι μια εφαρμογή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μετατροπή των αρχείων του Microsoft PowerPoint σε μια αρκετά μεγάλη λίστα με επεκτάσεις βίντεο, με ελάχιστη προσπάθεια. Kατά την εισαγωγή μπορείτε εύκολα να ανεβάσετε αρχεία PPTX, PPT, PPTM, PPSX, POTX και POT, η εξαγωγή είναι δυνατή χρησιμοποιώντας αρχεία όπως AVI, FLV, MPEG, MOV και WMV, καθώς και ορισμένα προφίλ που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για iPods, iPhones, Apple TVs, PSP, BlackBerry...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 99 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/06/2018
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Avidemux 2.7.1To Αvidemux είναι ένα απλό πρόγραμμα και εύκολο στην χρήση και παρέχει πολλές δυνατότητες στον χρήστη όπως μοντάζ, μετατροπή σε άλλες μορφές αρχείων, εισαγωγή φίλτρων και ειδικών εφέ, καθώς και ενσωμάτωση υπότιτλων.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Επισκέπτης - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 2952 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/05/2012


Το Shotcut είναι μία δωρεάν εφαρμογή ανοιχτού κώδικα επεξεργασίας βίντεο, προσφέρει μια σειρά από χαρακτηριστικά και λειτουργίες για να σας βοηθήσει να ρυθμίσετε και να ρετουσάρετε  τις αγαπημένες σας ταινίες. Σας επιτρέπει να εφαρμόσετε προσαρμοσμένα φίλτρα και να συνδυάσετε ένα πλήθος υποστηριζόμενων αρχείων βίντεο.Περισσότερα tutorials εδώ

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: aimilios - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 5198 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/09/2013
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

WinBin2Iso 3.03To WinBin2Iso είναι μια πολύ απλή λύση λογισμικού που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να μετατρέψετε αρχεία BIN σε ISO.

Απαιτήσεις...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 1299 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/05/2013


To Any Audio Grabber έχει μία μοντέρνα εμφάνιση και σας επιτρέπει να περάσετε audio CD και DVD και να τα αποθηκεύσετε στο σκληρό σας  δίσκο σε μια σειρά από formats.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 5815 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/11/2014


To Soft4Boost Any Audio Record είναι ένα έξυπνο πρόγραμμα που θα σας βοηθήσει να καταγράψετε διάφορους ήχους (συνομιλίες, μουσική κτλ), οτιδήποτε αναπαράγεται από τα ηχεία, και να τους εξάγετε σε MP3, AAC, WAV, M4A, WMA, ή άλλη μορφή αρχείου.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 4842 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/03/2014


Το Soft4Boost Video to Flash είναι ένα εύχρηστο και αξιόπιστο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσετε κινούμενες εικόνες Flash από τα βίντεο σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 6314 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/12/2013


To XMedia Recode μπορεί να μετατρέψει σχεδόν όλες τις γνωστές φόρμες ήχου και βίντεο συμπεριλαμβανομένων των 3GP, 3GPP, 3GPP2, AAC, AC3, AMR, ASF, AVI, AviSynth, DVD, FLAC, FLV, H.261, H.263, H.264, M4A , M1V, M2V, M4V, Matroska (MKV), MMF, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, TS, TRP, MP2, MP3, MP4, MP4V, MOV, QT, OGG, PSP, RM, (S ) VCD, SWF, VOB, WAV, WebM, WMA και WMV.

To XMedia Recode μετατρέπει επίσης: 3GP σε AVI, 3GP σε FLV, AC3 σε MP3, AC3 σε WAV, ASF σε 3GP, ASF σε FLV, ASF σε MP4, AVI σε...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 10025 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/11/2011
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

iTunes 12.7.5Το iTunes είναι μια εφαρμογή για Mac και PC που διαχειρίζεται και παίζει όλη την ψηφιακή μουσική και τα video σας. Συγχρονίζει περιεχόμενο στο iPod, το iPhone, και την Apple TV σας, ενώ στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να βρείτε τα πάντα στον τομέα της διασκέδασης, οποτεδήποτε το θελήσετε.

Το iTunes τακτοποιεί ολόκληρη τη μουσική και την τηλεοπτική συλλογή σας με ένα μόνο κλικ, προσφέροντάς σας πρόσβαση σε χιλιάδες ώρες ψηφιακής ψυχαγωγίας. Περιηγηθείτε, οργανώστε, παίξτε – όλα μέσα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: giannis173 - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 5786 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/01/2011


Το VLCMediaPlayer είναι το καλύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής στην αγορά, όχι μόνο για τα απίστευτα χαρακτηριστικά του, αλλά και για την έλλειψη περιορισμών. Το VLC είναι ένας δωρεάν και ανοικτού κώδικα πολλαπλών πλατφορμών player πολυμέσων και παίζει τα περισσότερα αρχεία πολυμέσων όπως επίσης και DVD, Audio CD, VCD.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: DruNkeN_ - Σχόλια: 22 - Αναγνώσεις: 5665 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/02/2012


Το Any Video Converter είναι επαγγελματικός μετατροπέας βίντεο που μπορεί να μετατρέψει τα αρχεία βίντεο από διάφορες μορφές με γρήγορη ταχύτητα μετατροπής και εξαιρετική ποιότητα βίντεο. Μπορεί να μετατρέψει όλες σχεδόν τις μορφές βίντεο συμπεριλαμβανομένων DivX, XviD, MOV, RM, RMVB, MPEG, VOB, DVD, WMV, AVI σε MPEG-4 format ταινία για το iPod / PSP ή άλλη φορητή συσκευή βίντεο, MP4 player.Έχει ασύγκριτες ταχύτητες και υψηλή ποιότητα. Κάθε Video Converter καθιστά εύκολο για οποιονδήποτε να απολαμβάνει...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Cyclops - Σχόλια: 13 - Αναγνώσεις: 8711 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/03/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Mp3tag 2.88aTo Mp3tag είναι ένα ισχυρό και  εύκολο στη χρήση εργαλείο για να επεξεργαστείτε, να μετονομάσετε αρχεία με βάση τις πληροφορίες ετικετών, αντικατάσταση χαρακτήρων ή λέξεων σε ετικέτες και ονόματα αρχείων, εισαγωγή / εξαγωγή πληροφοριών και να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: constantinos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 4497 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/06/2011

Θεματικές Ενότητες [29]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Θάλεια, *Teoxxx*

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement