Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Διαγωνισμός
Δώρο 3 άδειες για το Kaspersky Internet Security 2017 & 3 άδειες για το Safe Kids

  • Phpbb3 if statement στο html

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

    Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

    Δημοσίευση: 1 Phpbb3 if statement στο html Την / Το Πεμ 29 Οκτ 2015 - 15:27

    vagelis199

    Games Team

    Επιστροφή στην κορυφή
    Θελω να ελενξω εαν ο χρίστης ειναι συνδεμενος..
    Εψαξα στο διαδίκτυο και βρικα το εξεις αλλα δεν μου βγαζει κανενα αποτελεσμα.   Razz


    ο κώδικας ειναι στο overall_header,, συνδεμενος η όχι παίρνω το αποτέλεσμα "10"! αντι 1 οταν ειμαι συνδεμενος και 0 οταν οχι...
    Κώδικας:
        <!-- IF S_REGISTERED_USER -->
                  1
              <!-- ELSE -->
                  0
              <!-- ENDIF -->


    Μπορεί καπιος να με βοηθήσει?  Rolling Eyes  Wink

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://vango.games

    Δημοσίευση: 2 Απ: Phpbb3 if statement στο html Την / Το Πεμ 29 Οκτ 2015 - 15:54

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Σε phpbb3 σε forumotion έτσι;

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 3 Απ: Phpbb3 if statement στο html Την / Το Πεμ 29 Οκτ 2015 - 20:23

    vagelis199

    Games Team

    Επιστροφή στην κορυφή
    @Paulos έγραψε:Σε phpbb3 σε forumotion έτσι;

    ακριβός

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://vango.games

    Δημοσίευση: 4 Απ: Phpbb3 if statement στο html Την / Το Πεμ 29 Οκτ 2015 - 23:10

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Aυτο μπορείς να το βλέπεις από τον πίνακα, απο το κατάλογο μελός και από το /viewonline

    http://forum.gtagreece.com/viewonline

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 5 Απ: Phpbb3 if statement στο html Την / Το Παρ 30 Οκτ 2015 - 8:54

    vagelis199

    Games Team

    Επιστροφή στην κορυφή
    @Paulos έγραψε:Aυτο μπορείς να το βλέπεις από τον πίνακα, απο το κατάλογο μελός και από το /viewonline http://forum.gtagreece.com/viewonline

    Ναι αυτο που θελω ομος ειναι πως οταν ο χρηστης ειναι συνδεμενος στην πανο πανο μπαρα το "Register" να φευργη και αν γινετε να διχνει την φωτογραφια του χριστη, αλλα τελος παντον Razz

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://vango.games

    Δημοσίευση: 6 Απ: Phpbb3 if statement στο html Την / Το Παρ 30 Οκτ 2015 - 14:52

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Έχεις βάλει δική σου toolbar;

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 7 Απ: Phpbb3 if statement στο html Την / Το Παρ 30 Οκτ 2015 - 18:14

    vagelis199

    Games Team

    Επιστροφή στην κορυφή
    @Paulos έγραψε:Έχεις βάλει δική σου toolbar;

    ναι

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://vango.games

    Δημοσίευση: 8 Απ: Phpbb3 if statement στο html Την / Το Παρ 30 Οκτ 2015 - 18:54

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Θα βρείς το

    Κώδικας:
    <span class="register">
    <a href="/register">Register</a>
    </span>


    και θα το βάλεις...

    Κώδικας:
    <!-- BEGIN switch_user_logged_out -->
    <span class="register">
    <a href="/register">Register</a>
    </span>
    <!-- END switch_user_logged_out -->


    Αυτό για το register να το βλέπουν μόνο οι επισκέπες...

    Για την εικόνα επανέρχομαι... Πές μου για αρχή αν είσαι οκ με αυτό...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 9 Απ: Phpbb3 if statement στο html Την / Το Παρ 30 Οκτ 2015 - 20:01

    vagelis199

    Games Team

    Επιστροφή στην κορυφή
    @Paulos έγραψε:Θα βρείς το
    Κώδικας:
     [url=/register]Register[/url]

    και θα το βάλεις...
    Κώδικας:
      [url=/register]Register[/url] 

    Αυτό για το register να το βλέπουν μόνο οι επισκέπες... Για την εικόνα επανέρχομαι... Πές μου για αρχή αν είσαι οκ με αυτό...

    δουλευη :bravo2:

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://vango.games

    Δημοσίευση: 10 Απ: Phpbb3 if statement στο html Την / Το Σαβ 31 Οκτ 2015 - 0:09

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Για το avatar θα βρείς το

    Κώδικας:
    <span class="login">



    Και πριν από αυτό θα βάλεις

    Κώδικας:
    <!-- BEGIN switch_user_logged_in -->
        <div id="avatar"></div>
    <!-- END switch_user_logged_in -->



    Στην συνέχεια στο js θα δουλέψεις με το

    Κώδικας:
    jQuery(document).ready(function(){
      jQuery.get('/profile?mode=editprofile&page_profil=avatars', function(data) {
          link = jQuery('.panel dl:first img', data).attr('src');
          if(link){
        jQuery('#avatar').html('<a href="/profile?mode=editprofile&page_profil=avatars"><img src="'+link+'" alt="" /></a>');
          }else{
            jQuery('#avatar').html('');
          }
      });
    });


    και css

    Κώδικας:
    #avatar img {
    height: 30px;
    width: 30px;
    background: #fff;
    border: 1px solid #ddd;
    padding: 1px;
    }

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 11 Απ: Phpbb3 if statement στο html Την / Το Σαβ 31 Οκτ 2015 - 8:37

    vagelis199

    Games Team

    Επιστροφή στην κορυφή
    οκ το επιασα.. θα παω να το δοκιμασω

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://vango.games

    Δημοσίευση: 12 Απ: Phpbb3 if statement στο html Την / Το Σαβ 31 Οκτ 2015 - 15:03

    atozak

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    ☢vagelis199☢ έγραψε:
    @Paulos έγραψε:Aυτο μπορείς να το βλέπεις από τον πίνακα, απο το κατάλογο μελός και από το /viewonline http://forum.gtagreece.com/viewonline


    Ναι αυτο που θελω ομος ειναι πως οταν ο χρηστης ειναι συνδεμενος στην πανο πανο μπαρα το "Register" να φευργη και αν γινετε να διχνει την φωτογραφια του χριστη, αλλα τελος παντον Razz



    δεν ξερω αν το καταλαβα καλα  αλλα θα σου πω το εξης εγω συνηθως δεν κανω αποσυνδεση στο φορουμ.....απλα κλινω τον μοζιλα οποτε αν καποιος απο την οικογενεια μου ειναι στο pc και κανει κατι στο ιντερνετ κατεφτιαν πεφτει σημα εδω οτι ειμαι online ομως δεν ειμαι

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.thegreeksenergy.com

    Δημοσίευση: 13 Απ: Phpbb3 if statement στο html Την / Το Κυρ 1 Νοε 2015 - 15:39

    vagelis199

    Games Team

    Επιστροφή στην κορυφή
    δεν μου λιτουργησε αυτο, δεν ξερω τι εχω λαθος... το js το εβαλα κατω απο το div tag σε script tag

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://vango.games

    Δημοσίευση: 14 Απ: Phpbb3 if statement στο html Την / Το Κυρ 1 Νοε 2015 - 18:58

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    ☢vagelis199☢ έγραψε:δεν μου λιτουργησε αυτο, δεν ξερω τι εχω λαθος... το js το εβαλα κατω απο το div tag σε script tag



    Δοκίμασε να αφήσεις το css, να μην βάλεις το html που σου έδωσα και να βάλεις το js (Σε όλες τις σελίδες) όχι με Script

    Κώδικας:
    jQuery(document).ready(function() {
    jQuery('.login').before('<div id="avatar"></div> ');
    });
    jQuery(document).ready(function(){
      jQuery.get('/profile?mode=editprofile&page_profil=avatars', function(data) {
          link = jQuery('.panel dl:first img', data).attr('src');
          if(link){
            jQuery('#avatar').html('<a href="/profile?mode=editprofile&page_profil=avatars"><img src="'+link+'" alt="" /></a>');
          }else{
            jQuery('#avatar').html('');
          }
      });
    });



    Αλλά τώρα που τσέκαρα μια χαρά δουλεύει...Απλά τσέκαρε να διορθώσεις με το css τα αντικείμενα (αβαταρ και logo).





    Έχει επεξεργασθεί από τον/την Paulos στις Κυρ 1 Νοε 2015 - 20:19, 1 φορά

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 15 Απ: Phpbb3 if statement στο html Την / Το Κυρ 1 Νοε 2015 - 20:03

    vagelis199

    Games Team

    Επιστροφή στην κορυφή
    @Paulos έγραψε:
    ☢vagelis199☢ έγραψε:δεν μου λιτουργησε αυτο, δεν ξερω τι εχω λαθος... το js το εβαλα κατω απο το div tag σε script tag

    Δοκίμασε να αφήσεις το css, να μην βάλεις το html που σου έδωσα και να βάλεις το js (Σε όλες τις σελίδες) όχι με Script
    Κώδικας:
    jQuery(document).ready(function() { jQuery('.login').before('

    '); }); jQuery(document).ready(function(){ jQuery.get('/profile?mode=editprofile&page_profil=avatars', function(data) { link = jQuery('.panel dl:first img', data).attr('src'); if(link){ jQuery('#avatar').html('[url=/profile?mode=editprofile&page_profil=avatars][img]'+link+'[/img][/url]'); }else{ jQuery('#avatar').html(''); } }); });

    Αλλά τώρα που τσέκαρα μια χαρά δουλεύει...Απλά τσέκαρσε να διορθώσεις με το css τα αντικείμενα (αβαταρ και logo).


    εχω μπερδεφτει λιγο,  που πρειπει να βαλω αυτο το js, ειπαρχει αλος τροπος εκτος απο το να κανω edit то html, , επισεις το avatar div tag δεν θα επρεπε να εβγαζε ετσι ενα img tag? τι ακριβως εκανες και φεενετε οπος στην φοτογραφια?

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://vango.games

    Δημοσίευση: 16 Απ: Phpbb3 if statement στο html Την / Το Κυρ 1 Νοε 2015 - 20:22

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    To javascript (js) πάει στο Λειτουργικές μονάδες - Διαχείριση κωδικών Javascript. Δεν έκανα τίποτα απολύτως σου δουλεύει ο κώδικας κανονικά, απλά μπήκα και τσέκαρα τη σελίδα σου... Εσύ μάλλον δεν το βλέπεις μόνο, δοκίμασες από αλλο περιηγητή ή κάνε καθαρισμό μνήμης του περιηγητή σου.

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 17 Απ: Phpbb3 if statement στο html Την / Το Κυρ 1 Νοε 2015 - 20:39

    vagelis199

    Games Team

    Επιστροφή στην κορυφή
    @Paulos έγραψε:To javascript (js) πάει στο Λειτουργικές μονάδες - Διαχείριση κωδικών Javascript. Δεν έκανα τίποτα απολύτως σου δουλεύει ο κώδικας κανονικά, απλά μπήκα και τσέκαρα τη σελίδα σου... Εσύ μάλλον δεν το βλέπεις μόνο, δοκίμασες από αλλο περιηγητή ή κάνε καθαρισμό μνήμης του περιηγητή σου.

    Shocked

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://vango.games

    Δημοσίευση: 18 Απ: Phpbb3 if statement στο html Την / Το Κυρ 1 Νοε 2015 - 20:41

    vagelis199

    Games Team

    Επιστροφή στην κορυφή
    ☢vagelis199☢ έγραψε:
    @Paulos έγραψε:To javascript (js) πάει στο Λειτουργικές μονάδες - Διαχείριση κωδικών Javascript. Δεν έκανα τίποτα απολύτως σου δουλεύει ο κώδικας κανονικά, απλά μπήκα και τσέκαρα τη σελίδα σου... Εσύ μάλλον δεν το βλέπεις μόνο, δοκίμασες από αλλο περιηγητή ή κάνε καθαρισμό μνήμης του περιηγητή σου.

    Shocked

    αα.. επιδει δεν εχω φοτογραφια ως "admin" γιαυτο δεν βλεπω τπτ.. οταν μπενω ως vagelis199 την διχνει λολ

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://vango.games

    Δημοσίευση: 19 Απ: Phpbb3 if statement στο html Την / Το Κυρ 1 Νοε 2015 - 21:01

    vagelis199

    Games Team

    Επιστροφή στην κορυφή
    ок ευχαριστω, ολα δουλεβουν

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://vango.games

    Δημοσίευση: 20 Απ: Phpbb3 if statement στο html Την / Το Δευ 2 Νοε 2015 - 18:56

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Το θέμα λύθηκε και κλειδώνεται.

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Μοιραστείτε αυτό το θέμα

    Url
    BBcode
    HTML

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης