Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Διαγωνισμός
Δώρο 3 άδειες για το Kaspersky Internet Security 2017 & 3 άδειες για το Safe Kids

  • Ερωτηση για .get()

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

    Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

    Δημοσίευση: 1 Ερωτηση για .get() Την / Το Τετ 25 Ιουν 2014 - 13:19

    J0k3R^

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Μια ερωτηση θελω να κανω.
    Tα script που "επιβαρυνουν" το φορουμ μου ειναι τα .get και .load..
    Στα script me .get περιλαμβάνονται και τα getElementBy++... ή μονο αυτα που ειναι ετσι:
    Κώδικας:
    .get('/profile?mode=editprofile&page_profil=avatars', function(data) {


     ??

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.fmplatnet.forumgreek.com

    Δημοσίευση: 2 Απ: Ερωτηση για .get() Την / Το Τετ 25 Ιουν 2014 - 13:36

    Θάλεια

    Administrator

    Επιστροφή στην κορυφή
    Σε αυτο θα περιμενεις απαντηση απο τον Παυλο οταν μπορεσει να το δει.Ισως να αργησει να απαντησει.



    ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

    Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.thegreeksenergy.com/forum

    Δημοσίευση: 3 Απ: Ερωτηση για .get() Την / Το Τετ 25 Ιουν 2014 - 13:52

    J0k3R^

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Ναι, δεν υπαρχει θεμα βιασυνης.. :)

    Και κατι ακομη που ηθελα να προσθεσω για το θεμα: εχω και ενα script που γραφει .reload()
    Αυτο χρειαζεται να το σβησω η οχι? 

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.fmplatnet.forumgreek.com

    Δημοσίευση: 4 Απ: Ερωτηση για .get() Την / Το Τετ 2 Ιουλ 2014 - 19:42

    Paulos

    WebMaster
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    Οχι αυτα δεν επιηρεαζουν...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 5 Απ: Ερωτηση για .get() Την / Το Δευ 8 Σεπ 2014 - 2:34

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Καλησπέρα.

    Σχετικά με το θέμα θα ήθελα και εγώ να κάνω για ερώτηση.
    Τα Javascripts με τα .get() και .load(), αν μπουν σε πρότυπα, πάλι επιβαρύνουν το φόρουμ ή όχι;
    Εννοώ ακόμα και στο πρότυπο θα μου βγάζει αυτή την άσπρη οθόνη που λέει Request Limit Exceeded?

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 6 Απ: Ερωτηση για .get() Την / Το Δευ 8 Σεπ 2014 - 14:03

    Paulos

    WebMaster
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    Ναι Μάριε πάλι επιβαρύνουν και αυτό είναι ένα μεγάλο μειονέκτημα του server αλλά υπάρχουν λύσεις...

    1. Να πας σε external server

    2. Να φτοιάξεις κώδικες με διαφορετική δομή- τρόπο και να τα έχεις όλα όπως το thegreeksenergy.

    3. Έχω αναφέρει πολλές φορές πως πρίν κάνετε σελίδα θα πρέπει να δείτε τη παρέχει ο server, διότι πέρα από αυτό έχει και πολλά λαθη σημαντικά, κάτι που δεν βοηθάει τον κόσμος που επισκέπτεται την σελίδα σου...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 7 Απ: Ερωτηση για .get() Την / Το Δευ 8 Σεπ 2014 - 18:31

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Αυτές είναι 3 διαφορετικές λύσεις ή μία εξηγώντας τι πρέπει να κάνω; Διότι έχω δει άλλα φόρουμ να εργάζονται έχοντας άλλο external server αλλά έχω δει και άλλα που δεν τα χρησιμοποιούν έχοντας απλούς κώδικες και αποτελεσματικούς.

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 8 Απ: Ερωτηση για .get() Την / Το Δευ 8 Σεπ 2014 - 18:33

    Paulos

    WebMaster
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    Είναι 2 διαφορετικά στάδια στα οποία θα έχει σωστή λειτουργία η σελίδα σου...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 9 Απ: Ερωτηση για .get() Την / Το Δευ 8 Σεπ 2014 - 18:36

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Ναι αλλά εγώ δεν ξέρω από προγραμματισμό τόσο καλά ώστε να φτιάξω την δική μου βάση για το φόρουμ. Αυτό λογικά χρειάζεται αρκετές γνώσεις και εμπειρία σε προγραμματισμό έτσι δεν είναι;

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 10 Απ: Ερωτηση για .get() Την / Το Δευ 8 Σεπ 2014 - 18:38

    Paulos

    WebMaster
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    Οχι ιδιαίτερα...Πιο πολυ η δεύτερη επιλογή θέλει γνώσεις...Δηλαδή να πειραματιστής σε διάφορους καλογραμμένους κώδικες που δεν θα επηρεάζουν την σελίδα σου...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 11 Απ: Ερωτηση για .get() Την / Το Δευ 8 Σεπ 2014 - 18:43

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Δηλαδή με τον external server θα έχω τα πάντα εκεί έτσι ώστε να τα τραβάει από εκεί και να μην τραβάει από το φόρουμ;

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 12 Απ: Ερωτηση για .get() Την / Το Δευ 8 Σεπ 2014 - 18:45

    Paulos

    WebMaster
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    Kάπως έτσι αλλά αν δεν κάνω λάθος τα χάνεις όλα τα θεματά σου κα δεν ξέρω αν χάνεις και τα μέλη σου αυτό θα σου πεί η forumotion...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 13 Απ: Ερωτηση για .get() Την / Το Δευ 8 Σεπ 2014 - 18:46

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Οκ. Αυτό δεν το σκέφτομαι στο δικό μου φόρουμ οπότε δεν με απασχολεί και πολύ. Ρωτάω εκ μέρους ενός φίλου μου που θέλει να ξεκινήσει κάτι τέτοιο και του είπα να περιμένει για να δούμε τι τον συμφέρει.
    Ευχαριστώ Παύλο. Λύθηκε η απορία μου! :)

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 14 Απ: Ερωτηση για .get() Την / Το Δευ 8 Σεπ 2014 - 18:48

    Paulos

    WebMaster
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    Αν είναι κάτι επαγγελματικό θα πρέπει να πάει σε ipb, joomla κτλ...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 15 Απ: Ερωτηση για .get() Την / Το Δευ 8 Σεπ 2014 - 18:52

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Εγώ του πρότεινα να ξεκινήσει με IPB και μου έχει πει ότι προτιμά την PHP. Eίναι διατεθειμένος να δώσει χρήματα γιατί το θέλει καλό και επαγγελματικό. Ευχαριστώ για τα tips Παύλο. Θα τον ενημερώσω και ότι αποφασίσει!

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 16 Απ: Ερωτηση για .get() Την / Το Δευ 8 Σεπ 2014 - 18:56

    Paulos

    WebMaster
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    IPB=php

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Μοιραστείτε αυτό το θέμα

    Url
    BBcode
    HTML

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης