Advertisement

Τεχνολογικές Ειδήσεις, Υποστήριξη, Διαδίκτυο, Ψυχαγωγία, Αγγελίες, Smartphones, Tablets, Games, Eπιστήμη, Free Software

Διαγωνισμός
Δώρο 3 άδειες για το Kaspersky Internet Security 2017 & 3 άδειες για το Safe Kids

  • Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Απαντήσεις σε αυτό το θέμα

    Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]  

    Δημοσίευση: 1 Βοηθεια για λυση προγραμματος στην c Την / Το Παρ 8 Μαρ 2013 - 23:39

    constantinos

    Senior Member
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    Υπενθύμιση αρχικής δημοσίευσης :

    Καλησπερα σας θα ηθελα να με βοηθησεται σε ενα προγραμματα στην γλωσσα c ονομαζετε κρεμαλλα χωρις τα γραφικα φυσικα ,της λεξης θα πρεεπει να της βαλω σε txt.file δεν ξερω πως να αρχισω το προγραμμα ειναι δυσκολο πρεπει να δημιουργισω txt.file για να αποθηκευσω της λεξεις για να της προσθεσω στον κωδικα πρεπει να χρησιμοποιησω τον κωδικα random; για να επηστρεφη την λεξη και αλλα..δεν εχω ιδεα τη πρεπει να κανω γιατι η c ειναι δυσκολη γλωσσα .το προγραμμα να ειναι γραμμενο στην γλωσσα c.



    ευχαριστω

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.computersalescy.com

    Δημοσίευση: 26 Απ: Βοηθεια για λυση προγραμματος στην c Την / Το Σαβ 9 Μαρ 2013 - 21:09

    Exarchias

    Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Αν τα πάρουμε κομματάκι κομματάκι αυτά που ψάχνεις, θα μπορέσουμε να βγάλουμε μια άκρη και να σε βοηθήσω πιο αποτελεσματικά. Οποτε αν έχει κάποια απορία παραπάνω μην διστάσεις να ρωτήσεις Smile
    Όλα αυτά με την επιφύλαξη ότι με την C δεν έχω και καμιά τρελή εμπειρία :D

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 27 Απ: Βοηθεια για λυση προγραμματος στην c Την / Το Σαβ 9 Μαρ 2013 - 21:13

    constantinos

    Senior Member
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    ok εχω2 ακομα μια ερωτησεις ,ο κωδικα του txt.file ειναι αυτος εδω ?

    Κώδικας:
    #include <stdio.h>

    main()
    {
      FILE *fp;

      fp = fopen("/tmp/test.txt", "w");
      fprintf(fp, "This is testing...\n");
      fclose(fp;);

    }]

    πως Βαζω της λεξεις μεσα σε txt.file?

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.computersalescy.com

    Δημοσίευση: 28 Απ: Βοηθεια για λυση προγραμματος στην c Την / Το Σαβ 9 Μαρ 2013 - 21:23

    Exarchias

    Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Ρωτάω επειδή ο κώδικας αυτός είναι για εγράφη και όχι για ανάγνωση :)
    Θέλεις να περνάς τις λέξεις στο αρχείο μέσω του προγράμματος;
    Είχα στο νου μου ότι καλύτερο θα ήταν στο αρχείο, να τις περάσεις χειροκίνητα.
    Αν θες όντως να περνάς τις λέξεις μέσω του προγράμματος δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από μια loop array αλλά θα χρειαστείς κάποιου είδους διαβάθμιση, αλλιώς ο παίχτης θα μπορεί να παίζει και να περνάει τις λέξεις ταυτόχρονα.

    Σημείωση: οι λέξεις καλό είναι να περαστούν στο αρχείο η μια κάτω από την άλλη ώστε να είναι σε διαφορετική σειρά η κάθε μια, αν ρωτάς αυτό :)

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 29 Απ: Βοηθεια για λυση προγραμματος στην c Την / Το Σαβ 9 Μαρ 2013 - 21:29

    constantinos

    Senior Member
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    @Exarchias έγραψε:Ρωτάω επειδή ο κώδικας αυτός είναι για εγράφη και όχι για ανάγνωση Smile
    Θέλεις να περνάς τις λέξεις στο αρχείο μέσω του προγράμματος;
    Είχα στο νου μου ότι καλύτερο θα ήταν στο αρχείο, να τις περάσεις χειροκίνητα.
    Αν θες όντως να περνάς τις λέξεις μέσω του προγράμματος δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο από μια loop array αλλά θα χρειαστείς κάποιου είδους διαβάθμιση, αλλιώς ο παίχτης θα μπορεί να παίζει και να περνάει τις λέξεις ταυτόχρονα.

    Σημείωση: οι λέξεις καλό είναι να περαστούν στο αρχείο η μια κάτω από την άλλη ώστε να είναι σε διαφορετική σειρά η κάθε μια, αν ρωτάς αυτό Smile
    νομιζω στο αρχειο μεσα του προγραμματος ειναι καλυτερα ειναι ευκολο να γινει? δεν ξερω καλα προγραμματισμο για αυτο στο λεω. συγνωμη αν κουραζω με της ερωτησεις μου. Sad

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.computersalescy.com

    Δημοσίευση: 30 Απ: Βοηθεια για λυση προγραμματος στην c Την / Το Σαβ 9 Μαρ 2013 - 21:38

    Exarchias

    Member

    Επιστροφή στην κορυφή
    Είναι εύκολο να γίνει, αλλά είναι δύσκολο, να κάνεις μια αξιοπρεπή διαβάθμιση.
    Εκτός αυτού είναι και ανούσιο. Εκτός άμα θέλεις να δίνεις στον παίχτη την δυνατότητα να το κάνει. Τότε ανοίγουμε ιστορίες, και το πολλαπλασιάζουμε τον βαθμό δυσκολίας.

    Σκέψου το εξής: Είτε μέσω του προγράμματος το κάνεις είτε μέσω του text editor, είναι ακριβώς ο ίδιος κόπος, (δηλαδή πληκτρολογείς την λέξη και πατάς το enter για να αλλάξεις σειρά Smile ).
    Προτείνω σε αυτό το θέμα να προτιμήσεις να φτιάξεις το αρχείο σε text editor και να βάλεις καμιά 50 αριά λέξεις για αρχή για να έχει η κρεμάλα σου να παίζει Smile

    Μην ανησυχείς καν, όλοι από κάπου ξεκινήσαμε, εξάλλου και εγώ δεν είμαι κανένας βετεράνος της C απλά έτυχε να περάσει και αυτή από τα χεράκια μου για λίγο :D

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 31 Απ: Βοηθεια για λυση προγραμματος στην c Την / Το Σαβ 9 Μαρ 2013 - 21:48

    Paulos

    WebMaster

    Επιστροφή στην κορυφή
    Κωστα προσπαθησε να κανεις αυτα που λεει ο φιλος και αγαπητος Exarchias και μην περιμενεις κατι ετοιμο οπως σου ειχα δωσει εγω την αλλη φορα...Για να μαθεις...

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

    Δημοσίευση: 32 Απ: Βοηθεια για λυση προγραμματος στην c Την / Το Σαβ 9 Μαρ 2013 - 22:32

    constantinos

    Senior Member
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    ok σας ευχαριστω ολους γιατις απαντησεις να στε καλα ..ειμαι οκ μπωρει να κλειδωσει το θεμα. εξαλου μερχι να παραδωσο το προγραμμα εχω σχεδον ενα μηνα θα το αρχισω σιγα και θα βγει που θα πει μπωρει να κλειδωσει το θεμα.

    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.computersalescy.com

    Δημοσίευση: 33 Απ: Βοηθεια για λυση προγραμματος στην c Την / Το Σαβ 9 Μαρ 2013 - 22:35

    Θάλεια

    Administrator
    Συνδεδεμένος

    Επιστροφή στην κορυφή
    Αχ Κωνσταντινε βιαζοσουν να παρεις και απαντησεις το πρωι... Wink Ευχαριστουμε πολυ Exarchias για τη βοηθεια σου.

    Το θέμα λύθηκε και κλειδώνεται.



    ο σεβασμος δεν γεννιεται μονος του αλλα κερδίζεται!! Wink

    Αίτηση για newsposters ΕΔΩ
    Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://www.thegreeksenergy.com/forum

    Μήνυμα [Σελίδα 2 από 2]

    Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2

    Δεν μπορείτε να ξεκινήσετε ένα νέο θέμα


    Μοιραστείτε αυτό το θέμα

    Url
    BBcode
    HTML

    Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή. Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης