Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Aνακοίνωση & Σημείωση

Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις    Aνακοίνωση:  

Download link

Antivirus/Removal Tools Freewa10

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε, παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα. Τα προγράμματα είναι freeware και όχι προγράμματα που έχουν μέσα Crack, Patch κ.α. Eπίσης τα κρυφά λίνκ οδηγούν στις επίσημες σελίδες!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 3758 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/07/2011

Θεματικές Ενότητες [30]

Antivirus/Removal Tools 321

To RegRun Reanimator είναι ένα δωρεάν λογισμικό για τον καθαρισμό των ιών τύπου Trojan / Adware / Spyware και για ορισμένα rootkits.

Απαιτήσεις...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 7 - Αναγνώσεις: 6533 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/03/2011
Antivirus/Removal Tools Stinge10

Το McAfee Avert Stinger είναι ένα αυτόνομο βοηθητικό πρόγραμμα που χρησιμοποιείται για να εντοπίζει και να απομακρύνει συγκεκριμένους ιούς. Δεν είναι υποκατάστατο για την πλήρη προστασία από ιούς, αλλά ένα εργαλείο για να βοηθήσει τους διαχειριστές/χρήστες όταν σύστημα τους μολυνθεί.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: constantinos - Σχόλια: 10 - Αναγνώσεις: 10826 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/02/2011
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Winja 7.0

Antivirus/Removal Tools 1183

H ασφάλεια στο διαδίκτυο είναι μία από τις κύριες ανησυχίες όλων των χρηστών ηλεκτρονικών υπολογιστών, και δεν μας εκπλήσσει ότι υπάρχουν όλο και περισσότερες εφαρμογές που προσπαθούν να προσθέσουν επιπλέον ασφάλεια του antivirus που χρησιμοποιείται. Η εφαρμογη Winja είναι ένα από αυτά, με τη δυνατότητα σάρωσης και μερικά πρόσθετα εργαλεία για να βοηθήσει τους χρήστες να εντοπίσουν κάποιο κακόβουλο λογισμικό.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1886 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/05/2016
Antivirus/Removal Tools 156

To GlassWire είναι ένα βοηθητικό πρόγραμμα firewall που επιτρέπει στην παρακολούθηση της δραστηριότητας του δικτύου, μπορείτε να δείτε στατιστικά στοιχεία χρήσης του εύρους ζώνης και τις εφαρμογές που μπλοκάρει από τη σύνδεση στο Internet.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 4963 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/09/2014
Antivirus/Removal Tools 162

To Avira Free Antivirus εξαλείφει πολλές μορφές κακόβουλου λογισμικού, συμπεριλαμβανομένου worms, rootkits και dialers. Διαθέτει κτεταμένη και αποτελεσματική προστασία από ιούς για οικιακούς χρήστες, για να διασφαλιστεί ότι ο υπολογιστής τους είναι ασφαλής. Ο οικιακός σας υπολογιστής δεν απαιτεί απαραίτητα επαγγελματικές επιλογές ασφαλείας. Ως εκ τούτου, η δωρεάν έκδοση του Avira Antivirus φαίνεται να είναι η σωστή επιλογή για πολλούς χρήστες που ψάχνουν για μια λύση κατά των κακόβουλων προγραμμάτων...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 23 - Αναγνώσεις: 10223 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/12/2010
Antivirus/Removal Tools 913
 
Με το ZoneAlarm Free Firewall μπορείτε να μπλόκαρε τους hackers και τους εισβολείς από την πρόσβαση στον υπολογιστή σας! To ZoneAlarm Free Antivirus + Firewall διαθέτει ένα εύκολο στη χρήση interface που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν αρκετά προσαρμογές και να ρυθμίσετε τις παραμέτρους λειτουργίας του λογισμικού της αρεσκείας σας. Δεν είναι βαρύ, το antivirus πραγματοποιεί γρήγορες σαρώσεις σε λίγα λεπτά, αλλά οι πλήρεις σαρώσεις μπορεί να πάρουν πολύ χρόνο, ανάλογα με το μέγεθος των σκ. δίσκων...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 18 - Αναγνώσεις: 8946 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/06/2011
Antivirus/Removal Tools Secure10

Η Προστασία από ιούς είναι ένα θέμα σήμερα, ιδίως δεδομένου ότι σχεδόν τα πάντα είναι συνδεδεμένα στο Internet με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, είτε πρόκειται για smartphone, τηλεόραση, ή εφαρμογές στον υπολογιστή σας που απαιτούν συνεχή πρόσβαση στο διαδίκτυο. Ως εκ τούτου, θα είναι πάντα επιρρεπείς σε κακόβουλο λογισμικο, οι οποίες μπορεί να βάλει το σύστημά σας σε κίνδυνο. Το SecureAPlus είναι μια λύση λογισμικού που σας επιτρέπει να προστατέψετε τον υπολογιστή σας από κάθε είδους τοπική ή online...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 6685 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/06/2015
Antivirus/Removal Tools 3p2HErrDSxyPj2wQXIWW+1

Το Microsoft Malicious Software Removal είναι ένα πρόγραμμα το οποίο ελέγχει τον υπολογιστή σας για προσβολή από κάποιες συγκεκριμένες και διαδεδομένες κακόβουλες εφαρμογές λογισμικού (μεταξύ των οποίων οι ιοί Blaster, Sasser, και Mydoom) και σας βοηθάει να τις αφαιρέσετε.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 10 - Αναγνώσεις: 6476 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/12/2011
Antivirus/Removal Tools 115

To Panda Free Antivirus είναι ένα λογισμικό anti-malware που καταφεύγει σε τεχνολογία cloud για να βρείτε γρήγορα και να αποτρέψετε Trojans, worms, ιούς, spyware, adware και άλλες μορφές  κακόβουλης δραστηριότητας, χωρίς να επηρεάζει την απόδοση του υπολογιστή σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 7 - Αναγνώσεις: 6945 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/09/2014
Antivirus/Removal Tools VlW5UzCST9CdS8Am6040+1

Με το Sophos Home μπορείτε να προστατέψτε όλους τους υπολογιστές στο σπίτι σας από τις κακόβουλες απειλές στο διαδίκτυο, πρόκειται για μία αποτελεσματική και «ελαφριά» εφαρμογή που έρχεται με ένα απλό interface.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 2221 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/01/2016
Antivirus/Removal Tools 117

To Ultra Adware Killer είναι ένα portable πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να σαρώσει τον υπολογιστή για adware. Μπορείτε επίσης να το αποθηκεύσετε σε ένα usb και να το χρησιμοποιήσετε για να σαρώσετε περισσότερους υπολογιστές.

Σημείωση: Δείτε τα τσεκαρισμένα αρχεία που πρόκειται να σβήσει σε όλες τις καρτέλες.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 10 - Αναγνώσεις: 5657 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/02/2015
Antivirus/Removal Tools 181

Το Avast! Free Antivirus αποτελεί ένα δωρεάν πρόγραμμα προστασίας από ιούς και spyware, το οποίο έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη χαμηλή κατανάλωση πόρων του συστήματος. Εκτός από τις βασικές λειτουργίες προσφέρει προστασία για τον browser, το e-mail, τον Instant Messenger και τα δίκτυα P2P. H λεγόμενη λειτουργία αναγνώρισης συμπεριφοράς υπόσχεται να ανιχνεύει άγνωστα επιζήμια προγράμματα. Το Avast παρακολουθεί ως εκ τούτου τις δραστηριότητες μη έμπιστων προγραμμάτων σε επίπεδο αρχείου, στη Registry...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: constantinos - Σχόλια: 46 - Αναγνώσεις: 10593 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/04/2011
Antivirus/Removal Tools 158

Το ΑVG είναι ένα απο τα πιο γνωστά Antivirus που κυκλοφοροόν στο διαδίκτυο και ειναι εντελώς δωρεάν. Είναι ιδιαίτερα εύχρηστο, κάνει συνεχώς update για νέους ιούς και παρέχει προστασία σε αρχεία και email.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Επισκέπτης - Σχόλια: 28 - Αναγνώσεις: 10216 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/05/2012
Antivirus/Removal Tools KK3jmMhATdWYYR73mhgy+2

To NANO AntiVirus είναι μία ισχυρή και προηγμένη εφαρμογή που σχεδιάστηκε για να σας παρέχει μεγάλα επίπεδα ασφάλειας που ανταποκρίνονται στις πραγματικές απειλές. Έχει την ικανότητα να προστατεύσει το σύστημά σας σε πραγματικό χρόνο λειτουργίας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 8 - Αναγνώσεις: 4763 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/10/2012
Antivirus/Removal Tools 125

Το Ransomware είναι ένας τύπος κακόβουλου λογισμικού που κρυπτογραφεί τα προσωπικά σας αρχεία και απαιτεί πληρωμή για να τα ξεκλειδώσετε και να αποκαταστήσετε το απόρρητό σας. Έχει γίνει ένα σοβαρό ζήτημα τα τελευταία χρόνια και οι εταιρείες ασφάλειας εργάζονται συνεχώς για τρόπους όχι μόνο να ανιχνεύσουν και να καταργήσουν το ransomware αλλά και να αποκαταστήσουν τα στοιχεία που έχετε καταλάβει.

Το AppCheck Anti-Ransomware είναι μια εφαρμογή που υπόσχεται να προστατεύσει τον υπολογιστή...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1218 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/09/2018
Antivirus/Removal Tools 173

Τo IObit Malware Fighter προστατεύει τον υπολογιστή σας από κακόβουλο λογισμικό (spyware, adware, trojans, keyloggers, bots, worms, και hijackers), κακόβουλες ιστοσελίδες και έρχεται με μια μεγάλη ποικιλία από χρήσιμες λειτουργίες. Συνδυάζεται με την κορυφαία μηχανή anti-virus Bitdefender για να δώσει μια πιο ολοκληρωμένη anti-malware και anti-spyware λύση ασφάλειας για τους χρήστες.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 12 - Αναγνώσεις: 8989 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/05/2011
Antivirus/Removal Tools W4DqMCAYQcmhnNraXSCf+1

Το eScanAV AntiVirus Toolkit είναι ένα δωρεαν προγραμμα με απλο interface, καλά οργανωμένο έτσι ώστε να μπορείς κανείς να επιλέξει συγκεκριμέν δεδομένα που θέλετε να σαρώσετε για κακοβουλα αρχεια. Μπορειτε επισης να αναλύσει τις υπηρεσίες του λειτουργικου συστηματος, τη registry, φακέλους συστήματος ή τον κατάλογο εκκίνησης, καθώς και όλες τις τοπικές μονάδες δίσκου.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1511 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/07/2015
Antivirus/Removal Tools 2w3b5810

To Comodo Antivirus είναι ένας δωρεάν τρόπος για να απαλλαγείτε από ιούς, malware, Trojans, worms, χάκερ και άλλες απειλές του Internet. Αυτή η έκδοση φέρνει την ασφάλεια στο επόμενο επίπεδο με την εισαγωγή auto-φιλτράρισμα των αρχείων σε άγνωστες απειλές σε ένα εικονικό περιβάλλον λειτουργίας, όπου δεν μπορούν να κάνουν ζημιά. Σάρωστε οποιαδήποτε μονάδα ή αρχείο.



Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 18 - Αναγνώσεις: 9578 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/10/2012
Antivirus/Removal Tools 52939710

Το Comondo Firewall ειναι ενα λογισμικό προστασίας και θεωρεέτε απο τα καλέτερα δωρεαν προγράμματα καθώς και εμπορικά.Σας υπόσχεται να σας κρατήσει μακριά απο ιούς και οτι άλλο κακόβουλο υπάρχει στο διαδύκτιο και στον υπολογιστή σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Επισκέπτης - Σχόλια: 8 - Αναγνώσεις: 8049 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/05/2012
Antivirus/Removal Tools 173

Το Defender Control είναι ένα ελαφρύ λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να αναλάβετε τον έλεγχο του λογισμικού ασφαλείας των Windows και να το απενεργοποιήσετε ώστε να αποφύγετε τις συγκρούσεις με άλλες λύσεις λογισμικού προστασίας που χρησιμοποιείτε.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 564 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/04/2019
Antivirus/Removal Tools Tachyo10

Το Tachyon Internet Security είναι μια δωρεάν λύση antivirus σε πιθανές απειλές στον κυβερνοχώρο για οικιακούς υπολογιστές. Έχει πλήρη πιστοποίηση OPSWAT Gold, ICSA, Checkmark και VB100. Παρέχει σε πραγματικό χρόνο παρακολούθηση του συστήματός σας. Τα χαρακτηριστικά προστασίας περιλαμβάνουν:

- Anti-Virus
- PC Optimization
- Engine Update
- Integrity Verification
- Logging
- Product registry
- File and process protection

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 568 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/04/2019
Antivirus/Removal Tools 170

To Quick Heal Bot Removal Tool σας βοηθάει να ανιχνεύσετε και να αφαιρέσετε οποιαδήποτε μόλυνση από τον υπολογιστή σας. Αυτό το εργαλείο μπορεί να εκτελεστεί με ή χωρίς πρόγραμμα προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας. Σημειώστε ότι αυτό το εργαλείο ασφαλίζει μόνο τον υπολογιστή σας από τα bots. Δεν παρέχει προστασία από άλλα κακόβουλα προγράμματα ή αποτρέπει οποιαδήποτε κλοπή δεδομένων.

Τι είναι η λοίμωξη του botnet;

Μια ομάδα ηλεκτρονικών υπολογιστών που...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 341 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/04/2019
Antivirus/Removal Tools 171

To SUPERAntiSpyware είναι 100% δωρεάν και  εντοπίζει και απομακρύνει χιλιάδες spyware, adware, κακόβουλα λογισμικά, Trojans, keyloggers, dialers, Hi-Jackers, και Worms.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 24 - Αναγνώσεις: 9686 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/10/2011
Antivirus/Removal Tools 329

Mε το Kaspersky TDSSKiller μπορείτε να ανακαλύψτε και αφαιρέσετε rootkits από τον υπολογιστή σας, σε δευτερόλεπτα!

Απαιτήσεις...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: DruNkeN_ - Σχόλια: 11 - Αναγνώσεις: 3864 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 09/03/2012
Antivirus/Removal Tools 235

To AdwCleaner είναι ένα αξιόπιστο εργαλείο αφαίρεσης adware και ανεπιθύμητων προγραμμάτων.

Screenshots: Δείτε περισσότερες...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 18 - Αναγνώσεις: 10268 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/04/2012
Antivirus/Removal Tools 15135710

Με το OSArmor παρακολουθήστε και αποκλείστε ύποπτες διεργασίες για την πρόληψη κακόβουλου λογισμικου, ransomware και άλλες απειλές. Αυτό το εργαλείο αναλύει τις γονικές διεργασίες και εμποδίζει για παράδειγμα, το MS Word να εκτελεί cmd.exe ή powershell.exe, εμποδίζει το ransomware να διαγράψει ταντίγραφα των αρχείων μέσω του vssadmin.exe, μπλοκάρει τις διεργασίες με διπλές επεκτάσεις αρχείων (π.χ. exe), μπλοκάρει το κακόβουλο λογισμικό που διαδίδει το USB και πολλά άλλα. Είναι ελαφρύ, με μηδενική...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1769 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/12/2017
Antivirus/Removal Tools 226

To Malwarebytes είναι μία δωρεάν εφαρμογή με πλήρη κατάργηση όλων των μορφών κακόβουλου λογισμικού, αφαιρεί σε βάθος ακόμα και τα πιο προηγμένα malware και spyware. Επίσης η νέα ανανεωμένη έκδοση σαρώνει τον υπολογιστή σας 3 εώς 4 φορές πιο γρήγορα!


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 25 - Αναγνώσεις: 9999 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/09/2011
Antivirus/Removal Tools TcquEXr8RLqvQbG7H5hP+1

Ο SPAMfighter θα σας "σώσει" από ανεπιθύμητες διαφημίσεις spam για την ασφάλεια και τις λύσεις προστασίας του υπολογιστή σας. Εάν χρησιμοποιείτε το Outlook, Outlook Express, Windows Mail, Windows Live Mail ή Thunderbird και θέλετε να απαλλαγείτε από το spam, απλά εγκαταστήστε τον SPAMfighter.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 2012 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/11/2011
Antivirus/Removal Tools 121

Το BitDefender Antivirus Free είναι ένα antimalware πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει προηγμένη προστασία σε πραγματικό χρόνο από τις πιο πρόσφατες απειλές για λειτουργικά συστήματα Windows. Διατίθεται δωρεάν και απαιτεί ενεργοποίηση με ένα λογαριασμό Bitdefender.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 11 - Αναγνώσεις: 4433 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/07/2016
Antivirus/Removal Tools 743

Το COMODO Internet Security Premium είναι ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς που
στοχεύει στην προστασία του συστήματος, τα αρχεία και τους φακέλους σας από τυχόν απειλές.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 4654 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/10/2011

Θεματικές Ενότητες [30]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5, 6  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Θάλεια, *Teoxxx*

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement