Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Διαγωνισμός
Κερδίστε 5 άδειες της εφαρμογής Ashampoo Burning Studio 19

Μη συνδεδεμένος. Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


 

Θεματικές Ενότητες

Έχοντας πολλές τρίχες στο σώμα - από το στήθος και τις μασχάλες σας, σε... άλλες περιοχές - θεωρείται απωθητικό σε ορισμένες κουλτούρες, αν και ορισμένες γυναίκες ή άνδρες το βρίσκουν ελκυστικό. Αλλά υπάρχουν πραγματικά πλεονεκτήματα για την υγεία για να μοιάζεις με μισό Wookiee; Εδώ είναι μερικοί λόγοι για τους οποίους τα μαλλιά...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: SpaWnAge - Σχόλια: 11 - Αναγνώσεις: 3330 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/08/2015
Η φυσιολογία και η νευροεπιστήμη συνδυάζονται για να εξηγήσουν την απόλυτη κίνηση του Μπρους Λι.
Ξεχάστε όλες αυτές τις σπασμένες σανίδες και τις θρυμματισμένες πλάκες από μπετόν. Κανένα κατόρθωμα των πολεμικών τεχνών δεν είναι πιο εντυπωσιακό από το διάσημο χτύπημα του Μπρους Λι, τη γροθιά της μιας ίντσας. Από μία μόνο ίντσα μακριά, ο Λι μπορούσε να συγκεντρώσει ένα εκρηκτικό χτύπημα που μπορούσε να ρίξει τους αντιπάλους στο έδαφος. Ο Λι το τελειοποίησε, οι οπαδοί από όλο...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: SpaWnAge - Σχόλια: 3 - Αναγνώσεις: 2411 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/08/2015
Ο γραφικός σας χαρακτήρας, η χειραψία σας, τα εισερχόμενα e-mail σας - λίγο πολύ ό, τι κάνετε μπορεί να αποκαλύψει στοιχεία για την προσωπικότητά σας.

Γι' αυτό δεν είναι περίεργο που τώρα οι ψυχολόγοι έχουν εκδώσει μια μελέτη που υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι θα υποθέσουν πολλά με βάσει τις selfie σας (γνωστές και ως φωτογραφίες που βγάζετε τον εαυτό σας και τις μοιράζεστε...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: SpaWnAge - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1478 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/08/2015
Κατά τη διάρκεια μιας ισχυρής καταιγίδας στο Τουσόν, της Αριζόνα, ο Bryan Snider αποθανάτισε μια τεράστια υγρή πτώση από τον ουρανό στην κάμερα. Δεν είμαστε οι μόνοι που ήμασταν εντελώς γοητευμένοι από αυτό το φαινόμενο - το βίντεο του έγινε γρήγορα διάσημο από όταν δημοσιεύτηκε την περασμένη εβδομάδα. Παρακολουθήστε καθώς η βροχή πέφτει γρήγορα από τον ουρανό, ο ήλιος φωτίζει...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: SpaWnAge - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1440 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 25/08/2015
Κάθε τόσο ακούτε για έναν αστεροειδή που περνάει κοντά από τη γη, και είναι συνήθως τόσο μεγάλος που μπορείτε να τον δείτε αν έχετε ένα αξιοπρεπές τηλεσκόπιο. Ωστόσο, υπάρχουν τόσοι πολλοί άλλοι αστεροειδείς που είναι πάρα πολύ μικροί για να τους δούμε χωρίς να έχουμε πρόσβαση σε ένα ELT, δηλαδή σε ένα εξαιρετικά μεγάλο τηλεσκόπιο.

Τώρα με το απίστευτο...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: SpaWnAge - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1042 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/08/2015
Αν ο πλανήτης απαλλαγόταν από όλα τα κουνούπια, θα υπήρχαν αρνητικές συνέπειες για το περιβάλλον;

Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε με βεβαιότητα, γιατί τόσες πολλές ποικιλίες κουνουπιών γεμίζουν τόσες πολλές περιβαλλοντικές γωνιές, που τρέφονται και τρώγονται σε μια τέτοια ποικιλία άλλων πλασμάτων, και πολλές από αυτές τις αλληλεπιδράσεις δεν έχουν μελετηθεί.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: SpaWnAge - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1109 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/08/2015
Για τους βιολόγους της άγριας ζωής, τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα είναι σαν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Αντί να παλεύουν με το τραχύ, δύσκολο έδαφος για να φτάσουν στο ζώο που θέλουν να μελετήσουν, μπορούν απλά να στείλουν ένα drone με μια φωτογραφική μηχανή.

Και καθώς τα drones γίνονται φθηνότερα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: SpaWnAge - Σχόλια: 1 - Αναγνώσεις: 1124 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/08/2015
Καθώς μερικοί χρήστες με Fitbit βρίσκουν διασκεδαστικούς τρόπους να παρακάμψουν βήματα τοποθετώντας αυτά σε συσκευές όπως hamster wheels, ανεμιστήρες οροφής και ηλεκτρικά εργαλεία. Ενα νέο gadget για το χέρι έχει ως στόχο να εξασφαλίσει ότι οι άλλοι δεν θα χάσουν ποτέ ένα βήμα.

Το smartwatch του Sunu band, είναι σχεδιασμένο για άτομα με προβλήματα όρασης, χρησιμοποιεί sonar...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 771 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/08/2017
Οι επιστήμονες έχουν υποψιαστεί από τη δεκαετία του 1960 ότι μπορεί να υπάρχει νερό στο φεγγάρι. Το 2008, το διαστημόπλοιο Chandrayaan-1 επιβεβαίωσε αυτές τις υποψίες, όταν ανίχνευσε πάγο νερού στην επιφάνεια του δορυφόρου μας. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος αυτού του νερού τείνει να απογυμνωθεί από τον ήλιο, λόγω της έλλειψης ατμόσφαιρας και ενός μαγνητικού πεδίου. Σήμερα, μια ομάδα...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 427 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/07/2017
Η ερευνητής της Microsoft, Haiyan Zhang, προσέφερε μία από τις πιο συναισθηματικές στιγμές της πρώτης ημέρας τoυ συνέδριου προγραμματιστών της Microsoft, όταν εμφανίστηκε στη σκηνή μαζί με την Emma Lawton, 33χρονη σχεδιάστρια γραφικών που πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον και η οποία κατάφερε να γράψει το όνομά της σ'ένα κομμάτι χαρτί μετά από χρόνια αγώνα, χάρη σε ένα πρωτότυπο...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 597 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/05/2017
Ένα εκπληκτικό πείραμα φωτός έχει επιτευχθεί. Ένα τέτοιο πείραμα απαιτεί μία κάμερα η οποία θα ξεπερνάει την ταχύτητα του φωτός. Οι νέες αυτές λειτουργίες της κάμερας, κατάφερε για πρώτη φορά να βιντεοσκοπήσει το χωνί από την έκρηξη του φωτός, σε πραγματικό χρόνο.

"Η κάμερά μας είναι διαφορετική από τις κοινές κάμερες που υπάρχουν στο παζάρι, οι οποίες απλά βγάζουν φωτογραφίες...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Μάριος - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1236 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/01/2017
Νέα προσωρινά τατουάζ νανοτεχνολογίας έχουν δημιουργηθεί που είναι εύκολα να τοποθετηθούν και να αφαιρεθούν από το ανθρώπινο δέρμα και είναι ικανά να παρακολουθούν τις κινήσεις και τις εκφράσεις του προσώπου.

Ερευνητές του Aviv University παρουσίασαν ένα νέο λεπτό, μη επεμβατικό ηλεκτρόδιο άνθρακα (γραφίτη) που έχει αναπτυχθεί και μπορεί να τοποθετηθεί πάνω στο δέρμα για...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1320 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/07/2016
Ερευνητές και επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα τεχνητό φύλλο ή βιονικό φύλλο που είναι σε θέση να συσσωρεύει ενέργεια πιο αποτελεσματικά από ότι τα κανονικά φύλλα των φυτών.

Το νέο σύστημα είναι προφανώς πιο αποτελεσματικό από τη φωτοσύνθεση και άλλες μεθόδους συσσώρευσης ηλιακής ενέργειας.

Το σύστημα λειτουργεί ως...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1729 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/06/2016
Ένας ρομποτικός βραχίονας που θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα ακρωτηριασμένο άτομο να ανακτήσει την αίσθηση της αφής και αυξημένη κίνηση είναι η τελευταία ανακάλυψη για τους ερευνητές της Μελβούρνης, όπου προσπαθούν να αναπτύξουν προσθετικά άκρα που λειτουργούν "σαν κανονικά".

Βασικά σημεία:

- Οι επιστήμονες θέλουν να στείλουν μηνύματα από...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1657 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/05/2016
Τη προηγούμενη Πέμπτη, η Google κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στο Υπηρεσία εμπορικών σημάτων και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ (United States Patent and Trademark Office, USPTO), που περιγράφει μια μέθοδο εισαγωγής έξυπνων φακών επαφής απευθείας στο βολβό του ματιού σας.

Σύμφωνα με την περιγραφή του διπλώματος ευρεσιτεχνίας, η συσκευή θα βοηθήσει οι ακτίνες του φωτός...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1812 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 01/05/2016
Όπως τα wearables γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς, η τεχνολογία πίσω από αυτά θα προχωρήσει και σε εμφυτεύματα στο σώμα σας και είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα καθημερινό φαινόμενο. Μια νέα εξέλιξη στον τομέα αυτό είναι μια απίστευτα ψηφιακή οθόνη LED που επιτρέπει στους χρήστες να το προσαρμόσουν απευθείας στο δέρμα τους.

Η ψηφιακή οθόνη LED έχει δημιουργηθεί από ερευνητές...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1481 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/04/2016
Πλανητικoί επιστήμονες έχουν υπολογίσει ότι υπάρχουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια πλανήτες σαν τη Γη στο γαλαξία μας που μπορούν να υποστηρίξουν ζωή.

Η νέα έρευνα, με επικεφαλής τον διδακτορικό φοιτητή Tim Bovaird και Αναπληρωτή Καθηγητή Charley Lineweaver από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Αυστραλίας (ANU), έκαναν τη διαπίστωση εφαρμόζοντας μία διακοσίων ετών ιδέα στους...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: SpaWnAge - Σχόλια: 4 - Αναγνώσεις: 1554 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 06/02/2015
Η Samsung έχει λάβει ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στη Νότια Κορέα για διαδραστικούς "έξυπνους" φακούς που μπορούν να λάβουν ή να στείλουν δεδομένα σε ένα τηλέφωνο.

Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ο τρόπος που λειτουργούν οι "έξυπνοι" φακοί επαφής της Samsung είναι με μια ενσωμάτωση κάμερα, αισθητήρες κίνησης, έναν πομπό και μια μονάδα απεικόνισης στο γυαλί των φακών.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1588 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 07/04/2016
Ένα νέο έμπλαστρο έχει αναπτυχθεί, το οποίο έχει κατασκευαστεί από γραφένιο και περιλαμβάνει χρυσά στοιχεία για να βοηθήσει τους διαβητικούς να παρακολουθούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα τους με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Το νέο έμπλαστρο βρίσκεται σήμερα σε διαδικασία ανάπτυξης και έχει δημιουργηθεί από το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σεούλ, από τον επίκουρο καθηγητή Dae-Hyeong Kim...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1100 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/03/2016
Οι επιστήμονες έχουν κυκλοφορήσει τις πρώτες ηχογραφήσεις που λαμβάνονται από το βαθύτερο σημείο στην επιφάνεια της Γης, που καταγράφηκαν από το Challenger Deep, στην Τάφρο των Μαριανών που φτάνει στα 10.971 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Σε γενικές γραμμές, γνωρίζουμε πολύ λίγα για το τι συμβαίνει στην Τάφρο των Μαριανών, που βρίσκεται στο κάτω μέρος του Ειρηνικού...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1566 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/03/2016
Οι επιστήμονες έχουν δημιουργήσει ένα σύστημα ελέγχου ταυτότητας βιομετρικών στοιχείων που χρησιμοποιεί το αυτί ενός ατόμου για να του επιτρέψει να έχει πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες.

Τα δακτυλικά αποτυπώματα μπορούν να παραβιαστούν ορισμένοι σαρωτές ίριδας μπορεί να ξεγελαστούν από 2D εικόνες, και οι κωδικοί πρόσβασης είναι ότι χειρότερο. Έτσι οι επιστήμονες έχουν...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1461 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/03/2016
Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Irvine (UCI), έχουν ανακαλύψει μια σύνδεση μεταξύ της εθιστικής χρήσης του Facebook και τους ανθρώπους που υποφέρουν από οξεία στέρηση ύπνου.

Η μελέτη διεξήχθη την άνοιξη του 2014 και περιελάμβανε 76 UCI φοιτητές, 34 άνδρες και 42 γυναίκες. Οι ερευνητές της UCI καταγράψανε πληροφορίες σχετικά με το φύλο των μαθητών, την ηλικία,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1251 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/02/2016
Στα τέλη της Εποχής των Παγετώνων η στάθμη του νερού στους ωκεανούς αυξήθηκε με ταχείς ρυθμούς. Κατά τη διάρκεια του περασμένου αιώνα, τα επίπεδα των ωκεανών αυξήθηκαν και πάλι, λόγο κλιματικής μεταβολής και αύξηση της μέσης θερμοκρασίας της ατμόσφαιρας της γης και των ωκεανών.

Στο μεταξύ, δεν έχουμε μια πιο σαφή εικόνα για το τι έχει συμβεί. Διάφορα αρχεία που υπάρχουν...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1233 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/02/2016
Η οπτική αναγνώριση είναι μια από τις πλέον σημαντικές λειτουργίες που μπορεί να επιτελέσει ο υπολογιστής. Μερικές φορές μπορεί να ανταγωνιστεί τον άνθρωπο στην αναγνώριση των αντικειμένων σε μια σειρά από εικόνες. Αλλά μήπως το τελικό αποτέλεσμα σημαίνει ότι οι υπολογιστές μιμούνται το ανθρώπινο οπτικό σύστημα;

Έτσι, μια νέα έκθεση της ιστοσελίδας pnas.org, απαντώντας...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1434 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/02/2016
Οι δομές του σύμπαντος και του ανθρώπινου εγκεφάλου είναι εντυπωσιακά παρόμοιες.

Στον ανατολικό πνευματικό κλάδο του Ταοϊσμού, το ανθρώπινο σώμα έχει από καιρό θεωρηθεί ως ένα μικρό σύμπαν, σαν ένα μικρόκοσμο. Δεδομένου ότι οι επενδύσεις δισεκατομμυρίων δολαρίων που γίνονται στις Ηνωμένες...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: SpaWnAge - Σχόλια: 2 - Αναγνώσεις: 1476 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/01/2015
Την τελευταία δεκαετία έχουμε δει μερικές θεαματικές εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη, αλλά μήπως υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά σε αυτό το γενναίο "νέο κόσμο"; Αυτό ήταν το θέμα συζήτησης από μια ομάδα επιστημόνων πληροφορικής και ειδικοί σε θέματα ηθικής στη φετινή συνεδρίαση της American Association για την Πρόοδο της Επιστήμης.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τον αντίκτυπο...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1418 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/02/2016
Περισσότεροι από 5,5 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πεθαίνουν πρόωρα κάθε χρόνο ως αποτέλεσμα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Οι περισσότεροι από αυτούς τους θανάτους συμβαίνουν στις ταχέως αναπτυσσόμενες οικονομίες της Κίνας και της Ινδίας.

Ο κύριος ένοχος είναι η εκπομπή των μικρών σωματιδίων από σταθμούς παραγωγής...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1068 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/02/2016
Ο εγκέφαλος των ανθρώπων που παίζουν παιχνίδια είναι διαφορετικός από όλους τους υπόλοιπους που δεν ασχολούνται, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Υπάρχει πολλή συζήτηση και δεν είναι τόσο πολλές οι μελέτες σχετικά με την επίδραση των βιντεοπαιχνιδιών στους εγκεφάλους των ανθρώπων, αλλά τώρα έχουμε ορισμένα στοιχεία που ρίχνουν φως σε αυτό το θέμα.

Όπως...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: Paulos - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 2232 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/12/2015
Είναι μια μικρή αλλαγή, αλλά τα ζώα δεν έπρεπε να περπατάνε στα πίσω πόδια τους με τον ίδιο τρόπο όπως εμείς.

Βέβαια, ορισμένα πρωτεύοντα θηλαστικά μπορούν να περπατάνε στα δύο πόδια για μικρά χρονικά διαστήματα, αλλά ποτέ δεν φαίνονται τόσο χαλαρά, ούτε αντέχουν αρκετά το βάρος τους με έναν τόσο ανθρωπόμορφο τρόπο όπως κάνει αυτός ο γορίλας.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: SpaWnAge - Σχόλια: 0 - Αναγνώσεις: 1482 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 21/12/2015
Τα περισσότερα από τα όνειρά μου είναι αρκετά βαρετά. Μιλάω με κάποιον που ξέρω σε ένα γνώριμο μέρος ή περιστρέφεται γύρω από πράγματα που έκανα κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επιπλέον, συνήθως δεν θυμάμαι τι ονειρεύτηκα το προηγούμενο βράδυ. Αλλά τι γίνεται με τους ανθρώπους που έχασαν την όραση τους, ή δεν μπορούσαν να δουν ποτέ; Τι ονειρεύονται;

Ευτυχώς για εμάς,...

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο →
Αναρτήθηκε από: SpaWnAge - Σχόλια: 5 - Αναγνώσεις: 2068 - Ημερομηνία δημοσίευσης: 30/11/2015

Θεματικές Ενότητες [30]

  Επιστροφή στην κορυφή

Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3  Επόμενο

Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


Συντονιστές : Christina, Θάλεια, *Teoxxx*, Administator

Χρήστες συνδεδεμένοι στο forum: Κανένας

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε νέο Θέμα σ' αυτή τη Δ.Συζήτηση
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Κλειδωμένο ]
  • Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ] Δεν υπάρχουν νέες δημοσιεύσεις [ Δημοφιλές ]
  • Ανακοίνωση Ανακοίνωση
  • Σημείωση Σημείωση
  • Global announcement Global announcement