Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Διαγωνισμός
Δώρο 3 άδειες για το Kaspersky Internet Security 2017 & 3 άδειες για το Safe Kids

  • Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

    Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]  

    Δημοσίευση: 1 Eνσωμάτωση εικονιδίων στον Editor Την / Το Δευ 4 Νοε 2013 - 17:54

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Πως μπορώ να εσωματώσω εικονίδια στον editor; Θέλω να βάλω ένα κουμπί που να περιέχει έναν κώδικα για να βγαίνει αυτόματα... Γίνεται ή θέλει κάποια περίπλοκη διαδικασία;

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 2 Απ: Eνσωμάτωση εικονιδίων στον Editor Την / Το Τετ 6 Νοε 2013 - 19:59

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Μοιραζομαι ενα απο τους κωδικους που χρησιμοποιουμε εδω..

    Κώδικας:
    jQuery(function(){jQuery(function(){jQuery('<a class="sceditor-button" unselectable="on" title="Πληροφορίες"><div unselectable="on" style="background-image:url(http://i83.servimg.com/u/f83/17/06/15/51/docume11.png)"></div></a>').insertBefore('.sceditor-button-size').click(function(){jQuery('#text_editor_textarea').sceditor("instance").insertText("<table style='background:url(http://i83.servimg.com/u/f83/17/06/15/51/docume10.png) no-repeat; font-family:helvetica,arial,sans-serif; background-color:#EEF; font-weight:bold; border-radius:3px; background-position:20px 50%; text-align:left; padding-left:70px; margin-top: 5px; border:1px solid #CCCCCC; width:750px; height: 60px; text-shadow: 1px 1px #FFFFFF;'><tr><td style='line-height:16px;' align='left'>Εδώ γράφουμε την πληροφορία</td></tr></table>")})})});

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 3 Απ: Eνσωμάτωση εικονιδίων στον Editor Την / Το Τετ 6 Νοε 2013 - 20:25

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Παύλο απολογούμαι, είχα ξεχάσει γι' αυτό. Είναι οκ.. μπορεί να κλειδώσει. δεν ωφελεί πλέον.

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 4 Απ: Eνσωμάτωση εικονιδίων στον Editor Την / Το Τετ 6 Νοε 2013 - 20:27

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Και σε υπερ-ευχαριστώ!!! Και πάλι συγνώμη!

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 5 Απ: Eνσωμάτωση εικονιδίων στον Editor Την / Το Τετ 6 Νοε 2013 - 20:34

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Θα κανεις δικα σου table και θα τα προσθετεις στο σημειο οπως το

    Κώδικας:
    <table style='background:url(http://i83.servimg.com/u/f83/17/06/15/51/docume10.png) no-repeat; font-family:helvetica,arial,sans-serif; background-color:#EEF; font-weight:bold; border-radius:3px; background-position:20px 50%; text-align:left; padding-left:70px; margin-top: 5px; border:1px solid #CCCCCC; width:750px; height: 60px; text-shadow: 1px 1px #FFFFFF;'><tr><td style='line-height:16px;' align='left'>Εδώ γράφουμε την πληροφορία</td></tr></table>
    θελω να πω ο ιδιος κωδικος για ολα τα table που θα κανεις και θα αλλαζεις οπως το παραπανω σημειο..πχ..

    Κώδικας:
    jQuery(function(){jQuery(function(){jQuery('<a class="sceditor-button" unselectable="on" title="Πληροφορίες"><div unselectable="on" style="background-image:url(http://i83.servimg.com/u/f83/17/06/15/51/docume11.png)"></div></a>').insertBefore('.sceditor-button-size').click(function(){jQuery('#text_editor_textarea').sceditor("instance").insertText("table 1")})})});

    jQuery(function(){jQuery(function(){jQuery('<a class="sceditor-button" unselectable="on" title="Πληροφορίες"><div unselectable="on" style="background-image:url(http://i83.servimg.com/u/f83/17/06/15/51/docume11.png)"></div></a>').insertBefore('.sceditor-button-size').click(function(){jQuery('#text_editor_textarea').sceditor("instance").insertText("table 2")})})});
    Ενα κομμα, τονο , παρενθεση κτλ να κανεις λαθος θα εχει σφαλμα ο κωδικο σου για αυτο προσεκτικα σε οτι κανεις..

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 6 Απ: Eνσωμάτωση εικονιδίων στον Editor Την / Το Τετ 6 Νοε 2013 - 20:43

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Ναι Παύλο το ξέρω.. Καταλαβαίνω μερικά πραγματάκια. Και πάλι ευχαριστώ! Μπορείς να το κλείσεις...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 7 Απ: Eνσωμάτωση εικονιδίων στον Editor Την / Το Παρ 8 Νοε 2013 - 12:38

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Παύλο, σε αυτόν τον κώδικα, μπορείς να τον τροποποιήσεις και να προσθέσεις έξτρα features έτσι ώστε να το κάνω να φαίνονται μόνο σε συγκεκριμένα άτομα από τον css ή από τα πρότυπα;; Δεν θέλω να μου δώσεις κώδικα απλά να μου πεις αν γίνεται αυτό που ρωτάω. Ή αν όχι αν γίνεται μέσω των javascript!

    Ευχαριστώ πολύ!

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 8 Απ: Eνσωμάτωση εικονιδίων στον Editor Την / Το Παρ 8 Νοε 2013 - 16:59

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    θα βαλεις τον κωδικα σε
    Κώδικας:
    <script>....</script>
    , θα τον βαλεις σε widget στο forum και στην συνεχεια θα δωσεις δικαιωματα στο widget...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 9 Απ: Eνσωμάτωση εικονιδίων στον Editor Την / Το Παρ 8 Νοε 2013 - 17:20

    Μάριος

    Senior Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Ωραία ευχαριστώ! Μπορείς να το κλείσεις τώρα.

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Μήνυμα [Σελίδα 1 από 1]

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Μοιραστείτε αυτό το θέμα

    Url
    BBcode
    HTML

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης