Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Aνακοίνωση & Σημείωση

Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις    Σημείωση:  

Download linkΑν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε, παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα. Τα προγράμματα είναι freeware και όχι προγράμματα που έχουν μέσα Crack, Patch κ.α. Eπίσης τα κρυφά λίνκ οδηγούν στις επίσημες σελίδες!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1836 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/07/2011

Θεματικές Ενότητες [29]Ο CORNPlayer είναι ένας φιλικός προς το χρήστη multimedia player με υποστήριξη για τις πιο δημοφιλείς αρχεία ήχου και βίντεο. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε codec packs ή  κωδικοποιητές και φίλτρα. Η απλή, καθαρή και εύχρηστη διεπαφή το καθιστά ιδανικό πρόγραμμα για μουσική και βίντεο.

Χρησιμοποιεί φίλτρα LAV ως μέσο αναπαραγωγής πολυμέσων και ως εκ τούτου προσφέρει μεγάλη ποιότητα αναπαραγωγής και  ευρεία ποικιλία υποστηριζόμενων αρχείων βίντεο, ήχου και υπότιτλων. Υποστηρίζει...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 553 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/09/2017
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Dopamine 1.5.5Το Dopamine είναι ένα εκπληκτικό δωρεάν audio player που οργανώνει την μουσική σας παίζοντας αρχεία μουσικής mp3, Ogg Vorbis, FLAC, WMA και M4A / AAC.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1085 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/12/2016
Το Audacity είναι ένα εύχρηστο και αξιόπιστο πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου.Μπορείτε να ηχογραφήσετε τη φωνή σας,να επεξεργαστείτε την ηχογράφηση σας,να κόψετε τραγούδια και να μιξάρετε 2 και 3 τραγούδια μαζί. Το πρόγραμμα είναι στα ελληνικά όπως μπορείτε να δείτε απο την παρακάτω φωτογραφία και είναι ύκολο στη χρήση του.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Θάλεια - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1106 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/09/2015


Το iTunes είναι μια εφαρμογή για Mac και PC που διαχειρίζεται και παίζει όλη την ψηφιακή μουσική και τα video σας. Συγχρονίζει περιεχόμενο στο iPod, το iPhone, και την Apple TV σας, ενώ στο ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να βρείτε τα πάντα στον τομέα της διασκέδασης, οποτεδήποτε το θελήσετε.

Το iTunes τακτοποιεί ολόκληρη τη μουσική και την τηλεοπτική συλλογή σας με ένα μόνο κλικ, προσφέροντάς σας πρόσβαση σε χιλιάδες ώρες ψηφιακής ψυχαγωγίας. Περιηγηθείτε, οργανώστε, παίξτε – όλα μέσα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: giannis173 - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 5274 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/01/2011
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

ocenaudio 3.3.6Με το OcenAudio είναι ένα  εύκολο στη χρήση, γρήγορο και λειτουργικό πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου που συσσωρεύει μια πλούσια σειρά από ηχητικά εφέ και υποστήριξη για plugins VST. Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κάνετε επεξεργασία και ανάλυση ήχου.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Κώστας....4 - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 4113 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/08/2013


Το Soft4Boost Video to Flash είναι ένα εύχρηστο και αξιόπιστο πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να δημιουργήσετε κινούμενες εικόνες Flash από τα βίντεο σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 4509 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/12/2013
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

mrViewer 3.9.5To mrViewer έχει σχεδιαστεί ειδικά ως μια προσιτή και διαδραστική εφαρμογή αναπαραγωγής βίντεο και προβολής εικόνων.

Screenshots:...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 7 - Αναγνώσεις: 8956 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/04/2013


Το VidCutter είναι δωρεάν και ανοικτού κώδικα πρόγραμμα που μπορείτε εύκολα να κάνετε τις πιο συνηθισμένες επεξεργασίες βίντεο, όπως trim, split και join. Υποστηρίζει αρχεία βίντεο όπως  MP4 (το οποίο είναι η προεπιλεγμένη μορφή βίντεο των smartphones),  AVI (χρησιμοποιείται από μερικές κάμερες), MOV, WMV, MPEG και FLV.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 990 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/05/2017


Το MediaCoder είναι ένας δωρεάν επανακωδικοποιητής που μπορεί γρήγορα να μετατρέψει κάθε αρχείο ήχου ή βίντεο σε ένα αρχείο τύπου της επιλογής σας.

Οι υποστηριζόμενοι τύποι αρχείων περιλαμβάνουν H.264, XviD, DivX, MPEG-1/2/4, Flash, Theora, Dirac, H.263, RealVideo, WMV και MJPEG, ενώ το πρόγραμμα μπορεί να χειριστεί και τύπους "δοχεία" όπως: AVI, MPEG PS, MPEG TS, Matroska, MP4, PMP, RealMedia, ενώ ASF. MTS/AVCHD, QuickTime και OGM υποστηρίζονται μόνο για είσοδο.

Και απ'την...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Θάλεια - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 4938 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/02/2011
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

BDtoAVCHD 2.7.5To BDtoAVCHD είναι ένα εργαλείο για να δημιουργήσετε δίσκους AVCHD από δίσκους Blu-Ray ή HD αρχεία MKV.Το λογισμικό συμπιέζει το βίντεο για να επιτευχθεί το επιθυμητό συνολικό μέγεθος 4,7 GB ή 8,5 GB με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 4262 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/04/2011


To Zoom Player είναι ισχυρή εφαρμογή Media Player με βάση τη τεχνολογία Smart Play, που οι περισσότερες μορφές των μέσων ενημέρωσης παίζουν με λιγότερη ταλαιπωρία, βελτιωμένη σταθερότητα και μεγαλύτερη απόδοση.

Υποστηριζόμενα αρχεία βίντεο:

 
BluRay, AVI, QuickTime
(MOV / HDMOV), XVID, DIVX, το Windows Media (WMV / ASF), Flash Video
(FLV), Flash (SWF), Κινητό τηλέφωνο 3GPP (3GP/3G2), βιντεοκάμερα (MOD /
TOD), Ogg Movie...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 8 - Αναγνώσεις: 3263 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/12/2011Το Windows 8 Codecs δεν θα χρειαστεί να προβεί σε οποιεσδήποτε ρυθμίσεις ή tweaks για να απολαύσετε περιεχόμενο των πολυμέσων σας. Το Windows Media Player και το Media Center θα αναγνωρίσει αμέσως όλα τα αρχεία σας ως playable.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 7 - Αναγνώσεις: 6648 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/09/2012


To Zortam Mp3 Media Studio είναι ένα λογισμικό που σας επιτρέπει να οργανώσετε τα MP3 αρχεία της μουσική σας, να κάνετε αναζήτηση και  προσθήκη στίχωνν να βρείτε τα εξωφυλλά τους και πολλά άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 7 - Αναγνώσεις: 5862 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/03/2013
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Kaseto 1.0.3Με την εφαρμογή Kaseto μπορείτε να απολαύστε τα αγαπημένα σας κομμάτια και να τα οργανώσετε με εύκολο τρόπο. Διαθέτει ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον για να ακούτε τα αγαπημένα σας κομμάτια και να κάνετε οργάνωση των αρχείων σας ταυτόχρονα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1575 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/09/2016


To Virtual Dj πρόκειται για ένα από τα καλύτερα,αν όχι το καλύτερο, προγράμματα μιξαρίσματος μουσικής και βίντεο. Μπορείτε να κάνετε remix στα τραγούδια, να αλλάξετε ρυθμό, να προσθέσετε εφέ, και να φτιάξετε ακόμα και το δικό σας τραγούδι. Τα ίδια ισχύουν και για τις δυνατότητες του στο  μιξάρισμα βίντεο. Δοκιμασμένο από πάρα πολλούς χρήστες παγκοσμίως, μιλάμε για πρόγραμμα φαινόμενο το οποίο... το χρησιμοποιούν από DJ's, οι οποίοι απαιτούν πολλές δυνατότητες, μέχρι και ο πιο απλός...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 22 - Αναγνώσεις: 10195 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/08/2011
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

1by1 v1.91Το 1by1 είναι μία μικρή εφαρμογή audio player για MP3, WAV, OGG, MP2 ή CD.

To 1by1 είναι μία μικρή εφαρμογή audio player για αρχεία MP3, MP2 και υποστηριζόμενα  plugin, όπως WAV, OGG, AAC, CD και πολλά άλλα. Χωρίς την ανάγκη για μια playlist παίζει πολλά αρχεία από έναν κατάλογο ή έναν ολόκληρο δίσκο.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: aimilios - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1288 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/09/2013


To MediaPortal είναι ένα λογισμικό ελεύθερο και ανοιχτού κώδικα, ιδανικό για τη μετατροπή του υπολογιστή σας σε ένα πολύ προηγμένο  media center, ή Home Theater PC, για να δείτε όλα τα ψηφιακά σας μέσα στο σαλόνι σας. Θέλετε ένα Home Theatre με audio streaming σε όλο το σπίτι σας, ένα ψηφιακό φωτογραφικό άλμπουμ για να οργανώσετε όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας από κάμερα, πρόσβαση σε web streams και τις πληροφορίες όπως ο καιρός, ειδήσεις, αθλητικά ή Wikipedia, με το MediaPortal...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 673 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/12/2015


Το LosslessCut είναι μια απλή εφαρμογή επεξεργασίας αρχείων βίντεο που καταγράφηκαν από μια βιντεοκάμερα, GoPro, drone, κ.λπ. Σας επιτρέπει να εξαγάγετε γρήγορα τα καλά κομμάτια από τα βίντεό σας, χωρίς απώλεια ποιότητας. Δεν κάνει καμία αποκωδικοποίηση / κωδικοποίηση και επομένως είναι εξαιρετικά γρήγορο. Επίσης, επιτρέπει τη λήψη από στιγμιότυπα JPEG του βίντεο στο επιλεγμένο χρονικό διάστημα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1234 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/11/2016


Το KMPlayer είναι μία εφαρμογή αναπαραγωγής πολυμέσων που καλύπτει διάφορες μορφές, όπως VCD, DVD, AVI, MKV, Ogg, OGM, 3GP, MPEG-1/2/4, WMV, RealMedia, QuickTime κλπ.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 18 - Αναγνώσεις: 6574 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/09/2011


To Any Audio Grabber έχει μία μοντέρνα εμφάνιση και σας επιτρέπει να περάσετε audio CD και DVD και να τα αποθηκεύσετε στο σκληρό σας  δίσκο σε μια σειρά από formats.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 3996 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/11/2014


Με το iSpy μπορείτε να κάνετε τις καμερές σας και μικρόφωνα ως πλήρη συστήματα ασφαλείας με ανίχνευση κίνησης / ήχου και καταγραφή.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 37 - Αναγνώσεις: 10021 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/12/2011


To XMedia Recode μπορεί να μετατρέψει σχεδόν όλες τις γνωστές φόρμες ήχου και βίντεο συμπεριλαμβανομένων των 3GP, 3GPP, 3GPP2, AAC, AC3, AMR, ASF, AVI, AviSynth, DVD, FLAC, FLV, H.261, H.263, H.264, M4A , M1V, M2V, M4V, Matroska (MKV), MMF, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, TS, TRP, MP2, MP3, MP4, MP4V, MOV, QT, OGG, PSP, RM, (S ) VCD, SWF, VOB, WAV, WebM, WMA και WMV.

To XMedia Recode μετατρέπει επίσης: 3GP σε AVI, 3GP σε FLV, AC3 σε MP3, AC3 σε WAV, ASF σε 3GP, ASF σε FLV, ASF σε MP4, AVI σε...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 6674 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/11/2011


Το AIMP είναι μια εξαιρετική συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων που θα εντυπωσιαστείτε με την λειτουργεία του.Υποστηρίζονται πάνω από είκοσι φόρμες ήχου.Ο ήχος είναι σε επεξεργασία  32-bit για πεντακάθαρο ήχο.Διαθέτει ένα 18-band ισοσταθμιστή με επιπλέον ενσωματωμένα ηχητικά εφέ. Μπορείτε να επεκτείνουν τις ήδη λειτουργικότητα προσθέτοντας εισόδο, ​​DSP και Gen plug-ins από το Winamp.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 11 - Αναγνώσεις: 8520 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/06/2011


Το OBS Studio είναι ένα λογισμικό σχεδιασμένο για την αποτελεσματική λήψη, σύνθεση, κωδικοποίηση, εγγραφή και streaming βίντεο. Είναι η επανεγγραφή του ευρέως χρησιμοποιούμενου λογισμικού Open Broadcaster, για να επιτρέπονται ακόμα περισσότερες δυνατότητες και υποστήριξη πολλαπλών πλατφορμών. Το OBS Studio υποστηρίζει πολλές πηγές, όπως αρχεία πολυμέσων, παιχνίδια, ιστοσελίδες, παράθυρα εφαρμογών, webcams, την επιφάνεια εργασίας σας, μικρόφωνο και πολλά άλλα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 834 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/06/2017
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

VidCoder 2.60Η εφαρμογή VidCoder αναπτύχθηκε για να είναι ένα πρόγραμμα για DVD/ Blu-ray ripping, βοηθάει τους χρήστες να μετατρέψετε αρχεία βίντεο σε μορφή MP4 ή MKV.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2553 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/12/2012


To PotPlayer είναι ένα ολοκληρομένο audio και video player, που μπορείτε να απολαύστε όλες τις αγαπημένες σας ταινίες ή τραγούδια σας σε ένα εξαιρετικά διαισθητικό media player που μπορεί να παίξει σχεδόν οποιοδήποτε αρχείο.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 7 - Αναγνώσεις: 7417 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/02/2012


To Pazera Free Audio Extractor είναι μια εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε media files από διάφορες μορφές (π.χ. AVI, MOV, MP3, WAV, ASF, VOB) σε audio tracks  (π.χ. MP3, WMA, FLAC, OGG).


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1321 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/11/2013


Το VSO Media Player είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να αναπαράγετε αρχεία
πολυμέσων από διάφορα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των AVI, 3GP, FLV, MOV, MPG, μαζί με το DVD και Blu-ray δίσκους. Η διεπαφή της εφαρμογής είναι καθαρή και κομψή, προσφέρει απλοϊκά στοιχεία όταν πρόκειται για πλοήγηση. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα βασικά εργαλεία αναπαραγωγής πολυμέσων, όπως η παύση και η διακοπή, να ρυθμίσετε την ένταση, να μεταβείτε στη λειτουργία πλήρους οθόνης και να περιηγηθείτε εμπρός...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 7 - Αναγνώσεις: 4143 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/02/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Kodi 17.6To Kodi (πρώην XBMC Media Center) είναι ένα multimedia που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παίξει άψογα video clips και audio tracks, καθώς και να προβάλλετε φωτογραφίες. Το interface της εφαρμογής είναι διαισθητικό. Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία επιλογή για να βγείτε από τη λειτουργία πλήρους οθόνης. Στο κύριο μενού, μπορείτε να περιηγηθείτε μέσα από τα βίντεο, τη μουσική, τις φωτογραφίες, πληροφορίες για το σύστημα σας και προγράμματα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1824 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/08/2015

Θεματικές Ενότητες [29]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 8 ... 15  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Θάλεια, *Teoxxx*

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement