Advertisement
Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Aνακοίνωση & Σημείωση

Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις    Aνακοίνωση:  

Download link

Linux Freewa10

Αν διαπιστώσετε κάποιο λάθος στα download link που σας δίνουμε, παρακαλούμε να αναρτήσετε το πρόβλημα στα σχόλια του εκάστοτε θέματος για να το διορθώσουμε άμεσα. Τα προγράμματα είναι freeware και όχι προγράμματα που έχουν μέσα Crack, Patch κ.α. Eπίσης τα κρυφά λίνκ οδηγούν στις επίσημες σελίδες!

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτόν το...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 9999 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/07/2011

Θεματικές Ενότητες [30]

Linux Snap110

Το Arch Linux είναι μια ανεξάρτητη ανεπτυγμένη διανομή GNU/Linux, είναι ένα γρήγορο, ευέλικτο, ελαφρύ και αρκετά απλό λειτουργικό σύστημα για να το κατανοήσετε.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 9629 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/04/2011
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

CentOS 7.4

Linux Centos10

To CentOS είναι ένα open source, λειτουργικό σύστημα Linux που προέρχεται από πηγές που παρέχονται ελεύθερα στο κοινό από την Red Hat.

Απαιτήσεις...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 2380 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/12/2011
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

OpenELEC 8.0.4

Linux Openel10

Το OpenELEC (Open Embedded Linux Entertainment Center) είναι μια ανοιχτή και μινιμαλιστική διανομή Linux σχεδιασμένη κυρίως για εκκίνηση από CompactFlash ή άλλες κάρτες μνήμης flash ή μονάδες SSD και χρησιμοποιείται σε ενσωματωμένα συστήματα.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 2018 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/10/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

NetBSD 7.1

Linux 2012-010

Το NetBSD είναι ένα δωρεάν, γρήγορο, ασφαλές, και portable λειτουργικό σύστημα ανοικτού κώδικα που προέρχεται από το γνωστό και σταθερό λειτουργικό σύστημα FreeBSD. Eχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους χρήστες ένα εξαιρετικά portable UNIX-like OS που υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα hardware πλατφορμών. Τα Βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν καθαρό σχεδιασμό, φιλτράρισμα πακέτων και μετάφραση δικτύου (NAT), υποστήριξη IPv6, υποστήριξη δικτύου NFS (Network File System), ολοκληρωμένη και αξιόπιστη...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 2365 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/01/2013
Linux Drag-a10

To Multisystem είναι ένα φοβερό εργαλείο που δημιουργήθηκε για χρήση σε Linux. Eπιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εύκολα ένα multi-boot περιβάλλον σε μια συσκευή USB. Eίναι ιδανικό για χρήστες που θέλουν να εξερευνήσουν διαφορετικά λειτουργικά συστήματα Live GNU / Linux χωρίς να τα εγκαταστήσουν στους υπολογιστές τους. Χρησιμοποιείται επίσης για τη δημιουργία projects όπως το Linux AIO Ubuntu, το Linux AIO Fedora, το Linux AIO Debian, το 4MLinux Multiboot Edition ή το 4MRescueKit.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 2988 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/09/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Kwave 0.9.1

Linux Introd10

To Kwave είναι ένα πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου που έχουν σχεδιαστεί για το KDE desktop περιβάλλον που μπορεί να εκτελέσει μια ποικιλία εργασιών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επεξεργασία πολλών τύπων αρχείων ήχου. Η εφαρμογή επίσης περιλαμβάνει πρόσθετα που μπορεί να μετατρέψει τα δεδομένα ήχου με διάφορους τρόπους και παρουσιάζει μια γραφική όψη με ένα πλήρη ζουμ.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 2011 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/02/2013
Linux 79418_10

Το PCLinuxOS είναι μια διανομή Linux με ανοιχτού κώδικα βασισμένη στο λειτουργικό σύστημα Mandriva. Το PCLinuxOS έχει σχεδιαστεί για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από ένα εκκινήσιμο μέσο DVD ή USB stick και διαθέτει ένα πλήρες και ελκυστικό περιβάλλον επιφάνειας εργασίας που υποστηρίζεται από το project του KDE.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 8148 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/09/2012
Linux Disk-u10

To gnome-disk-utility είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με μια συγκεκριμένη συσκευή αποθήκευσης, όπως μοντέλο, μέγεθος, διαμέριση, σειριακό αριθμό, αξιολόγηση και διαδρομή συσκευής.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 2241 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/03/2013
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Flacon 3.0.0

Linux Flacon10

To Flacon εξάγει μεμονωμένα κομμάτια από ένα μεγάλο αρχείο ήχου που περιέχει ολόκληρο το άλμπουμ της μουσικής και τα αποθηκεύει ως ξεχωριστά αρχεία ήχου.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2101 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/10/2013
Linux Musix10

To Musix GNU + Linux είναι ένα open source Linux-based λειτουργικό σύστημα που προορίζεται για μουσικούς, γραφίστες και για την επεξεργασίας βίντεο, χάρη στην τεράστια συλλογή του ελεύθερου και ανοικτού κώδικα με διάφορα προγράμματατα ήχου και βίντεο.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2238 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/03/2014
Linux Get_li10

Με τη βοήθεια αυτού του βοηθητικού προγράμματος, μπορείτε να κατεβάσετε περισσότερα από 100 διανομές Linux, επιλέγοντας απλά το όνομά τους από τη διαθέσιμη λίστα.Αυτό καθιστά εύκολο να αποκτήσετε το πιο ενημερωμένο λειτουργικό σύστημα Linux, χωρίς να χρειάζεται να αναζητήσετε και να κατεβάσετε το αρχείο ISO μέσω ενός προγράμματος περιήγησης.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 9 - Αναγνώσεις: 3256 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/01/2012
Linux Teamvi10

Με το TeamViewer μπορείτε να ελέγχετε εξ αποστάσεως οποιονδήποτε υπολογιστή σαν να καθόσασταν ακριβώς μπροστά του - ακόμη κι αν ο ελεγχόμενος υπολογιστής βρίσκεται πίσω από firewall. Το μόνο που έχει να κάνει ο συνεργάτης σας είναι να εκκινήσει μια μικρή εφαρμογή η οποία δεν χρειάζεται εγκατάσταση ή δικαιώματα διαχείρισης.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 2208 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/02/2013
Linux 132

To Bridge Linux είναι βασισμένο στο ισχυρό λειτουργικό σύστημα Arch Linux και περιλαμβάνει ένα γραφικό περιβάλλον και βασικές εφαρμογές.

Απαιτήσεις...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 9999 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/12/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

GamCat 1.0.9

Linux 10068210

To GamCat επιτρέπει στους χρήστες να σκανάρουν CD/DVD, USB, Hard drives, φακέλους, ISO, εικόνες (JPG, JPEG, PNG, BMP, XFC, TIF, GIF, ICO), αρχεία mp3, αρχεία βίντεο (MOV, AVI, VOB, MKV, MP4, FLV, 3GP, MPEG) και άλλα πολλά. Διαθέτει επίσης προηγμένες επιλογές αναζήτησης και φιλτράρισμα των αποτελεσμάτων αναζήτησης.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1977 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/12/2012
Linux 1200px10

To ArchBang είναι μια απλή διανομή GNU / Linux που σας παρέχει ένα ελαφρύ σύστημα.
Κατάλληλο τόσο για desktop και λάπτοπ - Είναι γρήγορο, σταθερό, και πάντα ενημερωμένο. Μπορείτε να προσαρμόσετε την εγκατάσταση σας για να ταιριάζει στις ανάγκες σας, χρησιμοποιεί τους τεράστιους πόρους και τη γνώση της κοινότητας Arch Linux .


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2350 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/03/2012
Linux Phoca_10

To Porteus είναι ένα portable λειτουργικό σύστημα που βασίζεται στο Slackware Linux και χρησιμοποιεί το περιβάλλον εργασίας KDE. Αυτή η έκδοση διανέμεται ως δύο Live CD ISO images, μία για κάθε υποστηριζόμενη αρχιτεκτονική (64 bit και 32 bit). Μπορεί να τρέξει εύκολα από ένα USB (συνιστάται) χρησιμοποιώντας την εφαρμογή UNetbootin ή να γραφτεί σε ένα κενό δίσκο CD με λογισμικό εγγραφής CD / DVD.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2017 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/01/2012
Linux Dream_10

To Dream Studioείναι μία διανομή linux που περιέχει όλες τις εφαρμογές που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε εκπληκτικά γραφικά, βίντεο, μουσική και επαγγελματικές ιστοσελίδες.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 9 - Αναγνώσεις: 1833 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/03/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Grml 2017.05

Linux Vesame10

Το Grml είναι ένα bootable Live-CD με βάση το KNOPPIX και το Debian GNU/Linux. Παρέχει system rescue CD και διανέμεται σε δύο ξεχωριστές εκδόσεις, μια μικρή έκδοση με ελάχιστα βασικά πακέτα και περιβάλλον εργασίας, καθώς και μια πλήρη έκδοση με επιπλέον εφαρμογές και έναν ελαφρύ διαχειριστή παραθύρων. Επιλέξτε ανάμεσα σε x86 και 64 έκδοση ανάλογα με τις ανάγκες σας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 7620 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 02/03/2012
Linux D72a4610

To Sabayon Linux Το KDE είναι μια ελεύθερη και ανοιχτή διανομή Linux που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Gentoo Linux και διαθέτει σταθερό και αξιόπιστο περιβάλλον εργασίας του KDE.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 6 - Αναγνώσεις: 2246 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/10/2011
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

K3b 2.0.2

Linux K3bdef10

To K3b είναι μια εφαρμογή για να "καίτε" CD και DVD σε Linux λειτουργικό. Παρέχει μια άνετη διεπαφή χρήστη για να εκτελέσετε τις περισσότερες εργασίες όπως τη δημιουργία ενός CD ήχου από ένα σύνολο αρχείων ήχου ή την αντιγραφή ενός CD.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1442 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/03/2013
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Mozillux 13.10

Linux Deskto10

Το Mozillux είναι μια διανομή Linux που βασίζεται στο δημοφιλές λειτουργό σύστημα Ubuntu και ο κύριος στόχος είναι η προώθηση του λογισμικού Mozilla μαζί με μια πλήρης σουίτα λογισμικών στην επιφάνεια εργασίας έτοιμη να χρησιμοποιηθεί για αρχάριους και ενδιάμεσους χρήστες.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 1751 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 08/11/2012
Linux Ss-ubu10

To baretorrent είναι ένα δωρεάν BitTorrent client γραμμένο σε GTK + για το λειτουργικό σύστημα Linux και Windows και είναι μία εναλλακτική λύση από τις εφαρμογές BitTorrent, όπως Vuze, Deluge κ.τ.λ.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2342 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/10/2013
Linux Ubuntu10

Το Ubuntu Studio είναι ένα λειτουργικό σύστημα που επικεντρώνεται κυρίως στη δημιουργία και επεξεργασία πολυμέσων, αφού περιέχει εφαρμογές ήχου, βίντεο, φωτογραφία και graphic design.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 8915 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/09/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Linux Mint 18.1

Linux Cinnam10

Το λειτουργικό σύστημα Linux Mint είναι η πιο δημοφιλής διανομή Linux και το τρίτο πιο δημοφιλές λειτουργικό σύστημα για home computers πίσω από τις διανομές Microsoft Windows και Apple Mac OS. Το δωρεάν λογισμικό ανοικτού κώδικα παρέχει μια εξαιρετική διεπαφή χρήστη που οι περισσότεροι χρήστες θα αισθάνονται άνετα στη πλοήγηση του. Επίσης η τελευταία έκδοση Linux Mint 18.1 θα λαμβάνει ενημερώσεις και υποστήριξη έως το 2021.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 2205 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/07/2015
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

DeVeDe 4.8.5

Linux Devede10

To DeVeDe είναι ένα πρόγραμμα για τη δημιουργία DVD βίντεο και CD (VCD, SVCD ή CVD), από οποιοδήποτε αρχείων βίντεο, σε οποιαδήποτε από τις μορφές που υποστηρίζονται από το Mplayer.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1488 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/12/2012
Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις     

Brasero 3.12.0

Linux Highli10

Το Brasero είναι μια δωρεάν και εύκολη στη χρήση εφαρμογή για τη για εγγραφή CD και DVD όπου προσφέρει μια απλή και καθαρή γραφική διεπαφή χρήστη, μια ισχυρή αρχιτεκτονική plugin και έχει υποστήριξη για τη πλατφόρμα GNOME. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία δεδομένων σε CD και DVD, για audio CD, να δημιουργήσετε αντίγραφα 1: 1 των CD και των DVD, καίνε μια υπάρχουσα CD/DVD image (ISO, IMG, κλπ.) σε δίσκο, καθώς μπορείτε και να δημιουργήσετε DVD-Video και Super VideoCDs. Επιπλέον μπορεί...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1409 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/05/2015
Linux Tails-10


To Tails είναι ένα live CD ή  USB που αποσκοπεί στη διατήρηση της ιδιωτικής ζωής και την ανωνυμία σας.

Αυτό σας βοηθά να:

Χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο ανώνυμα σχεδόν οπουδήποτε και αν πάτε και σε οποιοδήποτε υπολογιστή!
   
Δεν αφήνει ίχνη στον υπολογιστή που χρησιμοποιείτε!

Έχει εργαλεία κρυπτογράφησης για την κρυπτογράφηση των αρχείων σας, το email και instant messaging.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 9 - Αναγνώσεις: 3608 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 03/12/2011
Linux 116

To 4MPlayer 12.0 είναι μια διανομή Linux που χρησιμοποιείται μόνο για να παίξει αρχεία βίντεο. Mπορεί να αντιμετωπιστεί ως ένα μικρό εργαλείο, το οποίο θα μετατρέψει τη μονάδα CD / DVD σας σε ένα ισχυρό CD / DVD player. Αυτή η έκδοση χρησιμοποιεί MPlayer SVN-r37369 και FFmpeg Git-02.05.2015 ως πυρήνας του λειτουργικού συστήματος.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1376 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 04/05/2015
Linux Pmc1_110

To Plasma Media Center (PMC) είναι ένα πρόγραμμα ανοικτού κώδικα που έχει σχεδιαστεί από το μηδέν για να λειτουργήσει ως λύση media center για κινητά και φορητές συσκευές, όπως φορητοί υπολογιστές, tablets και smartphones. Βασίζεται στη τεχνολογία KDE και Plasma.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1893 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 05/04/2015
Linux 213

To Beini προσφέρει μια σειρά από εργαλεία για WiFi ελέγχου ασφαλείας. Το αρχείο είναι ένα ISO που μπορεί να "καεί" σε CD ή USB.

Χρησιμοποιώντας το Beini για τον έλεγχο του WiFi σας

Για να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Beini θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε και
τα δύο βοηθητικά προγράμματα που περιλαμβάνονται, Bib και Feedingbottle. Το πρώτο είναι ένας WiFi σαρωτής ο οποίος μετρά την ένταση του σήματος...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 25 - Αναγνώσεις: 8046 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/12/2012

Θεματικές Ενότητες [30]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Θάλεια, *Teoxxx*

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement